Ένα χρόνο παρεάκι !!!

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Στη φωτογραφικη πες καλυτερα, εγω ασχετη ειμαι :p
ο καθένας (καλά όχι ακριβώς ο "καθένας") μπορεί να αγοράσει μία Ferrari, δεν θα αποδώσει όμως σε όλων τα χέρια.

όσο καλή και να είναι η φωτογραφική, αν τη δώσεις σε μένα για παράδειγμα, θα νομίζεις πως οι φωτό είναι όλες υποβρύχιες :p

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Άλλοι ψοφάνε για underwater φωτος, μην είσαι αχάριστος!

Φωτογράφε του δικού σου παιδιού φώτος? Δεν?

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Άλλοι ψοφάνε για underwater φωτος, μην είσαι αχάριστος!

Φωτογράφε του δικού σου παιδιού φώτος? Δεν?
αν αναφέρεσαι σε μένα, το δικό μου παιδί δεν έχει ακόμη καν συλληφθεί, καθώς δεν έχω καταλήξει ακόμη σε εκτροφέα. Μέχρι να αποφασίσω, μέχρι να τα βρούμε, μέχρι να κανει γέννα, να γεννηθεί, να φτάσει τις 8-10 βδομάδες έχουμε ψωμί ακόμα !!! Ως τότε ρουφάω όσο περισσότερες πληροφορίες και γνώση είναι δυνατό :)

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Όχι την κοπελάρα της Ηλιάννας εννοούσα αλλά και το δικό σου όταν με το καλό έρθει να το δούμε :)

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Οντος πολυ ωραιος σκυλος και πολυ ωραιρες φωτο επιτελος!

Αλλα δεν μπορουσα να μην σκεφτομαι, οτι με τα αυτακια του ακαιραια θα ηταν ακομα πιο ομορφος.

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Λοιπον χτες στειρωθηκαμε. Με κοπο περασαμε την πρωτη νυχτα. Ολα καλα...

Φωτος δεν εχει ουτε με πορτατιφ ουτε ανευ.

MarilenaG

Well-Known Member
29 Μαρτίου 2014
121
48
καλη αναρρωση στον μαυρο κουκλο σας!!!!

χαχα στο βιντεακι που κολυμπαει και ειναι μονο το κεφαλι του μεσα σαν ανθρωπακι ειναι! :)

Φατσας!!

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Ευχαριστούμε πολύ

Estranged τίποτα το πολύ φοβερό, απλά μόλις του έβαζα το κολάρο έκανε σαν κατσίκι και κοπανιόταν. Έτσι "κοιμηθήκαμε" παρέα στον καναπέ. 2.30 με 5.30 τον έπιασαν τα διαόλια του και τον ενοχλούσαν μάλλον τα ράματα, οπότε έπρεπε να τον αποτρέπω ... μετά κοιμηθήκαμε λίγο.

Πήγαμε στην κτηνίατρο πάλι σήμερα το πρωί, τα ράματα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Του έκανε ενέσιμη αντιβίωση και παυσίπονη και αυτό ήταν. Απλά πρέπει να προσέχουμε να μην τα πειράζει για 3-4 μέρες ακόμα.

MarilenaG όντως ήταν πολύ αστείος, περάσαμε πολύ ωραία το καλοκαίρι. Σίγουρα και φέτος θα τα κάνουμε τα μπανάκια μας

MarilenaG

Well-Known Member
29 Μαρτίου 2014
121
48
Περαστικα σας, το σιγουρο ειναι οτι αυτη η κινηση που εκανες ηταν για το καλο του και την υγεια του! :)

και η Λιλη μας οταν πρωτοηρθε απο το γιατρο μετα την στειρωση για μια μερα δεν εφαγε τιποτα και ηταν κακοκεφη αλλα απο την επομενη συνηλθε και σταματησε τελειως να μαζευει παιχνιδια στη φωλια της να καθεται με τις ωρες εκει.

Τι ωραιο αισθημα να περνεις μαζι και το "παιδι" σου στις διακοπες! εμεις παμε για μπανιο στον ωροπο και παμε με 1-2 απο τις σκυλιτσες μας (δεν μπροουμε να τις παρουμε ολες μαζι εκει) και εμας τρελενονται για βουτιες και κολυμπι!