Έχετε δεχθεί επίθεση (*) από σκύλο?

Επίθεση σκύλου σε άνθρωπο...

• Όχι, ποτέ

Votes: 82 32,8%
  • Ναι, από το σκύλο μου

Votes: 19 7,6%
  • Ναι, από αδέσποτο

Votes: 49 19,6%
  • Ναι, από σκύλο φίλου

Votes: 34 13,6%
  • Ναι, από αδέσποτα (αγέλη)

Votes: 49 19,6%
  • Μάλλον ναι

Votes: 5 2,0%
  • Ναι, από δεσποζόμενο

Votes: 59 23,6%

• Total voters
    250

Asegeir

Member
15 Ιουνίου 2013
15
0
Κρητη
Με εχουν δαγκωσει δυο φορες αδεσποτα. Την μια ειμουν μικρος και εφταιγα εγω... Την δευτερη ητανε ενα κομπλεξικο αδεσποτο που ειχε προβλημα με ολους τους περαστικους. Για καποιον λογο λοιπον, ενω περνουσα ετρεξε και με δαγκωσε στο ποδι, δεν εδωσα σημασια και δεν το συνεχισε.

Διάκος

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
140
2
Ναι πέρσι, απο δεσποζόμενο ελεύθερο, μου τράβηξε μια περιποιημένη καλή δαγκωματιά στο αριστερό χέρι, ελάχιστα πάνω απο τον καρπό, δεν άφηνε το χέρι μου μέχρι που ήρθε ο ιδιοκτήτης του και το κλώτσησε για να με αφήσει, έκανε να κλείσει ενάμισι μήνα η πληγή, δεν του έκανα μήνυση, ταλαιπωρήθηκα αρκετά και απο τότε τα βάζω δυστυχώς με όλους όσους έχουν κατοικίδια χωρίς λουρί και δεν υπακούν στην εντολή εδώ ή έλα...Ναι ίσως μου έμεινε ψυχολογικό. Κατα τα άλλα ποτέ δεν είχα θέμα ούτε με αδέσποτα ούτε με δεσποζόμενα σκυλιά....

Vandal

Active Member
24 Ιουλίου 2013
39
0
peiraias
Εμενα με παιρνουν στο κυνηγι με τη μηχανη.Στις αρχες φοβομουν,μετασυνειδητοποιησα οτι αν σταματησω σταματανε να κυνηγανε.Οποτε τα χαιδευω αποκταμε καλες σχεσεις [μας κοροιδευουν τα αυτοκινητα που περνανε] και φευγω κυρια!:cool:

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Όταν στα νιάτα μου μοίραζα δείγματα door to door ενόχλησα ένα γκριφονοειδές. Μπήκα στην αυλή του χωρίς να το δω και μου όρμηξε στο πόδι. Φορούσα σκληρά παπούτσια και το δάγκωμα του πιο πολύ προειδοποίηση ήταν οπότε ήταν αναίμακτο, με το " επ τι κάνεις εκεί" σταματούσε και πήγαινε πίσω.. φύλακας από τους λίγους :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Πληροφοριακά θέλω να αναφέρω πως ποτέ δεν κάνουμε ράμματα σε δάγκωμα από σκύλο.
γιατι? (από ενδιαφερον ρωτάω γιατι μου κανει εντύπωση μην παρεξηγηθω)
Παιζει φοβος μην εγκλωβιστει μικροβιο?

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ναι

Ένα πρόχειρο συμπέρασμα βλέποντας τις απαντήσεις... Από όσους απάντησαν, 103 έχουν δεχτεί επίθεση και 53 όχι. Κοινώς, όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες :mrgreen:

Πέρα από την πλάκα, δεν είναι μάλλον αντικειμενικό δείγμα. Όποιος δεν έχει δεχτεί ποτέ επίθεση, είναι πολύ πιθανό να μην έχει την περιέργεια να ανοίξει το θέμα ή να απαντήσει.

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Είναι όπως στα ποστ παραπόνων κατά εταιριών. Συνήθως θα γράψουν αυτοί που έχουν πρόβλημα με υπηρεσίες η προϊόντα, παρά οι ικανοποιημενοι πελάτες..

Sent from my Galaxy NOTE II using tapatalk

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Ακριβώς. Πρέπει να στραγγίξει η πληγή και να μην εγκλωβιστεί κάποιο μικρόβιο.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
12-13 χρονων μου επιτεθηκε ντομπερμαν ενος φιλου-γνωστου(καλοπαιδο απτα λιγα) επι της ουσιας ποτε δεν κατηγορησα τον Εκτορα (ετσι ελεγαν το σκυλι) γιατι γνωριζα τις συνθηκες διαβιωσης του κ οσο ασχετη κ αν ημουν τοτε καποια πραγματα απλα τα γνωριζεις...
Μιλαμε για ενα σκυλι 24 ωρες το 24 ωρο δεμενο με αλυσιδα ενος μετρου,εκει που ετρωγε εκει τα "εκανε" για βολτα δε το συζηταμε (εκτος κ αν ειχε καμια διαφορα ο Σακης-το αφεντικο του-με κανεναν οποτε τον αμολουσε να κατασπαραξει τον αλλο),πολυ ξυλο κ μετα απο τοσα χρονια που ακομη το σκεφτομαι που κ που ειναι πιθανο να το μαστουρωνε κιολας το σκυλι!
Μου επιτεθηκε μεσα στο σπιτι οταν απο σποντα-γκαντεμια λυθηκε,κ σενα χωρο 1χ1 βρεθηκε μαζι μου,κ γω χωρις καμια διεξοδο...αρχικα το βλεπες στο βλεμα του οτι σαστισε,επιτελους λυμενος?!? κ με θηραμα στο πιατο του...εμενα...
Μου επιτεθηκε ξεκαθαρα για καρωτιδα αλλα πανω στον πανικο μου μου κοψε κ αποφασισα να σηκωσω το αριστερο μου ποδι να προστατεψω το κορμι μου κ εβαλα τα χερια μου να προστεψω το προσωπο μου,αυτο που βρηκε πρωτο ηταν η γαμπα μου...
Ηταν ενα σκυλι σε απολυτη μανια κ παρανοια,ξεσκιζε το ποδι μου κ γω 50 κιλα ανθρωπος τοτε το σερνα απο πισω μου ψαχνοντας απελπισμενη καπως να ξεφυγω,4 ακομη ανθρωποι υπηρχαν στο σπιτι κ ομολογω οτι κ οι 4 μαφησαν στην μοιρα μου (φιλοι να σου πετυχουν...)καταφερω να χωθω σχεδον ολοκληρη απο μια πορτα κ μονο το ποδι μου ειχε μεινει στην ευχαιρια του Εκτορα να κανει το τσιμπουσι του,καποιου του κοψε κ του ριξε ενα μπουκαλι στα μουτρα,τα λιγα εκεινα δευτερολεπτα που σαστισε κ απελευθερωσε το ποδι μου ηταν αρκετα για να με τραβηξουν μεσα...
Πισω απτην πορτα που μπηκα τραβηξαν ολοκληρο κρεββατι για να μη την ανοιξει,κ στην αλλη πορτα που επισης μπορουσε να μπει εναν καναπε με 2 ατομα πανω του...
Το σπιτι ηταν ισογειο-παλι καλα-κ βγηκαμε ενας ενας απτο παραθυρο,γιατι την κεντρικη εισοδο την ειχε μπλοκαρει το σκυλι...
Να μη τα πολυλογω,να μην αναφερω τα πανδεινα που τραβηξα με τους "γιατρους"-ο Θεος να τους κανει-κατεληξα ενα μηνα στο Τζανειο,καθημερινα να με τυραννανε να μου χωνουν ταναλιες μεσα στις ανοιχτες πληγες,λειπαν κ λειπουν ολοκληρα κομματια κρεας απτην γαμπα μου,μεχρι κοκκαλο ειχε φτασει,προκειμενου να τις απολυμανουν,να με αναγκαζουν να περπαταω για να μην παθει σηψη,κινδυνεψα να το χασω κιολας,μετα απο 3ωρο χειρουργειο,μεχρι κ βιντεο τραβαγαν κατα την διαρκεια,συνεπεσε η περιπετεια μου με ενα συνεδριο στη Θεσσαλονικη κ θελαν να δειξουν το πριν κ το μετα στην τοσο ιδιαζουσα περιπτωση μου-να μη μορφωθουν κ αυτοι?-μετα απο 93 ραμματα κ 2 μηνες φυσικοθεραπειες...επιτελους ανεκαμψα...
Ειμαι 28 χρονω κ λατρευω ολα τα ζωντανα του κοσμου,γιατι ολα εχουν ψυχη...κοιταω-απο μακρια-κ με πιανει δεος για τα πανεμορφα σκυλια που ανηκουν στην φυλη του Εκτορα,αλλα ακομη κ τωρα ομολογω ειναι τα μοναδικα που ενδομυχα δεν εμπιστευομαι,που ακομη κ τωρα φοβαμαι...
Οσο ανετη κ αν προσπαθω να το παιξω νομιζω διακρινουν τον απολυτο τρομο που εζησα τοτε στα ματια μου...οπως ακριβως διεκρινα κ γω την σαστιμαρα στα ματια του Εκτορα οταν επιτελους ελευθερωθηκε...
Αυτη ειναι η δικη μου ιστορια!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.820
8.015
Πωπω τι πέρασες... Ισόβια ήθελε ο ιδιοκτήτης του χωρίς υπερβολή..

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Αυτος δεν επαθε απολυτως τιποτα...
αντιθετως ο Εκτορας θανατωθηκε (ειδικα τοτε ηταν ολοι πεπεισμενοι οτι 4 χρονων τρελαινονται κ ο Εκτορας ηταν 4,5) στον πατερα μου γεννηθηκε ενα βαθυ μισος για ολα τα σκυλια του κοσμου,εγω εμεινα με τις φοβιες μου κ παει λεγοντας...

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
Κριμα για το σκυλακο..ακομα κ τη ζημια που σου εκανε το μονο που δεν εφταιγε ηταν το σκυλι.
Αλλα ως συνηθως παντα ο σκυλος την πληρωνει..

Οσο για εσενα δεν σε φοβαμαι κακο σκυλι.......:p

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Κ ηταν πραγματικα πανεμορφος,επρεπε να τον εβλεπες....
ουδεποτε κατηγορησα το σκυλι,ηξερα εξαρχης οτι ο μονος που δεν φταιει ειναι αυτος...

Οσο για μενα,πριν παρω την Ηρα,οταν επεφταν στον τραπεζι διαφορες ιδεες,για το τι σκυλι χρειαζομαστε,θελουμε,μπορουμε να κουμανταρουμε,να του προσφερουμε μια καλη ζωη κλπ κλπ ειχα προτεινει κ ντομπερμαν,με το σκεπτικο να με βοηθησει να ξεπερασω την φοβια μου ως προς αυτα,θα το μεγαλωνα εγω,κ θα χτιζα μια σχεση εμπιστοσυνης κ αγαπης...μετα το ξανασκεφτηκα...κ συνειδητοποιησα οτι δεν ειμαι ακομη ετοιμη:(:(

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Εμενα σε ηλικια 19χρονων με ειχε δαγκωσει ενα αδεσποτο σκυλι στα πατησια αθηνας...ημιαιμο...περι τα 30κιλα...περπατουσα στο δρομο και ηταν αραχτος σε κατι σκαλια μιας πολυκατοικιας και ενω ημασταν 3 ατομα απο την αρχη γαυγισε αλλα σε μενα που ημουν τελευταιος στην ουρα αγριεψε και με αρπαξε...ευτυχως επιασε αστραγαλο χαμηλα...2 τρυπες στο τζην και 2 εκδορες ειχα...για καλη μου τυχη..αρπαξε και αφησε και απομακρυνθηκα....τωρα πλεον εχωντας διαβασει περι συμπεριφορας ζωου...καταλαβα οτι απλα φυλαγε τον χωρο του...καθοτι απο τους 3 ημουν ο μονος που περασε πιο κοντα απο ολους..ολοι οι υπολοιποι...πηαγανε ακρη-ακρη στο πεζοδρομιο...εγω παλι ξυστα στα σκαλοπατια...τα θελα και τα παθα δλδ...!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Δεν μου εχει επιτεθει και δεν με εχει δαγκωσει ποτε σκυλι, ισως γιατι ποτε δεν τα πλησιαζα πολυ.

geraw

Well-Known Member
28 Δεκεμβρίου 2013
49
3
Να πω κι εγω την ιστορια μου...Ημουν 5 χρονων και σε ενα γειτονικο σπιτι ειχαν ενα βελγικο καταμαυρο στο χρωμα για φυλακα...περναγα εγω απο εκει το βραδυ με την μαμα μου για να παμε στο σπιτι μας και την ιδια στιγμη που περναγαμε εμπαινε ο ιδιοκτητης με το αμαξι του και ειχε ανοιξει την πυλη του σπιτιου...αποτελεσμα: το μαυρο τερας οπως το αποκαλουσα τοτε ξεχυνεται εξω μες το βραδυ γαυγιζοντας ορμαει πανω μου(απ την χαρα του μαλλον γιατι παιζει να ηταν κουταβι) βαζει τα μπροστινα ποδια του πανω στα χερια του, βγαζω ενα ουρλιαχτο, φοβαται ριχνει ενα σαλτο και φευγει. Δεν το λες και επιθεση αλλα εγω φοβηθηκα του κερατα ετσι πιτσιρικι που ημουν...Και μετα η μανα μου εβριζε τον ιδιοκτητη:p

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.956
7.532
Καλά έκανες και φοβήθηκες τόσο μικρό παιδί, επίθεση όμως δεν ήταν αυτό.

D

Deleted member 14614

Guest
Όλες οι επιθέσεις (ή μισοεπιθέσεις όπως λέω εγώ) έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες.
Από αδέσποτο όταν μοίραζα φυλλάδια και μου έριξε μια στον πισινό προειδοποιητικά. Μάλλον δεν του άρεσε η εταιρεία του φυλλαδίου!
Από δεσποζόμενο φοβικό, για το οποίο γινόταν προσπάθεια να τα πάει καλά με τους άντρες και ήμουν το...δόλωμα! Έφαγα μια στο τζιν στο ύψος του γονάτου. Τουλάχιστον, χαλάλι το δάγκωμα, είναι μια χαρά πλέον! χαχα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.328
Μέλη
20.094
Νεότερο μέλος
Thoryorky