Έκτοπος Ουρητήρας

annie_a

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
57
0
Καλημέρα σας!
Το κουταβάκι μου έχει πρόβλημα δυστυχώς...κάναμε υπέρηχο και διαγνώσθηκε έκτοπος ουρητήρας!Δηλαδή,το ενα σωληνάκι δεν πέφτει στην ουροδόχο κύστη,αλλά απ' έξω,με συνέπεια να στάζουν τα ούρα του και να μην μπορεί να το ελέγξει το καημένο και να γλείφεται συνέχεια για να καθαριστεί!Ρωτήσαμε πόσο κοστίζει μια επέμβαση και μας είπαν απο 400-500 ευρώ!Τα χρήματα όμως αυτά είναι αρκετά και αναρωτιόμασταν αν μπορούσαμε να απευθυνθούμε σε κάποιο σωματείο ή κάπου τέλοσπάντων, για να μοιραστούμε τα έξοδα ή να γίνει με λιγότερα χρήματα :/ Γνωρίζει κάποιος κάτι τέτοιο? :confused:

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Σοβαρολογείς;

Ο μόνος που θα μπορούσε να βοηθήσει είναι ο εκτροφέας, αλλά αν θυμάμαι καλά δεν το έχεις πάρει από εκτροφείο

annie_a

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
57
0
Ακριβώς!Του το είπαμε κι εκείνου και μας έλεγε πως κι αυτός δεν έχει τόσα χρήματα....Οι φιλοζωικές εταιρείες που έχουν δικούς τους γιατρούς,δεν θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν με λιγότερο κόστος;Μπορεί να μην είναι αδέσποτο αλλά κι αυτό το σκυλάκι έχει ψυχούλα...Γιατί να μην το βοηθήσουν;

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.023
ΑΤΤΙΚΗ
βεβαίως και έχει ψυχούλα αλλά ευτυχώς γι΄αυτό έχει και ιδιοκτήτες...
οι φιλοζωικές έχουν να περιθάλψουν άπειρα σκυλούνια που είναι παντελώς μόνα και αβοήθητα και οι πόροι που διαθέτουν είναι ελαχιστότατοι και σε βεβαιώνω ότι δεν φτάνουν επουδενί......
οι γιατροί που συνεργάζονται με τις φιλοζωικές σαφέστατα κάνουν καλύτερες τιμές αλλά αυτές αφορούν τα αδέσποτα και μόνο.....

βρείτε έναν γιατρό που να του έχετε εμπιστοσύνη και ζητήστε να σας κάνει καλύτερη τιμή ή να σας διευκολύνει με την πληρωμή.....

δυστυχώς η απόκτηση του σκύλου συνεπάγεται και τέτοιου είδους έξοδα...
περαστικά...:)

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.215
261
38
αν μπορεις πληρωνεις τον κτηνιατρο με δοσεις κατοπιν συνενοησης

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.023
ΑΤΤΙΚΗ
ποιός εκτροφέας........;
απο γνωστό που γέννησε η σκύλα του είναι το κουτάβι....
πιάστο αυγό και κούρεψτο...

annie_a

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
57
0
Θα ψάξουμε να βρούμε καλύτερη τιμή σε κανέναν κτηνίατρο :/ To Αττικό νοσοκομείο μου είπε πως κοστίζει 800 ευρώ!! :O :O

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Δεν έχετε κτηνίατρο που πηγαίνετε τακτικά? Για εμβόλια κλπ?
Αυτόν τον ρωτήσατε?
Άμα είστε πελάτες είναι πιο εύκολο να δεχτεί να κάνει ευκολία στην πληρωμή. Να του τα δίνετε με δόσεις.

Σε φιλοζωική μην κάνεις τον κόπο να απευθυνθείς! Είναι ντροπή. Πραγματικά! Να ήταν πρώην αδέσποτο το σκυλάκι σου και να ζητούσες βοήθεια από το σωματείο που το πήρες, να το καταλάβω. Αλλά επειδή της ήρθε της φίλης σου να κάνει γέννα και μοίρασε αριστερά και δεξιά προβληματικά σκυλάκια, τώρα να τρέξει η φιλοζωική?

Την ευθύνη την έχει η φίλη σου που σου έδωσε το σκυλί και εσύ που το πήρες! Οφείλει να σε βοηθήσει! Αν μοιραστούν τα έξοδα, θα είναι λιγότερα.

Εύχομαι να γίνει καλά το σκυλί σου και να έχετε καλή χρονιά

annie_a

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
57
0
Ναι έχουμε κτηνίατρο φυσικά,αλλά θα ψάξουμε και σε κάποιους άλλους γνωστούς και ανάλογα θα το κάνουμε!Δεν μου το έδωσε φίλη μου!Γνωστός γνωστού!Απ' ό,τι κατάλαβα όμως μετά απο επικοινωνία μαζί του,το σκυλάκι δεν θα χει καλή τύχη αν το δώσουμε σ εκείνον,οπότε δεν το σκεφτόμαστε καν!Πρέπει να βρούμε κάποια λύση!Πάντως,άσχετα από αυτό το γεγονός,έχω καταλάβει οτι γύρω από τα ζώα έχει στηθεί ένα πολύ καλό εμπόριο...Υπάρχει μεγάλη εκμετάλλευση,από τα παιχνιδάκια και την τροφή μέχρι και τα πιο σοβαρά!Τι να πει κανείς..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Δεν είναι μόνο γύρω από τα σκυλάκια το εμπόριο, δες τι γίνεται γύρω από τα παιδιά, από βρέφη μέχρι μεγαλύτερα..Έτσι είναι βρε Άννυ , σε καπιταλιστική κοινωνία ζούμε, καλώς ή κακώς.
Ελπίζω να βρεις λύση και να εγχειριστεί το κουταβάκι σου, πρόσεξε μόνο στην αναζήτηση φθηνού κτηνιατρου να μην πας μόνο με αυτό το κριτήριο και δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα από ότι έχεις τώρα.
Περαστικά και καλή χρονιά σου εύχομαι.

annie_a

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
57
0
Ναι εννοείται!Το θέμα είναι να γίνει καλά!Μακάρι να τελειώσουν όλα καλά και οικονομικά :p Είναι και δύσκολες οι εποχές :/ Καλή χρονιά και σε΄σενα! :)

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
τα χειρουργεια κοστιζουν γενικα,ειτε ειναι ανθρωπος ειτε ειναι σκυλος ειτε ειναι μυρμηγκι. φετος δεν κανω γιορτες γιατι ο Alpen μου χρειαζεται ακτινογραφιες και μαζι με την ναρκωση θα μου πανε γυρω στα 250 ευρω, δικη σου η επιλογη εαν μπορεις να μαζεψεις τα λεφτα η οχι!μηπως σου μοιαζουνε πολλα για να τα ξοδεψεις για τον σκυλο σου?

annie_a

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
57
0
Δεν σκέφτομαι τα χρήματα σε συνδυασμό με το σκύλο!Το κακόμοιρο έχει εκ γενετής μια ανωμαλία,αν είναι δυνατόν!Το θέμα μου είναι οτι δεν μπορώ να ξοδεύω πολλά ειδικά αυτή την περίοδο!Θα ψάξω και για κάτι πιο οικονομικό,αλλά αν δεν βρω θα την κάνω με αυτά τα χρήματα αναγκαστικά!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Το σημαντικό είναι να εμπιστευθείς τον γιατρό. Στα οικονομικά θα τα βρείτε, αν σέβεται τον όρκο του.
Να είσαι δυνατή και όλα θα πάνε κατ' ευχήν!:)
Καλή σας χρονιά!:)

annie_a

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
57
0
Το σημαντικό είναι να εμπιστευθείς τον γιατρό. Στα οικονομικά θα τα βρείτε, αν σέβεται τον όρκο του.
Μακάρι!Αλλα για να πω την αλήθεια μου, δε νομίζω οτι κάνει και πολύ καλή δουλειά :/ Δεν το διέγνωσαν από την αρχή,ενώ το πράγμα φαινόταν...Χρειάστηκε εμείς να επιμείνουμε για να μας στείλει για εξετάσεις..έχω πελαγώσει!

annie_a

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
57
0
E βέβαια είναι πολλά!Ο κτηνίατρος μας είπε γύρω στα 400-500 κ τ νοσοκομείο τα διπλάσια!