Αιμοραγική κολίτιδα

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
κοιτα να δεις!
και γω κεφιροεκτροφέας είμαι
έχω ένα πολύ καλό ζευγάρι στην κατάψυξη στην έλλάδα (σουπερ το ξινόγαλο σούπερ)

αγαπητή κυβέλη, περα απο την πλάκα να το δοκιμάσεις στον βασιλιά
βρε ζουπι εκτος ψυγειου πρεπει να τον εχεις τον μυκητακο/

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
αν τον εχω εκτός ψυγείου θα πεθάνει απο τη λύπη του που δεν είμαι εκεί

ή θα πεθάνει γιατι η πεθερά μου σιχαινεται να του αλλάζει γάλα

οπότε κατάψυξη ;), κρατάμε την αγάπη μας φρέσκια

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.977
7.561

Τα παιδιά του πάντως θα βρουν ένα πολύ καλό, ζεστό σπιτικό σε μένα αν το εκτροφείο κάνει αποστολές ανά την Ελλάδα :p

Τώρα πλάκα πλάκα, από πού βρίσκουμε κανά μυκητάκο? Δηλαδή οκ να ψάξω γνωστό γνωστού αλλά με τι κριτήρια ψάχνουμε κεφιροεκτροφέα??

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα

Μαρή κεφιρόΒΥΒ! Κάνεις τέτοια και δε μιλάς; Καλάάάάά...
Την επόμενη φορά να ξέρεις, δεν πατάς σε πατρινό έδαφος, αν δεν πληρώσεις τα αντίστοιχα κεφιροδιόδια!

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
καλά κρητικαρε καλά
κοιτα να πατήσεις εσύ σε πατρινό έδαφος πρώτα, και βλέπουμε για μένα και για την κεφιροχλαπάτσα

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Κ μεις όταν πρωτοπήραμε την Ρόη είχαμε το ίδιο θέμα. Με το που το ξεπέρασε την πήραμε acana κ της δημιουργήθηκε παλι πρόβλημα. Μετά απο αρκετή αντιβίωση, ειδική τροφή κλπ ηρέμησε. Αυτή που της παίρνω τώρα (τοπ προφεσιοναλ) της έχει κάτσει πάρα πολυ καλά και έχει μήνες να την ξαναενοχλήσει η κοιλίτσα της. Οτιδήποτε άλλο της δίναμε είχε μεγάλο πρόβλημα και δοκιμάσαμε πάρα πολλά μέχρι να καταλήξουμε σ αυτή. Αλλα είναι κ θέμα οργανισμού..

Φλάφη

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
89
32
lab και γω αυτή δίνω pro plan αλλά κάποιες μέρες είναι καλά και θα ρθει μία που ή θα κάνει εμετό ή τα κόπρανα της θα μυρίζουν ... βέβαια δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που χοροπηδάει και τρέχει πέρα δώθε , τόλμησα λίγη ακάνα και πάει η σκυλίτσα.... υπάρχει εδώ thread τροφών για ευαίσθητα στομάχια ;;

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Εχετε δοκιμασει τροφες χωρις σιτηρα, (κυριως καλαμποκι και παραγωγα του, αυτο πιστευω πως εφταιγε σε εμας) με μονο υδατανθρακα την πατατα? Και με σχετικα χαμηλη πρωτεινη?

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
lab και γω αυτή δίνω pro plan αλλά κάποιες μέρες είναι καλά και θα ρθει μία που ή θα κάνει εμετό ή τα κόπρανα της θα μυρίζουν ... βέβαια δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που χοροπηδάει και τρέχει πέρα δώθε , τόλμησα λίγη ακάνα και πάει η σκυλίτσα.... υπάρχει εδώ thread τροφών για ευαίσθητα στομάχια ;;
Η Pro Plan ειναι η μονη που δεν τις προκαλει τιποτε ασχημο. Οχι γιατι ειναι super τροφη αλλα μαλλον επειδη με αυτη την ξεκινησα και το στομαχι της προσαρμοστηκε πανω στη συγκεκριμενη. Αν αποφασισω ποτε να της αλλαξω θα πρεπει να κανω την αλλαγη κροκετα-κροκετα.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.811
4.113
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Πρόσφατα άλλαξα σταδιακά από BritCare σε Nutrivet και πήγαν όλα μια χαρά :) Είχα επιχειρήσει και πριν να αλλάξω σε N&D αλλά τότε δεν σταθήκαμε τυχεροί.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3