Ναι.Συγνώμη που επεμβαίνω... αλλά κεφίρ θα της επιστρέψεις? WTF????![]()
( Ο Βαγγελης ποιος ειναι; )Τον μύκητα μάλλον εννοούν Αλίκη...
Βαγγέληηηηηηηηηηηη
ναι τον μύκητα?Ναι.
Γνωστός κυνηγός μανιταριών( Ο Βαγγελης ποιος ειναι; )
Αυτό το thread εξελίσσεται σε κίνδυνο για την δημόσια υγείαΜοιράζετε μύκητες παιδιά ?
Ο φίλος - μέλος - εκτροφέας τα πουλάει δλδ ?
Αυτό ακριβώςΟ φίλος - μέλος - εκτροφέας, μάλλον τα αγοράζει από αυτόν που τα πουλάει...
Έτσι είναι η ζωή.Με αυτά και με αυτά ....έχουμε άλογα στα κρέατα![]()
Ωπα! Εγω δεν αναφερομαι στου εμποριου (το οποιο κατα τη γνωμη μου δεν ειναι κεφιρ, διοτι μετα τη ζημωση που του κανουν, το παστεριωνουν με αποτελεσμα να χαθουν ολα τα επιπλεον συστατικα και ουσιαστικα να πινεις γιαουρτι). Εγω μιλαω για τους μυκητες κεφιρ. Εχω παραθεσει link στο ποστ #46 που τα γραφει ολα.Nα μην το πετάω δηλαδή όταν φτάνει το κεφίρ του εμπορίου την ημερομηνία λήξης του - γιατί για να καταλάβω αν χάλασε δεν παίζει, είναι ήδη ξινισμένο?? Αν και δυο φορές μου φτασε σε φάση να πιάσει ημερομηνία λήξης και είχε μείνει ελάχιστο. Κι ο δικός μου ο μούργος πίνει λίγο για πρωινό και του αρέσει τρελά!
Χαράς το κουράγιο σου που το πίνεις πάντως. Προσπάθησα κι εγώ αλλά δεν την πάλεψα με την ξινογαλατίλα..
Άλλο του εμπορίου άλλο το ο μύκητας. Αν διατηρηθεί αωστά χωρίς να έρθει σε επαφή με μέταλο και ακολουθώντας την διαδικασία δεν χαλάει, μεγαλώνει και το μοιράζεις κιόλας στους φίλους σου. Του εμπορίου όταν λήγει απλά το πετάς.Nα μην το πετάω δηλαδή όταν φτάνει το κεφίρ του εμπορίου την ημερομηνία λήξης του - γιατί για να καταλάβω αν χάλασε δεν παίζει, είναι ήδη ξινισμένο?? Αν και δυο φορές μου φτασε σε φάση να πιάσει ημερομηνία λήξης και είχε μείνει ελάχιστο. Κι ο δικός μου ο μούργος πίνει λίγο για πρωινό και του αρέσει τρελά!
Χαράς το κουράγιο σου που το πίνεις πάντως. Προσπάθησα κι εγώ αλλά δεν την πάλεψα με την ξινογαλατίλα..
Λεμε οχι στο παρανομο ζευγαρωμα μηκυτων κεφιρ. Μονο σε σοβαρους εκτροφεις απευθυνομαστε.Και αγελαδινό και κατσικίσιο και πρόβειο.
Δεν έχω βρει ποτέ σε κατάστημα αλλά δεν έχω ψάξει κιόλας. Μπορώ να σου φέρω αν θέλεις.
Για να μην παρεξηγηθώ δεν κάνω εμπόριο απλά η φίλη μου ζευγάρωσε τον μύκητα της και δεν μπορεί να κρατήσει όλα τα μυκητάκια.![]()
Και δεν παίρνουμε από σουπερ-μαρκετ-πετ-σοπς που έχουν κεφιρ αμφιβόλου προέλευσης από kefir mills της ΜολδαβίαςΛεμε οχι στο παρανομο ζευγαρωμα μηκυτων κεφιρ. Μονο σε σοβαρους εκτροφεις απευθυνομαστε.![]()