1. Μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου...
2. Δεν χρειάζεται να το αποβάλεις... να θυμάσαι αυτό που λένε οι τσοπάνηδες: "το σκυλί που φοβάται, φυλάει το κοπάδι"!
1. Ουφ!!! Ησύχασα τώρα κάπως.....
(ψέμααααααααααα.....](*,))
2. Υποθέτω ότι λίιιιιιγο άγχος (τόσο...όσο) είναι καλό..., αλλά εγώ έχω ξεφύγει...(μέχρι και η όρεξη μου έχει κοπεί...)
Τον αδικεις τον τσοπανο και δεν ειναι σωστο.
Το σκυλι δειχνει ισορροπημενο,εσενα τι σε προβληματιζει?
Έχεις απόλυτο δίκιο...
Τι με προβληματίζει??? Τι να σου πω...Να'ξερα..., καλό θα'ταν...Τι να πω ρε γμτ!!!!
Μάλλον μην κάνει καμιά απότομη κίνηση (ο Άρης) και γίνει καμιά στραβή...
(η αλήθεια είναι ότι βοηθάει το γεγονός ότι η φίλη ΔΕΝ τον φοβάται...και ούτε της έχω μεταδώσει το δικό μου άγχος...Πάλι καλά δηλαδή...)
Αλλά τον βλέπεις τον καημένο...Δεν κάνει κάτι "ύποπτο". Να μυρίσει θέλει..., άσχετο αν εγώ νομίζω ότι θέλει να ....μπαρφάρει!!!
Πέρα απ'την πλάκα, βλέπω τη στάση του σώματός του. Είναι μια χαρά...Αλήθεια...Εγώ είμαι η παρανοϊκή!!! Απλώς, είναι η πρώτη φορά που κάποιος ξένος άνθρωπος έρχεται στο σπίτι για να μείνει (όχι δεν είμαι αφιλόξενη, απλώς δεν έτυχε μέχρι στιγμής) και να μην έχει πρόβλημα να πλησιάσει το σκύλο μου, και να μην έχω κι εγώ βασικά...Γιατί μέχρι τώρα...ΦΟΒΟΜΟΥΝ!!!! (όχι ότι είμαι και εντελώς χαλαρή..., αλλά το παλεύω!!!!)
Τελικά αυτό είναι που με προβληματίζει!!! Η πρώτη του φορά που κυκλοφορεί και αυτός και ξένος κόσμος στο σπίτι ταυτόχρονα!!! (ή κάπως έτσι τέλος πάντων)
Αμα δεν ξε-αγχωθεις... δεν θα ρθω ποτε! στο λεω!
Ξε-αγχώθηκα ΤΩΡΑ!!!!! (πότε έρχεσαι???)