Άρης και Ρούνη

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια...Να είστε καλά!
Η αλήθεια είναι ότι και η Ρούνη προτιμά χίλιες φορές το παιχνίδι στη θάλασσα και το κολύμπι απ'τον απλό περίπατο...
Οπότε, δεν χαλάω χατίρια...
(μετά βέβαια, για να βγάλω την άμμο απ'το τρίχωμα παιδεύομαι, αλλά χαλάλι της...)

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Πασχαλινή βόλτα, με εμένα να κρατάω τις δύο....κυρίες της παρέας....
Μαντέψτε ποιο ήταν το νευρόσπασμα (μου) που τράβαγε περισσότερο...

Η Άρτεμις ξεκουράζεται, ενώ οσμίζεται τα πασχαλινά εδέσματα απέναντί της...:rolleyes:

Η Ρούνη, με ύφος.....σαράντα καρδιναλίων...:razz:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Και τώρα θες να μου πεις ότι κάπου εκεί ανάμεσα φαντάζεσαι και την Μαίρα ε??? μάλιστα! ;)

Θα τα συναντήσουμε κάποια στιγμή που θα πάει.....

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Το αρκουδι σου είναι λιγο καρτουνόφατσα?????

η Αρτεμάρα κιουρία και τα ούλα της! :)

όσο για τη Ρούνη τι να πω.... τα λόγια είναι περιττα!!! ΘΕΑ!!!!!!

Να είστε όλοι καλά και να περνάτε πάντα τέλεια!!!!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Να χαίρεσαι για πάντα τις ομορφιές σου!!!!

(υπέροχη φάτσα ο "αρκούδος").
Ευχαριστώ πολύ...

(ευχαριστώ πολύ...) :)

Να χαίρεσαι κι εσύ τα δικά σου!

Το αρκουδι σου είναι λιγο καρτουνόφατσα?????
Μόνο λίγο????? χαχαχα.....

Και ήταν και από τα πιο πολυφωτογραφημένα σκυλιά των Σπετσών τώρα το Πάσχα...:rolleyes:
Τον "κυκλοφορούσα" ώρες που να έχει και λίγο κόσμο, όχι για τίποτα άλλο, αλλά ήθελα να τον δω πώς είναι όταν υπάρχει μπόλικος κόσμος...Συμπεριφορά και αντιδράσεις..., μιας και τον υπόλοιπο καιρό, κατά τις βόλτες, άντε να συναντάμε καμιά 20αριά ανθρώπους συνολικά...
Τελικά, όλα μια χαρά..., αδιαφορία πλήρης...
(εντάξει..., όταν συναντούσαμε κανα αρσενικό σκύλο είχαμε ......θεματάκι, αλλά όχι σπουδαία πράγματα.., ευτυχώς!)

Για τη Ρούνη δεν το συζητώ...
Μικροί και μεγάλοι της την έπεφταν..."και τι κούκλα είσαι εσύ" και άλλα τέτοια...
Κι αυτή..., να μη χαλάσει χατίρι....Από χάδι σε χάδι κι από αγκαλιά σε αγκαλιά...
Τι να πω πια....φφφφφφ......:confused:

Ευχαριστούμε Αλίκη μου και να χαίρεσαι κι εσύ τον μούσια σου (και όλο και καλύτερα να πηγαίνει....) και την Ίρμα φυσικά!

Last edited:

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Εδώ και κάποιες μέρες η Ρούνη τίναζε αρκετά τα αυτιά της, χωρίς όμως να έχει ιδιαίτερη φαγούρα.
Επίσης, όταν της τα καθάριζα, έβγαζε καμπόση μαυρίλα, κι αυτό ήταν ένα επιπλέον στοιχείο για να ανησυχήσω.
Το Σάββατο που μας πέρασε την πήγα στο γιατρό. Την εξέτασε, της πήρε και δείγμα, μου έδειξε κι εμένα το χάλι του αυτιού της στο μικροσκόπιο. Παρασιτική ωτίτιδα η διάγνωση. Ήδη ξεκινήσαμε σταγόνες Dexoryl (3 στο κάθε αυτί, 2 φορές την ημέρα) και το Σάββατο που έρχεται θα πρέπει να την ξαναδεί. Μου ανέφερε και το ενδεχόμενο να πρέπει να καταπολεμηθεί με ενέσεις. Η αλήθεια είναι πώς δεν ρώτησα περισσότερες λεπτομέρειες, μιας και δεν είναι σίγουρο ότι θα τις χρειαστεί. Θα δείξει.

Ο λόγος που αναφέρομαι στο γεγονός αυτό είναι ότι την ωτίτιδα αυτή την κόλλησε από τις γάτες που κυκλοφορούν γενικότερα στο νησί και είναι φυσικά ανεμβολίαστες, γενικώς αδέσποτες. Προφανώς πηγαίνουμε σε μέρη που υπάρχουν γατιά (όχι εκείνη την ώρα, αυτό είναι σίγουρο) και κάπου τρίφτηκε, κάπου ακούμπησε...., τέλος πάντων της μεταδόθηκε το μικρόβιο.

Οπότε, έχετε κι εσείς το νου σας!

(ο Άρης ευτυχώς δεν έχει τίποτα, παρόλο που πάνω κάτω, στα ίδια μέρη κυκλοφορούμε)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.704
327
Lund, SE
Περαστικά. Δες πως θα πάει με το ντεξορύλ για 4-5 ημέρες που είναι ο μέσος χρόνος για να ''δείξει'' μια θεραπεία κι εν συνεχεία από κοινού με το γιατρό εφ' όσον σε ενημερώσει για τις πιθανές παρενέργειες που αν δεν απατώμαι αφορούν κυρίως καύσο αποφασίζετε αν θα προχωρήσετε σε ενέσιμο.
Μην ανησυχείς, περαστικό είναι.

Κοίταγα και την παραπάνω φωτογραφία με τον κήπο σας και το απέναντι σπίτι που νεοκλασικίζει. Τι όμορφες που είναι οι Σπέτσες.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Ευχαριστώ.

Το έχω ξεκινήσει ήδη απ'το Σάββατο που μας πέρασε. Οπότε μέχρι το επόμενο που θα την ξαναδεί, θα δείξει...
Μακάρι να της περάσει γρήγορα...

Τι είναι το "καύσο"?

Οι φωτό δεν είναι από τον κήπο μας. Είναι από ένα χώρο περιφραγμένο που τα αφήνω να τρέξουν, όποτε το επιτρέπουν οι συνθήκες.
Σπίτι πάντως δε φαίνεται. Μια πέτρινη μάντρα μόνο και το κτήριο του αγροτικού ιατρείου...

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.704
327
Lund, SE
Εννοώ στο ποστ 314 την τρίτη φωτό :)

Δεν είναι το ''καύσο'' είναι ο καύσος, κοινώς τσούξιμο, ή κάψιμο.