Τα σκυλιά των γειτόνων γαβγίζουν στον δικό μου στη βόλτα του και μου λένε να μη περνάω από εκεί.


epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
65
Aθήνα
Θα σου απαντησω διεξοδικα αυριο, γιατι τωρα γραφω απο κινητο και αδυνατω να εκφραστω οπως θελω!:):D
 
  • Like
Reactions: mareco


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.125
10.078
Athens
Το οτι περασε γυρω στα μεσανυχτα και μαλιστα δυο φορες, οπως εγραψε, απο μερος που εχει τρια σκυλια μαζεμενα δεν εχει σημασια ε;
Δημοσιος δρομος ειναι, οπου γουσταρει παει και οσες φορες γουσταρει περναει...
Aκριβώς όπως το είπες. Στη θέση της και με το δάχτυλο έτοιμο για κλήση στο 100 θα περνούσα και 5 φορές. Όχι βέβαια με τα γαλλάκια. Αν είχα σκύλο που "με έπαιρνε" θα περνούσα και 15.

Έχουμε τρελαθεί τελείως που θα βάλουμε περιορισμούς στη δική μας τη ζωή για την καφρίλα των άλλων?

Και η Κάρλα τραμπουκογαυγίζει στα μπαλκόνια όταν περνάει στο δρόμο μας από κάτω σκύλος. Της τραβάω ένα ξέχεσμα και αν δεν βάλει μυαλό μπαίνει μέσα και κλείνει η μπαλκονόπορτα. Απλά πράματα.
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.656
19.890
Και η Κάρλα τραμπουκογαυγίζει στα μπαλκόνια όταν περνάει στο δρόμο μας από κάτω σκύλος. Της τραβάω ένα ξέχεσμα και αν δεν βάλει μυαλό μπαίνει μέσα και κλείνει η μπαλκονόπορτα. Απλά πράματα.
To αυτό ισχύει και για το δικό μας μπαλκόνι.
 


FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
To αυτό ισχύει και για το δικό μας μπαλκόνι.
Νομιζω σε ολα τα μπαλκονια που μενουν λογικοι σκυλογονεις!
Και εδω μια απο τα ιδια!
Και εμενα εινα και 6 που τραμπουκιζονται απο το μπαλκονι και νομιζουν οτι ο δρομος ειναι δικος τους!
 


george_gs

Well-Known Member
24 Απριλίου 2014
517
506
39
Το οτι περασε γυρω στα μεσανυχτα και μαλιστα δυο φορες, οπως εγραψε, απο μερος που εχει τρια σκυλια μαζεμενα δεν εχει σημασια ε;
Δημοσιος δρομος ειναι, οπου γουσταρει παει και οσες φορες γουσταρει περναει...

Εγω παντως, αν κανω δεξια απ το σπιτι μου, βρισκω 8 (οκτω) σκυλια μαζεμενα σε 15 μετρα.
Αν εστριβα απο κει τη νυχτα που τον βγαζω, καλοκαιριατικα και μαλιστα δυο φορες, πιο λογικο θα εβρισκα, αντι να με απειλησουν με λυτο πιτμπουλ, να μου πεταγαν δυο τρια ψυγεια απ ολα τα μπαλκονια!:rolleyes:
epial, sorry κιολας αλλα θα μας τρελανεις τελειως??

ειπαμε οκ να υπαρχει λογικη κ να προσπαθουμε να μην ενοχλουμε αλλα για κατσε λιγο, επειδη ο καθε ανεγκεφαλος παραταει στα σκυλια στο μπαλκονι θα την πληρωσω εγω τη νυφη??

και στη τελικη αν υπαρχουν παντου σκυλια στα μπαλκονια, τι πρεπει να κανουμε?? να μην βγαινουμε τελειως βολτα??

και ας αφησουμε το θεμα της "φασαριας" εκτος...
ας αναλογιστουμε λιγο το πως μπορει να επηρεασουν ολες αυτες οι "φωνες"(γαβγισματα) ενα κουταβι ή ακομα και ενα μεγαλυτερο σκυλι... και μετα αναρωτιομαστε γιατι τα περισσοτερα σκυλια δεν χωνευουν ουτε τα αντερα τους!
εχουν φαει τοσο bullying τα καημμενα και εμεις δεν τα προστατευουμε.
δεν τα προστατευουμε για να μην γινουμε κακοι!
δεν τα προστατευουμε για να μην γινουμε οι περιεργοι της γειτονιας!
δεν τα προστατευουμε γιατι εχουμε "μαθει" οτι ειναι "φυσιολογικο" το σκυλι να ειναι στο μπαλκονι και να γαβγιζει τους παντες και τα παντα!
 
Last edited:


epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
65
Aθήνα
Εσεις θα με τρελανετε!
Ποιος σας ειπε ότι ολα τα σκυλια ειναι «μπαλκονοσκυλα» ή «αυλοσκυλα;»
Τουλαχιστον στην περιοχη μου, μια χαρα σκυλια ειναι που βγαινουν τις βολτες τους.
Στη γωνια μια κυρια εχει ενα δικο της και αλλο ενα αδεσποτο που το φιλοξενει στο διαμερισμα της στον τριτο οροφο, στον κηπο της εχει αλλα δυο πρωην αδεσποτα, στο ισογειο μια οικογενεια εχει αλλο ενα.
Διπλα υπαρχουν αλλα τεσσερα σε ξεχωριστα διαμερισματα.
Σ εμας υπαρχου τρια.
Κανενα απο αυτα τα σκυλια δεν γαυγιζει με το παραμικρο η ασκοπα απο ανια.
Το να γαυγισουν ομως οταν ζυγωνει παρεισακτος ειναι μεσα στα ενστικτα τους! Προκαλουνται λοιπον!
Δεν ειναι αυτα προβληματικα σκυλια αλλα προβληματικο και κακομαθημενο ειναι ενα σκυλι διερχεται και που γαυγιζει σ αυτα που απλως κανουν την δουλεια τους!
Καλοκαιρι ειναι, οι μπαλκονοπορτες ειναι ανοικτες. Μεχρι να τα μαζεψουν θα βγουν και θ΄ ακουστουν γαυγισματα. Αν ειναι πολλα τα σκυλια θα ακουστουν πολλα γαυγισματα.
Προβληματικος ειναι αυτος που αντι να περασει γρηγορα απο κει, αφηνει το σκυλι του να μυριζει, να μαρκαρει και δεν ξερω τι αλλο να κανει.
Οπως δεν βρισκω λογικο να ξερεις ότι καπου ειναι μαζεμενα πολλα, και να περνας απο κει σε ωρες κοινης ησυχιας, ενω εχεις αλλες λυσεις.
Αν αυτος που περναει λεει «δημοσιος δρομος ειναι οτι γουσταρω κανω, όσες φορες θελω και ειδικα οποτε θελω περναω και κυριως οσο γουσταρω στεκομαι», επιρριπτοντας ευθυνη μονο στου αλλους ιδιοκτητες σκυλων και απαιτωντας την ελευθερια του και θεωρει ως δικαιο τον δικο τους εγκλεισμο καλοκαιριατικα με κλειστες μπαλκονοπορτες για να μην ακουστουν τα σκυλια τους. γιατι ο νομος τον καλυπτει απολυτα, ε τοτε κατα την γνωμη μου κατι δεν παει καλά.

Ειναι σαν σε ενα δρομο να υπαρχουν δυο συνεχομενες θεσεις παρκαρισματος κι εγω να παω, ενω υπαρχει προβλημα στην περιοχη και να παρκαρω αναμεσα.
Αν δε καποιος μου κανει παρατηρηση (ο τροπος του στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι αλλο θεμα συζητησης, γιατι εχει να κανει με το ποιον και την καλιεργεια του)
Να διαμαρτηρηθω εδω στο φορουμ, να μου πειτε οτι εφ όσον δεν υπαρχουν γραμμες οριοθετησης θεσεων και επιτρεπεται το παρκαρισμα, καλώς παρκαρα οπως γουσταρω και ειμαι καθ ολα νομιμος.
Να παρει μετα η Μαρια @Ηρα τις φιλες της και να παρκαρουν όλες τα αυτοκινητα τους με 2,5 μετρα αποσταση το ενα απ το άλλο.

Εχετε μπερδεψει του νομους με τις δεκα εντολες.
Οι νομοι δεν ειναι ουτε Θεοπνευστοι ουτε Θεοσταλτοι.
Εναι κανονες που βαζουν οι ανθρωποι για να εχουν καλυτερη συμβιωση.
Γι αυτο προτεινω τη λογικη και την αμοιβαια κατανοηση απο την πιστη και ανευ ορων τηρηση τους.

Ενας νομος ειναι ετσι σημερα, ισως αλλιώς να ειναι αυριο, όπως κι αλλιωτικος μπορει να ηταν χθες.
Οπως και καποιες συνθηκες δημιουργουν την αναγκαιοτητα για νεους, αλλους σωστους, αλλους λαθος που επιλυουν μεν ενα προβλημα, αλλα δημιουργουν αλλο και θα χρειαζονται διορθωση κλπ κλπ.
Πχ: Πιο πιθανο θεωρω σαν λυση ο νομοθετης, αν το πραγμα φτασει στο απροχωρητο απο την Μαρια@Ηρα και τις φιλες της και των οσων συμφωνουν μαζι της, να απαγορευτει η βολτα των σκυλων τις ωρες κοινης ησυχιας.
Η αν επιμενουμε ή αποδεχθουμε και εμεις οι «σκυλαδες» το οτι τα σκυλια δεν πρεπει επ ουδενι να γαυγιζουν, κατι που ειναι αδυνατον γιατι οπως και να το κανουμε τα σκυλια εχουν φωνη, και αντι να διεκδικησουμε το δικαιωμα τους αυτο, μεσα σε λογικα ορια, καποτε ισως σε βαθος χρονου ο νομοθετης κρινει ότι ουτε σε διαμερισμα πρεπει να επιτρεπονται γιατι ενοχλουνται οι πανω και οι κατω!
Οπως ηδη σε καποιες χωρες, καποιοι νομοθετες θελουν εντος του αστικου ιστου να υπαρχουν μονο σκυλια καλοκαγαθα και γουτσου γουτσου, άντε να τα κανουμε τωρα και μουγκα!
Η εφ όσον αυτο ειναι αδυνατον να απαγορεψουμε την υπαρξη τους στον αστικο ιστο! Θα ειναι και καθαροι οι δρομοι απ τα αναποφευκτα ουρα τους που βρωμιζουν και «διακινδυνευουν με ασθενειες» την ολο και πιο «πολιτισμενη» ανθρωποκεντρικη ζωή μας στην πολη!
 
Last edited:
  • Like
Reactions: stefanosk


Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.847
ΑΘΗΝΑ
Προβληματικος ειναι αυτος που αντι να περασει γρηγορα απο κει, αφηνει το σκυλι του να μυριζει, να μαρκαρει και δεν ξερω τι αλλο να κανει.
ενταξει, το τερματισες...

εδω το θεμα ειναι οτι οι αλλοι εχουν αδικο 100% ,αλλα σου επιβαλλουν το "θελω" τους , επειδη ετσι γουσταρουν...
κανεις δεν ειπε να ξεκινησεις να προκαλεις ετσι, χωρις καμια απολυτως αφορμη και ευτυχως, θεωρω οτι σχεδον ολοι οσοι γραφουν σε αυτο το φορουμ ειναι και συνειδητοποιημενοι και προσπαθουν να μην προκαλουν τους συνανθρωπους τους...
αλλο αυτο ομως, αλλο το συγκεκριμενο περιστατικο που αναλυεται στο παρον θεμα.
Τωρα, φυσικα αν εσυ προτιμας να σκυβεις το κεφαλι και να φευγεις , επειδη 3-4 παρανομοι καφροι την εχουν δουν τσιφλικι και μαγκια, εχεις καθε δικαιωμα...μονο που ετσι "νομιμοποιεις" τους παρανομους και παραλογους...οπως νομιζεις.
 


george_gs

Well-Known Member
24 Απριλίου 2014
517
506
39
δλδ για να καταλαβω δουλεια τους ειναι να γαβγιζουν οτι περναει απο κατω??
δλδ ειναι τσιφλικι τους??
κ "εγω" τωρα αυτο πρεπει να το δεχτω! χμμ...

δεν χρειαζεται να αφησεις το σκυλι σου να μυρισει,να να να... γιατι πολυ απλα για να περασεις ενα στενο 50-100μετρων χρειαζεται ο χ χρονος.
σε αυτο τον χ χρονο γινεται χαμος!

τι δουλεια εχει το σκυλι μονο του στο μπαλκονι??
γιατι να ειναι μονο του και να χρειαστει ο ιδιοκτητης να τρεξει να το μαξεψει??

κ αφου ξερεις οτι το σκυλι σου θα γαβγισει γιατι δεν το μαζευεις μεσα και το αφηνεις εξω??
αλλα ναι, ειπαμε ειναι πιο φυσιολογικο ολοι οι υπολοιποι να αλλαξουν δρομο για να μπορει ο κανακαρης "σου" να παρει τον αερα του και να νιωσει "αντρας" που εδιωξε τον εχθρο.
και απο μεσα να χαζογελαει ο περηφανος μπαμπας που το δεκακιλο του "εδιωξε" το μεγαλο κακο σκυλι.
αλλα οταν ειναι στο δρομο θα παρει το δεκακιλο αγκαλια μηπως και το μεγαλο "κακο" σκυλι φαει τον μοναχογιο(/κορη) του που τοσο καιρο του εχει πρηξει τα @@@.

εγω σου λεω οτι δεν γαβγιζει το σκυλι που περναει αλλα ας συνεχισω με τη δικια σου υποθεση, οτι δλδ γαβγιζει.
αυτο δλδ το "κακομαθημενο" που κανει τη βολτα του και ακουει γαβγισματα απο 2-3-5-1013 σκυλια, θα φταιει αν ανταποδωσει στο γαβγισμα,εε?? δεν μπορει να αμυνθει?? μα φυσικα και οχι, γιατι τα αλλα κανουν τη "δουλεια" τους, φυλανε τον "δρομο" ενω οι ιδιοκτητες χαλαρωνουν στον καναπε τους. οριστε...εγιναν και σκυλια εργασιας ξαφνικα!


ειναι υποχρεωση του ΚΑΘΕ ιδιοκτητη να μην θετει τον σκυλο του σε ερεθισματα που θα μπορουσαν να εχουν μη θεμιτες αντιδρασεις για το συγκεκριμενο χωρο και χρονο!

ας κανουμε και μερικες υποθεσεις, ετσι για να εμπλουτισουμε λιγο το story.
υποθετουμε λοιπον οτι τα χ σκυλια εχουν κολλημα π.χ. με τα μηχανακια ( ή με τα παιδια, με το σκουπιδιαρικο, με με με) τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση??
θα βγει απαγορευτικο να μην περνανε απο το συγκεκριμενο δρομο οι χ γιατι τα σκυλια "φυλανε"??
 


dimitris-skg

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
844
2.851
Από δικιά μου εμπειρία να πω ότι τα περισσότερα σκυλιά των μπαλκονιών δεν γαβγίζουν απλά, αλλά λυσσάνε, και το μόνο που συνήθως γίνεται είναι να ακουστεί ένα "σκάσε" από μέσα από τον βαριεστημένο άνθρωπό τους.
Δεν θεωρώ προβληματικό πάντως @epial αυτόν που θα περάσει από κάτω με τον σκύλο του και θα καθυστερήσει για να μυρίσει ή ακόμα και να ανταποδώσει με ένα γαύγισμα.

Κατά τα άλλα, υπομονή, καλοκαίρι είναι θα περάσει .... Ζήτω ο χειμώνας :D
 


epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
65
Aθήνα
Εγω οτι ειχα να πω το ειπα κι ο καθενας ας σκεφτει και ας πραττει αναλογως των συνθηκων κατα συνειδηση!
Δεν θα συνεχισω!

Και μια και ανεφερα τις δεκα εντολες, θυμηθηκα να συμπληρωσω και αυτο:
Ηταν δυο Παπαδες που συναντιοντουσαν με τα ποδηλατα καθε κυριακη πηγαινοντας για την λειτουργια στις ενοριες τους.
Μια Κυριακη, ο ενας ενω ποδηλατουσε, βλεπει τον αλλον κατακοπο να πηγαινει με τα ποδια.
Τι συμβαινει; Tου λεει
Ασε μου εκλεψαν το ποδηλατο και υποψιαζομαι οτι το εκανε καποιος απ την ενορια μου. του απαντα ο άλλος
Ακου να δεις τι θα κανεις, του λεει αυτος
-Μετα τη λειτουργια στο κηρυγμα, θα τους αναλυσεις τις Δεκα Εντολες.
Οταν φτασεις στο «ου κλεψεις» θα προσεξεις ποιος θα ταραχτει και ετσι σιγουρα θα βρεις τον ενοχο.
Την επομενο Κυριακη ξανασυναντιωνται και οι δυο με τα ποδηλατα.
Επιασε το κολπο με τις Δεκα εντολες; Του λεει ο ενας.
Ναι! Τελεια! Ετσι το βρηκα, απαντα ό άλλος!
Επιασες τον ενοχο οταν εφτασες στο «ου κλεψεις;» Τον ρωτα αυτος.
- Μπα οταν εφτασα στο «ου κλεψεις» κανενας δεν αντεδρασε!
Οταν ομως εφτασα στο «ου μοιχευσεις», θυμηθηκα που το χα αφησει!
 
  • Like
Reactions: stefanosk


d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
@epial το τερματισες! Είναι λογικό να ζητάς να μην περνάει από τον δρόμο σου κάποιος με σκύλο επειδή ο δικός σου σκύλος γαβγίζει; Βαλτον μέσα ή μάθε να τον ελέγχεις. Ο δρόμος είναι δημόσιος. Όταν και εφόσον γίνει ιδιωτικός τα ξαναλέμε.
Μέχρι τότε προβληματικός είναι ο σκύλος που γαβγίζει και ο ιδιοκτήτης του.
 


epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
65
Aθήνα
Εκφρασεις του τυπου «το τερματισες» δεν τις δεχομαι και κυριως απο ανθρωπους που εχουν κλειδωμενο μυαλο και δεν μπορουν να σκεφτουν σφαιρικα αλλα σκεπτονται απολυτως μονομερως και μονοδιαστατα!
Ετσι να μιλας στους κολλητους σου ή σε όσους ανεχονται την ελλειψη καλλιεργειας που σε διακρινει! Αναγωγε!
 


george_gs

Well-Known Member
24 Απριλίου 2014
517
506
39
Εγω οτι ειχα να πω το ειπα κι ο καθενας ας σκεφτει και ας πραττει αναλογως των συνθηκων κατα συνειδηση!
Δεν θα συνεχισω!

Και μια και ανεφερα τις δεκα εντολες, θυμηθηκα να συμπληρωσω και αυτο:
Ηταν δυο Παπαδες που συναντιοντουσαν με τα ποδηλατα καθε κυριακη πηγαινοντας για την λειτουργια στις ενοριες τους.
Μια Κυριακη, ο ενας ενω ποδηλατουσε, βλεπει τον αλλον κατακοπο να πηγαινει με τα ποδια.
Τι συμβαινει; Tου λεει
Ασε μου εκλεψαν το ποδηλατο και υποψιαζομαι οτι το εκανε καποιος απ την ενορια μου. του απαντα ο άλλος
Ακου να δεις τι θα κανεις, του λεει αυτος
-Μετα τη λειτουργια στο κηρυγμα, θα τους αναλυσεις τις Δεκα Εντολες.
Οταν φτασεις στο «ου κλεψεις» θα προσεξεις ποιος θα ταραχτει και ετσι σιγουρα θα βρεις τον ενοχο.
Την επομενο Κυριακη ξανασυναντιωνται και οι δυο με τα ποδηλατα.
Επιασε το κολπο με τις Δεκα εντολες; Του λεει ο ενας.
Ναι! Τελεια! Ετσι το βρηκα, απαντα ό άλλος!
Επιασες τον ενοχο οταν εφτασες στο «ου κλεψεις;» Τον ρωτα αυτος.
- Μπα οταν εφτασα στο «ου κλεψεις» κανενας δεν αντεδρασε!
Οταν ομως εφτασα στο «ου μοιχευσεις», θυμηθηκα που το χα αφησει!
σποντουλα??
 


Pepev50

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2016
460
2.570
39
Ισως κάποιοι να αποφεύγουν να περνάνε απο μέρη που τα αυλόσκυλα λυσσάνε. Και αν περάσουν, περνάνε γρήγορα. Ο λόγος είναι επειδή δεν θέλουν να προκαλούν αναστάτωση στους γείτονες του αυλόσκυλου που δεν φταίνε σε τίποτα να ακούν τα γαβγίσματα και οχι επειδή σκύβουν το κεφάλι απέναντι στους ανεύθυνους σκυλάδες.
 
  • Like
Reactions: Vania and epial


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.656
19.890
Εγώ πάντως βρε Γιάννη μου, που ομολογώ ότι έχω "προβληματικό" σκύλο, άπαξ και πέρασε λίγο η ώρα, ούτε καν στα όρια της κοινής ησυχίας δηλαδή, του έχω μπλοκάρει την έξοδο προς την βεράντα. Και αν ανοίξει το στόμα του, κι από μέσα από το σπίτι, τον στέλνω ακόμη πιο μέσα, να τρώγεται μετά, με τα μουστάκια του. Αυτό θεωρώ, κοινή λογική και προσπάθεια σωστής γειτνίασης. Οχι να "απαγορεύω" στον άλλον, να περνάει από την γειτονιά μου. Αν μου ξεφύγει και καμιά φορά και δεν τον προλάβω, απογειώνεται το τσόκαρο από μέσα. Δεν τον πετυχαίνω βέβαια, αλλά τουλάχιστον προσπαθώ.
 


epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
65
Aθήνα
Ναι αλλα ηδη εχει γαυγισει βρε Μαρια!
Αν ειναι και πολλα εχουν γαυγισει πολλα, εχει διαταραχτει η ησυχια εστω και συντομα! Αυτο λεω!

Ουτε επικροτησα την «απαγορευση»
Μιλησα για κοινη λογικη αμφοτερων των πλευρων!
 
Last edited:


betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
47
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Αα, αυτο ειναι το αγαπημενο μου θεμα!!! Ο δημοσιος χωρος και ο σεβασμος αυτου.

@epial συμφωνω μαζι σου γενικα αλλα οχι ειδικα.
Το θεμα παρκινγκ κλεινω-δυο-θεσεις-γιατι-δε σκεφτομαι-οτι-υπαρχουν-κι-αλλοι-ανθρωποι-στον-κοσμο ειναι πολυ πονεμενη καθημερινη ιστορια. Ακομα και σε αυτη την ηλικια συνεχιζει να με ξαφνιαζει το ποσο παρτακια μπορει να ειναι πολλοι.

Εδω ομως δε μιλαμε για μικρους συμβιβασμους που κανει κανεις για την ομαλη συμβιωση. Εδω της απαγορευσαν να περναει απ το δρομο λες και ειναι το τσαρδακι τους. Αυτοι ειναι οι τυποι που κλεινουν δυο θεσεις.

Αυτο νομιζω το χα ξαναγραψει στα περιστατικα στο δρομο.
Ενα βραδυ σαν αυτα που συζηταμε, ακουγονται διαφορα σκυλια να γαβγιζουν και ξαφνικα ενας σε ενα μπαλκονι πανω απ το κεφαλι μου φωναζει, 'Καντο κοπροσκυλο να σκασει επιτελους!!'
Σταματαω αποτομα και κοιταω πανω. 'Δε λεω για το δικο σας κοπροσκυλο, κυρια μου!! Για το αλλο λεω!!'
:ROFLMAO::ROFLMAO:
 


epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
65
Aθήνα
Κι εγω γενικα συμφωνω μαζι σου Μπετυ!
Απ την αρχη απο το πρωτο μου ποστ ομως αν προσεξεις, μιλησα γενικα και οχι ειδικα.
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.656
19.890
Ναι αλλα ηδη εχει γαυγισει βρε Μαρια!
Αν ειναι και πολλα εχουν γαυγισει πολλα, εστω και συντομα! Αυτο λεω!
Τα άλλα 2-3 της γειτονιάς, των οποίων οι ιδιοκτήτες, είναι στα παπάκια τους, συνεχίζουν να γαβγίζουν. Ο δικός μου, ίσως να έχει προλάβει ένα γαβ. Θεωρώ ότι είμαι εντάξει :unsure:

Υπάρχει ένας δρόμος στην Παλλήνη που βολτάρουμε καμμιά φορά, όχι σε ώρα κοινής ησυχίας, με βεραντόσκυλα/αυλόσκυλα, σχεδόν σε κάθε σπίτι. Δεν διανοείσαι τι γίνεται από σαματά. Δεν ακούς, ούτε την σκέψη σου :( Συνήθως τον μαλλώνω προκαταβολικά, να μην προλάβει να κάνει κιχ. Φαντάσου ότι "του την πέφτουν" από παντού και προκειμένου να μην ανοίξει το στόμα του, περνάμε τον δρόμο, με τον Μάρκο όρθιο, πιασμένο από την χειρολαβή του, γιατί έχω προβλέψει ΚΑΙ αυτό. Εξακολουθώ να θεωρώ ότι είμαι εντάξει, ότι το πρόβλημα το δημιουργούν οι άλλοι και ότι έχω το δικαίωμα να περνάω από εκείνο τον δρόμο. Ο ίδιος σαματάς εννοείται γίνεται, κι όταν περνάω με τους άλλους δύο, που ανοίγουν το στόμα τους, μόνο για να αναπνεύσουν και sorry αλλά ο παππούς έχει την ταχύτητά του, που δυστυχώς δεν αλλάζει :rolleyes: Τώρα θα μου πεις...γιατί πας από εκεί ρε παιδί μου και δεν το αποφεύγεις; Γιατί από τον εναλλακτικό δρόμο, είναι μια γριά που μια φορά που περάσαμε, έβγαλε το λάστιχο από την βεράντα να μας καταβρέξει. Και έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου, να μην μπω σε debate μ'αυτή την σκατόψυχη. Για δικό μου καλό δηλαδή. Οχι ότι δεν θα ξαναπεράσω ούτε από κει, γιατί με κάτι τέτοια, μου γυρνάει το μάτι, αλλά λέμε τώρα. Και δεν θέλω να βγω στην Μαραθώνος, που περνάνε σύριζα με 1000 και επειδή δεν υπάρχουν πεζοδρόμια, περπατάς αναγκαστικά στον δρόμο. Και εν πάσει περιπτώσει, μου αρέσει εκείνη η διαδρομή που κάνω :p
 


Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.847
ΑΘΗΝΑ
Ισως κάποιοι να αποφεύγουν να περνάνε απο μέρη που τα αυλόσκυλα λυσσάνε. Και αν περάσουν, περνάνε γρήγορα. Ο λόγος είναι επειδή δεν θέλουν να προκαλούν αναστάτωση στους γείτονες του αυλόσκυλου που δεν φταίνε σε τίποτα να ακούν τα γαβγίσματα και οχι επειδή σκύβουν το κεφάλι απέναντι στους ανεύθυνους σκυλάδες.
Δηλαδη για να μην ενοχλουνται οι γειτονες των ανευθυνων σκυλαδων, εξαιτιας των ανευθυνων σκυλαδων, εγω ο υπευθυνος να σερνω εγω το σκυλι μου απο τον λαιμο, μην τυχον και κοντοσταθει κανενα δευτερολεπτο παραπανω στον δημοσιο δρομο; Αυτο λες;
Με αλλα λογια εμμεσα να σιγονταρω την ανευθυνοτητα καποιων, να παραβλεψω το νομιμο μα κυριως λογικο δικαιωμα μου για μια βολτα σε δημοσιο δρομο με τον σκυλο μου, για το καλο καποιων αλλων που προφανως δεν κανουν και κατι για να λυθει το προβλημα που αντιμετωπιζουν με τους ανευθυνους διπλανους τους...;
Συγνωμη ρε παιδια, αλλα εγω δε μπορω να ακολουθησω το σκεπτικο σας...
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.122
Μηνύματα
895.913
Μέλη
19.937
Νεότερο μέλος
Spotlight