Να συστηθούμε κι εμείς...




PXM-DANBULL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
692
2.264
Μπράβο σας!!! Και χαράς το κουράγιο σας…

Εγώ δεν γνωρίζω την τεχνική αλλά θα πω αυτό που βλέπω και με διορθώνεις. Το παιδί είναι εκρηκτικό ok. Όπου έχει κάνει λάθη όμως εσύ είσαι είτε πίσω του ή μακριά του. Δεν θα έπρεπε να είσαι είτε δίπλα του ή λίγο μπροστά του. Λέω εγώ τώρα…
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Αμα μπορείς, έλα εσύ, να είσαι ΜΠΡΟΣΤΑ του, ή έστω ΔΙΠΛΑ του :p

Κοίτα, το θέμα είναι, να μπορώ να τον καθοδηγώ σωστά, όπου στον χώρο κι αν βρίσκομαι εγώ. Είναι πολλά τα σκυλιά που δεν τα προλαβαίνουν οι χειριστές τους, οπότε καλούνται, να βρουν άλλες μεθόδους. Πχ distance handling. Το λέει από μόνη της η έκφραση ε; ;) Επίσης, τεχνικά, δεν πρέπει πάντα να τρέχεις αλλόφρων να προλάβεις. Πρέπει να κόβεις, όσο κουφό κι αν ακούγεται, ή πρέπει απλώς, να κάνεις καλύτερο χειρισμό. Οχι γρηγορότερο. Η αλήθεια στα συγκεκριμένα runs, είναι απλή όμως. Δεν μπορούσα για τεχνικούς λόγους, να τρέξω παραπάνω ως όφειλα. Γι'αυτό και στο τελευταίο, ρίσκαρα την τσαχπινιά με το τούνελ, που πήγα από πίσω και τον φώναξα να γυρίσει. Και την πάτησα :whistle::)
 




HAHA

Well-Known Member
14 Μαϊου 2016
142
397
55
μα τα 1.000 γουίνκς, ήταν καλός ο άτιμος. είδα δύο πράγματα. καμμιά φορά σου φεύγει πριν προλάβεις να πας εκεί που πρέπει. και βου κάνει και μια δικιά του τσαχπινιά έτσι για την αλητεία. ντίστανς!
 
  • Like
Reactions: mareco








Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Πανεμορφες φωτογραφιες καλε!!!! Καλα περα απο πανεμορφος φτου φτου (εχω κ αυτη τη ριμαδα αδυναμια και στ μαυρο) ειναι πιο μεγαλος απο κοντα!!! Οχι δηλαδη να ξερετε..:LOL::LOL: σας ειχα δει σε φωτογραφιες απο εδω πριν την συρο, και οταν πλησιασα τελικα εκει και καταλαβα οτι ησασταν εσεις, λεω κ αλλο μαυρο εχει;:ROFLMAO::ROFLMAO: τωρα μπορει να φταιει κ το ματι μου το γατισιο:cautious: ξαναφτου σας παντως και καλη επιτυχια και στα μελλοντικα:love:

** Παντως ειδα απο κοντα οτι λιγο βαβουρα να εχει δεν ειναι ευκολη η επικοινωνια!! Πιο απλο μας φαινεται απο μακρια:LOL:
 
  • Like
Reactions: mareco


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Ευτυχώς, ο καιρός, μας έκανε την χάρη και ήταν δροσερός και ολοκληρώσαμε κι αυτόν τον αγώνα, χωρίς να χρειαστεί να νοσηλευθεί κανείς :p

Ο Μάρκος ήταν πάρα πολύ ορεξάτος. Χαρούμενος και γρήγορος. Είχε μακράν, τους καλύτερους χρόνους, απ'όλα τα σκυλιά της κατηγορίας του.

Το Σάββατο τα 'χε βάλει με τις μπάρες. Τον ενοχλούσαν. Και βγήκε τρίτος τελικά.

Την Κυριακή ήταν πιο συγκεντρωμένος, και βγήκε πρώτος!

Στο πρώτο run, ήταν ο μόνος που ολοκλήρωσε διαδρομή.

Και στο δεύτερο, χάσαμε τον πόντο, για μία επαφή.

Δεν πειράζει όμως. Χαλάλι του! Πρώτος αγώνας, που βραβευόμαστε και τις δύο μέρες και πρώτη φορά, που ήταν ο μόνος σκύλος, που ολοκλήρωσε διαδρομή :)

Μικρό διάλειμμα για διαφημίσεις τώρα και επόμενο αγωνιστικό ραντεβού τον Σεπτέμβρη, καλώς εχόντων :)
 


Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
35
Τέλειος ο Μάρκος και φοβερά υπάκουος!
Θέλω κι εγώ να τον πάω για agility, για να ξεδώσει, αλλά παραμάζωμα θα τα πάρει όλα τα εμπόδια, μία ευθεία θα τα δει.:LOL:
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Στην αρχή ναι. Ολα αυτό κάνουν. Προπόνηση στην προπόνηση, θα συμμαζευτεί :)
 




noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
34
Νέο Ψυχικό
Μάρκος για τη νίκη :love::love: Φοβεροί και οι δύο :) (έχω πει πόσο πολύ μου αρέσει ο τρόπος που ξεκινάει τα run του έτσι; Λες και έχει συσσωρευμένη ενέργεια και λέει ένα "γιουριαααα" :D)
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
...(έχω πει πόσο πολύ μου αρέσει ο τρόπος που ξεκινάει τα run του έτσι; Λες και έχει συσσωρευμένη ενέργεια και λέει ένα "γιουριαααα" :D)
Οχι "λες κι έχει". Ακριβώς αυτό. Εχει!
"Γιούργια" όντως!!! Αστείο μεν, ψυχοβγαλτικό δε :cautious::sick:
 








dimitris-skg

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
844
2.851
Κρίμα πάντως γιατί έμεινε τόσο καλά στο walk και στο άλφα έφυγε σφαίρα. Θα μπορούσε ίσως να το αφήσει με βάση και την συνολική παρουσία σας το 2ήμερο;