Νέο μέλος [Γερμανικός Ποιμενικός]


BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
Θα μου επιτρεψεται να μην αναλυσω τις σκεψεις μου και τις εμπειριες μου εδω μεσα γιατι ο θυμος τα νευρα και η απαγοητευση μου ειναι κακος συμβουλος ........θελω μονο δυο πραγματα να πω στο φιλο που που ψαχνει για αγορα γπ το μονο που μπορω να συμβουλευσω και να του τονισω ..........ψαξε ρωτα ενημερωσου πολυ καλα και το οποιο χρηματικο ποσο θελεις να διαθέσεις σκεψου το καλα γιατι ειναι ο ιδρωτας σου και η ψυχουλα που θα παρεις ειναι για 10-12 χρονια τουλαχιστον.....για τον φιλο που λεει οτι αν ανοιξω το στομα μου δεν θα ξαναπαω σε εκθεση του κογπε και θα με λιντσαρουν γελαω μονο που το σκεφτηκε στον κογπε μπορει να μην ξαναπαω για χιλιους αλλους λογους παντως οχι γιατι φοβαμαι ....αν ξαναπαω ομως αλλοι να φοβουνται το λυντσαρισμα αν γυρισουν εστω και με κοιταξουν.....
 


BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
Συμπέρασμα:

Αν κάποιος μπει, δηλώσει σχετικά νέος και άπειρος ιδιοκτήτης και πει ότι θέλει γερμανικό ποιμενικό [γιατί τον απόλαυσε ιδιαιτέρως, ως αστυνόμο rex στην τηλεόραση_ _ _ λέω εγώ], εμείς τον στέλνουμε στην Τσεχία, να αγοράσει εργασιακό εξειδικευμένων γραμμών, για να το βγάζει βόλτα στα παρκάκια της γειτονιάς του και να το πηγαίνει για καφέ, το παιδί.

Χμμμμμμμμ :rolleyes:
λαθος συμπερασμα εβγαλες...........
 


BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
Ναι αλλά θα πρέπει να του το πούμε, του παιδιού. Οτι πρέπει να δώσει κάτι παραπάνω, να πάρει την βελτιωμένη έκδοση. Με τα πλατζ του, τα ζιτς του, τα φους του, τα αους του. Μην το κοροιδέψουν...
και εδω εχεις καταλαβει λαθος..........
 


kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
boyar χιουμοριστικα το ειπα..τιποτα δεν θα κανεις κανεις σε κανενα.και αν παω στην συνελευση θα του πω αυτα που πιστευω.απο εκει και περα ας με κοιτανε ολοι με μισο ματι καρφι δν μου καιγεται.
 






BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
boyar χιουμοριστικα το ειπα..τιποτα δεν θα κανεις κανεις σε κανενα.και αν παω στην συνελευση θα του πω αυτα που πιστευω.απο εκει και περα ας με κοιτανε ολοι με μισο ματι καρφι δν μου καιγεται.
δεν καταλαβαινω ποιον εννοεις και τι θα του πεις .... εγω ειμουν ξεκαθαρος σε αυτο που εγραψες και γενικα σε σοβαρα θεματα οπως νομιζω οτι ειναι αυτο το κατα τα αλλα χρησιμο χιουμορ δεν εχει καμια χρησημοτητα..........
 


kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Εννοω οτι αν παω σε καποια συνελευση θα πω αυτο που πιστευω και σκεφτομαι γενικα,δεν εγραψα καλα αυτο που ηθελα στο προηγουμενο ποστ.Κακα τα ψεμματα ελαχιστοι λενε ανοιχτα τις σκεψεις τους.Οι περισσοτεροι υποστηριζουν τους εκτροφεις τους ακομα και αν θεωρουν πως εχουν λαθος.Αυτο λεω.
 
Last edited:


Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.609
1.940
Διαβασε αν δεν το εχεις κανει την συνεντευξη που υπαρχει στο φορουμ!Με τον Koos Hassing.για πιο απο τα 2 γ.π ειναι ποιο κοντα στο προτυπο!και ναι επειδη εχει συζητηθει πολλες φορες ο Γ.Π δεν ειναι ενας!εχει αναρτησει και το μελος κκρανης σχετικο θεμα!με αποδειξεις απο dna σκυλων αν δεν κανω λαθος!οι διαφορες τους ειναι χαωδης...μιλαμε σχεδον για 2 διαφορετικα σκυλια! Υ.Γ αυτα δεν ειναι δικα μου ελπιζω να μην βρεις να πεις παλι τα δικα σου 2/2 εχεις αρκετα!
 


kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Logan δεν με ενδιαφερει τι λεει ο καθενας.Ειλικρινα ο καθενας στον χωρο λεει οτι θελει.Ακουω και σεβομαι ολες τις αποψεις και κραταω τα στοιχεια που θεωρω εγω οτι πρεπει να κρατησω.Οντως τα σκυλια ειναι 2.Αυτο ομως που ειναι κοντα στο τωρινο προτυπο ειναι ο μορφολογικος.Ειδικα αν ο σκυλος δαγκωνει καλα κιολας τοτε ειναι σωστος.Απλα το προβλημα ειναι οτι εργασια δεν ειναι μονο τα δαγκωματα και η ιχνηλασια.Ο γ.π ειναι all around σκυλος που κανει πολλες διαφορετικες εργασιες καλα.Και πιστευω ισως ομως και να ειμαι λαθος πως ενα σκυλι με drive και νευρο μαλινουα το οποιο τα συναγωνιζεται κιολας δεν μπορει να κανει καμια εργασια εκτος απο δαγκωματα.Και αυτο διοτι λογο του ανταγωνισμου στο ιπο επρεπε να ανεβαζουν τον γ.π.Τωρα πως εγινε αυτο και αν εχει μπει μαλινουα στην εκτροφη δεν το γνωριζω.Αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη.Αν θεωρεις εσυ τωρα οτι αυτο το σκυλι των 40 κιλων που ανταγωνιζεται το νευρικο σκυλι των 30 κιλων ειναι κοντα στο προτυπο ειναι η αποψη σου και ειναι σεβαστη.Για μενα ειναι λαθος ομως.
 


Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.609
1.940
Και για να τελειωνουμε γιατι το εχουμε ζαλισει το θεμα του παιδιου!Φυσικα υπαρχουν καλοι εκτροφεις και στην ελλαδα!ισως κ σε αλλες ρατσες να ειναι και οι καλυτεροι στον κοσμο!Μακαρι!Αλλα αυτα που εχω δει τους 7μηνες που ειμαι στον χωρο του σκυλου!Το σιγουρο ειναι οτι το σλογκαν που επικρατει εδω μεσα!τον εκτροφεα και τα ματια σου ειναι ΛΑΘΟΣ!Εχουν χαλασει σκυλια!Ο Σωστος τροπος αποκτησεις ειναι απο εκτροφειο η φιλοζωικη!συμφωνω 1000% αλλα ειπαμε εχουν περασει καποιοι και στο αλλο ακρο και τους οδηγουν σε λαθος μονοπατια!αθελα τους θελω να πιστευω!Τωρα για το παιδι που ψαχνει, 1200ευρω ειναι τραγικη τιμη για εμενα!και οχι μονο λογο κρισης!Οταν μπορεις να παρεις πραγματικα πολυ καλα σκυλια οτι και να ειναι αυτα εργασιακα μορφολογικα ελβετικα που πηρε κ ο φιλος σιρκος και αποτι διαβαζω και χαιρομαι πολυ για αυτο εχει μεινει ικανοποιημενος 100% απο εξωτερικο και σε χαμηλοτερη τιμη!κ σε εκτροφικα μαλινουα που ειναι σουπερ τα παραδειγματα που εχω και τα ζω η τιμη ειναι επισης πολυ χαμηλοτερη!
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.655
19.889
...Το σιγουρο ειναι οτι το σλογκαν που επικρατει εδω μεσα!τον εκτροφεα και τα ματια σου ειναι ΛΑΘΟΣ!Εχουν χαλασει σκυλια!Ο Σωστος τροπος αποκτησεις ειναι απο εκτροφειο η φιλοζωικη!συμφωνω 1000% αλλα ειπαμε εχουν περασει καποιοι και στο αλλο ακρο και τους οδηγουν σε λαθος μονοπατια!...
Αφήνοντας στην άκρη [και οριστικά παρακαλώ για το συγκεκριμένο θέμα, γιατί στο εξής θα αρχίσουν να διαγράφονται] τις διατριβές των πολύ έμπειρων στα γερμανικά, μορφολογικά/εργασιακά/pet/εκθεσιακά κλπ και τις υπεραναλύσεις εξετάσεων ιατρικών και εργασίας και επανερχόμενοι στο ταπεινό πρόβλημα ενός μέλους που μας ρωτάει για γερμανικά...

...εσύ logan το σκυλί σου από που το πήρες; από pet shop; byb; από που;
...που το 'χεις δει αυτό το σλογκαν [κάνει ρίμα και με το logan !!!]να επικρατεί; για δείξε μου...
...και γιατί είναι ΛΑΘΟΣ, αφού ΦΥΣΙΚΑ και υπάρχουν και καλοί εκτροφείς στην Ελλάδα;
...ποιά σκυλιά έχουν χαλάσει λόγω αυτού και τι βλάβη έχουν πάθει;
...ποιό είναι το άλλο άκρο; ποιοί οδηγούν εκεί; και ποιά τα λάθος μονοπάτια;

Θεωρώ αυτές τις συγκεκριμένες απαντήσεις κρίσιμες [και όχι τις άλλες των τόσων άσχετων σελίδων], για κάποιον που ξεκινάει τώρα, να αναρωτιέται για απόκτηση καθαρόαιμου σκύλου.
 


Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Λογκαν μοα μικρη διευκρινιση , ο ουθερ ειναι μορφολογικος , απλα στα αιματα του ,παιζουν πολλα μορφολογικα σκυλια με ιπο1-3 , δεν μπορεις να τον πεις εργασιακο .
 


kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Για μενα ο σκοπος του φορουμ ειναι να κινησει και να πονηρεψει τα νεα αλλα και τα παλια μελη.Να μην δεχονται οτιδηποτε χωρις να το φιλτραρουν πρωτα.Δειχνεις τον δρομο το οποιο ειναι το εκτροφειο και απο εκει και περα οσο καλυτερα ερευνα αγορας κανει καποιος τοσο το καλυτερο.Το ασχημο ειναι οτι θες πολυ καιρο για να πεις οτι ξερεις που πανε τα 4 και εχεις ξεσκαρταρει τους καλους απο τους κακους.Ποσοι εχουν την υπομονη αυτη?

Εγω εχω να πω ομως πως αν ο Γερασιμος ΔΕΝ θελει για συγκεκριμενο σκοπο το σκυλι δηλαδη για καποια εργασια αλλα για παρεα υπαρχουν πραγματικα αξιολατρευτα σκυλια που δινονται τα οποια εχουν σουπερ χαρακτηρες,διαφορα επιπεδα ενεργειας και μπορουν να κανουν ευτυχισμενα τους ιδιοκτητες τους αρκει να δειξουν και εκεινοι ενδιαφερον.
 
Last edited:


Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.609
1.940
Δεν το ειπα εργασιακο σιρκο!ελβετικο το ειπα ;)¨.Να απαντησω σε ενα ενα.Δεν το πηρα απο πετ-σοπ ουτε απο byb και ω ναι ηξερα για εκτροφικα σκυλια χρονια τωρα πριν βρω το φορουμ!Για το σλογκαν?σε παρα πολλες συζητησεις απο συγκερκιμενα ατομα και μη!!Γιατι απο τους διασημους εκτροφεις εχω παραδειγματα που εχω πει μερικα και μου ειχες επιτεθει!Φυσικα οταν το ειπε αλλο μελος ειπες Μπραβο πες τα!!Οσο για τα σκυλια τα ξερεις και τα ξερω!αλλα δεν ειναι δικο μου θεμα να το πω ας μην κρυβομαστε...λαθος μονοπατια!Παρε εκτροφικο 1200 ευρω!!!και αν γρυλισει ριξε του το πιατο στο κεφαλι!!Ναι μπορει να καταστραφει σκυλι απο εκτροφεα και το ξερεις! τωρα δουλεουν τα παιδια να φτιαξουν αυτα που τους εκανε..και αυτο το ξερεις.!και θα γυριζω στην γειτονια μου να ξανα βρω το παλικαρι που εδωσε 1200 ευρω για εργασιακο και πηρε μορφολογικο!!Για να σου πω και παραπανω στοιχεια!!Υ.Γ ναι κανει ρημα μιας και ακουω κ ραπ και συμφωνω!
 
Last edited:




ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
τελικα με ολα αυτα που ακουσε ο γερασιμος θα καταληξει να παει να παρει ενα ολολευκο πανεμορφο ελβετικο ποιμενικο ==))
 


gerasimosgs

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2013
64
0
Παιδιά καλημέρα! Δεν απαντούσα τόσο καιρο γιατι ήμουν στο νοσοκομείο. Διάβασα όλες τις σελίδες. Ειλικρινά ψιλό απογοητεύτηκα... Εγω ήθελα ενα γερμανικο για παρέα. Ναι να τρέχουμε μαζι καθε μέρα αλλα μεχρι εκει.δεν με ενδιέφερε να πάρω σκυλι και να τρέχω δε εκθέσεις...η αλήθεια ειναι πως ακομα θέλω Γ.π. Δεν το λέω επειδη είδα τον αστυνόμο ρεξ και ερωτεύτηκα...πριν πάρω την απόφαση για γερμανικο ποιμενικό έψαξα και για λαμπραντόρ τα οποία τα λατρεύω!!αλλα άλλο σκυλι το ενα άλλο το άλλο. Εγω δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να δώσω 1200€ ντούκου. Έχω την οικονομική δυνατότητα να πάρω ενα σκυλι με 800€ και να το φροντίζω και να μην του λείπει τίποτα. όσα άκουσα ή μαλλον είδα δυστυχώς με κάνουν να ξανα σκέφτομαι το λαμπραντόρ.εγω ήθελα ενα γερμανικό ποιμενικό για συντροφιά. Οι εκτροφείς μου είπαν οτι αυτο ειναι πολυ εύκολο. Επειδη γράφτηκαν πολλα σχετικά με την εγκυρότητα των εκτροφέων λυπάμαι αλλα δεν ξέρω τι να κάνω....μαλλον μπερδεύτηκα περισσότερο.... Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν. Αντιθέτως σας ευχαριστω όλους για το χρόνο που ξοδεψατε!!
 


sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Με 800 ευρώ μπορείς να βρεις και μορφολογικό και εργασιακό ΓΠ.
Και ένα μορφολογικό μια χαρά παρεούλα θα σου κάνει.
Αλλά μην ξυπνήσεις ένα πρωι και πεις "αααααααα!!! γιατί δεν έχει τόσο prey που να το πάω για IPO 3 ???...με κορόιδεψε ο εκτροφέας!"
Γι αυτό κάτσε χαλάρωσε λίγο πριν αποφασίσεις, πήγαινε σε κανα κλαμπ να δεις πώς δουλεύουν τα εργασιακά, αλλά και πόσο μπορούν τα μορφολογικά, και να συζητήσεις με σοβαρούς και υπεύθυνους ιδιοκτήτες που θα συναντήσεις εκεί και όχι με τον φίλο σου τον Σήφη, ή με τον εκτροφέα του Supermotherfucker la del Barrio Sol kennel που θα σου πει ότι τα σκυλιά του κάνουν τα πάντα και συμφέρουν!
Και πάνω απ όλα μην απογοητεύεσαι!
Ότι σου είπαν, στο είπαν για να σε πονηρέψουν και να σε προστατέψουν για να μην κάνεις τα λάθη που έκανε η πλειονότητα στην πρώτη της αγορά!
 
Last edited:


gerasimosgs

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2013
64
0
Η αλήθεια ειναι πως δεν ξέρω τι ειναι το IPO και τα υπόλοιπα. Προσπάθησα να κάνω μια αναζητηση στο φόρουμ αλλα μου λέει δεν υπάρχει κάτι. Μπορείς να μου εξηγήσεις τι ακριβώς ειναι; Η αν ξέρεις κάποιο site να ψάξω;
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.120
Μηνύματα
895.887
Μέλη
19.931
Νεότερο μέλος
Kwnstantina_22