Ένα τυχερό κουτάβι και ένας ξεχωριστός ιδιοκτήτης

Χτυπημένο από αυτοκίνητο και παρατημένο να πεθάνει στην άκρη του δρόμου, αυτό το κουτάβι ήταν σχεδόν σίγουρο πως θα πεθάνει. Ο απρόσεκτος οδηγός που το χτύπησε, το προσπέρασε, αφήνοντας το ανήμπορο κουτάβι χωρίς να μπορεί να χρησιμοποιήσει το πίσω μισό του σώματός του. Εκείνο σύρθηκε μέχρι την άκρη και απλά περίμενε…

Κανείς δεν φάνηκε να θέλει να ασχοληθεί με την επιπλέον φροντίδα που αυτό το γλυκό κουτάβι θα χρειαστεί για το υπόλοιπο της ζωής του και ήταν έτοιμο να του γίνει ευθανασία. Ευτυχώς, ο σύλλογος San Antonio Pets Alive τον έσωσαν από την εν λόγω μοίρα την τελευταία στιγμή. Το σκυλάκι μπορεί να είχε γλυτώσει τον θάνατο μα ακόμα έψαχνε τους ανθρώπους που θα του προσέφεραν αυτό που χρειαζόταν.

Σε αυτό το σημείο, ένας άντρας με την γυναίκα του εμφανίστηκαν και ήξεραν ακριβώς τι έπρεπε να κάνουν.

Ο Michael χρησιμοποιεί και αυτός αναπηρικό καροτσάκι για να μπορεί να μετακινηθεί. Ξέρει τους αγώνες που έρχονται μαζί με μια αναπηρία και μια αναπηρική καρέκλα και ο ίδιος και η σύζυγός του ήξεραν ότι αν κάποιοι μπορούσαν να καταλάβουν την κατάσταση στην οποία βρισκόταν αυτός ο σκύλος και το πόσα μπορούσε να προσφέρει ακόμα, ήταν αυτοί.

Υιοθέτησαν τον σκύλο και πραγματικά όταν βλέπεις τον Michael και τον Chance (το όνομα που έδωσε στον σκύλο και σημαίνει “τύχη” και “ευκαιρία”) μαζί μπορείς να δεις την ευτυχία που και οι δύο ακτινοβολούν. Πουθενά δεν θα διακρίνεις πόνο και δυσκολίες που σίγουρα έχει κάθε άτομο με κινητικά προβλήματα και αυτό διότι υπάρχει όρεξη για ζωή και διάθεση στο να επικεντρώνονται στην “φωτεινή πλευρά” της.

Αυτό το γλυκό κουτάβι συνεχίζει με περισσότερη ενέργεια και ενθουσιασμό για τη ζωή από ότι πολλά άλλα, με τέλεια υγεία σκυλιά. Αυτός και ο Michael δεν αφήνουν την  αναπηρία τους να γίνει εμπόδιο για την ζωή τους. Βγαίνουν στο καγιάκ μαζί, παίζουν μπάσκετ και πάνε μεγάλες βόλτες όλη την ώρα.

Ακόμα και αν όλα αυτά μας τα δείχνει και μας τα θυμίζει μια εταιρεία μέσα από μια διαφημιστική της καμπάνια, αξίζει να το δούμε και να το μοιραστούμε.

Αν κι εσείς πιστεύετε το ίδιο ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ αυτό το άρθρο!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Scroll to Top