Χρεισιμοποιουσα αμπουλα φροντλαιν και ο γιατρος αυτη τη φορα μου εδωσε αυτη effipro ειναι της virbac την ξερει κανενας .ειναι ιδια με τη φροντλαιν μου ειπανε .
To ξέρω, μπήκα στο ίντερνετ και έψαξα οδηγίες. Ο πετ σοπάς μου είπε να το βάλω από τον αυχένα μέχρι το ακροωμιαίο.Οι αμπουλες μπαινουν στα σημεια που δεν μπορει να γλειφτει ο σκυλος και να παθει το οτιδηποτε κακο!
Γι αυτο το λογο τις τοποθετουμε σε ολη την ραχη!Ξεκιναμε απο το κεφαλι και καταληγουμε στην βαση της ουρας!
Εμποτιζουμε σε ολη την ραχη ανα 3-4 εκατοστα περιπου!
Βγαζουν αφρους απο μια πολυ πικρη γευση που δεν την αντεχουν και μαζευεται το σαλιο. Π.χ εδεινα βιταμηνες σε σταγονες απευθειας στο στομα στη γατα μου και εβγαζε "μπουρμπουλυθρες" .Εγώ εκεί που έμεινα κόκκαλο είναι αυτό με τους αφρούς από το στόμα!Πως γίνεται να βγάλει αφρούς αλλά να μην ανυσηχήσω;;;
Ισχύει;;
Καλά που το είπες τώρα αυτό γιατί δεν το ήξερα. Φαντάσου να έδινα τίποτα στο Σπούκυ και να άρχιζε να βγάζει αφρούς...Βγαζουν αφρους απο μια πολυ πικρη γευση που δεν την αντεχουν και μαζευεται το σαλιο.
Αυτό ισχύει για τα σκυλιά >25 κιλών, κάτω των 25 σε ενα σημείοΟι αμπουλες μπαινουν στα σημεια που δεν μπορει να γλειφτει ο σκυλος και να παθει το οτιδηποτε κακο!
Γι αυτο το λογο τις τοποθετουμε σε ολη την ραχη!Ξεκιναμε απο το κεφαλι και καταληγουμε στην βαση της ουρας!
Εμποτιζουμε σε ολη την ραχη ανα 3-4 εκατοστα περιπου!
Ουπς !!!Αυτό ισχύει για τα σκυλιά >25 κιλών, κάτω των 25 σε ενα σημείο
Αυτο ακρηβως θα ελεγα και εγω..!Επιπλέον το υγρό της αμπούλας είναι αρκετό θα έλεγα για να μπει σε ένα σημείο. Το βάζω σε 3-4 σημεία και δεν λέει να τελειώσει.