Σκυλεμποριο μέσω διαδικτύου χωρίς έξοδα ενοικίου, άδειες και έλεγχους από το κράτος. Η χείριστη μορφή σκυλεμποριου. Διάβασε αυτό για να δεις από πού έρχονται αυτά τα ζώα:Vini said:Εγώ ψάχνοντας στο internet για να πάρω αξεσουάρ στο σκυλάκι μου έπεσα πάνω σε αυτό το μαγαζί *********** και μου άρεσαν οι φωτογραφίες του και το ψιλοχάζευα. Βασικά διάβασα το κείμενο στο Δαλματίας και μου έκανε εντύπωση γιατί λέει "Κανείς όμως από εμάς δεν θέλει να βλέπει αδέσποτα σκυλάκια!!!" Συνήθως τα μαγαζιά θέλουν να σου πασάρουν οτιδήποτε. Αυτοί από ότι φαίνεται σα βοηθάνε να διαλέξεις σκύλο ανάλογα τις; δυνατότητες σου. Βέβαια από ότι βλέπω δεν έχει κείμενα για όλους και δυστυχώς δεν έχει αξεσουάρ.
edit: αυτό που το πάς ?Σκυλεμποριο μέσω διαδικτύου χωρίς έξοδα ενοικίου, άδειες και έλεγχους από το κράτος. Η χείριστη μορφή σκυλεμποριου.
ποιός άλλος άλλωστε θα έδινε τα σκυλιά του να πουληθούν σε online κατάστημα με την ένδειξη "νέα προιόντα" ??
Μας άδειασες, ευτυχώς που έκανε quote η Rottie σε αυτά που έγραφες για να βγαίνει νόημα ...Μήπως ξέρετε μέσω internet που θα βρω ωραια αξεσουάρ?
Last edited by Vini; Σήμερα at 13:03. Αιτία: Δεν επιτρέπονται οι αναφορές σε καταστήματα , εκτροφεία , κλπ.
Νομίζω με έχεις παρεξηγήσει.Δε θα δένω το σκύλο μου έξω και θα τον βγάζω απτον ιδιόκτητο χώρο για βόλτα.Απλά ήθελα να δώσω στο φόρουμ την ιδέα ότι ο σκύλος δεν είναι περιορισμένος σε ένα σπίτι 60τμ (απότι διάβασα - και φαίνεται νομίζω απτο μέγεθός του- ένας γερμανικός ποιμενικός θέλει ΧΩΡΟΟυγγαρια-Τσεχια, δεν του λεει τιποτα αυτο του ανθρωπου...
blvr, οι καλυτεροι να σε κατευθυνουν σωστα ειναι ο Ομιλος Γερμανικου Ποιμενικου & ο ΚΟΕ...Αν και δε νομιζω οτι σωστος εκτροφεας θα σου εδινε σκυλο ποιοτητας για να τον εχεις συνεχεια εξω !