Άρης και Ρούνη

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Έχει ειπωθεί κάποια στιγμή γενικότερα, αλλά εγώ από τον ptf το θυμάμαι, "άσε τον τσοπάνη να έρθει σε σένα πρώτος, όποτε θέλει, να σε μυρίσει...Κι εσύ κάνε σαν να μην υπάρχει..."
Αυτό ακολούθησα...
Απλώς εδώ πέρα, όποιον συναντώ στο δρόμο κι εντυπωσιάζεται απ'το σκύλο, σκύβει στο επίπεδό του, καθώς πλησιάζει, και κάνει σαν ....μην πω...: "άχου το μωρέεεεεε...., τι γλύκας είσαι εσύυυυυ..., να τον χαϊδέψω?".
Ε..., έτσι, δεν γίνεται...Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια, αλλά δεν πρόκειται κι όλας!
Η κρητικοπούλα ακολούθησε τις "οδηγίες" μου, όσο σπαστική κι αν γινόμουν κάποιες φορές, και όλα καλά!
--------------------
Τη Ρούνη όλοι την αγαπάνε....Είναι χαδιάρα και σε κερδίζει και μ'εκείνο το βλέμμα το κουταβίσιο (δεν το έχει "ξεχάσει" φαίνεται...) που σου λέει..."εδώ είμαι, δώσε μου σημασία, χάιδεψέ με, μη μ'αφήνεις...." (μια φίλη τη λέει "το κακοποιημένο", έτσι σε κοιτάει!!!)
Θέλει να έχει συνέχεια επαφή μαζί μας..., να μας ακουμπάει...
Αλλά συνέχεια όμως...Και τώρα με τις ζέστες..., τι να λέμε...Όνειρο!!! :cuniaoo:
----------------

Σκέψου πως είναι να ζεις και μαζί τους!
*agapoylas*

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Το καλοκαίρι συνεχίζεται...Και ειδικά τώρα που άδειασαν οι παραλίες, από γιαγιάδες, παιδάκια, κλπ κλπ

Και δε ζήλεψα από την Όλγα, αλλά, εντάξει..., καμαρώστε και τη Ρούνη μου, να....εχμ..., προσπαθεί να ...εχμ..., παίξει με το φρίσμπι (η πρώτη της φορά...Στις επόμενες, στον αέρα θα το πιάνει, πρόμις..., έχω ήδη παραγγείλει καινούρια...:Ρ)

(μεταξύ μας, εγώ χειρότερη είμαι, στον τρόπο που το πετάω, αλλά το θέμα είναι ότι το ευχαριστηθήκαμε και οι δύο...:))

[video=youtube;Gl8wbQTNF-8]http://www.youtube.com/watch?v=Gl8wbQTNF-8&feature=share[/video]

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
να περνάτε καλά και η θάλασσα δείχνει αρκετά καλή ενώ εμείς θα την βγάζουμε στην στεριά απο εδώ και πέρα γιατί μας έπιασε ωτίτιδα(τουλάχιστον όλο τον σεπτέμβριο οργώναμε τα κύματα).:p

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Μόνο αρκετά καλή????
Η θάλασσα είναι σούπερ, ειδικά εδώ κι ένα μήνα+...Και δεν έχει και κόσμο...
(κι εμείς έχουμε ωτίτιδα, αλλά πόσο γυάλα πια...Το μισό καλοκαίρι στη στεριά το βγάλαμε...Προσέχουμε τόσο..., όσο...)

Ευχαριστούμε πολύ! :)

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
δεν κάνει τίποτα,χαιρετίσματα στο όμορφο νησί σου που έχω έρθει και πολλές φορές και βάζε τον πιό βαθυά δεν δαγκώνουν τα κύματα,το πολύ να σου φύγει στον ωκεανό..

Last edited:

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Η Ρούνη που βλέπεις....είναι φλάινγκ ντόλφιν...και δε φοβάται ούτε κύματα ούτε καρχαρίνια...και ούτε ωκεανούς βεβαίως βεβαίως (ειδικά ο Αργοσαρωνικός....piece of cake)...Δελφίνι λέμεεεε.....χε χε
Το πόσο βαθιά θα πάει, έχει να κάνει με το πόσο μακριά της έχεις πετάξει παιχνίδι...

Το νησί ανταποδίδει τους χαιρετισμούς!!!! :)

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Αν και δε μπορώ να δω βιντεάκι από δω... το Ρουνίδιο είναι δελφίνι!!!! Τι να λεμε... γοργόνα!!!!!

Αγαπώ Ρούνι!!!!! *agapoylas*

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Αχχ τι ωραίες που είναι οι θάλασσες τώρα!!!
Το Ρουνάκι έχει μεγάλη πλάκα, θεικό κορίτσι!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Χαχαχαχα!!!Εριξα τρελο γελιο εκει που το κοιτουσε και δεν το επιανε! :D Νομιζω οτι μετα την τρυπα που του ανοιξε πετουσε καλυτερα! ;)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Μα τι ζηλιάρες που είστε επιτέλους!!!!!
χαχαχαχαχχαχα
εντάξει, ομολογώ, το δικό σας βίντεο είναι καλύτερο.
Πάντα τέτοια τα κορίτσια μου!!!!!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μαρήηηηηη..πως πετάς έτσι το εργαλείο ???:p
Ααχαχαχαχα...ΘΕΑ η Ρούνη..κάθε αρχή και δύσκολη, θα μάθετε και οι δυό! Καλή διασκέδαση!:)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Για ερασιτεχνικό, πάρε, παιδί μου, το πορτοκαλί φρίσμπι που έχει στα τζάμπο, στο τμημα κατοικιδίων!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Ο καιρός καλά κρατεί εδώ στο νησί.

Έφυγε ο κόσμος, ερήμωσαν οι παραλίες...

Και πάμε για μπάνιο...
Σκυλιά...(εντάξει..., η Ρούνη μόνο..., αν κι ελπίζω στο "θαύμα" κάποια στιγμή!) :paletas:

Και άνθρωποι παρέα...:D

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Να'μαι πάλιιιιιιιι....:D

Να προειδοποιήσω τους αστούς φίλους, ότι οι παρακάτω φωτό είναι ολίγον....εχμ....προκλητικές...;)
Την κατανόηση σας συντρόφια...:p
-----------------------------------
"Τι θα γίνει μανδάμ; Θα το πετάξεις;"

"περιμένω λέμεεεε....."

"σπάσε μου τα νεύρα..., άιντε..., απ'τη μουσούδα θα μου τη βγάλεις τη βόλτα!"

"επιτέλους............"

"το θες και πίσω, ε;"

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Ένα στο στόμα κι ένα....on the go..., να μας βρίσκεται...

Ψηλάαααα...

Μπάταρε λίγο το κορίτσι μου...χιχι

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Αργότερα ήρθε η Αρτεμάρα, η τσοπάνα για παιχνίδι στο σπίτι...

Gilrs having fun! :D

"Δήλωσε υποταγή...χο χο χο!!!"

"Καλά..., λέμε τώρα...(πού με παίρνει να στοχεύσω; Πόδι; Ε..., πόδι τότε!!!)" ;)

"ή λαιμό;;; χμμ...." :cool:

"Και ξέρω και να ξεγλιστράω κι όλας...χα!"

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Αυτό που πάντα στην αρχή παίζουν οι δυο τους και τον άλλον τον αφήνουν μόνο του (σαν τον ψωριάρη ένα πράμα) δεν μπορώ να το καταλάβω...:cuniaoo:
Ή απλώς δεν...."ανακατεύεται"; Τι να πω...
Μετά βέβαια, ανάβουν τα αίματα...;)

Να'το το παιδί μου...*agapoylas*

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Αγάθη, το μόνο που σε σώζει με αυτόν τον πόλεμο νεύρων που μας κάνεις είναι ότι στις φωτογραφίες υπάρχει και η κουκλάρα σου, χαλαρώνουμε, ξεχνάμε την συμπεριφορά σου και λέμε....

Πάντα τέτοια και με υγεία!!!!!:):):)

edit : όπως κατάλαβες μετά είδα και τις άλλες, οπότε στα συγχωρούμε όλα!!!!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Ζηλεύω που έχετε τόσο δίπλα σας την θάλασσα η τελευταία μου αρέσει πολύ!!:)
Κι εγώ θα ζήλευα....χε χε!!! ;)

Και σοβαρά μιλώντας Φανή, όπου κι αν μένεις, έχει και τα θετικά του και τα αρνητικά του.
Ο χειμώνας εδώ είναι αρκετά ζόρικος κι ευτυχώς που δεν έχουν πιάσει ακόμα οι βαρβάτες κακοκαιρίες.
Για μένα προσωπικά, είναι ευλογία που μένω σ'αυτό το μέρος και όσο μπορώ και το παλεύω, θα εξακολουθήσω...