Το έχετε ακούσει? (Υποχρεωτική πινακίδα "Προσοχή Σκύλος")


manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Ναι το καταλαβα.
Στο θεμα με την ακινητοποιηση εχεις δικιο.
Αλλα εκει που ολοι ειμαστε ολο λογια και αν ερθει η (κουφια) ωρα λεμε αλλα, ειναι οταν λεμε οτι θα τον κανει ο σκυλος με τα κομματακια και θα το γλενταω κιολας. Ειναι ακριβως το ιδιο με το οπλο. ΟΛΟΙ λενε πως αν ειχα οπλο θα τον τουφεκιζα τον π...η. Ομως οσοι ελαχιστοι το εκαναν, το μετανοιωνουν για μια ζωη. Οχι απο τυψεις φυσικα, αλλα επειδη τους χωσανε και 3-5 χρονακια φυλακη και πληρωσανε τη νοσηλεια του π...η (αν επεζησε). Οσο για τον σκυλο, ισως να παει και για ευθανασια γιατι ειναι αγριο! Ειναι οπως ειπανε πιο πανω, θεμα καλου δικηγορου!
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Λοιπόν ρώτησα τον πατέρα μου σήμερα που είναι συνταξιούχος δικαστικός και συνταξιούχος δικηγόρος για το τι γίνεται αν κάνει ντου ένας κακός να με σκοτώσει ή να με διαρρήξει στην Ελλάδα και τον δαγκώσει το Μουφ. Μου είπε ότι προσωπικά δεν είχε ποτέ τέτοια υπόθεση, μου απήγγειλε όμως το νόμο απόξω (ούτε ξέρω πώς τα καταφέρνει και θυμάται τέτοια πράματα!:eek::eek:) και δήλωσε ότι αν δίκαζε τέτοια υπόθεση, θα έχωνε πρώτον τον διαρρήκτη μέσα και δεύτερον θα έλεγε "πού είναι ο σκύλος? Φέρτε τον μου εδώ να του δώσω συγχαρητήρια!" Κάτι τέτοια τα έλεγε βέβαια και από έδρας, όπως π.χ. όταν έχωνε μέσα εγκληματίες με γονείς enablers και φώναζε τους μπαμπακομαμάδες τους και τους έλεγε πόσο λυπόταν που ο νόμος δεν τον άφηνε να τους χώσει κι αυτούς μέσα.

Τελοσπάντων, ισχυρίζεται ότι άμα κυνηγήσει κανείς διαρρήκτη, ή αυτός ή ο σκύλος του, και τον βαρέσει εκτός σπιτιού του, δεν παθαίνει τίποτα. Βέβαια εδώ υπάρχει εισαγγελέας που δεν έχει ακόμα ανασκολοπίσει τη Μεγαρινή, οπότε προσωπικά θα σας συμβούλευα σύνεση σε κάτι τέτοια διότι δεν ξέρετε ποτέ σε ποιο μαλάκα θα πέσετε και μέχρι να γίνει η έφεση αν χάσετε πρωτοδίκως θα σας έχουνε κάνει ευθανασία στο σκύλο.

Στην Αμερική εννοείται ότι αν υπάρχει tresspasser και αποδεικνύεται ότι ήταν εγκληματίας, παίρνει οπωσδήποτε συγχαρητήρια, αλλά όπως έχω πει, εδώ δε βαράνε οι σκύλοι αλλά τα αφεντικά τους με την ντουφέκα. Ή η αστυνομία. Και βαράνε στο ψαχνό.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.120
Μηνύματα
895.887
Μέλη
19.931
Νεότερο μέλος
Kwnstantina_22