Γερμανικά Ποιμενικά που κατέκτησαν τα Crufts

Η πρώτη εκδήλωση Crufts πραγματοποιήθηκε το 1891 και από τότε, για τέσσερις ημέρες και κάθε χρόνο (με εξαίρεση κάποιες πολεμικές περιόδους) φιλοξενείται στο Μπέρμιγχαμ, της Αγγλίας μέσα στον Μάρτιο.

Φέτος έγινε πολύς λόγος για την μια συμμετοχή, ενός θηλυκού Γερμανικού Ποιμενικού που κέρδισε και τον τίτλο του “Καλύτερου Φυλής”, της Cruaghaire Catoria. Σε αυτό το άρθρο δε θα σταθούμε στην συγκεκριμένη συμμετοχή και όλο το σάλο και τις συζητήσεις που έχει προκαλέσει, μα θα πάρουμε αυτό ως αφορμή για να θυμηθούμε τους σκύλους αυτής της φυλής, του Γερμανικού Ποιμενικού, που κατέκτησαν τον τίτλο “Καλύτερος Έκθεσης” στα Crufts.

Το πρώτο Γερμανικό Ποιμενικό που κατέκτησε το “Καλύτερο Έκθεσης” (B.I.S.) στα Crufts ήταν ο Fenton of Kentwood, της Sonnica H. Godden.

Fenton of Kentwood
Fenton of Kentwood

 

Ακολούθησε το 1969 ο Hendrawen’s Nibelung of Charavigne, των Mr. Edwin και Mrs. Shirley White:

Hendrawen's Nibelung of Charavigne

 

Το 1971 ο Ramacon Swashbuckler του Prince Ahmed Husain είναι ο τελευταίος, μέχρι στιγμής, εκπρόσωπος της φυλής που κατακτά τον τίτλο:

1971 Best in Show

CRUFTS BIS '71 UK.CH Ramacon Swashbuckler

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Scroll to Top