Aκριβώς όπως το είπες. Στη θέση της και με το δάχτυλο έτοιμο για κλήση στο 100 θα περνούσα και 5 φορές. Όχι βέβαια με τα γαλλάκια. Αν είχα σκύλο που "με έπαιρνε" θα περνούσα και 15.Το οτι περασε γυρω στα μεσανυχτα και μαλιστα δυο φορες, οπως εγραψε, απο μερος που εχει τρια σκυλια μαζεμενα δεν εχει σημασια ε;
Δημοσιος δρομος ειναι, οπου γουσταρει παει και οσες φορες γουσταρει περναει...
To αυτό ισχύει και για το δικό μας μπαλκόνι.Και η Κάρλα τραμπουκογαυγίζει στα μπαλκόνια όταν περνάει στο δρόμο μας από κάτω σκύλος. Της τραβάω ένα ξέχεσμα και αν δεν βάλει μυαλό μπαίνει μέσα και κλείνει η μπαλκονόπορτα. Απλά πράματα.
Νομιζω σε ολα τα μπαλκονια που μενουν λογικοι σκυλογονεις!To αυτό ισχύει και για το δικό μας μπαλκόνι.
epial, sorry κιολας αλλα θα μας τρελανεις τελειως??Το οτι περασε γυρω στα μεσανυχτα και μαλιστα δυο φορες, οπως εγραψε, απο μερος που εχει τρια σκυλια μαζεμενα δεν εχει σημασια ε;
Δημοσιος δρομος ειναι, οπου γουσταρει παει και οσες φορες γουσταρει περναει...
Εγω παντως, αν κανω δεξια απ το σπιτι μου, βρισκω 8 (οκτω) σκυλια μαζεμενα σε 15 μετρα.
Αν εστριβα απο κει τη νυχτα που τον βγαζω, καλοκαιριατικα και μαλιστα δυο φορες, πιο λογικο θα εβρισκα, αντι να με απειλησουν με λυτο πιτμπουλ, να μου πεταγαν δυο τρια ψυγεια απ ολα τα μπαλκονια!![]()
ενταξει, το τερματισες...Προβληματικος ειναι αυτος που αντι να περασει γρηγορα απο κει, αφηνει το σκυλι του να μυριζει, να μαρκαρει και δεν ξερω τι αλλο να κανει.
σποντουλα??Εγω οτι ειχα να πω το ειπα κι ο καθενας ας σκεφτει και ας πραττει αναλογως των συνθηκων κατα συνειδηση!
Δεν θα συνεχισω!
Και μια και ανεφερα τις δεκα εντολες, θυμηθηκα να συμπληρωσω και αυτο:
Ηταν δυο Παπαδες που συναντιοντουσαν με τα ποδηλατα καθε κυριακη πηγαινοντας για την λειτουργια στις ενοριες τους.
Μια Κυριακη, ο ενας ενω ποδηλατουσε, βλεπει τον αλλον κατακοπο να πηγαινει με τα ποδια.
Τι συμβαινει; Tου λεει
Ασε μου εκλεψαν το ποδηλατο και υποψιαζομαι οτι το εκανε καποιος απ την ενορια μου. του απαντα ο άλλος
Ακου να δεις τι θα κανεις, του λεει αυτος
-Μετα τη λειτουργια στο κηρυγμα, θα τους αναλυσεις τις Δεκα Εντολες.
Οταν φτασεις στο «ου κλεψεις» θα προσεξεις ποιος θα ταραχτει και ετσι σιγουρα θα βρεις τον ενοχο.
Την επομενο Κυριακη ξανασυναντιωνται και οι δυο με τα ποδηλατα.
Επιασε το κολπο με τις Δεκα εντολες; Του λεει ο ενας.
Ναι! Τελεια! Ετσι το βρηκα, απαντα ό άλλος!
Επιασες τον ενοχο οταν εφτασες στο «ου κλεψεις;» Τον ρωτα αυτος.
- Μπα οταν εφτασα στο «ου κλεψεις» κανενας δεν αντεδρασε!
Οταν ομως εφτασα στο «ου μοιχευσεις», θυμηθηκα που το χα αφησει!![]()
Τα άλλα 2-3 της γειτονιάς, των οποίων οι ιδιοκτήτες, είναι στα παπάκια τους, συνεχίζουν να γαβγίζουν. Ο δικός μου, ίσως να έχει προλάβει ένα γαβ. Θεωρώ ότι είμαι εντάξειΝαι αλλα ηδη εχει γαυγισει βρε Μαρια!
Αν ειναι και πολλα εχουν γαυγισει πολλα, εστω και συντομα! Αυτο λεω!
Δηλαδη για να μην ενοχλουνται οι γειτονες των ανευθυνων σκυλαδων, εξαιτιας των ανευθυνων σκυλαδων, εγω ο υπευθυνος να σερνω εγω το σκυλι μου απο τον λαιμο, μην τυχον και κοντοσταθει κανενα δευτερολεπτο παραπανω στον δημοσιο δρομο; Αυτο λες;Ισως κάποιοι να αποφεύγουν να περνάνε απο μέρη που τα αυλόσκυλα λυσσάνε. Και αν περάσουν, περνάνε γρήγορα. Ο λόγος είναι επειδή δεν θέλουν να προκαλούν αναστάτωση στους γείτονες του αυλόσκυλου που δεν φταίνε σε τίποτα να ακούν τα γαβγίσματα και οχι επειδή σκύβουν το κεφάλι απέναντι στους ανεύθυνους σκυλάδες.