Αίμα στα κακά

theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
χε - χε - χεσαμεεεεε
καλημέρα σας
σημερα τελικα τα εκανε και ο μεγαλος.
τον λυπηθηκα τον κακομοιρη.ζοριζότανε και τον εβλεπα και ειχε μισοκλειστα τα ματια και παλευε.
ενταξει περιττο να πω ότι ηταν κατασπρα , εγιναν σκονη κατευθείαν (αιμα πουθενα αυτος όμως).
η μικρη τα κανει κανονικα και συνεχιζει αλλα μειωνεται το αιμα και σε αυτην είναι που γινονται σκονη .
θα παρω τηλ πιο μετα την εταιρια να τους το πως .
παλι καλα που η παρτιδα που εχω είναι στο τελος της,,
παει και αυτό ελπιζω...τοσα χρονια αυτό δε το αντιμετωπισα ποτε .
θενξ ολους.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Θα σε συμβούλευα ότι όταν θα βλέπεις τέτοιες διαταραχές που είναι φανερό ότι προέρχονται από την τροφή να τη κόβεις μαχαίρι.

theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
Θα σε συμβούλευα ότι όταν θα βλέπεις τέτοιες διαταραχές που είναι φανερό ότι προέρχονται από την τροφή να τη κόβεις μαχαίρι.
θα το εχω στο νου μου πλεον.
απλα τη barf γενικα τη δινω καπου 1,5 χρονο και μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα θεμα.
πιο παλια με ξηρα διαροιες κτλ τις εχω αντιμετωπισει. δυσκοιλιες καταστασεις όχι.
σε ευχαριστω παντως.

• Like
Reactions: l.Kyveli

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
θα το εχω στο νου μου πλεον.
απλα τη barf γενικα τη δινω καπου 1,5 χρονο και μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα θεμα.
πιο παλια με ξηρα διαροιες κτλ τις εχω αντιμετωπισει. δυσκοιλιες καταστασεις όχι.
σε ευχαριστω παντως.
Καταλαβαίνω, είναι παράξενο να συμβεί κάτι τέτοιο αλλά επειδή η μπαρφ που δίνεις δεν είναι κάποια συσκευασμένη ξηρά με στάνταρντ υλικά αλλά την παρασκευάζουν βάζοντας ότι μπορείς να φανταστείς και δεν μπορείς, και μπορεί να προσθέτουν και να αφαιρούν υλικά ανάλογα με το βρίσκουν πιο φθηνό, στην ουσία δεν ξέρεις την σύσταση της.

Εδώ έχουμε πάθει εμείς αλλεργία στο ψάρι με ξηρά που έτρωγε καιρό πριν.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Η ετοιμη barf σχεδον σε ολες τις εταιριες φτιαχνεται απο τα υπολειμματα σφαγειου.
Το γνωριζω γιατι απο το σφαγειο που παιρνω εγω παιρνουν κ μερικοι που φτιαχνουν barf κιμα.
Επειδη λοιπον τα υπολειμματα δεν ειναι στανταρ κ αλλες φορες εχουν πολυ κοκκαλο αλλες λιγο, μπορει ανα παρτιδες να εχουν πολυ μεγαλη αναλογια.
Δεν ειναι απαραοτητα κακο αυτο αρκει ο ιδιοκτητης να το γνωριζει η να το καταλαβει αμεσα κ να ανακατεψει με κατι αλλο που τρωει ο σκυλος ωστε να μειωθει αναλογικα η προσλαμβανομενη ποσοτητα κοκκαλων ανα γευμα απο το ζωο........