Εμένα μου σύστησε η κτηνίατρος το calmivet,γιατί όταν πάμε στο εξοχικό μας σε νησί,έχουμε ταξίδι με αυτοκίνητο και μετά με καράβι,οπότε για να μην ζαλίζεται και για να μην είναι ανήσυχος του το δίνω.την πεμπτη προκειται να ταξιδεψουμε για τις γιορτες των χριστουγεννων... θα φυγουμε απο κερκυρα και θα παμε εδεσσα... ενα ταξιδι που διαρκει 2 ωρες το καραβι και 3 ωρες το ταξιδι με κτελ. ρωτησα τον κτηνιατρο και μ ειπε οτι δινουν κατι χαπια συνηθως στα σκυλια για να μην αγχοθουν και στρεσαριστουν... εμας θα μας δωσει μισο γτ ειναι ιδιαιτερα μικρος... βεβαια γνωριζω οτι στο κτελ πλεον ανεβαινουν πανω μαζι σου... ταξιδεψε κανεις τρ τελευταια και ειχε καποιο προβλημα? επισης τι γνωμηεχετε για αυτο το χαπι./?
ειναι caniche griffoon . δεν προκειται να ξεπερασει τα 8 κιλα... πηρα ρωτησα και μ ειπαν οτι ειναι υποχρεωμενοι να το βαλουν πανω μαζι μου. αν δεν το κανουν κανω μηνυση κατευθειαν..εχω διαβασει εδω την σχετικη εγκυκλιο και θα την εχω μαζι μου..Τι σκυλάκι είπαμε ότι είναι;
Πολύ μικρόσωμος φαντάζομαι έτσι;
Γιατί αν όχι, να το ξεχάσεις το κτελ στο άμεσο μέλλον.
Αλλά και για το τωρινό σου ταξίδι, να το επιβεβαιώσεις με το κτελ πολλές φορές πριν καν το σκεφτείς να ξεκινήσεις.
Ψάξε και στο φόρουμ. Υπάρχουν σχετικά θέματα.
με το κουνα κουνα, θα λουφαξει...φατσουλες γτ εχω αγχος για το ταξιδι.... και αν θελει να φυγει απο την αγκαλια και να περπατησσει?ειναι και λιγο δραστηριος...
δηλαδη τι???για πες ιδεα... σας εμπιστευομαι εδω μεσα σε τετοια θεματα γτ οι κτηνιατροι μονο να τα περνουν ξερουν....με το κουνα κουνα, θα λουφαξει...
εγω θα εδινα κατι ομοιοπαθητικοκαθολου παρενεργειες και εσωτερικη ηρεμια και ισορροπια...