Διάβασε την 2η πορτοκαλί πρόταση στην υπογραφή μου και θα καταλάβεις γιατί...συγγνώμη αλλά με έμπλεξες. Αν ξέρουν να ψάχνουν όπως λες, πως γίνεται να παρουσιάζουν σκύλο γέννας γείτονα αφου ανήκουν στη γενιά που είπες;
Διάβασε την 2η πορτοκαλί πρόταση στην υπογραφή μου και θα καταλάβεις γιατί...συγγνώμη αλλά με έμπλεξες. Αν ξέρουν να ψάχνουν όπως λες, πως γίνεται να παρουσιάζουν σκύλο γέννας γείτονα αφου ανήκουν στη γενιά που είπες;
Ξέρουν να ψάχνουν και έψαξαν. Αλλά ο σκύλος του γείτονα είναι η "έξυπνη αγορά/best offer", αυτή που βολεύει την τσέπη τους. Και συνήθως η τσέπη είναι πιο βαριά από τη συνείδηση.συγγνώμη αλλά με έμπλεξες. Αν ξέρουν να ψάχνουν όπως λες, πως γίνεται να παρουσιάζουν σκύλο γέννας γείτονα αφου ανήκουν στη γενιά που είπες;
για μόστρα! Γιατί ΚΑΙ 100 ευρώ τιμή ευκαιρίας ΚΑΙ ράτσα. Απλά τα πράγματα. Δεν πάει το μυαλό παρακάτω απο αυτό. Ξέρουν να ψάξουν λοιπόν. Άρα το επιχείρημα "δεν ήξερα" είναι άτοπο. Αυτό σου λέει.συγγνώμη αλλά με έμπλεξες. Αν ξέρουν να ψάχνουν όπως λες, πως γίνεται να παρουσιάζουν σκύλο γέννας γείτονα αφου ανήκουν στη γενιά που είπες;
Άλλο το ξέρω να ψάχνω άλλο το εφαρμόζω αυτά που βρήκα. Μπήκαν, έψαξαν, είδαν πόσα πρέπει να δώσουν στον εκτροφεα και δεν τους βόλεψε το ποσό. Μετά από λίγες μέρες τους ενημερώνει φίλος φίλου για μια γέννα που έκανε ο γνωστός του με ένα σκύλο γνωστού του, δυο τέλεια σου λέει σκυλιά, ωραία κουτάβια, και καλά ε στην προνομιακή τιμή των 200 ευρώ με ένα πακέτο πάνες δώρο. Ε σου λέει σιγά μην τα σκάσω στον άλλο με τα 1000. Και κάπως έτσι ο κύκλος διαιωνίζεται. Μιας και ο καινούριος ιδιοκτήτης πολλές φορές θα ακολουθήσει την ίδια πορεία με το δικό του σκύλο κλπ κλπσυγγνώμη αλλά με έμπλεξες. Αν ξέρουν να ψάχνουν όπως λες, πως γίνεται να παρουσιάζουν σκύλο γέννας γείτονα αφου ανήκουν στη γενιά που είπες;
Κατ' εμέ το θέμα δεν ήταν αυτό. Δεν ξέρω αν αυτό εννοούσες κι αν ήταν θέμα διατύπωσης αλλά κι εγώ αυτό που κατάλαβα ήταν "τί πειράζει αν κάποιος πάρει κουτάβι από γέννα ιδιώτη, στην τελική δεν είναι σαν να το σώζει από την πιθανότητα να γίνει κι αυτό αδέσποτο;"Αυτό το θέμα το άνοιξα γιατί νομίζω ότι για όλα υπάρχει ο σωστός τρόπος. Η ευγένια ρε παιδί μου. Πως θα ενημερωθεί ο οποιοσδήποτε όταν τον πιάνετε από τη μούρη απο την αρχή;Δεν είναι φυσιολογικό να αμυνθεί/επιτεθεί;
Τελος πάντων σας κούρασα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Μα και η πρόσβαση στην πληροφορία-ίντερνετ είναι μπερδεμένη υπόθεση. Αν ξεκινήσεις γκουγκλάροντας κάποια ράτσα ή απλά τη λέξη κουτάβι, πέφτεις σε διάφορες αγγελίες, προσφορές, site για κουτάβια προς πώληση κλπ. Πάλι δηλαδή χρειάζεσαι ένα μπούσουλα στον τρόπο σκέψης προκειμένου να φιλτράρεις σωστά τι πληροφορία θα πάρεις κ πως θα την αξιοποιήσεις2. Άνθρωποι που θέλουν να αποκτήσουν σκύλο (ίσως γιατί έχει γίνει μόδα) έχουν τις καλύτερες προθέσεις, αλλά λόγο της αντίληψης που επικρατεί, δεν το ψάχνουν και πολύ και παρόλο που έχουν πρόσβαση στην πληροφορία (ιντερνέτ) και αποκτούν σκύλο από Πετσόπ η γέννα γνωστού τους.
Δυστυχώς αρκετά μεγάλο ποσοστό.
Ειναι μοδα στην εποχη μας ο σκυλος;ίσως γιατί έχει γίνει μόδα
Αυτο ειναι θεωρημα στην ζωη και ισχυει παντου και παντα. Για αυτο και εχει γινει δικαιολογημενα ...viral ατακα και στο forum.η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απ την αμαθεια
Oι ιδιοκτήτες σκύλων στην Ελλάδα έχουν αυξηθεί (θα προσπαθήσω να βρω την πηγή για να την παραθέσω).Ειναι μοδα στην εποχη μας ο σκυλος;
Ο περισσοτερος κοσμος δυσκολευεται να τα βγαλει περα για τον εαυτο του και την οικογενεια του,χωραει στην "τσεπη" του και ενας σκυλος; Αντιθετως πιστευω οτι πλεον ο σκυλος θεωρειται ολιγον απο πολυτελεια (και καλως σε ενα επιπεδο, κατα την γνωμη μου).
Πλακα κανεις;Ειναι μοδα στην εποχη μας ο σκυλος;
Ο περισσοτερος κοσμος δυσκολευεται να τα βγαλει περα για τον εαυτο του και την οικογενεια του,χωραει στην "τσεπη" του και ενας σκυλος;
Όταν ανακάλυψα ότι δεν μπορώ να απαντήσω με το χρειαζούμενο τακτ, άρχισα να βάζω λινκ. Λινκ από χιλιοειπωμενα πράγματα. Από συζητήσεις με επιχειρήματα ήρεμα αλλά κι από άλλες πιο έντονες συζητήσεις, ώστε να βλέπει το κάθε νέο μέλος ότι δεν είναι προσωπική επίθεση στον νέο, αλλά στην πρακτική. Να μη νομίζει ο ταδάκος27 ότι κάνω επίθεση στον ταδάκο αλλά να καταλάβει ότι δεν έπρεπε να πάρει το σκύλο με τον τρόπο που τον πήρε. Όπως κι εγώ δεν έπρεπε να πάρω το σκύλο που έχω με τον τρόπο που τον πήρα.Αυτό το θέμα το άνοιξα γιατί νομίζω ότι για όλα υπάρχει ο σωστός τρόπος. Η ευγένια ρε παιδί μου. Πως θα ενημερωθεί ο οποιοσδήποτε όταν τον πιάνετε από τη μούρη απο την αρχή;Δεν είναι φυσιολογικό να αμυνθεί/επιτεθεί;
Τελος πάντων σας κούρασα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.