Άρνηση για εμβόλιο


Status
Κλειδωμένο θέμα

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
47
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Ναζί/ρατσιστες επειδή θα υπερσπιστουν την οικογενεια τους;
Δυο πραγματα μπορεί να συμβαίνουν εδω, ή 'αυτοι που την είπαν' ειναι τρελοί και τα βαζουν με αυτους που υπερασπιζονται την οικογενεια τους (!) ή επιλέγεις να μη διαβάζεις πολλά από αυτά που εγραψαν οι κανα-δυο.

Δεν καταλαβαινω και γιατί ανακατευομαι γμτ. Κάθε φορά που το θεμα πάει εκεί, για γουρουνια, λιπασματα, αμπαλαζ με πιανει το στομαχι και δεν το πιστευω ότι ενηλικες, υποτιθεται σοβαροι ανθρωποι μιλάνε με τετοια χαλαροτητα για τόσο σοβατα θεματα.
Ολοι οι ανθρωποι μπορουν να γινουν δολοφόνοι αν η αναγκη το φερει. Ομως το να προετοιμαζεται καποιος γι αυτό, μου δειχνει καποιον που ζει μεσα στον τρομο και τον πανικο. Πολυ θλιβερο, το βρισκω να επιλεγεις να ζεις ετσι.
 


sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Για να ξαναδιευκρινίσω - όχι με τον γκοτζίλα του kouros. Με τον γπ του stelios ας πούμε ή με τα καγκάλ της yeasemin, αυτό το στυλ.
Ναι, τι?
Τα Κάγκαλ της Yasemin θα πάνε για λαιμό και δεν γ@μείς, μιας και μπήκε ο καριόλης?
Μισεί ο Σερχάν "όποιον είναι ξένος με όλο του το είναι", ή κάνει αγκαλιές όταν τον βάλει η Yasemin?
Τι σχέση έχουν τα σκυλιά αποτροπής με τα σκυλιά "όποιον πάρει ο χάρος"?
Και αντίστοιχα τι σχέση έχουν όσοι έχουν έγνοια για την οικογένειά τους με τους ναρκοθέτες υπέρ βωμών και εστιών?
 


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Επίσης, τι σχέση έχει το υπερασπιζομαι σπίτι, οικογένεια (ότι θες) με το κάνω λίπασμα; Κι εγώ θα υπερασπιστω κι ο ράιν θα υπερασπιστεί. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, μετά δεν θα το μάθει κανείς, ενώ εγώ θεωρώ ότι ενημερώνεις τις αρχές και από εκεί και πέρα αναλαμβάνει η δικαιοσύνη. Γι'αυτό μίλησα για αυτοδικία, για τις βόλτες σε χωράφια και παραλίες και όχι για την υπεράσπιση.

Το άλλο, που μου τη δίνει οπότε μιλάμε για φύλαξη, είναι ότι τη μια λέγεται ότι ο σκύλος χρειάζεται για αποτροπή μικροεισβολέων, καθώς ο οργανωμένος και αποφασισμένος θα έχει μελετήσει την ύπαρξη σκύλου -φύλακα και θα φροντίσει για την εξουδετέρωση του σκύλου κι όταν ακούγεται ο αντιλογος ότι αυτό μπορεί να το κάνει και σκύλος γουρουνάκι, τότε ξαφνικά ο μικροεισβολέας είναι ο χειρότερος ποινικός που απεδρασε από supermax... Ε, αποφασιστε. Ή απροετοιμαστος λωποδύτης που αποτρέπεται με οποιοδήποτε σκυλί άνω των 25-30 κιλών, ή επικίνδυνος (ανώμαλος, ψυχάκιας) που αν είναι τόσο, ένα σκυλί δεν τον σταματάει κι ας είναι και mutant turtle!
 


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.151
10.125
Athens
Ναι, τι?
Τα Κάγκαλ της Yasemin θα πάνε για λαιμό και δεν γ@μείς, μιας και μπήκε ο καριόλης?
Μισεί ο Σερχάν "όποιον είναι ξένος με όλο του το είναι", ή κάνει αγκαλιές όταν τον βάλει η Yasemin?
Τι σχέση έχουν τα σκυλιά αποτροπής με τα σκυλιά "όποιον πάρει ο χάρος"?
Και αντίστοιχα τι σχέση έχουν όσοι έχουν έγνοια για την οικογένειά τους με τους ναρκοθέτες υπέρ βωμών και εστιών?
Δεν ξέρω την τύφλα μου από θέματα φύλαξης αλλά από αυτά που έχω καταλάβει:
Σκύλος "όποιον πάρει ο χάρος": Θα φάει και τα κάγκελα για να φάει ό,τι κινείται έξω από το σπίτι, ή πάει να μπει στο σπίτι, αναξέλεγκτα, καθόλου διαχειρίσιμα από αφεντικό, θα φάει ανε.

Σκύλος τύπου Σερχάν θα υπακούσει όταν θα του πει η yasemin στοπ και θα αφήσει το λαιμο που πήγε να αρπάξει κατ' εντολή. Ή θα κάτσει στα αυγά του όταν του πει η yasemin να κάτσει και δεν θα φάει τον ταχυδρόμο, τον ντελιβερά, τον ηλεκτρολόγο κλπ.

Από τα δύο απορρίπτω το πρώτο και επιλέγω το δεύτερο για προφανείς λόγους.

@betty coltrane και @Orilis

Για να καταλάβω... ποιο είναι το πρόβλημα? Ότι γράφτηκε για λίπασμα? Έχετε κολλήσει τόσο πολύ στη λέξη λες και έχουμε μπροστά μας το μέλος δολοφόνο με το πριόνι. Άλλες φορές γράφουμε "θα το σκοτώσω το γαμόσκυλο, θα του κάνω ευθανασία", "θα το δέσω σε ταράτσα και βαρέλι", θα-θα-θα... Πάντα χρησιμοποιούμε στοιχεία υπερβολής στον προφορικό και γραπτό λόγο.

@Orilis
Ενημερώνεις τις αρχές...και? "Μισό λεπτό κύριε εισβολέα μήπως μπορείτε να κρατήσετε λίγο πιο κάτω τη χατζάρα για να καλέσω το 100?" Αχαχαχαχαχα!
 


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ενημερώνω τις αρχές πριν ή κατά τη διάρκεια του συμβάντος, με την ελπίδα επέμβασης. Στην περίπτωση που σε αυτοάμυνα βλαψω, ή χειρότερα πληξω θανάσιμα τον εισβολεα, τότε δεν θα το θαψω κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ενημέρωση αρχών κι αναλαμβάνει η αστυνομία τα άμεσα κι η δικαιοσύνη τα επόμενα. Πες με ρομαντική, πες με ότι θες. Ακόμα αρνούμαι να κατέβω από το συννεφάκι. Δεν είναι ροζ βέβαια, αλλά είναι καλό.
 


betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
47
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Αα πες το ρε οτι τοση ωρα απλως λεμε καμια μαλακια να περασει η ωρα και να γελασουμε και γω αγχωθηκα με το τι νοοτροπιες κυκλοφορουν εκει έξω ;;
:D :D πλακιτσα κι ετσι!
 


Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Σας έχει βάλει στο τριπάκι ο Κούρος να συζητάτε για την ασφάλεια από κακοποιούς.

Είναι μάλλον παρωχημένη η άποψη,ότι ο σκύλος θα αποτελέσει παράγοντα καταστολής του επίδοξου κακοποιού που θα εισβάλει σε μια οικία.

Στη δεκαετία του 70 που ο κλέφτης πήδαγε από το παράθυρο προκειμένου να μην πιαστεί από τον ιδιοκτήτη και έσπαγε χέρια πόδια,ο σκύλος ίσως/μάλλον να δούλευε.

Στο 2016 με τα τυφέκια πολεμικού τύπου που ακόμα κ η ΕΛΑΣ δεν έχει τις κατάλληλες καλύψεις στο ανθρώπινο δυναμικό της,μάλλον ο σκύλος γκοτζίλα δε θα κάνει κ πολλά αναφορικά με την καταστολή.

Κούρο μεγάλε αν θες να προστατεύσεις το χρυσό που έχεις κρυμμένο στο στρώμα του σπιτιού σου,τράβα κάνε κάνα Krav Maga,καμία πάλη εδάφους,κάνα MMA η έστω κάνα γυμναστήριο ρε αδερφέ.Τότε είσαι μάγκας σωστός.Όταν κάνεις το κορμί σου σφαίρα κ ατσάλι για την οικογένειά σου.

Όχι όταν μεγαλώνεις τη μπάκα και ελπίζεις να σε σώσει ο λυκάνθρωπος που έχεις κρυμμένο στο υπόγειο.
Ξερεις διαβαζοντας αυτα που εγραψες ενα πονηρο χαμογελο διαγραφτηκε στο προσωπο μου...
Στειλε μου ενα εμαιλ να σου στειλω φωτο να δεις αν εχω μπακα η αν "κανω " για τη δουλεια...
Δεν παρακολουθεις τα ποστ μου...θα σε μαλωσω..το σκυλακι μου δηλητηριασμενο κουβαλουσα μεχρι το σπιτι (70 κιλα σκυλακι..)
Ειπα και ποιο πριν...η ισχυς εν τη ενωσει...

Στο krav maga εισαι ακομα...?αυτο πρωτο γουγλαρες?χαχα.....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
Α ελπιζω αν στειλεις εμαιλ να εισαι κατω των 35 για να ευχαριστηθεις το θεαμα..
Το σκυλι αυτο οι ρωσοι το λενε volkodav...αλλο σημαινει και οχι λυκανθρωπος...γουγλαρε και εσυ να δεις..
 
  • Like
Reactions: reinmeister2


reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
124
@Orilis και λοιποι...

οπως πολυ σωστα εγραψε η @vrmode μην κολλατε στις λεξεις...εξυπακουεται οτι λιπασματα και λοιπες λεξεις-εκφρασεις χρησιμοποιηθηκαν για να τονισουν τα γραφομενα και να δωσουν κι εναν τονο χιουμορ...μπορειτε καλιστα να το χαρακτηρισετε ως ακαλαισθητο...κανεις δεν σας κακοχαρακτηρισει...

ομως οι αντιχαρακτηρισμοι οπως "ναζιστες-φασιστες" και λοιπα "ομορφα" καλο ειναι να αποφευγονται...

απο κει και περα κανεις πραττει κατα το δοκουν σε μια περιπτωση διαρρηξης...αλλος θα παγωσει,αλλος θα αρχισει να τρεμει,αλλος θα ουρλιαξει,αλλος θα πεταξει οτι βαρυτερο βρει στο κεφαλι του εισβολεα κι αλλος θα τον κανει σωταρισμενα φιλετακια...

προσωπικα θεωρω τον οποιονδηποτε εισβολεα εξ ορισμου δολοφονο και βιαστη ο οποιος δεν εχει κανενα απολυτως δικαιωμα και μου ειναι παντελως αδιαφορο το αν θα ζησει η θα πεθανει κατα την διαρκεια της διαρρηξης...το μονο απολυτως σιγουρο ειναι οτι δεν θα τον λυπηθω εαν μου δοθει η δυνατοτητα να αντιδρασω...

γιατι το βλεπω ετσι? διοτι απο την στιγμη που σπαει καποιος την πορτα μου για να μπει στο σπιτι μου εχει δολιο σκοπο και να εισαι σιγουρη οτι δεν προκειται να κατσω να διαπιστωσω το επιπεδο της δολιοτητας...εξυπακουεται,φυσικα, οτι,χρονικων περιθωριων επιτρεποντων,θα καλεσω την αστυνομια να επιληφθει του γεγονοτος, ως υπευθυνος πολιτης...

τελος,οντως ειμαι λατρης του κινηματογραφου...μπορω να εμπλακω σε οποιουδηποτε ειδους συζητηση επι της τεχνης απο την εποχη του βωβου μεχρι και σημερα...

αυτο,καθως και τα γραφομενα μου επι λιπασματων και ψαροτροφης,συγκριτικα με το θεμα μας,μπορει να σημαινει οτι ειμαι μπουχεσας με πατσοκοιλα, πιο φοβισμενος απο τα κοτοπουλα καθως και μαγκας του πληκτρολογιου...μπορει ομως να σημαινει και απολυτως τιποτα αναφορικα με το ποιον μου...

βεβαια στην συγκεκριμενη περιπτωση επεσες μεσα...λατρευω τις περιπετειες και επηρρεαζομαι απο την κλωτσοπατιναδα που βλεπω καθε φορα...:cool:

ανεξαρτητως αυτου ομως,καλο θα ηταν να μην δημιουργειτε χαρακτηρες με βαση τα γραφομενα γιατι μπορει να βρεθειτε προ εκπληξεως εαν δημιουργηθουν οι συνθηκες...το μονο που μπορω να σου πω με απολυτη σιγουρια οτι κανεις ο οποιος εχει συγκεκριμενες "ιδιαιτερες" δεξιοτητες δεν προκειται να κατσει να τις διαφημισει σε κανενα δημοσιο φορουμ...

υ.γ. ο χαβαλες που εκανα περι ευφορων εκτασεων στην συνοριακη επαρχια, λογω ποιοτικων λιπασματων, δεν απεχει και πολυ απο την πραγματικοτητα,κατι που εχει διαπιστωθει πολλες φορες σε τυχαιες εκσκαφες...
 


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Το θέμα είναι ότι επικαλείσαι εμένα για όλα όσα είπαν εναντίον σου. Ή αύξησε τα ταγκ σου, ή αφαίρεσε κι εμένα. Άλλος είπε για ναζισμό και παράλλος για πατσοκοίλια.

Έχω πάλι άδικο;

(Λέω να μην θίξω την έμμεση προσβολή ότι η αντίληψή μου είναι τέτοια που να μπερδεύω ένα βερίκοκο με μια πολυκατοικία....)
 


ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Η διαφωνία είναι στο ότι κανα-δυο έγραψαν ότι ΑΝ κινδύνευε η ζωή τους και η οικογένειά τους και ΑΝ είχαν την ευκαιρία να τις υπερασπιστούν και εφόσον διέθεταν το σκύλο-όπλο έπεσαν να τους πουν ναζί κλπ. Kαι η κουβέντα δεν πήγε στο ποιος σκύλος είναι τελικά κατάλληλος για φύλαξη αλλά στο πόσο ναζί, ρατσιστές, μη-αλληλέγγυοι και σατανικά είναι αυτά τα μέλη.

Αυτοι που χαρακτήρισαν (εγω οχι ακομα) έμμεσος ή άμεσα δεν το έκαναν μονο για τα "λιπάσματα" τα "στιμενταρισματα" αλλα αν διαβάσεις ποιο πισω τα σχολεία του Κούρου εχουν πάρει ξενοφοβικό
χαρακτήρα με κουβέντες οπως "Ρωσοπόντιοι" "καλοί ισλαμιστές"
για Αλβανούς για "γεωργιανικες μαφίες" και αλλα διαφορα.
 


reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
124
@Orilis ως εκ των πραγματων δεν γινεται να σε κατηγορησω και δεν το κανω φυσικα, για τον χαρκτηρισμο "ναζιστες" μια και εχω ηδη κανει παραθεση κι εχω απαντησει στην @genie η οποιο και τον εγραψε,επ αυτου...

προσωπικα δεν σε κατηγορω για το οτιδηποτε,οπως αλλωστε και κανεναν αλλο...σε ανεφερα ονομαστικα μια και αναφερθηκες στο θεμα επιρροης μου απο τον κινηματογραφο ,οπου και τιποθετηθηκα,οπως και στα οσα αλλα εγραψες περι αντιδρασεων σε μια διαρρηξη...

περαν αυτου,ο τροπος που γραφτηκε το σχολιο περι κατηγοριων ναζισμου,στο συγκεκριμενο ποστ μου, δεν σε στοχοποιει σε καμια περιπτωση...καθε αλλο...παρα ταυτα,εαν ενοχλεισαι ζητησε απο τον αντμιν να αφαιρεσει το ονομα σου,μια κι εγω δεν εχω πλεον την δυνατοτητα...δεν εχω το παραμικρο προβλημα επ αυτου,παροτι θεωρω οτι δεν θα πρεπε να το θεσεις καν ως ζητημα για τους λογους που εγραψα παραπανω...



(εγω λεω να μην αρχισουμε τα βαφτισια των παντων ως προσβολες γιατι ,τεντωνοντας το αντιστοιχως,μπορω να θεωρησω,οτι το σχολιο σου περι επιρροης μου απο τον κινηματογραφο χαρακτηρζει την νοημοσυνη μου αντιστοιχη με αυτη ενος ηλιθιου που δεν δυναται να ξεχωρισει την φαντασια απο την πραγματικοτητα...δεν το κανω ομως και θα εκτιμουσα εαν το απεφευγες κι εσυ))
 


Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.149
Μηνύματα
896.308
Μέλη
19.953
Νεότερο μέλος
Έφη Ασπιώτη