Σπιτονοικοκύρης...


Adis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2007
81
0
Kozani
www.myspace.com
amangos said:
Άρχισε να τον γλύφεις ή ξεκίνα να ψάχνεις για άλλο σπίτι, πάρε παράδειγμα από τον τύπο πιο κάτω:
εχω αρχισει το γλυψιμο και με μερικες καλες λεξεις να του "χαιδευεις τα αυτια" ολα γινονται
 


Thor-Nounou

Member
19 Νοεμβρίου 2007
18
0
Δεν έχει άδικο για τα ντουβάρια...η νουνου όσο ηταν πιο πιτσιρίκι είχε φάει τα ντουβάρια απο το μπαλκόνι..χόμπι κιετς..ευτυχώς το σταμάτησε γτι το μπαλκόνι δεν θα την πολυ πάλευε...
Τώρα για τον σπιτονοικοκύρη...
Όντως το οτι δεν υπάρχει συμβόλαιο είναι πρόβλημα...γιαυτο και η μόνη λύση που βλέπω είναι το καλόπιασμα...ουτε καντήλια ουτε τπτ...κ με ήρεμο τρόπο να εξηγήσεις οτι ο σκύλος δεν είναι τέρας...
Η καλύτερη λύση βέβαια για μας που είμαστε στο νοίκι(άτιμο φοιτητιλίκι)είναι να ενημερώσεις τον ιδιοκτήτη οτι σκέφτεσαι να φέρεις ένα σκυλάκι(χεχεχε)που θα το έχεις στο σπίτι...με τον κατάλληλο χειρισμό(είναι φύλακας κτλ)όλοι τουμπάρονται...
Αντε και καλά κουράγια σε σενα και στον άδη! 8)
 


Adis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2007
81
0
Kozani
www.myspace.com
Όπως είπα αρχίζει η μέθοδος γλείψιμο …. Το αστείο είναι ότι όλοι στην πολυκατοικία τον συμπαθούν .Σήμερα το πρωί όπως γύριζα από την βόλτα πετυχα τον κύριο από τον 1ο (60 χρονών) με σακούλες από το super market και είχε πάρει μπισκοτάκια για τον Αδη αφήνει σακούλες κάτω και βγάζει τα μπισκότα και του δίνει ένα ( ο κύριος αυτός δεν έχει σκύλο) Τρελάθηκα ειλικρινά δεν το περίμενα , η νοοτροπία εδώ είναι ότι ο σκύλος είναι μόνο για το χωράφι και τα πρόβατα ..
 




matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Adis φρόντισε πάντως να υπογράψεις άμεσα καινούργιο συμβόλαιο γιατί βλέπω να πηγαίνει τζάμπα τόσο γλύψιμο. Μπορεί προς το παρόν να συμφωνήσει αλλά χωρίς συμβόλαιο θα σε έχει συνέχεια στο χέρι. :wink:
 




kostvl18

Well-Known Member
2 Ιουνίου 2007
51
0
Μυτιλήνη οεο
Τι να πώ και γώ ρε παιδιά που το Σεπτέμβρη ήρθα να βρώ σπίτι στη Μυτιλήνη για σπουδές στο Πανεπιστήμιο,και όταν ρώτησα την ιδιοκτήτρια αν επιτρέπεται να φέρω το Κανίς απο τα Γιάννενα το οποίο είναι 6 κιλά και 14 ετών,μου είπε ότι θα της σακατέψει το σπίτι,θα κάνει κακό σε εμένα επειδή θα μου φάει τα καινούργια μου έπιπλα,ότι δν θα αφήνει έμένα και τους άλλους φοιτητές να διαβάζω στην εξεταστική κ.τλ.Ακόμη στο συμβόλαιο μου απαγόρευσε να έχω γάτα ή σκύλο,σκέφτομαι να φέρω τη σκυλίτσα μετά τα Χριστούγεννα,λέτε να έχω προβλήματα?
Ούτως ή άλλως θα μετακομίσω το καλοκαίρι και θα πάω σε μονοκατοικία για να βρώ την ησυχία μου...
 






kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
χωρίς συμβόλαιο είναι πρόβλημα,σε έχει στο χέρι...και γενικά δεν πρέπει να μην κάνουμε συμβόλαια γιατί μπορεί να μας διώξει οποτε θέλει..και στην περίπτωση που θέλουμε να κάτσουμε ..πακέτο..
Παρε τον με το καλο και με τρόπο επέβαλε το σκυλί..
Οπως λένε και τα παιδιά με τσαμπουκά και χωρίς συμβόλαιο..ούτε μεταφορική δεν θα προλάβεις να φέρεις..
Θέλει τρόπο ..και κυριως να συμπαθήσει κάπως το σκυλί.. :wink:
 






Adis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2007
81
0
Kozani
www.myspace.com
Δεν έχω ακόμα νέα γιατί δεν τον έχω ξανά πετύχει και δεν παίζει να τον πάρω τηλ να συζητήσουμε ..(να βάλω να χεριά μου να βγάλω τα μάτια μου !) έχω εφοδιαστεί με αποσμητικά χώρου και σκουπίζω 2 φορές την μέρα ώστε σε ένα αιφνιδιαστικό ¨ντου¨να είμαι κύριος και ότι το σκυλί μου μυρίζει λεβάντα !
 


lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Adis και να μην έχεις συμβόλαιο δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα, ισχύει αυτό που υπάρχει... Μπορεί να σου κάνει έξωση μόνο για ιδιοκατοίκηση και να το πετύχει αλλά αυτό θα μπορούσε να το κάνει ακόμα και αν είχες συμβόλαιο.

Όσο διατηρείς τους κανόνες υγιεινής το σκυλί είναι εμβολιασμένο και δεν ενοχλεί με ΕΠΙΜΟΝΟ γαύγισμα... ΜΗ ΜΑΣΑΣ!!!! ΠΑΝΩ ΤΟΥ!!! τώρα αν δεν θέλεις κάτι τέτοιο κάνε ότι κάνω και εγώ όταν δεν θέλω να ασχολούμαι λέω σε όλα ΝΑΙ αλλά κάνω αυτό που θέλω... και έτσι είμαστε όλοι ευχαριστημένοι... :lol:
 


Adis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2007
81
0
Kozani
www.myspace.com
Όσον αφορά το θέμα γαβγίσματος μέχρι να τον δούνε με τα μάτια τους δεν τον έχανε πάρει χαμπάρι αφού είχα αρχίσει να ανησυχώ ,,, έχει γαβγίσει από τότε που τον έχω 5-6 φορές,, θα κάνω τον τρελό και εγω μόνο έτσι επιβιώνεις την σημερα
 


sofikaa

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2007
53
0
εγώ όταν ζούσα Πτολεμαϊδα έχασα 5 σπίτια λόγω ενός γερμανικού spitz 2 μηνών τότε, ευτυχώς που ο έκτος ιδιοκτήτης ήταν κηνυγός και είχε 5 σκυλιά. Στην Θεσ/νικη ευτυχώς έχω δικό μου σπίτι...Πάντως στην πολυκατοικία η Φαίδρα μου τον επτά κιλών ονομάζεται επικίνδυνη.Φυσικά και δεν έχει δαγκώσει ποτέ κανέναν, απλά γαυγίζει κάποιες φορές...Προσπαθώ να της μάθω Ελληνικά και πραγματικά πιστεύω οτι είμαι σε καλό δρόμο!!!!!!!!!!!!! :wink:
 


Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Aκριβώς!
Και αν σου κάνει πχ εξωση γι αυτό,εχεις να του κανεις πολλά,σε καλυπτει ο νόμος,δε θα τολμήσει.Είναι καταχρηση.


ROTTIE said:
Ακόμα δεν λύθηκε το πρόβλημα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που νοικιάζεις Adis?
Θυμάσαι που μου είχες στείλει pm και σου έστειλα το link με το σχετικό Νόμο?
Βγάλε το ΦΕΚ μια φωτοτυπία και την επόμενη φορά που θα γίνει ανάλογο περιστατικό δώσ’ του το, να το διαβάσει και ΤΕΛΟΣ!
Δεν χρειάζεται να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί του!
Σου τα ξαναγράφω για να τα θυμηθείς:

Νόμος υπ’ αριθμ. 3170

"Επιτρέπεται η διατήρηση σε κάθε κατοικία μόνον ενός σκυλού και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών.
Προκειμένου για πολυκατοικίες (αποτελούμενες από δύο διαμερίσματα και άνω) επιτρέπεται επίσης η διατήρηση ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών σε κάθε διαμέρισμα ακόμα και εκεί που ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει την διατήρηση τέτοιων ζώων, με την προϋπόθεση ότι τα ζώα αυτά διατηρούνται στο ίδιο διαμέρισμα όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης και δεν παραμένουν μόνιμα στις βεράντες του διαμερίσματος.
Απαγορεύεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας (πυλωτή, ταράτσα, ακάλυπτους χώρους κ.τ.λ).
Επιτρέπεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς στους ανοικτούς χώρους των μονοκατοικιών, με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι διατάξεις του άρθρου 1 του Ν. 1197/1981 (ΦΕΚ 240 Α’) και οι αστυνομικές διατάξεις περί κοινής ησυχίας."


http://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf
:wink:
 


denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
AΛΛΟ ο κανονισμός πολυκατοικίας και ΑΛΛΟ το συμβόλαιο. Αν έχεις υπογράψει τέτοιο συμβόλαιο ... ΔΕΝ μπορείς να βρείς το δίκιο σου. (γιατί δεν έχεις :D )
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εάν αναφέρεται ως όρος στο μισθωτήριο, πολύ απλά δεν το υπογράφεις.
Νοικιάζεις άλλο σπίτι. :wink:
 


Adis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2007
81
0
Kozani
www.myspace.com
denis κοιταξα το παλιο συμβολαιο και δεν λεει τιποτα για σκυλια - κατοικιδια
αλλα το θεμα ειναι οτι εχει ληξει και δεν το εχω κανει ανανεωση
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU