Συγνωμη.... εχει αρπαξει ποτε κανενα μεσα στο σπιτι και εσυ φρικαρες ετσι?
Ε..., κοίτα.., τον ταχυδρόμο, τον ντελιβερά (της πίτσας, γιατί αυτόν που φέρνει σουβλάκια τον συμπαθεί..., θες η μυρωδιά..., τι να πω...), την ιδιοκτήτρια όταν φέρνει τους λογαριασμούς..., ε..., αυτούς σε γενικές γραμμές...
Όχι ρε Βίκυ..., εννοείται πως όχι...
Όμως...
Το σπίτι, που είναι ένα τικ λιγότερο από το Μπάκινχαμ Πάλας :cuniaoo:, έχει τρεις βεράντες. Τα σκυλιά, όταν είναι έξω, είναι συνήθως στη μεγάλη (να παίξουν με άνεση κλπ), που δεν έχει επαφή με την είσοδο του σπιτιού. Κατ'επέκταση και με αυτούς που μπαινοβγαίνουν (καλά.., μη φανταστείς κανα λαό, έτσι??). Όταν έρχεται κάποιος, κατ'αρχάς γαβγίζουν, μόλις ακούσουν το πορτάκι να ανοίγει (διαφορετικά αν είναι φίλος, γνωστός ή άγνωστος, και πιο πολύ η Ρούνη. Αν είναι άγνωστος, ακολουθεί και ο Άρης) και μετά ο φίλος ή ο γνωστός θα πάει απ'το πλάι να τα χαϊδέψει. Ο άγνωστος μπορεί να φύγει τρέχοντας...Βλέπεις δεν ξέρει από που ακούγεται αυτός ο χαμός...
Όταν πάλι είναι μέσα στο σπίτι, ο άγνωστος θ'ακούσει το χαμό εκ των έσω..., οπότε το αποτέλεσμα είναι πάλι το ίδιο...Εκτός κι αν η κύρια πόρτα είναι ανοιχτή, που σημαίνει ότι μπορούν να βγουν στην μπροστινή βεράντα..., οπότε...χμμ....ε...ναι....Δεν πατάει άνθρωπος στο σπίτι...
Παρόλα αυτά, φέτος το χειμώνα, ένας φίλος πήγε να μπει μέσα στο σπίτι (δεν τον περιμέναμε) και ο Άρης που κοιμόταν μπροστά στο τζάκι, σηκώθηκε στα δυο πόδια πέφτοντας πάνω στην πόρτα, πριν προλάβει ο άλλος να την ανοίξει (δεν κλειδώνω κι εγώ....). Δεν θυμάμαι αν γάβγισε απλώς ή αν έβγαλε εκείνο το υπόκωφο γουουουουφ - ένα και καλό! Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν έμπαινε μέσα, από μόνος του...(εδώ συνηθίζουμε να έχουμε τις πόρτες ξεκλείδωτες γενικά...). Το πιο πιθανό τίποτα, γιατί τον έχει γνωρίσει ως κουτάβι, αλλά και πάλι..., δεν μπορώ να ξέρω, ούτε ρισκάρισα να μάθω!!!
Από την άλλη, σε γενικές γραμμές..., δεν έχω και τον τεράααααστιο κύκλο, να δέχομαι συνέχεια κόσμο. Αν εξαιρέσεις 3-4 άτομα που τα θεωρεί και ο ίδιος οικογένεια και μπαινοβγαίνουν άνετα στο σπίτι, δεν έχω πάρε δώσε με τους Σπετσιώτες...

(όχι ότι είμαι ακοινώνητη, απλώς δεν μου πολυκάνουν ως άνθρωποι!!!)
(δεν ξέρω αν σε κάλυψα..., μόνο κάτοψη του σπιτιού δεν έβαλα...χαχαχα...

)