Άρης και Ρούνη

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Ρούνηηηηηηηη! Στο στοιχείο του το κορίτσι!
Εσύ...αααααααααν το αποφασίσεις..., ξέρεις...
Μπορείς και να το δεις από κοντά...ε? εεεε????

μμμμ ζηλέψατε :p

ομορφιές μου *agapoylas*
Μανδάμ...Επειδή δε βάζουμε φωτό τι νομίζετε??? Ότι δεν πάμε κάθε μέρα (σχεδόν) στη θάλασσα???
Είναι που σκέφτομαι τους αστούς συμφορουμίτες...Έχω καρδιά εγώ κυρία μου...Πόσο να τους ..."χτυπήσω"??? :xD:

Ευχαριστούμε πολύ κορίτσια...:)

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Αν και δε βλέπω φωτο απο εδω, τις φαντάζομαι όμως! :D

Το ξέρουμε μανδαμ οτι κάνετε μπάνιο καθημερινά!! Καλές βουτιές λοιπόν! Άντε και στον τσοπάνη σας :D

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Άντε Αλίκη...Κανόνισε κι εσύ...:)
(μου φαίνεται θα κάνω το σπίτι, όσο προλαβαίνω..., "ξενοδοχείο" για τους φίλους μου και τα σκυλιά τους...Κι άσε το...."μαντρόσκυλο" να ωρύεται...χαχαχα)

Όσο για τον τσοπάνη??? Χμμ...
Πήρα κουράγιο από τη Λάρα, που μπήκε πρώτη φορά στη θάλασσα 6 ετών...Έχω τρία χρόνια ακόμα μπροστά μου...Μετά, μπορώ άνετα να πω..."τέλος. Δεν μπαίνει..."

Βέβαια, ζήτησα και συμβουλή από τον φίλτατο sea-mol, αλλά μπααααααα........Τίποτα...Μόνο ο δικός του να κολυμπάει...Εμείς τσου! πφφφφφ.....:cuniaoo:

(αν σου υποσχεθώ ότι οι σημερινές μου βουτιές θα είναι αφιερωμένες, θα...απαλύνω λίιιιιιγο τον "πόνο"?)

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Βέβαια, ζήτησα και συμβουλή από τον φίλτατο sea-mol, αλλά μπααααααα........Τίποτα...Μόνο ο δικός του να κολυμπάει...Εμείς τσου! πφφφφφ.....:cuniaoo:
Ε....βασικά πρέπει ο σκύλος σου να σε εμπιστεύεται...μετά θα πέσει και στην φωτιά μαζί σου...όχι μόνο στην θάλασσα...
(πωωω...πολύ επικό ακούστηκε αυτό...χαλάω)

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Βέβαια χωρίς να θέλω να σε ξενερώσω... η Ίρμα μπορεί θάλασσα να μην έχει, έχει όμως ποτάμι... Μια χαρά βουτάει!

:p

εντιτ: sea mol το πέθανες τελείως!:confused:

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Ε....βασικά πρέπει ο σκύλος σου να σε εμπιστεύεται...μετά θα πέσει και στην φωτιά μαζί σου...όχι μόνο στην θάλασσα...
Και τώρα μου το λες??? Πρόκοψα...
(Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι..., η πρώτη του φορά ήταν μάαααλλον τραυματική...Αυτό θα φταίει...Γμτ να μην ήξερα απ'την αρχή πέντε πράματα, από το ν'ακούω τον κάθε "γνώστη"...φφφφφφ....)

Πού θα μου πάει...Θα τα/τον καταφέρω...(ελπίζω...)
Μήπως απλώς δεν του αρέσουν τα νερά των Σπετσών??? Μήπως θέλει ποτάμι ρε παιδί μου...Ξέρω'γω...:rolleyes:

(πωωω...πολύ επικό ακούστηκε αυτό...χαλάω)
Έλα τώραααα...:rolleyes:
(Δεν είναι κάτι μόνιμο, έτσι?? 'Ισως απλώς σε έχει ...ενοχλήσει η ζέστη...?? Μην ανησυχείς, θα..."επανέλθεις"...:cuniaoo:)

editi: Αλίκη..., το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ...Για το ποτάμι...Λες??? (κι άντε να το βρω...χαχαχα)

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Μας πιάσανε οι ζέστες ε?
Όχι ρε Σταμ...
Δεν τα βλέπεις? Μες στην ενέργεια είναι...
(αλλά με το που πάει 5-6 το απόγευμα..., ε, ρε γλέντια...Μαζεμένα τα κάνουν όλα...χαχαχα) :D

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
τουλαχιστον παραμεριζουν οταν περνας η πηδας εμποδια? γιατι ο δικος μου ξαπλαρωνει πχ στο χωλ ολοκληρο βουνο και πρεπει να τον σκουντας για να περασεις ,αρχιζω με τα σηκω καλε μου (δε χαμπαριαζει) συνεχιζω με σηκω βρε κοπροσκυλο(με τη καλη εννοια) ξυνει τα απαυτα του, ε στο τελος πεφτει η σκουντια και ανοιγει τα διοδια.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Παίζει να είμαι και η πιο αγχωμένη σκυλομάνα ever....
Δηλαδή μ'έχουν πιάσει τα νεύρα μου με τον εαυτό μου...:mad:

Ήρθε μια φίλη, που έχει κι αυτή σκυλιά, για μερικές μέρες. Τη γνώρισα στον Άρη στη βόλτα. Τη μύρισε..., ήρεμος και χαλαρός αυτός, ήρεμη και χαλαρή κι εκείνη και όλα καλά. (εμένα η καρδιά μου...χμμ...να χτυπάει ψιλοταμπούρλο!!).

Στο σπίτι χθες και σήμερα, ο Άρης είναι μια χαρά. Τη χαζομυρίζει, εκείνη δεν κάνει καμιά "περίεργη" κίνηση, τον χαζοχαϊδεύει (γιατί με βλέπει που είμαι αγχωμένη και δε θέλει να με κάνει χειρότερα...και σε μια φάση "κατάφερα" να την ψιλοτσιτώσω κι αυτή, αλλά ο Άρης ευτυχώς δεν το κατάλαβε...) αλλά ρε παιδιά....ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΛΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ????? Τώρα λέω θα της κάνει κανα χραπ....Που ο σκύλος και χαρούμενα κουνάει την ουρά, και αράζει και δεν είναι στην τσίτα...Εγώ είμαι!!!
Ουφφφφφφφ!!!!!!!!! :(

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
1. ...εμένα η καρδιά μου...χμμ...να χτυπάει ψιλοταμπούρλο!! ...

2. ...ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΛΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ????? Τώρα λέω θα της κάνει κανα χραπ...
1. Μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου...:cool:

2. Δεν χρειάζεται να το αποβάλεις... να θυμάσαι αυτό που λένε οι τσοπάνηδες: "το σκυλί που φοβάται, φυλάει το κοπάδι"!:D

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Τον αδικεις τον τσοπανο και δεν ειναι σωστο.
Το σκυλι δειχνει ισορροπημενο,εσενα τι σε προβληματιζει?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Κι εγώ αυτό πιστεύω, απλά αστειεύτηκα λιγάκι πιο πάνω...

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Μεταδιδεις το άγχος στο σκύλο..και ακόμα και αν δεν ήθελε να κάνει κάτι στο τέλος θα το κάνει...ξεαγχώσου και απλά παρατήρησε τις κινήσεις του...

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
1. Μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου...:cool:

2. Δεν χρειάζεται να το αποβάλεις... να θυμάσαι αυτό που λένε οι τσοπάνηδες: "το σκυλί που φοβάται, φυλάει το κοπάδι"!:D
1. Ουφ!!! Ησύχασα τώρα κάπως.....
(ψέμααααααααααα.....](*,))

2. Υποθέτω ότι λίιιιιιγο άγχος (τόσο...όσο) είναι καλό..., αλλά εγώ έχω ξεφύγει...(μέχρι και η όρεξη μου έχει κοπεί...)

Έχεις απόλυτο δίκιο...
Τι με προβληματίζει??? Τι να σου πω...Να'ξερα..., καλό θα'ταν...Τι να πω ρε γμτ!!!!
Μάλλον μην κάνει καμιά απότομη κίνηση (ο Άρης) και γίνει καμιά στραβή...
(η αλήθεια είναι ότι βοηθάει το γεγονός ότι η φίλη ΔΕΝ τον φοβάται...και ούτε της έχω μεταδώσει το δικό μου άγχος...Πάλι καλά δηλαδή...)
Αλλά τον βλέπεις τον καημένο...Δεν κάνει κάτι "ύποπτο". Να μυρίσει θέλει..., άσχετο αν εγώ νομίζω ότι θέλει να ....μπαρφάρει!!!

Πέρα απ'την πλάκα, βλέπω τη στάση του σώματός του. Είναι μια χαρά...Αλήθεια...Εγώ είμαι η παρανοϊκή!!! Απλώς, είναι η πρώτη φορά που κάποιος ξένος άνθρωπος έρχεται στο σπίτι για να μείνει (όχι δεν είμαι αφιλόξενη, απλώς δεν έτυχε μέχρι στιγμής) και να μην έχει πρόβλημα να πλησιάσει το σκύλο μου, και να μην έχω κι εγώ βασικά...Γιατί μέχρι τώρα...ΦΟΒΟΜΟΥΝ!!!! (όχι ότι είμαι και εντελώς χαλαρή..., αλλά το παλεύω!!!!)
Τελικά αυτό είναι που με προβληματίζει!!! Η πρώτη του φορά που κυκλοφορεί και αυτός και ξένος κόσμος στο σπίτι ταυτόχρονα!!! (ή κάπως έτσι τέλος πάντων)

Αμα δεν ξε-αγχωθεις... δεν θα ρθω ποτε! στο λεω!
Ξε-αγχώθηκα ΤΩΡΑ!!!!! (πότε έρχεσαι???) :p