Περί τρόπου απόκτησης σκύλου


noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
Με έχουν καλύψει απόλυτα οι προλαλήσαντες. Πολλοί από αυτούς που επιλέγουν να πάρουν "ρατσάτο" σκύλο από τη γέννα του γείτονα, δεν τον παίρνουν για να μην καταλήξει το κουτάβι αδέσποτο, αλλά για να μην τα σκάσουν στον εκτροφέα, γιατί θέλουν μια ράτσα επειδή τους αρέσει, επειδή είναι της μόδας, και το θέλουν σε τιμή ευκαιρίας. Αυτοί λοιπόν ξέρουν και επιλέγουν συνειδητά, χωρίς να τους νοιάζει ο "σκύλος" σαν έννοια. Την εποχή της τόσο τεράστιας πληροφόρησης δεν επιτρέπεται πια να μην γνωρίζεις. Οι έννοιες πεντιγκρί, καθαρόαιμο κλπ είναι γνωστές. Να μπουν λοιπόν στο γκούγκλ να δουν από που τα παίρνεις αυτά και γιατί να τα πάρεις από εκεί. Στα περισσότερα άρθρα που μιλούν για τον τρόπο απόκτησης σκύλου υπάρχουν οι έννοιες puppy mills, byb κλπ και έτσι θα μάθεις και για αυτά. Αν δεν κάτσεις να ψάξεις σημαίνει ότι απλά δεν ενδιαφέρεσαι.

Θες συγκεκριμένη ράτσα; Ωραία. Η πηγή είναι μονόδρομος: εκτροφέας. Και για φιγούρα να τη θες τη ράτσα, πάλι σε εκτροφέα πρέπει να πας. Δεν έχεις τα λεφτά; Περιμένεις να τα βρεις. Αλλιώς, πας σε μια φιλοζωική.

Βέβαια το ψάρι βρωμάει από παντού. Γιατί υπάρχουν και κτηνίατροι που ενθαρρύνουν τις γέννες και σου ψάχνουν και ταίρι. Και ο αμαθής ιδιοκτήτης θα εμπιστευτεί τον κτηνίατρο αυτό.
 


HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Είναι ένα θέμα που με δαιμονίζει απίστευτα τελευταία, τόσο που χάνω το δίκιο μου στο τέλος. Ο λόγος που θυμώνω είναι ΟΛΟΣ αυτός ο όγκος πληροφοριών που έχουμε διαθέσιμες πλέον με το πάτημα ενός κουμπιού. Στο μυαλό μου, μου φαίνεται αδιανόητο πως κάποιος ΔΕΝ καταλαβαίνει τους λόγους. Έχω καλυφθεί κι εγώ απο τα γραφόμενα των υπολοίπων. Ένα επιπλέον παράδειγμα σε αυτό της vek είναι και αυτό που περνάμε με τον πατέρα μου αυτή την περίοδο. Έχει γπ 7 ετών από αγγελία αγορασμένο. Ο σκύλος γεννήθηκε με ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ τη σπονδυλική της στήλη. Δεν φαντάζεσαι για πόσο πόνο περνάει το σκυλί και μετράει αντίστροφα φυσικά..Ο ορθοπεδικός μας επιβεβαίωσε πως είναι καθαρά κληρονομικό το πρόβλημα αυτό. Όπως καθαρά κληρονομικό ήταν και το πρόβλημα στο συκώτι της Μίλβας, που την κοίμισα 4 ετών. Και δε θέλω να κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια..αλλά έχω καεί κι εγω βλέπεις και πραγματικά με ενοχλεί και με λυπεί αφάνταστα..Και δυστυχώς, 80% των περιπτώσεων (βλέπεις αφήνω κι ένα περιθώριο) απλά δεν τους νοιάζει. Αν έχουν "ράτσα" σκέφτονται και το χιλιαρικάκι πάνω κάτω που θα βάλουν στην τσέπη και τίποτα άλλο και υπάρχουν και αυτοί που απλά..δεν τους νοιάζει τίποτα. Άστη να γεννάει και στη χειρότερη..την πετάμε κι αυτή μαζί με τα μωρά..Ξέρω πως δεν είναι όλα ή του ύψους ή του βάθους. Αλλά αν σταματούσαμε να ενισχύουμε τις γέννες της χρυσής ευκαιρίας, κάποτε θα σταματούσαν να υπάρχουν. Και τότε θα ήταν μονόδρομος. Και πολλοί άνθρωποι που δεν θα είχαν να διαθέσουν τα χρήματα για εκτροφικό σκύλο, θα έμπαιναν στη ρημαδοδιαδικασία να υιοθετήσουν απλά ένα αδέσποτο ή ένα πλάσμα που το έχει ανάγκη. Λέμε τώρα..ιστορίες για αγρίους ε..
 


HAHA

Well-Known Member
14 Μαϊου 2016
142
397
55
εμενα αυτο ακριβως ειναι που με εξοργιζει...το "αφου". Αφου παρει τον σκυλο, αφου αντιμετωπισει το πρωτο προβληματακι, αφου τα βρει σκουρα, αφου φτασει σε αδιεδοξο (κλιμακωτα παει...). Προσωπικα το θεωρω ανευθυνοτητα.-
Το παρακατω post με καλυπτει απολυτα,δεν εχει νοημα να ξαναγραψω τα ιδια με δικα μου λογια:
Αν δεν υπήρχε το αφού...τι θα συζητάγαμε στο φόρουμ;
 


HAHA

Well-Known Member
14 Μαϊου 2016
142
397
55
και από όλα όσα είπαμε με καλύπτει η απάντηση του/της ISKENDER.

και όχι δεν έχουν όλοι πρόσβαση στη γνώση, όπως και δεν έχουν όλοι τη γνώση να κάνουν αναζήτηση σε ένα φόρουμ. αν την είχαν θα ήταν ιδανικός ο κόσμος μας με λυμένα τα προβληματά μας θα καθόμασταν να φιλοσοφούσαμε σαν τους αρχαίους!
 


sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
haha
Να το θέσουμε κι αλλιώς το θέμα.
Αν ένα σκυλί κοστίζει το χρόνο χαλαρά 500 ευρώ σε νορμάλ τροφές και νορμάλ ιατρικά έξοδα, ο τύπος που θέλει "ράτσας" αλλά ας μην είναι εκτροφικό, για ποιον λόγο να μην περιμένει ένα χρόνο βάζοντας 40 ευρώ τον μήνα στην άκρη?
Για τον μοναδικό λόγο του ελληναρά, ότι "αυτά τα δίνουν τόσο, αλλά εγώ βρήκα άκρη και δεν με πιάσανε μακάκα, το πήρα μόνο 200 ευρά". Η κουτοπονηριά ότι "τα κατάφερε φτηνότερα" είναι όλη η ιστορία. Γιατί σε απόλυτους αριθμούς, ουτε κερδισμένος είναι, ούτε έχει αυξήσει τις πιθανότητες να πάρει υγιέστερο σκύλο και μορφολογικά πιο "μουράτο" (γιατί ΚΑΙ αυτό τον καίει, μη λέμε χαζά).
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.682
19.923
... και υπάρχουν και αυτοί που απλά..δεν τους νοιάζει τίποτα. ..
Καλά, αυτή η κατηγορία ανθρώπων, υπάρχει και μέσα στο φόρουμ.

Που αν δεν υπήρχε στον αντίποδα, η άλλη κατηγορία, αυτή των...γραφικών, στριμένων, ξινών, αγενών, με ψυχολογικά προβλήματα, που πέφτουν να φάνε [φοβερό κλισέ! ] τον νέο που έρχεται, γιατί δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν, στη μίζερη ζωή τους, και που τελικά τον διώχνουν τον κακομοίρη, αφήνοντάς τον με την πίκρα και το παράπονο, δεν θα μάθαινε ποτέ, κανένας, όλα αυτά που αναφέρουμε ξανά και ξανά, χρόνια τώρα. Θα ήταν όλοι, ευτυχισμένοι στην άγνοιά τους, γιατί οι αδιάφοροι, απλώς δεν ασχολούνται, με τα αδεσποτοσκατά των ανεύθυνων. Απλώς τα ακούνε, ότι κάπου υπάρχουν. Και...δεν βαριέσαι βρε αδερφέ...τι με νοιάζει τώρα εμένα. Εγώ έχω το bybάκι σκυλάκι μου, θα κάνω και καμιά γέννα, που σιγά μην τους την πω και με κράξουν, και τι με νοιάζει τώρα εμένα, από που θα πάρει ο άλλος τον σκύλο του. Πρόβλημά του! Αγάπη ολούθε!!! Και το παίζω και καλό και ευγενικό τυπάκι, και την λέω και στους άλλους, έτσι...να με αγαπάνε όλοι!!! (y)

Και έζησαν αυτοί καλά, κι εγώ...ακόμη καλύτερα!!! :barefoot::barefoot::barefoot:

Γουφ...γουφ...γουφ... [χαριτωμένος αγωνιστικός χαιρετισμός <κάπου τον πήρε το μάτι μου, σήμερις, εδώ μέσα>]

* Δεν είμαι off topic ε; Γιατί αν είμαι, θα σκάσω από στενοχώρεια :(
 






HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Εγω πάντως το δηλώνω. ΔΕΝ έχω άλλη υπομονή. Πολλές φορές -ναι το παραδέχομαι- κουράζομαι ΤΟΣΟ που δε μπαίνω καν στη διαδικασία να εξηγήσω σε μερικούς. Να εξηγήσω ΤΙ όταν βρίσκω μπροστά μου τοίχο και τα λόγια είναι απλά μπαλάκι καοτσούκ που μου ρχεται πίσω με μεγαλύτερη φόρα. Η μόνη μου ελπίδα (λέμε τώρα) είναι πλέον ο Νόμος, εφόσον κάποιοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν αλλιώς, τον μαθαίνεις και ναι γίνεσαι η σπαστική θείτσα που σε απειλεί για όλα. Και ναι είμαι αυτή που παραμονεύω στη βόλτα να δω αν θα μαζέψεις το σκατό. Για μένα αυτό (ο τρόπος απόκτησης) είναι ένα θέμα που δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ παρακλάδι και ΚΑΜΙΑ επιπλέον ερμηνεία. Λυπάμαι.
 


stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
και από όλα όσα είπαμε με καλύπτει η απάντηση του/της ISKENDER.

και όχι δεν έχουν όλοι πρόσβαση στη γνώση, όπως και δεν έχουν όλοι τη γνώση να κάνουν αναζήτηση σε ένα φόρουμ. αν την είχαν θα ήταν ιδανικός ο κόσμος μας με λυμένα τα προβληματά μας θα καθόμασταν να φιλοσοφούσαμε σαν τους αρχαίους!
Δλδ έχουν την γνώση να μπαίνουν και να ρωτάνε κατόπιν εορτής σε ένα φόρουμ για το πρόβλημα του σκύλου τους ή για να πουν ένα γεια στη παρέα του φόρουμ και να δείξουν το σκυλί τους αλλά δεν έχουν την γνώση να το κάνουν πριν την αγορά ;
Σχεδόν το σύνολο των νέων μελών που μπαίνουν έχουν ήδη αγοράσει το σκυλί και ένα μεγάλο ποσοστό από το διαδίκτυο που δεν ξέρουν να χειρίζονται .......:rolleyes:
 


Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.847
ΑΘΗΝΑ
Αν δεν υπήρχε το αφού...τι θα συζητάγαμε στο φόρουμ;
Το φορουμ εχει 28.544 θεματα αυτη την στιγμη...αρα δε νομιζω οτι δεν υπαρχουν θεματα προς συζητηση,εκτος του τροπου αποκτησης...
δηλαδη προτεινεις να συνεχισουν να παιρνουν κουταβια απο την γεννα του γειτονα, για να μην εκλειψει το φορουμ;;:confused::p
 


betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
47
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Απάντηση στην απορία του θεματοθέτη οπως την καταλαβα εγω.
Θα συνεχισω σε αυτη τη γραμμη γιατι τη βρισκω πιο ενδιαφερουσα. Τα αλλα τα εχουμε πει και ακουσει πολλες φορες.

Αυτο που γινεται συνηθως ειναι να απαντανε 5-6-7 ατομα. Και μελι να σταζει το ποστ τους, ο αλλος το αντιλαμβανεται ως πεσιμο, παιρνει αμυντικη σταση, οι πρωτοι κανουν μαρς και ολοι χανουν στο τελος.
Αντε μετα να πεισεις το νεο οτι εχεις καλη προθεση και οτι αν οχι ολοι, το μεγαλυτερο ποσοστο των ανθρωπων που γραφουν εχουμε στο παρελθον κανει εστω και μια μαλακια απο αυτες που τωρα επιρριπτουμε στους νεους. Μιλαμε δηλαδη απο πειρα και οχι απο το βαθρο του αναμαρτητου παντογνωστη.

Πιστευω οτι δε χρειάζεται καποιος να τα μαθει ολα με το καλημερα. Ακομα και για το Neo στο ματριξ ηταν δυσκολο και ηταν και ο Εκλεκτος!!! :p
 


cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
41
επίσης σχετικά με τα κυνηγόσκυλα. εχω ακούσει κάτι τρελλά ποσά. στη Β.Ελλάδα αγοράζουν από τις γείτονες χώρες και φαντάζομαι ότι αγοράζουν επειδή τους είπαν ότι "η μάνα είναι πρώτη στον λαγό" δηλ. πάλι δεν έχουμε πεντιγκρί. αποκτουν λοιπον ένα σκύλο που "κάνει" αυτό που θέλουν, αλλά τον ταίζουν με μουχλιασμένα ψωμιά και αποφάγια γιατί έτσι ταίζουν χρόνια τώρα στα χωριά. αν ο σκύλος σέρνεται λόγω διατροφής ή γιατί η μάνα ήταν καλή αλλά αυτός είναι τεμπέλης και δεν ανακαλύψει τον λαγό αλλά τη χελώνα τους είναι πολύ εύκολο να ζητήσουν τα λεφτά τους πίσω και να γυρίσουν και τον σκύλο πίσω.

η λυση βρισκεται καπου στο 0:50 για τα περισσοτερα ζωα που δεν πληρουν τις προδιαγραφες των κυνηγων

υ.γ. σορυ για τα μπινελικια, αλλα το βρισκω εξαιρετικα διαφωτιστικο το παρον ηχητικο και ειπα να το μοιραστω
 


ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Αν και δεν είμαι του δόγματος "ουδείς αναπάντητος" :p να πω και
κατι ακομα.

Οι ιδεολογίες αγαπητή κατα τα αλλα mareco δεν ειναι μαγαζάκια
που μπένουμε και ψωνίζουμε οτι θελουμε (δεν με νοιάζει η εκτροφή
εμένα με νοιάζουν μονο τα αδέσποτα) πανε πακέτο ολα.
 
  • Like
Reactions: tasos malinoua


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.682
19.923
Οι ιδεολογίες αγαπητή κατα τα αλλα mareco δεν ειναι μαγαζάκια
που μπένουμε και ψωνίζουμε οτι θελουμε (δεν με νοιάζει η εκτροφή
εμένα με νοιάζουν μονο τα αδέσποτα) πανε πακέτο ολα.
Say's who;;;
Και εννοείς τι;
Οτι δεν γίνεται να με ενδιαφέρουν μόνο τα αδέσποτα και όχι η εκτροφή;
Γιατί εγώ, αυτό κατάλαβα οτι λες.
Για βοήθησέ με...
 


zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.002
2.714
Δραμα
HAHA
Θα συμφωνησω στο οτι ας πουμε οτι υπαρχει καποιες φορες ενας αντιμαρκετιστικος λογος στο "καλωσορισμα" και το εχω ξαναπει.

Απο τη μια ομως το περιγραφει παρα πολυ ωραια η stamatia με την οδοντογλυφιδα και δεν ειναι μονο η οδοντογλυφιδα...ο κοσμος κανει μεγαλυτερη ερευνα αγορας για αψυχα αντικειμενα παρα για τον εμψυχο σκυλο, και μεχρι ενα σημειο παιζει αμεσο ρολο σε αυτη την ανωμαλη λογικη η υπερπροσφορα και η ευκολη προσβαση στην αγορα/αποκτηση του ζητουμενου "προιοντος".

Απο την αλλη επιμενω, το φορουμ ειναι γεματο με το ιδιο θεμα ξανα και ξανα και ξανα. Ε καποια στιγμη ο αλλος αγανακτει, καποιος αλλος δεν ασχολειται, καποιος αλλος μπαινει και χωνει γιατι το 2017 αναρωτιομαστε για το αν η γη ειναι στρογγυλη...

Οσο για το "τι θα λεγαμε στο φορουμ" ενταξει...δεν θα το σχολιασω αυτο.

Αν μπορει καποιος να βοηθησει, σε παλαιοτερο θεμα περιεγραφε καποιος εναν παππου που ειχε ενα σκυλο και αν δεν κανω λαθος εδινε μπαρφ και τετοια, και πηγε σε εκπαιδευτη; ηταν ενας παππους αλανι που απλα εβαλε την κοινη λογικη πανω απο το τομαρι του, συγγνωμη κιολας.

Τελος, οπως επισης εχω ξαναγραψει, εγω πρωτα εχω προβλημα με αυτον που ηξερε αλλα επραξε συνειδητα ετσι (byb,pet-shop), και οχι με αυτον που εκανε την πατατα ενημερωθηκε, και ειπε "ουπς....ας ενημερωσω 2 αλλους να το σωσω"

Πραγματικα απανταω για να απανταω, με εχουν καλυψει ολες οι προηγουμενες απαντησεις και λεμε ολοι πανω κατω τα ιδια.

Μηπως θελεις να καταληξεις καπου αλλου;
 


zerom0

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2015
490
728
Αθήνα
Πέρα από τον ελληνάρα που επικαλείσθε συχνά ως βασικό μοντέλο συμπεριφοράς, υπάρχουν και οι καλοπροαίρετοι αλλά αδαείς.

Παράδειγμα υπαρκτό: οικογένεια που δεν είχε ιδέα από σκύλο, τι σημαίνει ζω με τέτοιο πλάσμα, αποφάσισαν να μάθουν και να το βάλουν στη ζωή τους. Από που το πήραν; Από petshop της γειτονιάς. Ηρθαν σε επαφή κ με εκπαιδευτή, πήραν playpen, crate, της παναγιάς τα μάτια. Ολα καλά ώσπου χρόνισε το μικρό και κάπου εκεί έφυγε από τη ζωή λόγω κύστης ( ; ) στη σπονδυλική, η οποία έσπασε κατά τη βιοψία που του έκανε κορυφαίος γιατρός που οι ίδιοι αναζήτησαν αφού είχαν προηγηθεί περίεργα συμπτώματα και κρίσεις.
Η οικογένεια πέφτει σε βαθειά θλίψη που ούτε περίμεναν ότι θα βίωναν, σοκαρίστηκαν από το χαμό. Ρίξανε Χ στα petshop λοιπόν. Θέλησαν να πάρουν 2ο σκυλί και βλέποντας το δικό μου, είπαν να ψάξουν για μαλτεζ. Εγώ είχα κάνει ήδη την πατάτα....είπα λοιπόν να τους διαφωτίσω. Μου ζήτησαν να κάνω μια έρευνα για λογαριασμό τους επειδή και καλά, "γνώριζα" περισσότερα πράγματα. Εχοντας διαβάσει εδώ ότι δεν υπάρχουν εκτροφείς σοβαροί, παρόλο που είχα πετύχει ένα σάιτ που μου φάνηκε νορμάλ, άνθρωποι που τα πάνε κ σε εκθέσεις, είπα να έρθω σε επαφή με μια άλλη εκτροφέα (άλλης ράτσας) που είχα δει στην tv. Είχα στο νου μου κ τη δική της ράτσα. Αφού είχαμε μια υπέροχη συζήτηση, συμπτωματικά με παρέπεμψε στο εκτροφείο που είχα βρει στο διαδίκτυο. Τηλεφωνώ εκεί για να καταλήξει η κουβέντα σε κόστος 2000 ευρώ για μαλτεζάκια που εκτός από τα "καλά αίματα" θα έπρεπε να φροντίζουμε να μη χοροπηδάνε γιατί έχουν ευαίσθητα γονατάκια, όχι τα συγκεκριμένα, η ράτσα γενικά...
Ανακοινώνω το ποσό....αφού είχα εξηγήσει γιατί είναι σωστό-καλό να απευθυνθεί κανείς σε εκτροφέα. Αποτέλεσμα; "Μαλτεζάκι" από αγγελία, κάπου στη Θεσσαλονίκη κι ο θεός βοηθός...!
Σίγουρα μπορεί κανείς να αντιτάξει ένα κάρο επιχειρήματα για το σφάλμα της κίνησης αυτής και να εντάξει κι αυτούς τους ανθρώπους στην κατηγορία "ελληναράδες". Ομως....εσείς που έχετε μάθει, θέλετε να εφαρμόζετε και καλλιεργείτε αυτήν την ηθική σκέψη, αδυνατείτε να καταλάβετε ότι τα ποσοστά άγνοιας εκεί όξω είναι τεράστια. Μπορεί να είναι χιλιοχωνεμένη αυτή η γνώση σε σας, εκτός φόρουμ όμως η πλειοψηφία ούτε στο 1/10 δεν πλησιάζει. Και δεν είναι ότι έχουμε γεμίσει με καμπάνιες υπέρ ή κατά κάποιων καταστάσεων για να πεις ότι υπάρχει η πληροφορία ολούθε. Αντε πες, κάτι πάει να γίνει με τα αδέσποτα, άντε και με τα puppy mills (μπαααα), όμως το θέμα ιδιώτη, επίσημου-αξιόπιστου εκτροφέα- και byb είναι ακόμα σε αρκετό σκοτάδι. Αρα τι πρέπει να κάνει κανείς κάθε φορά; Να μηδενίζει και να ξανα-ξεκινάει την προσπάθεια σωστής πληροφόρησης. Οσοι δεν έχετε τις αντοχές, απλά μη μπαίνετε στη διαδικασία βρε αδερφέ. Εξάλλου πολλάκις έχει αποδειχθεί ότι το tough love φέρνει πολλές φορές τα αντίθετα αποτελέσματα. Αυτά κι εντελώς φιλικά απέναντι σε ένα φόρουμ που παρόλο που με έχει "τρομοκρατήσει", "θυμώσει", "ξενίσει" αρκετά, με έχει ενημερώσει κι άλλο τόσο όμως.

ΥΓ: πωωωω....αφού αναρτηθεί καταλαβαίνει κανείς τι σεντόνι έγραψε...σχωρνά τε με!
 


zerom0

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2015
490
728
Αθήνα
@HAHA
Γέννα ιδιώτη, συγκεκριμένα φίλης είναι η δική μου περίπτωση. Μου χαρίστηκε, δεν πλήρωσα. Πληρώνω όμως τώρα....την όχι και τόσο υπεύθυνη αναπαραγωγή, βλέπεις, εγώ έκρινα από τη μάνα που έχει η φίλη, ο μικρός όμως έχει πάρει όλα τα κουλά από τον πατέρα του, χαρακτηριστικά που τα έμαθα πολυ αργότερα. Τον λατρεύουμε, είναι εξαιρετικό τυπάκι αλλά υπάρχει ήδη νήμα στο οποίο συζητώ κάποια προβλήματα που έχει κι ελπίζω να μην έχουν άλλες προεκτάσεις και να σταθούμε γενικώς τυχεροί. Το είδα και συναισθηματικά για διάφορους λόγους, θα το ξαναέκανα όμως; Οχι. Είναι και αυτό λάθος κι ας δείχνει υπέροχο το "ονειρεμένο μπουλντόγκ" του φίλου που θα θέλαμε να έχουμε κι εμείς...
 
  • Like
Reactions: Orilis


HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
@zerom0 η διαφορά μας (αν κατάλαβα καλά δηλαδή) ξέρεις ποια είναι ας πούμε; Ότι εγω την οικογένεια αυτή, εφόσον ειδικά είχα μπει στη διαδικασία να εξηγώ, είχα προσφερθεί να ψάξω και αν ενημερώσω χωρίς ουσιαστικά κανένα όφελος (και μπράβο σου γι αυτό), θα την είχα τουλάχιστον ξεχέσει! Δηλαδή τι άλλο πρέπει κανείς να κάνει; Αυτό ακριβώς εννοώ δεν έχω την υπομονή. Όταν εξηγείς όμορφα και αναιρείσαι μια δυο τρείς..ε τότε αρχίζεις κι εσυ να ρίχνεις το επίπεδο μπας και φτάσεις εκεί που είναι ο άλλος. Εγω μίλησα γενικά και όχι για το φόρουμ. Στο παράδειγμα που θέτεις όμως συγκεκριμένα, λυπάμαι αλλά θα είχε γίνει χαμός. Με εκατοντάδες μικρόσωμα σκυλάκια να λιώνουν σ ένα κλουβί, στο κρύο και στη ζέστη..μαλτέζ ήθελε ο κ*** μας ή τίποτα. Αν δε βλέπεις το φάουλ της υπόθεσης..i rest my case.
 


HAHA

Well-Known Member
14 Μαϊου 2016
142
397
55
συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά ακόμα και αυτό το "το έχουμε ξαναπεί άπειρες φορές στο φόρουμ" κάπως μου ακούγεται. Κανείς δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας τα πάντα. ακόμα και εσείς οι ίδιοι έχετε κάνει λάθη. Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε στον άλλο αφ'υψηλού!
Οταν εισαι νέος σε ενα φορουμ, διψάς για γνώση. Αν ξέρεις πως να ψάξεις έχει καλώς, αν όμως διάφορα για τα Μαλτεζ ειναι στο θέμα για τα κανις ε πως να βγάλεις άκρη;
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.150
Μηνύματα
896.317
Μέλη
19.955
Νεότερο μέλος
Infinity12