Ένα χρόνο παρεάκι !!!

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Ghelly δε θελουμε να γινουμε ρεζιλι στα κοριτσια!

Εχω ενα θεματακι δε βγαζω φωτογραφιες που δεν ειναι χαρωπος και γενικα σε ασχημη φαση (και για τους ανθρωπους το εχω). Γι αυτο δεν εχω ποτε πριν και μετα.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Ghelly δε θελουμε να γινουμε ρεζιλι στα κοριτσια!

Εχω ενα θεματακι δε βγαζω φωτογραφιες που δεν ειναι χαρωπος και γενικα σε ασχημη φαση (και για τους ανθρωπους το εχω). Γι αυτο δεν εχω ποτε πριν και μετα.
για το πρώτο, δεν θα σας κοροιδεψουμε (πολυ....)

Στο δευτερο εχεις ενα point στο αναγνωρίζω.

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Καλη αναρωση στο παλαβο-σκυλο Σερζ...ειμαι περιεργος αν δω οταν παρελεθι το εξαμηνο και αδρανοποιηθουν πληρως οι ορμονες..αν θα συνεχιζει να χοροπηδα απο την χαρα του..σαν κατσικι!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Σιδερένιος κούκλε!
Βρε giannis, γιατί να μην χοροπηδά σαν κατσίκι και μετά το εξάμηνο? Δεν αλλάζει κάτι στη ζωντάνια ή το χαρακτήρα, απ'ότι έχω διαπιστώσει εμπειρικά. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο.

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Το λεω επειδη καποια σκυλακια μετα την στειρωση, χανουν απο την αιγλη του υψηλου τους ταπεραμεντου....αλλα ενταξει μιλαμε για τον Σερζ..τωρα...το σκυλο-ελατηριο!!! ποσο να αλλαξει?

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εμπειρικά και μόνο, τσου! Δεν αλλάζει κάτι, τουλάχιστον όχι στο εξάμηνο. Άντε η αντιμετώπιση των άλλων σερνικών προς τον, γκουχου, γκουχου, εγχειρισμένο.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
σιδερενιος να ειναι!!

Εμπειρικά και μόνο, τσου! Δεν αλλάζει κάτι, τουλάχιστον όχι στο εξάμηνο. Άντε η αντιμετώπιση των άλλων σερνικών προς τον, γκουχου, γκουχου, εγχειρισμένο.
Σε μερικα οντος δεν αλλαζει και πολυ! Ξερω αρσενικα που παρεμειναν ζωντανοτατα- απλα εκοψαν καποιες ασχημες "συνηθιες"- δηλαδη να μαρκαρουν περιμετρικα τον χωρο τους- να τσαμπουκαλευονται με αλλα αρσενικα και να καβαλουν οτι θηλυκο δεν ειναι επανω σε δεντρο σε ενα δευτερολεπτο.

Αλλα υπαρχουν και οι περιπτοσεις, οπου οι σκυλοι γινονται εντελος νωχελικοί βαριουνται πια να κουνηθουν και δεν ενδιαφερονται για τιποτα πια!

nikol_te

Well-Known Member
15 Μαϊου 2011
74
104
περαστικα στον κουκλο!σε 1-2 μερες θα ειναι περδικι!εμας την τεταρτη μερα απο τη στειρωση,εκανε μπανιο στη θαλασσα!

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Εννοείται ότι χοροπηδάει, σχεδόν από τη στιγμή που συνήλθε.

Σήμερα έχει συνέλθει πλήρως και με τυρρανάει. Είμαι πολύ χαρούμενη

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Τώρα αναμένουμε προτάσεις για μπανάκι. Για ρίχτε καμιά πρόταση σούπερ ερημική.

Περιττό να πω ότι προς το παρόν είναι χειρότερος με τα αρσενικά απ' ότι πριν τη στείρωση ...... αλλά είμαι αισιόδοξη!

• Like
Reactions: dnassib

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Εεε, στο εξάμηνο θα πέσουν οι ορμόνες λόγο στείρωσης, οποτε απο κει και μετά αν θα δεις κάποια διαφορά. Το μόνο σίγουρο που θαδείς σχετικά άμεσα κοινώς στο πρώτο 2μηνο ειναι οτι ίσως τσιμπήσει μερικά κιλά κι αυτό λογο αλλαγης του μεταβολισμού, καθώς πέφτουν οι ορμόνες...με τον καιρο θα ισοροπήσει εκ νέου ο μεταβολισμός.

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Gianni το έχω υπόψη μου με τα κιλά και προσέχω πολυ το φαγητο του. Επίσης προσπαθώ να του αύξηση και την άσκηση. Πάντως έχει περισσότερη ενεργεια

• Like
Reactions: dnassib