Πού κοιμάται ο σκύλος σας;

Που κοιμάται ο σκύλος σας;

  • Στο κρεβατάκι του στο δωμάτιό μου

    Votes: 85 26,0%
  • Στο κρεβατάκι του σε άλλο μέρος του σπιτιού

    Votes: 45 13,8%
  • Στο κρεβάτι μου

    Votes: 65 19,9%
  • Όπου να 'ναι

    Votes: 38 11,6%
  • Έξω, σε κενέλ

    Votes: 17 5,2%
  • Έξω, ελεύθερος

    Votes: 24 7,3%
  • Σε crate

    Votes: 37 11,3%
  • Κάπου αλλού (γράψτε πού)

    Votes: 16 4,9%

  • Total voters
    327

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.125
10.078
Athens
Ειναι απλα ερωτήματα τα οποία δεν πρέπει να τα βλέπουμε μεμονομένα και αποκλειστικά και μόνο ανθωποκεντρικά.
Για παράδειγμα, ο σκύλος έχει αλλο επιπεδο θερμοκρασίας και γενικά χρειάζεται άλλες συνθήκες απο αυτές τις ανθρώπινες, και πόσο μάλλον αυτες τις απάραιτητς ξεκούρασης του.

Δεν είναι και λίγα τα κακά παραδείγματα διαμονής των σκύλων, και πολλές φορές αυτα είναι απο υπερβολική αγάπη και άγνοια.
Αυτά που λες είναι μπορούν να ερμηνευτούν λίγο επικίνδυνα - δεδομένου ότι μας διαβάζει και "ξένος" κόσμος. Θα μπορούσε κάποιος να το ερμηνεύσει ως το ότι να κοιμάται ο σκύλος σε μια ταράτσα σημαίνει ότι "έχει καθαρό αέρα, έχει ωραία θέα το Λυκαββητό και περνάει ωραία χαζεύοντας τη νύχτα τις κουκουβάγιες".

Δεν λέω να βάλουμε πυτζάμες στο σκύλο όμως ξέρεις εσύ κανένα ταρατσάτο σκύλο που να περνάει καλύτερα από αυτόν που κοιμάται εντός σπιτιού?
 


johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Η δική μας (όπως και η μακαρίτισα, η προηγούμενη σκυλίτσα μας), το βράδυ έρχεται στο δωμάτιό μας;) και κοιμάται στο (δικό της) στρωματάκι. Το bullmastiff έχει ανάγκη να είναι κοντά στους ανθρώπους του.

Το crate της υπάρχει στο σαλόνι και εκεί κοιμάται και χουζουρεύει όποτε θέλει (αν δεν έρθει δίπλα στην πολυθρόνα μου να ξαπλώσει, ή όταν δεν παίζει με το γάτο μας:)), στην υπόλοιπη διάρκεια της ημέρας.

Τα απογεύματα (τώρα την Ανοιξη) της αρέσει πολύ να ξαπλώνει στο μπαλκόνι και να λιάζεται:D.
 


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.125
10.078
Athens
Συγνώμη αλλα δεν μπορώ να συνδέσω την απάντηση σου με την δική μου [Κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες έχουν τεράστια σημασία] .
](*,) Δεν πειράζει άστο - έτσι κι αλλιώς έφευγα να στολίσω επιτάφιο!
 


lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.510
749
Ξεσσαλονικη!!!
πολυ το παιδευεται ρε παιδια.οποιος πιστεψει οτι η ταρατσα ειναι καλη για τον σκυλο λογω καθαρου αερα κ θεας,πρεπει να παει σε αλλου ειδους φορουμ.το σκυλι απο μονο του επιλεγει που θα την πεσει,πολλες φορες ομως δεν μπορει να γινει αυτο που θελει.θα πρεπει να μαθει εκει που θελουμε εμεις.δεν εξεταζω το ποσο πρεπει να ασχολουμαστε,μονο τον τοπο αναπαυσης του ζωου.επισης συμφωνω με τον φιλο που θειξε το θεμα συνθηκων στο οτι δεν πρεπει να βλεπουμε κ να κρινουμε βαση των δικων μας συνθηκων κ αξιων.παλι στην υπερβολη θα καταληξουμε να τσακωνομαστε κ δεν θα σταματησουμε στα ποπ κορν,θα παρουμε κ πατατακια κ πιτσα στην συνεχεια.,μεχρι κ στοιχημα θα παιζουμε.
 


alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
τα κοριτσια μου κοιμουνται συνηθως στο κρεββατι μου (και τα τερατα παρολο που ειναι μια σταλια παντα βρισκουν τα καλυτερα μερη, μετα λυπαμαι να τις ξυπνησω και τελικα κοιμαμαι σαν σιγμα τελικο),λιγοτερο συχνα κοιμουνται στο κρεββατι τους και το καλοκαιρι προτιμουν τα πλακακια κατω απο το κρεββατι γιατι εκει ειναι μαλλον πιο δροσερα!
 




katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Οι δικοί μου τον Χειμώνα κοιμούνται στα κρεβάτια τους τα οποία βρίσκονται ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι μου...
Το καλοκαίρι ψάχνουν και βρίσκουν το πιο δροσερό σημείο του σπιτιού...χωλ, μπάνιο κλπ. γιατί ζεσταίνονται..
Καμιά φορά τους ανεβάζω με το ζόρι πάνω στο κρεβάτι μου και καταφέρνω να τους κρατήσω το πολύ 20 λεπτά...γιατί μετά δυστυχώς με φτύνουν κατεβαίνουν...(κλαψ!!)...
Την ώρα που βλέπουμε τηλεόραση ο Τσούφι έχει τον δικό του καναπέ...και ο Keagan μόνιμα στα πόδια μου με το κεφάλι πάνω στο γόνατό μου...
 


AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
φυσικα η δικια μου καοιμαται στο σπιτι της...δλδ το crate... μαλιστα οταν ειναι κλειστη η πορτα ζηταει να της την ανοιξω για να μπει...
 


Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
49
Αθήνα
Στο κρεβάτι ΜΑΣ πλέον όχι κρεβάτι μου... είναι και δικό της!!! Στο κρεβάτι λοιπόν τα βράδια στους καναπέδες την ημέρα εκτός αν με βαρεθεί και πάει να την πέσει στις μοκέτες αλλά κρατάει λίγο... Το καλοκαίρι αν αρχίσει να ζεσταίνεται.... θα δείξει... όπου της αρέσει!!!!
 


lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.510
749
Ξεσσαλονικη!!!
αν ηταν μικρο το σκυλι,ισως να μην ειχα κ εγω προβλημα να ερθει στι κρεβατι μου,αλλα τοσο μεγαλο δεν λεει.εκτος αυτου για να τον αφησω να ανεβει θα πρεπει πρωτα να ειναι πολυ πολυ καθαρος κ η ζωη που κανω μαζι του δεν βοηθαει κ πολυ σε αυτο....συνεχεια παιζουμε απο δω κ απο κει.η μεσα στα χωματα θα ειναι η μεσα στην λασπη η τιγκα στο σαλιο ειδικα αν παιξει με αλλα σκυλια.το χειμωνα μου βγαινει η παναγια να καθαριζω πατουσες!χεχε!οπωτε διπλα στο κρεβατι κ πολυ του ειναι,ειδικα αυτες τις μερες που μυριζει σαν παντοφλα!κ τα μωρομαντηλα κανουν δουλεια αλλα για λιγο...
 


ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Καλό μήνα! Καλό, nacho_DL! :D

Κοιμάται όπου βρει, εκτός από το κρεβάτι του. Σε σημείο που θα έπρεπε να το μαζέψω, αλλά ακόμα το προσπαθώ!
Ο μπούφος ξυπνάει μέσα στο βράδυ αρκετές φορές και ξαπλάρει στο πάτωμα, κυρίως εκεί που δεν έχει χαλί κι έχει ρεύμα αέρος.

Αυτό που λέγατε για τις συνθήκες του ύπνου του σκύλου, το μόνο που εμένα μου φαντάζει απαραίτητο είναι, να παρέχεις στο σκύλο σου μία ποικιλία θερμοκρασιών... μέσα στο σπίτι. Και φυσικά την ελευθερία της επιλογής. :rolleyes:
 


Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
49
Αθήνα
nacho.... καλό μήνα χωρίς να το παίξω έξυπνη...(το αντίθετο ξανθία με αναλαμπές είμαι...) επειδή έχω διαβάσει τα post σου... δεν το έφαγα!!!!:D:D:D
 


nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Λοιπον την αληθεια τωρα....

Ο μικρος κοιμαται στον καναπε "του" οπως ειπε και ο/η Doc και μαλιστα ριχνει και τα μαξιλαρια της πλατης και κοιμαται απο κατω τους!

Elli αφου δεν εφαγες αυτο, κανονισε να φαμε καμμια σουβλα πανω , αν ειστε Γιαννενα το Πασχα\\:D/
 


Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
49
Αθήνα
Elli αφου δεν εφαγες αυτο, κανονισε να φαμε καμμια σουβλα πανω , αν ειστε Γιαννενα το Πασχα\\:D/
Πολύ ευχαρίστως!!! Εδώ θα είμαστε τουλάχιστον και Κυριακή του Πάσχα!!!
 


Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Ο δικος μου ο μπουνταλας εχει ξεκινησει εδω και λιγο καιρο και κοιμαται οπου του κανει κεφι. Ποτε ειναι στο κρεββατακι του, ποτε ειναι στον καναπε του σαλονιου και ποτε ερχετε και την πεφτει στο κρεββατι μας. Βεβαια του φωναζω και δεν τον αφηνω ουτε στο κρεββατι μου αλλα ουτε και στο καναπε αλλα ο πονηρος ανεβαινει οταν κοιμαμαι. Εχω δουλεια μπροστα μου....
 


Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Την ημέρα όπου τους κάνει κέφι, χαλάκια, καναπέ, πάτωμα, ... Τη νύχτα στο crate τους παρέουλα.

Λίγες μέρες όμως πριν την αναμενόμενη ημερομηνία γέννας θα πάρω την Toya επάνω στο δωμάτιο μου.
 








harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Με μαγαλη χαρα βλεπω οτι τελικα δεν ειναι λιγα τα σκυλια που κοιμουνται στο ανθρωπινο κρεβατι :D