Αλλαγή ξηράς τροφής σε μαγειρευτό!


Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.722
3.925
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εγώ ρωτάω εσένα γιατί για να πεις πως μια τροφή είναι κορυφαία πρέπει να ξέρεις και γιατί το λες. Στην αγορά υπάρχουν λογής λογής ξηρες και όλες με διαφορετικές αναλογίες. Μερικές είναι 80% συτηρα και 20% κρέας και προϊόντα του, άλλες είναι 80% κρέας και 20% φρούτα και λαχανικά χωρίς καθόλου συτηρα. Κι εγώ ξαναρωταω - ποια αναλογία κατ'εσέ είναι η σωστή (για να αφήσουμε και τις επωνυμίες στην άκρη).
 


veteriarian

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
140
0
σου ξαναλέω και αν θες κατάλαβε το. δεν ξέρω απεξώτης σωστές αναλογίες. ανάλογος τη ζητάς για το σκύλο σου παίρνεις την τροφή η οποία στηρίζει της αναλογίες σε ερυενες. αυτές είναι οι καλές αναλογίες. αυτές που βρέθηκαν βάσει αναλύσεων και ερευνών. όλα τα αλλά είναι από τοκεφαλη του καθενός. και εγώ πάω με βάση την επιστήμη και όχι την κάθε ιδέα που κατεβάζει ο καθένας.
 


Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.722
3.925
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Λοιπόν Veteriarian έχεις ακόμα πολύ διάβασμα μπροστά σου μέχρι να μπορέσεις να έχεις μια τόσο απόλυτη γνώμη και να μοιράζεις απόλυτες συμβουλές. Προτεΐνες υπάρχουν σε διάφορα συστατικά, σε κρέας, και στα συτηρά, το πρόβλημα είναι πως τις προτεΐνες από τα συτηρά ο σκύλος δεν μπορεί να τις χρησιμοποιήσει όπως τις προτεΐνες από το κρέας (που είναι και πιο καλές για το σκύλο). Επομένως λοιπόν, στην τελική ("επιστημονική") ανάλυση μια τροφή μπορεί να έχει 30% προτεΐνες αλλά οι περισσότερες εξ αυτών να προέρχονται από συτηρά (ο σκύλος δεν μπορεί να τις χρησιμοποιήσει) που τις κάνει κάκιστης ποιότητας και όχι κορυφαίες που λες εσύ. Εχεις μια απόλυτη γνώμη και εμπιστεύεσαι τυφλά τις έρευνες, δεν το έψαξες όμως ο ίδιος το πράγμα τι πρέπει και τι δεν πρέπει να τρώει ο σκύλος.

Πριν μερικές μέρες βρήκα αυτό το βίντεο. Και αυτή επιστήμονας είναι. Τι σε κάνει λοιπόν να πιστεύεις τις έρευνες των εταιρειών και όχι κάποιους άλλους επιστήμονες;

[video=youtube;V-MzXLdtAro]http://www.youtube.com/watch?v=V-MzXLdtAro&feature=player_embedded[/video]
 


veteriarian

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
140
0
berna εσύ έχεις διαβάσει παραπάνω από μένα ας πούμε και σε κάνει να exeis πιοπολυ δίκιο? κάπου χάνεται η λογική.
γιατί εγώ θέλω διάβασμα ενώ εσύ όχι? και γιατί εγοέχω άδικο και εση δίκιο.
με έχεις κουράσει. δεν ακούς. λες ότι να ναι. να ψάχνω της έρευνες μόνος μου. για να δεις ότι δεν έχεις ιδέα της έρευνες δεν της ελέγξει κανένας επιστήμονας μόνος του. δεν υπαρχειπουθενα στον κόσμο να πιάνει ένας απλός γιατρός και να ελέγξει μια έρευνα. δεν γίνετε. δεν έχουμε τα μέσα. αυτό που λες είναι φαντασίωση.. οι έρευνες ελέγχονται από ομάδες επιστημόνων... που της εγκρίνουν. μετά συντακτικές ομάδες περιοδικών,από πανεπιστήμια κτλ.
και για αυτό όλοι επιστήμονες κάθε κλάδου δέχονται τυφλά της έρευνες. οι ερυενες είναι το σίγουρο. αυτό είναι παραδοχή .και αναλογοσποσοαποδοχιέχει μια έρευνα από τους επιστήμονες τόσο αυξάνει η εγκυρότητα της. Σόρυ για το ύφος αλλά εσύ γκρεμίζεις με το έτσι θέλω ,τρόπο δουλειάς τον επιστημόνων εδώ και αιώνες.

ίσος αλλά καταλαβαίνεις αποαυτα πουδιαβάζεις. τα σιτηρά για παράδειγμα έχουν υδατάνθρακες. τα ψυχανθή έχουν πρότεινες. να ένα παράδειγμα που ίσος έχεις μπερεδευτεί.

τέλος πάντων. δεν θες να δεχτείς ερευνητικά προγράμματα. οκ. όπως καταλαβαίνεις απλά η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμαθία.

και ευχαριστώ για το tip του διαβάσματος. Και και τελευταιο.. όσο και να διαβάσει ένας επιστήμονας για να γίνει ιδικός σε θέματα τροφών πρέπει να έχει εξιδίκευση. δεν ασχολούμαστε με αυτά τα θέματα . πρέπει α έχεις μεεταπτυχιακές σπουδές.. για να σου πο( να ανακαλύψω !!) αν πρέπει να έχει 34και οxι 35 % προτείνη.από εκεί και πέρα το 99% τον κτηνιάτρων εμπιστευόμαστε μελέτες τεσταρισμένες (όπως είπα παραπάνω) για θέματα διατροφής.

*αυτό που λες είναι για της φυτικές πρότεινες. το μαθαίνουμε στο 1, 2 έτος. λες να μην το ξέρω. και πολλά περισσότερα μπορώ να σου πο πάνω σε αυτό το θέμα.μην προσπαθείς νται και καλά να μου την πεις. ;η αν αυτός είναι οσκοπος που postareis πες το μου να μην ασχολουμει μαζί σου. γιατί τότε σπαταλαοπ τον χρόνο μου άσκοπα σε αδιέξοδες συζήτησης και όχι σε γόνιμες κουβέντες.

μπορούμε να μην το συνεχίσουμε λοιπών σε παρακαλώ? όλα είναι στο ποστ και οποις θέλει ακούει αυτά που είπα και οποίος θέλει ακούει εσένα...
 


Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.722
3.925
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Το αν θα συνεχίσω είναι δικό μου θέμα και αν θα συνεχίσεις δικό σου.

Αυτό που ξέρω για εμένα είναι ότι δεν είμαι απόλυτη και τη γνώμη μου την έχω αναλύσει γιατί πιστεύω πως οι ξηρες τροφές έχουν τα μειονεκτήματα τους. Όπως το κάθε είδος διατροφής (μαγειρεύτό και barf). Όπως και τα πλεονεκτηματα τους. Οποίος είναι απόλυτος είναι συνήθως λάθος γιατί τα βλέπει μονόπλευρα τα πράγματα.

Ακόμα αναμένω να μου πεις τι έχει αυτή η Hills και την διαφημιζετε όλοι οι κτηνιατροι.
 


veteriarian

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
140
0
τα παίρνουμε . lollololol

άμα τα παίρναμε από όλα όσα λένε μερικοί ανηδεοι τότε γιατί δουλευμε, μετανιώνω που έχασα την ώρα μου για να μου πεις αυτή την βλακεία... ξεροκεφαλιά λέγετε...αθάνατη ελλάδα!!!!

δοσμού πίσω το 2ορο απότι ζωή μου που έχασα..λολ ;-)
 
Last edited:


Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.722
3.925
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Για το βίντεο δεν έχεις να πεις κάτι; Γιατι αυτή η κτηνίατρος προτιμάει μαγειρευτό και εσυ λες, μαγειρευτο με τίποτα, η ξηρά είναι κορυφαία;
 


Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.722
3.925
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
τα παίρνουμε . lollololol

άμα τα παίρναμε από όλα όσα λένε μερικοί ανηδεοι τότε γιατί δουλευμε, μετανιώνω που έχασα την ώρα μου για να μου πεις αυτή την βλακεία... ξεροκεφαλιά λέγετε...αθάνατη ελλάδα!!!!

δοσμού πίσω το 2ορο απότι ζωή μου που έχασα..λολ ;-)
Φοβερό επιχείρημα :) είσαι εξπέρ ο ατιμος.
 


Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Να πω και γω κάτι .Ανοίγω θέματα να ενημερωθώ και με τον τρόπο που γράφουν κάποια άτομα ,δυσανασχετώ .Θα μπορούσαν οι απαντήσεις σας λοιπον να είναι τεκμηριωμένες και να μην μεταφέρετε στα λεγόμενά σας τον εκνευρισμό που νοιώθετε ή ειρωνίες που θέλετε να πετάξετε έμμεσα? Είναι πολύυυ κουραστικό για έναν αναγνώστη και είμαι σίγουρη ότι συμφωνούν πολλοί μαζί μου .....
Ευχαριστώ !
 


Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
εσύ απαντάς επί προσωπικού και θίγεσαι άνευ λόγου με μια απλή ερώτηση.

Θα σε βοηθήσει σε κάτι άμα μάθεις ποιό είναι το επάγγελμα μου; Θα πάψω να είμαι γραφικός και θα μεταστοιχειωθώ σε ειδήμονα; Δεν πειράζει ας μη μάθεις, ας παραμείνω ένας τυχάρπαστος που ακούει απόψεις άλλων τυχάρπαστων. Όσοι χρειάζεται να ξέρουν ποιός είμαι και τι είμαι το γνωρίζουν. Προσπάθησα να σου δείξω μια γραμμή ν' ακολουθήσεις, δε θες. Αλλά τουλάχιστον κράτα μια συμβουλή από ένα τυχάρπαστο: Κανένας επιστήμονας που θέλει να προκόψει στην επαγγελματική του πορεία δεν πρέπει να είναι απόλυτος και να εμμένει σε στερεότυπες αντιλήψεις και θεωρίες χωρίς μάλιστα καν να τις έχει αποδείξει. Κι επειδή ακόμη να καταλάβω ποιές είναι οι γνώσεις σου κι αν σπουδάζεις (γιατί πιστεύω ότι είσαι φοιτητής και όχι φτασμένος) κτηνιατρική ή ζωοτεχνία θα σου πρότεινα όποιο απ' τα δύο κι αν πρόκειται να γίνει το επάγγελμα σου να μην είσαι προσκολλημένος σε τροφές.

Rooby, σέβομαι την τοποθέτηση σου δε θα υπάρξει άλλη απάντηση από 'μενα, θα παρακολουθήσω το θέμα σιωπηλά :)
 


vasok

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
91
0
trikala
εγω παντως με παρα πολλους που εχω μιλησει και κτηνιατρους αλλα και με αλλα ατομα που εκανα συζητησεις προτεινουν μαγειρευτο αν εχει καποιος το χρονο να μαγειρευει...και γνωμη μου λογικα να το σκεφτεις τι ειναι καλυτερο να τρωει ο σκυλος το φρεσκο κολοκυθακι μολις βγει απο την κολοκυθια η να φαει την ξηρα τροφη?Πιστευω με ενα καλο προγραμμα απο εναν κτηνιατρο ο σκυλος θα ειναι σουπερ!!!Το αυγο το ξερω με το τσοφλι ετσι μου ειπαν ολοι για ασβεστιο 1 φορα την εβδομα,,,τι να παθει ο σκυλος?να πνιγει?εδω τρωνε κοκκαλα να πνιγει με το αλεσμενο τσοφλι?
 


giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
veteriarian
να κανω μια ερωτηση?
αν ησουν παρασκευαστης ξηρας τροφης...
θα καθοσουν να λες οτι υπαρχουν ποιο σωστοι τροποι να τραφει ενα σκυλι?
η θα εβρισκες με την Α η Β ερευνα τροπους να πεισεις το κοινο οτι η τροφη σου ειναι ποιο καλη απο οτιδηποτε αλλο?
Για μαγειρεμενο η ωμο δεν θα βρεις θετικη ερευνα γιατι απλα κανεις δεν εμπορευεται κατι τετοιο για σκυλους
οποτε ποιος θα πληρωσει την ερευνα?

οπως και να το κανουμε... το βραστο κρεας θα ειναι παντα ποιο καλο απο τα αλευρα των τροφων η τα αποξηραμενα κρεατα των ξηρων τροφων... και αν μπορουμε να βρουμε ασφαλες ωμο... θα ειναι ποιο καλο απο ολλα τα αλλα
(στα παραπανω βαζουμε προφανως και τα λοιπα λαχανικα ψαρικα κτλ κτλ)

σε λιγα χρονια που θα φτιαχτουν ξηρες τροφες για τον ανθρωπο να δεις ερευνες και για εμας το ποσο καλο θα μας κανουν οι ξηρες τροφες χαχαχαχα (ισως βεβαια να ειναι ποιο καλες για καποιον που τρωει καθε μερα χαμπουργκερ :p Lol)
 
Last edited:


Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Οτιδήποτε φρέσκο είναι πάντα προτιμότερο από οτιδήποτε βιομηχανοποιημένο .Αυτό αποτελεί κανόνα!
Από το να καθόμαστε και να αναλωνόμαστε στο ότι η σακούλα με τα συντηριτικά και τα χημικά είναι προτιμότερη από κάτι φρέσκο με βιταμήνες ,καλύτερο δεν θα ήταν να πει κανείς καμία συνταγή να φτιάξουμε ,πώς να την φτιάξουμε με τι αναλογίες και διαδικασία ,όπως το μέλος veteriarian που μας λέει ότι γνωρίζει ?Εγώ το θεωρώ προτιμότερο ....
 


rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
παιδια απλα πραγματα!!το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ κρεας που μπορεις να βρεις σε χασαπικο ειναι καλυτερο απο το ΚΑΛΥΤΕΡΟ κρεας που δεν ειναι καλο για να ειναι στο χασαπικο το οποιο κ βαζουν στην παρασκευη των περισοτερων ξηρων τροφων!!γιατι μη μου πει κανεις οτι ειναι τοπ τα υλικα εστω στην καλυτερη τροφη γιατι δεν ισχυει ΠΟΤΕ!!το ιδιο ισχυει και για τα λαχανικα και τα υπολοιπα συστατικα των τροφων!!οποτε καλυτερα να περνει ο σκυλοσ 5γρ λιγοτερη προτεινη λογω κακης δοσολογιας παρα να τρωει δευτερη ποιοτητα τροφης!!
 


veteriarian

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
140
0
οι κεραυνοί είναι από το δια... λογικά πρέπει κάτι τέτοιο να πιστεύετe..

τi θεωρίες της σχετικότητας και αλλά χαζά....
 


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Συγγνώμη αλλά τι σχέση έχουν οι κεραυνοι είτε με το Δία, είτε με τη θεωρία της σχετικότητας είτε με το μεγειρευτό (ειδικά μαγειρεμένο) για σκύλους?
 


doggie

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2010
57
0
βρε vet επειδη μας εχεις κουρασει ολους πες συγκεκριμενα σε ποιον τομο σε ποια σελιδα ποιανου βιβλιου που εσυ διδασκεσαι γραφει αυτα που λες να παμε να τα διαβασουμε και εμεις και να στειλουμε αν ειναι ετσι καμια επιστολη καπου να τους πουμε πως στη κτηνιατρικη σχολη σου διδασκουν μπαρουφες!αν οντως σε διδασκουν τετοια πραγματα γι'αυτο υπαρχουν και οι αξιολογησεις των καθηγητων και των σχολων!στην επομενη αξιολογηση οταν λοιπον ερθουν οι κτηνιατροι του εξωτερικου να δουνε πως πανε τα πραγματα στη σχολη σου αναφερετε τους αυτα που μας λες εδω σε παρακαλω δηλαδη!και πες συγκεκριμενα εμενα οι κτηνιατροι καθηγητες στη σχολη μου με εμαθαν πως οι ξηρες τροφες royal hills ειναι καλυτερες απο το μαγειρευτο φαγητο στο οποιο καθοριζω τις ποσοτητες και την ποιοτητα των συστατικων συμφωνα με κτηνιατρους διατροφολογους!!και επειδη ανεφερες καπου πως δουλευεις σε κτηνιατρειο και κανεις την πρακτικη σου μηπως λεω μηπως σε καθοδηγει η κυρια η ο κυριος κτηνιατρος να τα λες αυτα στους ''πελατες'' σου για να ανεβουν οι πωλησεις των ξηρων τροφων??μηπως λεω βρε παιδι μου...γιατι κρεατα λαχανικα και φρουτα δεν τα παιρνουμε απο τον κτηνιατρο αλλα ξηρες τροφες ναι οποτε σταματα να το παιζεις εξυπνος...σε παρακαλω δηλαδη κανε μας τη χαρη και ασχολησου παρααπερα με το αντικειμενο που ισχυριζεσαι πως σε ενδιαφερει!
 


veteriarian

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
140
0
βρε vet επειδη μας εχεις κουρασει ολους πες συγκεκριμενα σε ποιον τομο σε ποια σελιδα ποιανου βιβλιου που εσυ διδασκεσαι γραφει αυτα που λες να παμε να τα διαβασουμε και εμεις και να στειλουμε αν ειναι ετσι καμια επιστολη καπου να τους πουμε πως στη κτηνιατρικη σχολη σου διδασκουν μπαρουφες!αν οντως σε διδασκουν τετοια πραγματα γι'αυτο υπαρχουν και οι αξιολογησεις των καθηγητων και των σχολων!στην επομενη αξιολογηση οταν λοιπον ερθουν οι κτηνιατροι του εξωτερικου να δουνε πως πανε τα πραγματα στη σχολη σου αναφερετε τους αυτα που μας λες εδω σε παρακαλω δηλαδη!και πες συγκεκριμενα εμενα οι κτηνιατροι καθηγητες στη σχολη μου με εμαθαν πως οι ξηρες τροφες royal hills ειναι καλυτερες απο το μαγειρευτο φαγητο στο οποιο καθοριζω τις ποσοτητες και την ποιοτητα των συστατικων συμφωνα με κτηνιατρους διατροφολογους!!και επειδη ανεφερες καπου πως δουλευεις σε κτηνιατρειο και κανεις την πρακτικη σου μηπως λεω μηπως σε καθοδηγει η κυρια η ο κυριος κτηνιατρος να τα λες αυτα στους ''πελατες'' σου για να ανεβουν οι πωλησεις των ξηρων τροφων??μηπως λεω βρε παιδι μου...γιατι κρεατα λαχανικα και φρουτα δεν τα παιρνουμε απο τον κτηνιατρο αλλα ξηρες τροφες ναι οποτε σταματα να το παιζεις εξυπνος...σε παρακαλω δηλαδη κανε μας τη χαρη και ασχολησου παρααπερα με το αντικειμενο που ισχυριζεσαι πως σε ενδιαφερει!
όταν δεν καταλαβαίνετε από έρευνες που ποστάρω , και αυτά που γράφω θα σας αντιμετωπίζω όπως εσείς. θα λέω ότι μου κατεβαίνει..
ποστάρω επιστημονικά τεκμηριωμένα κιμένα και ακούω, τη λέξη μπαρούφες. και μετά φταίω που κάνω χαβαλέ? άσε ρε φιλαράκι . θέλετε να ακούτε ότι έχετε μάθει. μιλάω ποστ σεντόνια και λέω ότι ναι οιμαγειρευτές είναι καλύτερες σαν ουσίες αλλά πρέπει να ξέρεις δοσολογίες και σωστές προσμίξεις με βάση το τη χριαζεται ένας σκύλος. για αυτό ινε καλύτερες οι ξηρά τροφή. και δεν γίνομαι κατανοητός.

έχω γράψη ότι δεν διδασκόμαστε διατροφή σκύλου και ενώ το έχω γράψη μούλες να σου πο σε πια σελίδα πιάνου βιβλίου μου το διδάσκουν .
ρε man σόρυ αλλά παίζει πιο χαζός να πeθaiνεις.
ήμαρτον. ούτε καν διαβάζεις τη λέω. εναι να μην εκνευρίζομαι.?
θες να μας αξιολόγησης κιόλας... ενώ καταριπτεις έρευνες...γιατί έτσι γουστάρει ο καθένας..
και που συνεχίζω και ποστάρω πόλη είναι. έστω και ιρονικά.
 


veteriarian

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
140
0
βρε vet επειδη μας εχεις κουρασει ολους πες συγκεκριμενα σε ποιον τομο σε ποια σελιδα ποιανου βιβλιου που εσυ διδασκεσαι γραφει αυτα που λες να παμε να τα διαβασουμε και εμεις και να στειλουμε αν ειναι ετσι καμια επιστολη καπου να τους πουμε πως στη κτηνιατρικη σχολη σου διδασκουν μπαρουφες!αν οντως σε διδασκουν τετοια πραγματα γι'αυτο υπαρχουν και οι αξιολογησεις των καθηγητων και των σχολων!στην επομενη αξιολογηση οταν λοιπον ερθουν οι κτηνιατροι του εξωτερικου να δουνε πως πανε τα πραγματα στη σχολη σου αναφερετε τους αυτα που μας λες εδω σε παρακαλω δηλαδη!και πες συγκεκριμενα εμενα οι κτηνιατροι καθηγητες στη σχολη μου με εμαθαν πως οι ξηρες τροφες royal hills ειναι καλυτερες απο το μαγειρευτο φαγητο στο οποιο καθοριζω τις ποσοτητες και την ποιοτητα των συστατικων συμφωνα με κτηνιατρους διατροφολογους!!και επειδη ανεφερες καπου πως δουλευεις σε κτηνιατρειο και κανεις την πρακτικη σου μηπως λεω μηπως σε καθοδηγει η κυρια η ο κυριος κτηνιατρος να τα λες αυτα στους ''πελατες'' σου για να ανεβουν οι πωλησεις των ξηρων τροφων??μηπως λεω βρε παιδι μου...γιατι κρεατα λαχανικα και φρουτα δεν τα παιρνουμε απο τον κτηνιατρο αλλα ξηρες τροφες ναι οποτε σταματα να το παιζεις εξυπνος...σε παρακαλω δηλαδη κανε μας τη χαρη και ασχολησου παρααπερα με το αντικειμενο που ισχυριζεσαι πως σε ενδιαφερει!
έχω ήδη πει πριν από σένα. δίνουμε hills γιατί τα παίρνουμε..... !τη δεν κατλαβαίνεις?

και η σχολή μου αξιολογήθηκε παρπα παρά πολι καλα. από ξένους κτηνιάτρους. πριν 1 μήνα.
bolepsou
 


doggie

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2010
57
0
όταν δεν καταλαβαίνετε από έρευνες που ποστάρω , και αυτά που γράφω θα σας αντιμετωπίζω όπως εσείς. θα λέω ότι μου κατεβαίνει..
ποστάρω επιστημονικά τεκμηριωμένα κιμένα και ακούω, τη λέξη μπαρούφες. και μετά φταίω που κάνω χαβαλέ? άσε ρε φιλαράκι . θέλετε να ακούτε ότι έχετε μάθει. μιλάω ποστ σεντόνια και λέω ότι ναι οιμαγειρευτές είναι καλύτερες σαν ουσίες αλλά πρέπει να ξέρεις δοσολογίες και σωστές προσμίξεις με βάση το τη χριαζεται ένας σκύλος. για αυτό ινε καλύτερες οι ξηρά τροφή. και δεν γίνομαι κατανοητός.

έχω γράψη ότι δεν διδασκόμαστε διατροφή σκύλου και ενώ το έχω γράψη μούλες να σου πο σε πια σελίδα πιάνου βιβλίου μου το διδάσκουν .
ρε man σόρυ αλλά παίζει πιο χαζός να πeθaiνεις.
ήμαρτον. ούτε καν διαβάζεις τη λέω. εναι να μην εκνευρίζομαι.?
θες να μας αξιολόγησης κιόλας... ενώ καταριπτεις έρευνες...γιατί έτσι γουστάρει ο καθένας..
και που συνεχίζω και ποστάρω πόλη είναι. έστω και ιρονικά.
βρε man ξερεις τη διαφορα αναμεσα στα αποφαγια που προφανος νομιζεις οτι καποιοι δινουμε στα σκυλια μας και αναμεσα στο μαγειρευτο????????????εννοειται πως προσπαθουμε να τηρησουμε τις αναλογιες στα προσφερομενα θρεπτικα συστατικα!μαγειρευουμε ειδικα για το σκυλο!!!!δεν δινουμε οτι περισσεψε το προηγουμενο βραδυ!!!πραγματικα αμφιβαλω για τη νοημοσυνη σου!και συγνωμη που δεν μπηκα στον κοπο να διαβασω τις ατελειωτες μπαρουφες που ποσταρεις αλλα δεν εχω ουτε το χρονο ουτε τη διαθεση1και με τον τροπο που γραφεις δεν με διευκολυνεις κιολας!οποτε διαβαζω τα συντομα ποστ σου και believe me μου αρκουν!
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.151
Μηνύματα
896.325
Μέλη
19.956
Νεότερο μέλος
gpc