Μεγάλο πρόβλημα με κουτάβι


Status
Κλειδωμένο θέμα


giotaki2003

Well-Known Member
19 Νοεμβρίου 2017
118
29
31
Καπως οξυμωρο. Το αντιθετο του αλανιου ειναι αυτο το σκυλο.

@giotaki2003 μακαρι να σαι τρολ. Η εκδοχη του να ζει ενα κουταβι στις συνθηκες που περιγραφεις ειναι πολυ χειροτερη. :(
Δεν είμαι τρολ, μπορούν να το διαβεβαιώσουν οι διαχειριστές.
Δε ήθελα να γράψω το παραπάνω σεντόνι ούτε να κλαφτω, απλά σε κάποιους φαίνονται κάποια πράγματα τόσο περίεργα σε σημείο να νομίζουν οτι κοροϊδευω.
Όχι παιδιά, υπάρχει και άλλος κόσμος, δυστυχώς.
και εγώ θα ήθελα το σκυλάκι μου να ζει με όλες τις ανέσεις και τις καλύτερες τροφές και όλα, όπως το ίδιο θα ήθελα και για εμένα. Δεν είμαι άπονη παιδιά, κανείς άπονος δε θα κρατούσε ένα σκυλάκι, γατάκι, κουνελάκι, οτιδήποτε σε ζωάκι.


@Penguin έχεις τα δίκια σου σε αυτά που λες, δε θα σου πω όχι, δεν ειμαι εντελώς ηλίθια, ξέρω τι μου γίνεται και όταν το συνειδητοποιώ μου έρχεται κατραπακιά. Έχεις τα δίκια σου.

btw τη νέα τροφή θα την έχω ή αύριο ή την παρασκευή και το νέο κλουβάκι στο περίπου διπλάσιο μέγεθος θα το έχω περίπου σε είκοσι μέρες οπότε και θ το πάρω μαζί στο χωριό
 


betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
47
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Οχι κοπελια. Μην παραμυθιαζεσαι. Δεν ειναι το θεμα λαος και κολωνακι. Δεν στη λεει κανεις επειδη εισαι φτωχη (αδικη κοινωνια, αλλους τους ανεβαζει κι αλλους τους κατεβασει). Σου τη λεει που βασανιζεις ενα κουταβι απο καπριτσιο.
 
Last edited:


giotaki2003

Well-Known Member
19 Νοεμβρίου 2017
118
29
31
Οχι κοπελια. Μην παραμυθιαζεσαι. Δεν ειναι το θεμα λαος και κολωνακι. Δεν στη λεει κανεις επειδη εισαι φτωχη (ατικη κοινωνια, αλλους τους ανεβαζει κι αλλους τους κατεβασει). Σου τη λεει που βασανιζεις ενα κουταβι απο καπριτσιο.
Δεν ειπα οτι μου τη λέει κανείς για αυτό, απλά κάπως με πειράζει να νομίζουν οτι λέω ψέμματα επειδή πχ μοιράζομαι το δωμάτιο μου με τον αδερφό μου. Δεν ειχα σκοπό να κλαφτω.
Τεσπα σας είπα τα βήματα που θα ακολουθήσω και θεωρώ οτι είναι βήματα προόδου.
Ας ελπίσουμε ο μικρός να έχει υγεία και ν βελτιωθεί με την καλή τροφή και την μεγαλύτερη ευρυχωρία που θα έχει σε λίγο καιρό, ουτως ώστε ν μην χρειαστούν κάποια ιατρικά που διάβασα και πραγματικά τρόμαξα, γιατί τότε δε ξέρω τι θα κάνω.
 


Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Το κλουβι κ παλι δεν φτανει αν ειναι να περνάει τοσες ωρες μεσα...βασικά τοσες ωρες κ κλεισμενο και χωρις φως κ χωρις ανθρωπο....Και δωματιο ολοκληρο να του χες δεν φτάνει....

Η τροφη ειναι αναβαθμιση....το κλουβι ειναι παρηγοριά στον αρρωστο...

(σαν πειραμα και για να μπεις στη θέση του,μπες μεσα στη ντουλαπα σου κ κατσε εκει 5-6 ωρες κ ελα να τα ξαναπουμε μετα....)
 
  • Like
Reactions: Eroe and Penguin


Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
Θα σου πω κατι απτα λιγα που ξερω γιατι εγω με μικροσωμα δεν ασχολούμαι (στο λεω μη νομιζεις οτι θελω κ γω να στο "φαω")

Πιασε δουλειά...
κ μετα πιασε κ 2η δουλεια...
κ αμα σου μενει χρονος...
βρες κ καμια ημιαπασχολησης...
Οχι για να κανεις λεφτα,να φυγεις απτον μπαμπα κοκ
Μα για να πληρωνεις τον κτηνιατρο!
Με πιανεις?
Δε στο εύχομαι αλλα Γαλλικο ανευ προβληματων δεν υφισταται
Ειναι σα να λεμε φαΐ διχως λαδι!

Αμα το αγαπάς,βρες εναν σωστο άνθρωπο,με βαθιες τσεπες κ απεριοριστη αγαπη κ δωστον να σωθει...οσο ειναι καιρος...
Γιατι μετα θα ειναι πολυ αργά!

ΥΓ: μαθε να πατας ποδι κ να μη φοβασαι να διεκδικεις το δικιο κ το σωστο!
 


SofiaEve

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2013
371
1.118
Αυτά που σε πειράζουν, κάνεις το κόπο να τα απαντάς, αυτά:
Το σκυλι οταν θα περασει την τραυματικη αυτη βρεφικη ηλικια, προκειται να βγει απο το κλουβι ή θα περασει το υπολοιπο της ζωης του φυλακισμενο το μεγαλυτερο μερος της ημερας;
Γιατί δεν κάνεις μια καλή? Μιας και ασχολιόμαστε δηλαδή.

Διότι τώρα λες πως έχεις ένα 3 κιλών σκύλο σε κλουβί 50*35, για 20 ώρες, πως τα κάνει μόνιμα εκεί μέσα, δηλαδή μένει και μέσα στις βρωμιές - διότι δεν υπάρχει περίπτωση να μη λερώνεται, κουτάβι είναι. Και πως άμα του αγοράσεις πάρκο 60*60, θα είναι εντάξει? Με ποιο, μαγικό, τρόπο?

Βόλτες γιατί δεν έχετε ξεκινήσει? 3 μηνών δεν είναι?
 


d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Λυπάμαι που το λέω αλλά δεν έχει ο καθένας δικαίωμα να κάνει παιδιά. Δεν είμαστε όλοι κατάλληλοι για όλα. Ειδικά αν πρόκειται για ζωντανό οργανισμό.
Να και τα αυγοπουλα σκασανε μύτη.
Ποιος κρίνει ποιος είναι κατάλληλος για ποιο πράγμα; Και ποιος κρίνει την καταλληλότητα του κριτή;

Εις αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτο.
 


Penguin

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2017
621
1.187
28
Να και τα αυγοπουλα σκασανε μύτη.
Ποιος κρίνει ποιος είναι κατάλληλος για ποιο πράγμα; Και ποιος κρίνει την καταλληλότητα του κριτή;

Εις αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτο.
Όπως είναι διαμορφωμένη η κοινωνία μας αυτοί που κρίνουν λέγονται παιδοψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, εισαγγελείς ανηλίκων, δικαστές κτλπ, οι οποίοι κρίνονται από τους επόπτες τους αντίστοιχα. Δυστυχώς, έχουν δικαίωμα παρέμβασης όταν πλέον το κακό έχει γίνει.

Όσο αφορά τα υπόλοιπα έμβια όντα, στην Ελλάδα τουλάχιστον, άντε να ασχοληθεί καμία φιλοζωική, αφού πάλι έχει γίνει το κακό.
 
  • Like
Reactions: saras


Johnkokk

Well-Known Member
2 Ιουνίου 2015
266
786
51
@giotaki2003

Αναγνωρίζω οτι ΕΣΥ προσωπικά έχεις ολη την καλή θέληση να μεγαλώσεις το μικρό.Επίσης αναγνωρίζω οτι προφανώς κι εχεις κάνει βήματα προόδου.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ολη κατάσταση όμως, αν και στο έχουν πει πολλάκις, δεν είσαι ΑΜΕΣΑ εσύ.

Το ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα είναι οτι έχεις ενα σκύλο σε ενα σπίτι που ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ εκτός απο εσένα.
Αυτό με ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ βεβαιότητα θα οδηγήσει αργά ή γρήγορα σε πρόβλημα για το σκυλάκι.

Πρόσεξε τι σου λεω.Με ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ βεβαιότητα.Αν δεν είναι αύριο μπορεί να είναι σε ενα μήνα ή σε 3 μήνες.Αλλά θα την πληρώσει το κουτάβι.
Είτε γιατί έχεσε στο σαλόνι, είτε γιατι ξέρασε στον καναπέ, είτε γιατί αρρώστησε και το κόστος είναι μεγάλο.

Μιας και δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη φυλή και απλά διαβάζοντας τους υπόλοιπους να σου λένε οτι ειδικά τα μπλέ έχουν προβλήματα υγείας, να σου κάνω μια ερώτηση.

Εστω οτι το σκυλάκι(χτύπα ξύλο) εμφανίζει πρόβλημα και το κόστος θεραπείας είναι 1000€, 2000€, 600€.Τι γίνεται ?

Η απάντηση "θα δούμε τότε" προφανώς και δεν μπορεί να είναι σοβαρή, διότι υπάρχουν και προβλήματα που χρήζουν ΑΜΕΣΗΣ βοήθειας.Οχι αφου ψάξουμε για δουλειά και αν, κλπ, κλπ.

ΑΜΕΣΑ.


Είμαι βέβαιος οτι αν ήσουν ανεξάρτητη, το σκυλάκι θα είχε καλύτερη μοίρα.Δυστυχώς δεν είσαι όμως.Κι επιμένεις να κρατάς ενα πλάσμα που όπως λες αγαπάς (και το πιστεύω), ουσιαστικά όμως εις βάρος της ευζωίας του.

-Διότι το να τρώει ελάχιστα 1 φορά την ημέρα δεν είναι υγιές.
-Το να είναι σε κλουβί ολη μέρα λες κι είναι χάμστερ δεν είναι υγιές.
-Το να μη βγαίνει βόλτα να μυρίσει το γρασίδι, την κολώνα.Να ακούσει νέους ήχους.Να δει καινούργια πράγματα.Δεν είναι υγιές. (Σκέψου να σε κλείσουν σε ενα δωμάτιο, με ενα φεγγίτη μόνο, χωρίς internet, περιοδικά, ραδιόφωνο, τηλεόραση, κινητό, κλπ κι απλά να έρχονται μια φορά την ημέρα να σου δίνουν άχυρο να φας και να σου χαιδεύουν για 5 λεπτά το κεφάλι)
-Το να τρώει πίτουρα, επειδή δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα (και το σέβομαι) δεν είναι υγιές.
-Το να μην μπορεί να λάβει την ιατρική φροντίδα σε κάτι σοβαρό λόγω κόστους, δεν είναι υγιές.
-Το να αντιμετωπίζεται απο το 75% του σπιτιού ως παράσιτο, δεν είναι υγιές.

Εφόσον το αγαπάς, φρόντισε να του βρείς ενα ΚΑΛΟ σπίτι κι όταν ανεξαρτητοποιηθείς, το επιχειρείς πάλι.
Στην παρούσα φάση αν εξαιρέσουμε την δική σου αγάπη προς αυτό, όλα τα υπόλοιπα είναι εις βάρος του.
Κι αν (χτύπα ξύλο) πάθει κάτι, οι τύψεις που θα νιώσεις (επειδή θα είσαι υπέυθυνη εσυ) θα είναι αβάσταχτες συγκρινόμενες με τη στεναχώρια σου εαν το δώσεις κάπου αλλού.
 


vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
49
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Να και τα αυγοπουλα σκασανε μύτη.
Ποιος κρίνει ποιος είναι κατάλληλος για ποιο πράγμα; Και ποιος κρίνει την καταλληλότητα του κριτή;

Εις αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτο.
Απο καποια ηλικια και μετα μπορει και να τυφλωθεις προσεξε το. Το γεγονος οτι εισαι πισω απο ενα πληκτρολογιο δεν σου δεινει το δικαιωμα να προσβαλεις καποιον με αυτο τον τροπο, γκε γκε; Ολα εχουν ενα οριο. Καλη η πλακιτσα αλλα οταν γινονται τεοιου ειδους αναφορες πρεπει να το σκεφτομαστε δυο φορες.
 


Δέλτα

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2016
250
634
Ρε συ κοπελιά τι πάει να πει προσπαθώ; Δεν είμαστε στο δημοτικό να σου δώσουμε αστεράκι για την προσπάθεια. Αν πάθει κάτι και χρήζει ιατρικής περίθαλψης όπως είπαν οι παραπάνω τι θα κάνεις; αν πάθει κάποια μόνιμη πάθηση επειδή δεν μπορείς να του προσφέρεις όσα πρέπει τι θα κάνεις; Θα πεις εγώ προσπάθησα; Τότε δεν θα σου πει κανείς μπράβο για την προσπάθεια πάρε και ενα βραβείο συμμετοχής. Καταλαβαινεις ότι οι απαιτήσεις που έχει το συγκεκριμένο σκυλί είναι πέραν των δυνατοτήτων σου και ενώ έχεις την επιλογή να του παρέχεις μια καλύτερη ζωή η τουλάχιστον να του εξασφαλίσεις τα έξοδα του κτηνιατρου με το να το δώσεις επιλέγεις να μην το κάνεις. Προσωπικά δεν είμαι υπέρ του να δίνεις το ζώο σου αλλά στην προκειμένη περίπτωση και αυτό θα ζήσει καλύτερα και εσείς θα βρείτε την ψυχική σας υγεία και δεν θα έχεις και τύψεις που θα υπάρξουν φορές που δεν θα μπορείς να το πας στον κτηνίατρο η που το έχεις κλεισμένο ώρες στο κλουβί
 


Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Ok @giotaki2003 επειδη εγω ημουν που ανέφερα τον αδερφό σου, σου ζητω συγνωμη, αν είναι ετσι οπως το λες. Δεν εννοούσα ότι αυτό είναι υποτιμητικό ή κάπως, ούτε περιφρονώ τη φτώχεια την οποία έχω ζήσει σε όλο της το μεγαλείο. Εννοούσα ότι συνήθως, συνήως λέμε τώρα, τέτοια συμβίωση παραπέμπει σε μικρότερες ηλικίες. Όπως και η αδυναμία να επιβάλλει κανείς τη γνώμη του η οποία στην προκειμένη περίπτωση ήταν και η σωστή.
Ούτε σε θεωρώ ακατάλληλη να κρατήσεις το κουτάβι. Ισα ισα μπραβο σου που γράφτηκες στο φόρουμ κι άρχισες να κάνεις ερωτήσεις.
Αλλά μη μας παρεξηγείς κι εμάς. Όλοι εδώ είμαστε ιδιοκτήτες σκύλων κι έχουμε δει πολλά, κακοποίηση, εγκατάλειψη, αμέλεια, χίλια δυο. Επίσης, όλοι ή σχεδόν όλοι έχουμε ζήσει άσχημες στιγμές όπως π.χ. αρρώστιες ή ακόμα και θάνατος των αγαπημένων μας σκύλων, και είμαστε λίγο ευαίσθητοι σε αυτά τα θέματα.
Η κατάσταση των πραγμάτων, όπως σου έχουν πει και συνεχίζουν να λενε όλα τα μέλη του φόρουμ, δεν είναι καλή. Είναι θετικό ότι έχει αρχίσει να βελτιώνεται. Αλλά έχεις ακόμα ΠΟΛΥ δρόμο. Και αντί να μας βλέπεις σαν εχθρούς που σε κατηγορούν, προσπάθησε να καταλάβεις ότι θέλουμε το καλό του σκύλου. Επίσης, να μη σε προβάλλει αυτό με την ηλικία. Δεν θα ήταν παράξενο αμα ένα παιδί 15-16 χρονών έλεγε ότι είναι 24, απλά από το φοβο μη το διώξουνε οι "μεγάλοι" αν πει την πραγματική του ηλικία. Αλλά εμεις για να βοηθησουμε εστω με μια συμβουλη, πρεπει να ξερουμε τι ακριβως συμβαίνει. Αλλη συμβουλή δίνεις σε παιδί κι άλλη σε μια νεαρή γυναίκα. Αν η υπόθεσή μας ήταν λάθος, μας συγχωρείς. Όπως και για αυτό με το τρολαρισμα. Δυστυχώς υπάρχουν άτομα που σπάνε πλάκα κάνοντας τους άλλους να αγχώνονται, εμείς όμως δεν είμαστε εδώ ούτε για να περάσει η ώρα, ούτε για χαβαλέ, ή τουλάχιστον όχι μόνο για χαβαλέ. Τέτοιες καταστάσεις τις παίρνουμε στα σοβαρά γιατί υπάρχει ενδεχομενο να κινδυνεύει άμεσα μια ζωή.
 
Last edited:


Scalpel

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
556
1.425
Sydney - Australia
Εκδοχή 1: Τρολ -> σταματήστε να ασχολείστε

Εκδοχή 2: Ανώριμο/ακατάλληλο άτομο -> βοηθήστε να καταλάβει και, ει δυνατόν, να το δώσει κάπου αλλού

Εκδοχή 3: Ζορισμένο άτομο που εννοεί καλώς -> βοηθήστε να βελτιώσει, όσο μπορεί, την παρούσα (ομολογουμένως τραγική) κατάσταση.

Όποια εκδοχή ενστερνίζεστε, πράξετε ανάλογα.
Αυτές όμως οι κορώνες και η ατέρμονη διάρρηξη ιματίων δεν βοηθούν τον ανώριμο να καταλάβει, δεν βοηθούν τον ζορισμένο να βελτιώσει (-ωθεί) και, φυσικά, είναι νερό στο μύλο του τρολ!

Κακό πράγμα ο ζηλωτισμός, τυφλώνει τον άνθρωπο, και προσφέρει χείριστη υπηρεσία στον υπό διακύβευση σκοπό...
Αυτό το τελευταίο για κάποιους λίγους (κάποιοι διαχρονικοί είρωνες ξερόλες είναι προκλητικοί) - η πλειοψηφία, ευτυχώς επιδεικνύει αξιοθαύμαστη υπομονή και καλή θέληση.
 


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.125
10.078
Athens
@giotaki2003 σε ποια περιοχή είσαι?
Μήπως αν βρισκόταν άνθρωπος να το κρατάει όσο λείπεις εσύ από το σπίτι για κάποιες μέρες τουλάχιστον?
 
  • Like
Reactions: Eroe


d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Απο καποια ηλικια και μετα μπορει και να τυφλωθεις προσεξε το. Το γεγονος οτι εισαι πισω απο ενα πληκτρολογιο δεν σου δεινει το δικαιωμα να προσβαλεις καποιον με αυτο τον τροπο, γκε γκε; Ολα εχουν ενα οριο. Καλη η πλακιτσα αλλα οταν γινονται τεοιου ειδους αναφορες πρεπει να το σκεφτομαστε δυο φορες.
Μιλας εκ πειρας για την τυφλωση;

Η λογικη του "δεν έχει ο καθένας δικαίωμα να κάνει παιδιά. Δεν είμαστε όλοι κατάλληλοι για όλα." ειναι καθαρα και μονο σκεψη καποιου που πιστευει στην ανωτερωτητα/καταλληλολοτητα βαση αυθαιρετων δικων του παραμετρων. Και υπάρχει συγκεκριμενος τίτλος για τετοια ατομα.

Συνεπως καλυτερα να σκεφτεσαι εσυ πριν ξεστομισεις τετοιες αηδίες στον παροντα χωρο αν δεν θελεις να σου μπει η καταλληλη (pun intended) ταμπελα. Γκε κε;

Όπως είναι διαμορφωμένη η κοινωνία μας αυτοί που κρίνουν λέγονται παιδοψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, εισαγγελείς ανηλίκων, δικαστές κτλπ, οι οποίοι κρίνονται από τους επόπτες τους αντίστοιχα. Δυστυχώς, έχουν δικαίωμα παρέμβασης όταν πλέον το κακό έχει γίνει.
Δυστυχως τα μεγαλυτερα εγκληματα ειναι αυτα που δεν "δικαζονται" μιας και ειναι στα ορια της νομιμοτητας. Γονεις που κακομεταχειριζονται με λεκτικη βια τα παιδια, που δεν αφηνει σημαδια για τον ιατροδικαστη, αλλα αφηνει πολυ βαθια σημαδια στην ψυχη. Αλλα βλέπεις οι περισσοτεροι αυτων, ειναι καθως πρεπει, νοικοκυραίοι και "δεν ενοχλουν ποτε την γειτονια".

Επι του θέματος:

@giotaki2003 βηματα κανεις, αλλα ειναι μικρα, πολυ μικρα για την μια ζωη που μεσα σε χρονο dt θα ενηλικιωθει σχεδον. Σκεψου σοβαρα τις εναλλακτικες σου.
 
Last edited:
  • Like
Reactions: eddieK


betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
47
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Μιλας εκ πειρας για την τυφλωση;

Η λογικη του "δεν έχει ο καθένας δικαίωμα να κάνει παιδιά. Δεν είμαστε όλοι κατάλληλοι για όλα." ειναι καθαρα και μονο σκεψη καποιου που πιστευει στην ανωτερωτητα/καταλληλολοτητα βαση αυθαιρετων δικων του παραμετρων. Και υπάρχει συγκεκριμενος τίτλος για τετοια ατομα.

Συνεπως καλυτερα να σκεφτεσαι εσυ πριν ξεστομισεις τετοιες αηδίες στον παροντα χωρο αν δεν θελεις να σου μπει η καταλληλη (pun intended) ταμπελα. Γκε κε;



Δυστυχως τα μεγαλυτερα εγκληματα ειναι αυτα που δεν "δικαζονται" μιας και ειναι στα ορια της νομιμοτητας. Γονεις που κακομεταχειριζονται με λεκτικη βια τα παιδια, που δεν αφηνει σημαδια για τον ιατροδικαστη, αλλα αφηνει πολυ βαθια σημαδια στην ψυχη. Αλλα βλέπεις οι περισσοτεροι αυτων, ειναι καθως πρεπει, νοικοκυραίοι και "δεν ενοχλουν ποτε την γειτονια".

Επι του θέματος:

@giotaki2003 βηματα κανεις, αλλα ειναι μικρα, πολυ μικρα για την μια ζωη που μεσα σε χρονο dt θα ενηλικιωθει σχεδον. Σκεψου σοβαρα τις εναλλακτικες σου.
no_pun_intended.png
 
  • Like
Reactions: Estranged


vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
49
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Μιλας εκ πειρας για την τυφλωση;

Η λογικη του "δεν έχει ο καθένας δικαίωμα να κάνει παιδιά. Δεν είμαστε όλοι κατάλληλοι για όλα." ειναι καθαρα και μονο σκεψη καποιου που πιστευει στην ανωτερωτητα/καταλληλολοτητα βαση αυθαιρετων δικων του παραμετρων. Και υπάρχει συγκεκριμενος τίτλος για τετοια ατομα.

Συνεπως καλυτερα να σκεφτεσαι εσυ πριν ξεστομισεις τετοιες αηδίες στον παροντα χωρο αν δεν θελεις να σου μπει η καταλληλη (pun intended) ταμπελα. Γκε κε;



Δυστυχως τα μεγαλυτερα εγκληματα ειναι αυτα που δεν "δικαζονται" μιας και ειναι στα ορια της νομιμοτητας. Γονεις που κακομεταχειριζονται με λεκτικη βια τα παιδια, που δεν αφηνει σημαδια για τον ιατροδικαστη, αλλα αφηνει πολυ βαθια σημαδια στην ψυχη. Αλλα βλέπεις οι περισσοτεροι αυτων, ειναι καθως πρεπει, νοικοκυραίοι και "δεν ενοχλουν ποτε την γειτονια".

Επι του θέματος:

@giotaki2003 βηματα κανεις, αλλα ειναι μικρα, πολυ μικρα για την μια ζωη που μεσα σε χρονο dt θα ενηλικιωθει σχεδον. Σκεψου σοβαρα τις εναλλακτικες σου.
Καταλαβαινεις την αντιφαση σε οτι λες; Απο τη μια, στην πρωτη παραγραφο, ισχυριζεσαι πως ολοι ειναι καταλληλοι για ολα και απο την αλλη στη δευτερη παραγραφο λες πως υπαρχουν γονεις που κακομεταχειριζονται τα παιδια τους, αρα ακαταλληλοι.
Δεν αναφερομαι σε καποια αρια φυλη στο θεμα της καταλληλοτητας, υπαρχουν αλλοι παρεαμετροι που την οριζουν και οχι τα ξανθα μαλλια ή τα μπλε ματια, αν αυτο καταλαβες. Καπου τα εχεις μπερδεψει μεσα σου τα πραγματα, δεν πειραζει το καταλαβαινω. Αλληλεγγυος σωστα; Ετσι εξηγειται.

Για την τυφλωση το εχω διαπιστωσει μετα απο χρονια παρατηρησης. Η δουλεια μου ειναι τετοια που καθημερινα ερχομαι σε επαφη με παρα πολλα ατομα και εχω δει οτι μπορεις να φανταστεις.
Καλο ειναι να το παιζεις δικηγορος του διαβολου, πνευμα αντιλογιας κτλ. αλλα καπου κουραζει και τελικα το καις.
Ειδικα οταν φτανεις να λες, μετα απο πομπωδεις αντιδρασεις, αυτο που τοση ωρα ελεγαν οι συνομιλητες σου και στο οποιο ησουν αντιθετος, στο εχω κανει και νιανια (bold) για να το καταλαβεις.

ΥΓ: Οσο για το ποιος ξεστομιζει αηδιες αηδιες δεν θα σου απαντησω στο ιδιο υφος και δεν θα δωσω συνεχεια γιατι αν θα πεσω σε αυτο το επιπεδο σιγουρα θα κερδισεις λογω εμπειριας.
 
Last edited:


Status
Κλειδωμένο θέμα