AKΙΒΩΣ το ιδιο παθαμε εμεις σημερα! και προσπαθουσε να το βγαλει τριβοντας το ματι με το ποδι.....Καλημερα
Λοιπον δεν θα το πιστεψετε που χωθηκε το σκατοαγανο πρωινιατικα..
Πηγαιναμε σημερα την πρωινη μας βολτα και για να γυρισουμε σπιτι απο τη διαδρομη περναμε απο ενα τμημα δρομου 15 μετρων το οποιο αριστερα δεξια εχει χορτα..Χωρις να τον αφησω να κανει κατι ιδιαιτερο με αυτα (μυρισει-χωθει) τον βλεπω στο τελος του δρομου να ξαπλωνει κατω και να τριβει το ματι του...ΤΙ ΝΑ ΔΩ...Του ειχε μπει ενα τετοιο διαολι στη βρυση του ματιου..Το εβγαλα με προσοχη του εβαλα και φυσικο ορο και τελος καλο ολα καλα...Αλλα μου κοπηκαν τα γονατα στιγμιαια..
Και εγώ το ίδιο! δεν τολμάω να την πάω πουθενά και να την αφήσω ελεύθερη. Ακόμα και στο σκυλοπάρκο που πηγαίνουμε γέμισε άγανα και η πατούσα της έτρεχε αίμα από ένα άγανο. Στη μέση του δρόμου λοιπόν με το λουρί και όσο αντέξουμε.Βρέ παιδιά, κάθε φορά που μπαίνει νέο πόστ στο συγκεκριμένο θέμα, τρέμω για το τί θα διαβάσω ...
Και εγώ το ίδιο! δεν τολμάω να την πάω πουθενά και να την αφήσω ελεύθερη. Ακόμα και στο σκυλοπάρκο που πηγαίνουμε γέμισε άγανα και η πατούσα της έτρεχε αίμα από ένα άγανο. Στη μέση του δρόμου λοιπόν με το λουρί και όσο αντέξουμε.
ο ροκυ το αυτι του δν το ξυνει αλλα οταν του το ξυνω φενετε οτι κατι τον ενοχλει μεσα...τι μπορει να ειναι?Παιδιά να μην τρέμουμε τόσο πολύ .Πάνω απόλα η πρόληψη !
Επίσης μην μαθαίνουμε τα σκυλιά μας να περπατούν στην μέση του δρόμου γιατί σε περίπτωση που χαθούν θα είναι σίγουρο ότι θα τραυματιστούν πολυ΄γρήγορα από αμάξι (αν δεν τραυματιστήτε εσείς οι ιδιοι).Στην άκρη του δρόμου ,προτείνω να αποφεύγουμε εκεί που βλέπουμε ότι έχει άγανα ,και τέλος "έρευνα" μόλις φτάσουμε σπίτι !
Το δικό σου παράδειγμα ninoula να μας βοηθήσει στο να μας μείνει το εξής :Το συγκεκριμένο φάρμακο το χρησιμοποιούμε για να καθαρίσουμε το αυτί του φίλου μας .Οποιαδήποτε ενόχληση νιώσει στο αυτί ,αν δείτε να επιμένει και καλό θα ήταν να μην φτάσει το σκυλάκι μας να ματώνει το αυτί (γιατί αν είναι άγανο το χώνει παραμέσα η κίνηση αυτή ),να πάτε αμέσως κτηνίατρο .Επίσης μπορεί να μπει πολύ βαθυά και να χρειαζεται ηρεμιστική για να δει καλά ο γιατρος .Μην του ρίχνετε το φάρμακο .Επιβαρύνεται την ενόχληση (ότι και αν είναι )και παθαίνετε αυτό που έπαθε η φίλη μας παραπάνω!
Επίσης πες μας την εξέληξη του μικρού κάποια στιγμη .