Αγαπημένο παιχνίδι με το σκύλο

Αγαπημένο παιχνίδι με τον σκύλο σας

• Μπάλα-Μπαλάκι

Votes: 35 46,7%
  • Φρίσμπι

Votes: 2 2,7%
  • Σκοινί-Πανί (Tug of War)

Votes: 24 32,0%
  • Κυνηγητό

Votes: 21 28,0%
  • Κρυφτό

Votes: 16 21,3%
  • Τρέξιμο μαζί , δίπλα-διπλα

Votes: 10 13,3%
  • Κολύμπι

Votes: 4 5,3%
  • Δεν παίζει μαζί μου , μόνο με άλλα σκυλιά.

Votes: 2 2,7%
  • Άλλο

Votes: 3 4,0%

• Total voters
    75

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Ποιό είναι το αγαπημένο σας παιχνίδι , εσάς και του σκύλου σας ?

Τι παίζετε πιο συχνά μαζί ?

Σε τι δεν αντιστέκετε με τίποτα ?

*
Όσοι απαντήσουν " Άλλο " ας μας πουν τι είναι αυτό...

* Έχετε δικαίωμα να επιλέξετε και παραπάνω από μία επιλογές , εάν κάτι τέτοιο ισχύει.

Last edited by a moderator:

Billy

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
230
2
Το κυνηγητό και το να τους κρύβω πράγματα και να τα βρίσκουν

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Tug of war με διαφορά!
Το σκοινάκι είναι το μόνο παιχνίδι που μου φέρνει πάντα όταν θέλει να παίξουμε. Δεν το βαριέται ποτέ (ούτε και εγώ. Άσε που έχω κάνει καταπληκτικούς δικεφάλους!:p:D)

Δεν τον έχω αφήσει να με κερδίσει ποτέ και παρ’ όλο που ξέρει πολύ καλά ότι για ακόμα μια φορά θα χάσει, στη φράση «Που είναι το σκοινάκι σου?» έχει διακτινιστεί, όπου και να βρίσκεται, για να πάει να το φέρει να παίξουμε!

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
εγω προτιμώ το μπαλάκι αν και καποια σκυλιά μου εχουν διαφορετικά απόψη και θελουν το tag περισσότερο

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Επιδη εχω 2 σκυλια, δεν μπορω να ψηφισω και για τα δύο,θα τα αναφερω λοιπον.
Ουδα ...-μπαλα-σκοινι-κρυφτο-κολυμπι
Νεδα ...- Σκοινι-Κυνηγητο-κρυφτο-κολυμπι
Το κολυμπι το γραφω τελευταιο,γιατι δεν ειναι καθημερινο:(

και το σκοινι βασικα ειναι παιχνιδι που παιζουν μαζι (ποτε θα φαγωθουνε,δεν ξερω:D)

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
42
Kinetta
κυνηγητό - κρυφτό με διαφορά...
το κολύμπι δεν το έχουμε δοκιμάσει ακόμα..:rolleyes:

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
64
Chania
www.chaniatown.gr
Tug of war με διαφορά!
Το σκοινάκι είναι το μόνο παιχνίδι που μου φέρνει πάντα όταν θέλει να παίξουμε. Δεν το βαριέται ποτέ (ούτε και εγώ. Άσε που έχω κάνει καταπληκτικούς δικεφάλους!:p:D)

Δεν τον έχω αφήσει να με κερδίσει ποτέ και παρ’ όλο που ξέρει πολύ καλά ότι για ακόμα μια φορά θα χάσει, στη φράση «Που είναι το σκοινάκι σου?» έχει διακτινιστεί, όπου και να βρίσκεται, για να πάει να το φέρει να παίξουμε!
Σε παρακαλώ να το αφήνεις να κερδίζει μερικές φορές !

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Γιατί? Δεν φαίνεται να απογοητεύεται από το αποτέλεσμα διότι φροντίζω να εμπλουτίζω το παιχνίδι!

Αφού του πάρω το σκοινάκι, του δίνω μια εντολή και όταν την εκτελέσει του το δίνω και στη συνεχεια αρχίζει και με προκαλεί να τον κυνηγήσω για να του το ξαναπάρω. Αρχίζω και τον κυνηγάω, για να τη γλιτώσει μπαίνει στο σκυλόσπιτο, μέχρι να βγει από το σκυλόσπιτο του έχω κρυφτεί, ψάχνει να με βρει με το σκοινάκι στο στόμα, όταν με βρίσκει με ξαναπροκαλεί να τον κυνηγήσω, τον ξανακυνηγάω, ξαναμπαίνει μέσα στο σπιτάκι του, ξανακρύβομαι κτλ. Όταν βαριέται το κυνηγητό μου φέρνει το σκοινάκι, το τινάζει αριστερά και δεξιά και με σκουντάει για να πιάσω την μια άκρη να ξαναρχίσουμε το Tug of war και πάει λέγοντας.

Μέσα σε 30 λεπτά και εγώ και ο σκύλος έχουμε πέσει ξεροί! :D

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Λοιπόν..
Τα αγαπημένα του είναι κυνηγητό, μπαλάκι,κρυφτό..

Μερικές φορες παίζουμε και το κορόιδο όπου καθόμαστε 2 άτομα και ο μικρός στην μέση και περιμένει να πιάσει το μπαλάκι..
η ποδόσφαιρο που μέσα στις τριπλες προσπαθεί να πιάσει το μπαλάκι..
η το κρυφτό που κρίβομαι και προσπαθεί να με βρει..

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Μπαλάκι, σχοινί και κολύμπι χωρίς σαφείς διαχωριστικές για την προτίμηση και με τα τρία λυσσάνε. Με το σχοινί παίζουμε με το καθένα ξεχωριστά γιατί και με τα δύο μαζί δεν την παλεύω... :D Έτσι δουλεύουμε και το "μείνε", βάζουμε το ένα να κάθεται όσο το άλλο παίζει

Μερικές φορες παίζουμε και το κορόιδο όπου καθόμαστε 2 άτομα και ο μικρός στην μέση και περιμένει να πιάσει το μπαλάκι..
Ο καλύτερος συνδυασμός μας: κορόιδο με μπαλάκι κολυμπώντας! Ένας κάθεται στα ρηχά και πετάει το μπαλάκι στον άλλο που κολυμπάει και τούμπαλιν. Τα σκυλιά κολυμπούν από τον ένα στον άλλο (και γρήγορα γιατί ανταγωνίζονται ποιο θα πάρει πρώτο το μπαλάκι). Μετά από ένα εικοσάλεπτο έχετε τα πιο ήσυχα σκυλιά που έχετε φανταστεί. Επιπλέον θετικό του συγκεκριμένου παιχνιδιού είναι ότι είναι θαυμάσια άσκηση και για τον "παίχτη" που κολυμπάει και πρέπει να πιάνει το μπαλάκι πριν από τα σκυλιά και να προλαβαίνει να το πετάει πίσω στον άλλο!

Billy

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
230
2
Eμάς αυτό είναι το καλοκαιρινό. Παρακολουθούμε και "κλέβουμε" όλα τα μπαλάκια της παραλίας (ξέρετε, από αυτούς που προσπαθούν να παίξουν ρακέτες)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Eμάς αυτό είναι το καλοκαιρινό. Παρακολουθούμε και "κλέβουμε" όλα τα μπαλάκια της παραλίας (ξέρετε, από αυτούς που προσπαθούν να παίξουν ρακέτες)
Εσείς δεν παίζετε, κάνετε λειτούργημα διότι απαλλάσσετε τους δυστυχείς λουόμενους από την μάστιγα των ρακετομανών!

Οποίος έχει ζήσει τον απόλυτο δράμα να βρίσκεται στην παράλια και αντί να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, να βασανίζεται ανηλεώς από την τσιριδα των ηλιοκαμένων βλάχων με τις ρακέτες που το παίζουν fitness, το αδιάκοπο «τακα-τουκου» από το μπαλάκι και το “στο κεφάλι σας ήρθε το μπαλάκι δεσποινίς? Μπαρδον! Μου το δίνετε?” :shock::mad: αντιλαμβάνεται τι εννοώ…

:D

Last edited:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Φέρατε καλοκαιρινές εικόνες στο κεφάλι μου κορίτσια :D:D:D:D
Πόσοι μήνες είπαμε έμειναν??? :rolleyes::rolleyes::rolleyes: :-| :(:(:(
Στη θάλασσα το αγαπημένο του παιχνίδι είναι το κολύμπι - κυνηγητό. Δηλαδή, μπαίνει μέσα και με κυνηγάει μην τυχόν με χάσει. Αν με φτάσει γραπώνεται πάνω μου και, πιστέψτε με, τα νύχια του δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Aυτό το τακά τούκα kατερίνα με τους βλάχους που πραγματικά είναι ότι χειρότερο..,με αποκορύφωση να το τρως στο κεφάλι πραγματικά είναι ότι χειρότερο..:mad::mad:
Εεεε..εγώ λοιπόν αν έχω μαζί τον μικρό μου είναι ότι καλύτερο ..,τον αμολάω και εκείνος ΜΗΝ δει μπαλάκι ..ΜΗΝ το δει...
Εχει πάει και παίζει κορόιδο μονος του προσπαθώντας να πιάσει το μπαλάκι..,χοροπηδάει στα πόδια τους να τους το δώσει..
Εγώ αγενέστατη τον αφήνω να τους ενοχλεί(και από την μια γελάω:D)μέχρι που κάνουν το μοιραίο λάθος οι αθληταράδες και τους πέφτει το μπαλάκι ..το παίρνει ο blanco με την χαζη φατσα τυπου..το πηρα..το πηρα νικησα..!!!:D:Dκαι αρχίζει τρέχει και πάει και το θάβει στην άμμο..
Με τα πολλά η θα μου πούνε μάζεψε τον σκύλο σου και εγώ τον κόλο σου που μου κρίνεις αφενός την θάλασσα και αφετέρου μου έχεις σπάσει τα νεύρα τικ τοκ τικ τοκ πανω απο το κεφαλι μου..και είσαι και άσχετος εεεε δεν θέλει πολύ περνούν τα κουβαδάκια τους για πιο διπλα παραλια..:p:D:D:D:Dαυτα ειναι...αχ καλοκαιρινες εικονες..!!:rolleyes::maria:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Eχετε σκεφτεί ότι απλώνετε την πετσέτα σας αγενέστατα εκεί που ο άλλος θέλει να παίξει ρακέτες ? :cool:

Βλάχος εδώ :cool: :D

Α ... και τί γίνεται με τις διπλές προσωπικότητες - κάνω ηλιοθεραπεία με τις ώρες + παίζω ρακέτες στα διαλείμματα ? Σε ποιό στρατόπεδο τάσσονται ?