Ένα χρόνο παρεάκι !!!

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο

Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το πλάσμα! *agapoylas* *agapoylas* *agapoylas*
Θα σου γεμίσω το θέμα καρδούλες, serge, αν δεν συγκρατηθώ!
Είναι ο πιο πανέμορφος, γυαλιστερός, κούκλος, αγαπησιάρης τύπος!
Τόσα φιλιά που μου έδωσε δεν μου έχει δώσει ο δικός μου σε έναν χρόνο. Κάθε φορά που τον κοίταζα τον έφτυνα και λίγο, είναι τόσο απολαυστικά χαρούμενος και παιχνιδιάρης και καλοπροαίρετος και υπέροχος!
Τον αγαπώ

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
εινι απλα υπεροχος...ολο φιλια και αγκαλιες δινει! Αλλα το καλυτερο απο ολα ειναι αυτο το κουνημα ουρας...που φαινεται λες ακι θα ξεκουμπωσει να φυγει απο το πολυ κουνημα! :cuniaoo:

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Ναι, είναι τέλειο το κούνημα της ουράς αρκεί να μη βρίσκεσαι στην ακτίνα δράσης :rolleyes: Φαντάσου πόσο τον αγάπησα που τον αγαπώ ακόμα και μετά από τόσο μαστίγωμα

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
:D όντως υπάρχει αρκετή αγάπη για όλους και θα περισσεύει πόση ακόμα...απο τα πιο χαρούμενα πλασματάκια που έχω δει ποτέ!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
μεσα σε 2 μερες που ειδα τον serge απεκτησα μια ωραιοτατη πληγη στη γλωσσα απο τη κουτουλια που μου ριξε κατω απο το σαγονι και μια μελανια στη μυτη επισης απο κουτουλια!! Ευχαριστω Serge :p
Ελενη να το χαιρεσαι το καμαρι σου, τοσο χαρουμενο πλασμα!! απλα να προσεχεις την ουρα του, στο τελος θα ξεβιδωθει :p

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Ηλιάννα υπερβολές!! άμα δε φας κουτουλιά από πιτ μπουλάκι δε μπορείς να πεις ότι πήρες φιλί.
Να χαίρεστε τις κοριτσάρες σας όλες και όλοι!! Μα ΤΙ ωραία που περνάμε, είμαστε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα!!!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Το ομορφο αγορι *agapoylas*

Kι ενα φιλακι στο κοριτσι μου (απο τα χιλιαδες), αν και δεν φαινεται!

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Αχ είναι ΤΕΛΕΙΕΕΕΕΣ!!!!
Η μεγάλη επιτυχία της εξόρμησης δε φαίνεται στο "αφιέρωμα". Πρώτη φορά μπήκε άλλο σκυλί στο αμάξι μαζί μας και όλα κύλησαν άψογα:

1. Βρήκαμε τον προορισμό μας
2. Δεν τρακάραμε
3. Δε μας γράψανε
4. Σε κατάσταση έκστασης ο χαλβάς έκανε αγαπούλες και στα δυο κορίτσια χωρίς να φάει χυλόπιττα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Eίναι κούκλος!!!!!

Μου αρέσουν όλα πάνω του, η κορμοστασιά του, το χρώμα του , το χαμόγελο του!!!! :p

Όποιος του κόψε τα αφτάκια και τον παράτησε είναι ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ. Αλλά χαίρομαι πολύ που τον παράτησε και τον βρήκες εσύ.