Άρης και Ρούνη

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.811
59
ΑΘΗΝΑ
Η κίνηση της ουράς του σκύλου μας είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που οφείλουμε να "διαβάζουμε". Αλλιώς κινείται όταν έχει φιλικές διαθέσεις (χαλαρά, σε όλο το εύρος) κι αλλιώς όταν ο σκύλος είναι σε κατάσταση alert (σε ένταση, κινείται σε πολύ μικρό εύρος, συνήθως σε μία πλευρά).

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αφού ο Άρης δεν θέλει χάδια, μην του το επιβάλεις, όσο κι αν θέλει ο άλλος να τον χαιδέψει...
Όταν ο σκύλος θα θέλει να δεχθεί χάδια από κάποιον θα το δείξει και με την συμπεριφορά του...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Αφού ο Άρης δεν θέλει χάδια, μην του το επιβάλεις, όσο κι αν θέλει ο άλλος να τον χαιδέψει...
Αυτο οταν ηταν μικροτερος ο Ντ δε το καταλαβαινα ... ελεγα με το ζορι να τον χαιδεψουν... κοινωνικοποιηση και καλα....μετα απο δυο τρεις αναλογες συμπεριφορες του Αρη... τερμα τα χαδια στο δρομο.
Παρολαυτα , οταν βρισκομαστε σε κοσμο με σκυλια κλπ θελει χαδια απο ΟΛΟΥΣ. Ειναι χαλαρος, χαρουμενος κατι που δεν ισχυει οταν βγαινουμε βολτα οι δυο μας και πλησιασει καποιος αγνωστος.
Σημαντικο να διαβαζει το σκυλο του καποιος... εξαιρετικα σημαντικο!

Να τον χαιρεσαι τον "Ελληνα" σου :)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Αγάθη, τέλος καλό όλα καλά!!! :)

Τα λεφτά που θα πάρεις, μαζί να τα φάμε ε;:p:cool:

Sea-mol, μας έχεις ζαλίσει με τους φίλους σου τώρα τελευταία...:cuniaoo:

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Τα συγχαρητήρια μας για την κρίση και την επίσημη πιστοποίηση του Αρούλη.
Και εγώ παρατήρησα στην έκθεση που είχα πάει τον Δία ότι τα περισσότερα ήταν στην τσίτα ειδικά τα αρσενικά. Θυμάμαι όμως ότι ο Δίας γαύγισε μόνο σε ένα που και αυτό μόνο με Ελληνικό ποιμενικό δεν έμοιαζε.

Όσο για τον κύριο 70+ που έχει και σκυλιά που κάνει ότι τα ξέρει όλα που δεν ακούει όσα του λέει η συνοδός του σκύλου και που στην τελική τον τρώει ο πισινός του εγώ στη θέση σου δεν θα κρατούσα τον Άρη. Θα τον άφηνα να του κόψει μια ωραιότατη δαγκωνιά μπας και μάθει έστω και σε αυτή την ηλικία πως να συμπεριφέρεται σε άγνωστα σκυλιά και δει ποιμενικά.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.402
Φίλε sevah λυπάμαι, αλλά δεν συμφωνώ. Δεν φταίει ο οποιοσδήποτε χαζός, έχουμε απέναντί μας. Είναι δική μας ευθύνη, που ξέρουμε τον σκύλο μας, να επιτρέψουμε ή όχι, μια συμπεριφορά. Εδώ, η κολλητή, είχε λάθος κρίση. Στο εξής, θα γνωρίζει καλύτερα :)

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
"αχ βρε Άρη, και γιατί βρε Άρη..."(πάει το καλό κονε ...χαχαχαχχαχαχα) ................καλό μήνα !!!!
Γιατί βρε κορίτσι μου? Θες να βγάλεις CD και ήμουν η μοναδική σου ευκαιρία? :p
χαχαχαχαχαχαχαχα

Η κίνηση της ουράς του σκύλου μας είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που οφείλουμε να "διαβάζουμε". Αλλιώς κινείται όταν έχει φιλικές διαθέσεις (χαλαρά, σε όλο το εύρος) κι αλλιώς όταν ο σκύλος είναι σε κατάσταση alert (σε ένταση, κινείται σε πολύ μικρό εύρος, συνήθως σε μία πλευρά).
Έχεις απόλυτο δίκιο. Η ουρά του κουνιόταν πολύ γρήγορα από ένα σημείο και μετά και, κατά τα φαινόμενα, το παρεξήγησα. Απόρησα μάλιστα..., "τέτοια χαρά", αναρωτήθηκα...(πάλι καλά που πρόλαβα τα χειρότερα). Next time, ακόμα πιο προσεκτική.

Όταν ο σκύλος θα θέλει να δεχθεί χάδια από κάποιον θα το δείξει και με την συμπεριφορά του...
Γενικά δεν πρόκειται για "χαδιάρικο" σκυλί (αν εξαιρέσεις τους οικείους του, 5-6 άτομα δηλαδή). Κατά βάση, όπως έχω ξαναπεί, αδιαφορεί. Εκτός κι αν είναι βράδυ, είμαστε οι δυο μας, οπότε είναι πιο "τσίτα" απέναντι στα διάφορα ερεθίσματα.

Ε αφου τα επιασες θα παρεις και λεφτα! Ετσι λεει ο σοφος κατα τ'αλλα λαος μας. :p
Η αλήθεια είναι πως βρήκα κάτι στο δρόμο...
5 σεντς!!!! χαχαχαχαχα
Κάτι είναι κι αυτό! (Τάκη, ετοιμάσου να τα "φάμε" μαζί, ναι??) :p

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Παρολαυτα , οταν βρισκομαστε σε κοσμο με σκυλια κλπ θελει χαδια απο ΟΛΟΥΣ. Ειναι χαλαρος, χαρουμενος κατι που δεν ισχυει οταν βγαινουμε βολτα οι δυο μας και πλησιασει καποιος αγνωστος.
Σημαντικο να διαβαζει το σκυλο του καποιος... εξαιρετικα σημαντικο!

Να τον χαιρεσαι τον "Ελληνα" σου :)
Θενκς Αμαλία.

Το να τον "διαβάζω" μου έχει γίνει δεύτερη φύση σχεδόν. Απλώς κάποιες φορές είναι και λίγο μπερδεψούρα...Ταυτόχρονα να παρατηρώ αυτιά, τρίχα στον αυχένα, ουρά και πώς κουνιέται, χείλη...
Ε, δεν είμαι κι ο Σίζαρ...:p
Ορισμένες φορές είμαι και υπερβολική. Το άγχος θα με φάει.

Παράδειγμα: δυο μέρες μετά συνάντησα μια φίλη μου, στη βραδινή μας βόλτα. Ο Άρης την ξέρει, αλλά δεν είναι και κολλητοί ένα πράμα. Την πλησίασε, τη μύρισε (όπως κάθε φορά).
Εγώ να της λέω "μακριά το χέρι σου, την έπεσε παρά πέντε σε άνθρωπο".
Αυτή να απαντά "ξεκόλλα, εσύ έχεις το πρόβλημα, όχι ο σκύλος!!!". Ε, μέχρι που της ανέβηκε πάνω της και κάνανε χαρούλες!!! (τι συγκίνηση για τη δόλια σκυλομάνα).

Να δω τον Αρη με σωβρακοφανέλλα!!!!!!!!!!!!!!
Αδυνατώ να καταλάβω, αλλά δε θα'ναι και η πρώτη φορά! :confused: :p

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Ο τσοπάνης μου γίνεται 4 σήμερα!
Χρόνια σου πολλά και καλά Άρη μου.
Χαίρομαι που υπάρχεις στη ζωή μου. Σε αγαπώ πάρα πολύ.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Να τον χαίρεσαι Αγάθη μου!!! Να είναι πάντα γερός και δυνατός!!! Χρόνια του πολλά!!! :):)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Χρόνια πολλά στον τσοπανάκο Άρη, να έχει υγεία και να περνάει πάντα τόσο καλά με την μαμά του όπως και τώρα!