Αναμονη για Miniature Pinscher!!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Δεν βαριεμαι, δεν βαριεμαι!:rolleyes: (τι χαζοχαρουμενες φατσουλες ειναι αυτες;;:p)
Αρχισε από τώρα να τις ταξινομεις σε φάκελο, ανα ηλικια της μικρης της φωτογραφίες.
Εμενα με βολεψε αυτο γιατι μετά επελεγα μια από καθε ηλικια και κανω ετσι εκτυπωμενο πλέον αλμπουμ με τις καλύτερες!

• Like
Reactions: ioanna a

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
ειλικρινά και εγώ αρχικά τα μαυριδερά τα θεωρούσα ομορφότερα, τώρα βλέπω αυτήν και αλλάζω γνώμη. το όνομα που της εδωσες ταιριάζει απόλυτα.. να περάσετε πολλά απροβληματιστα χρόνια μαζί

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Σημερα τα εδεσα.
Με προσοχή ε, να έχεις το νού σου και να τσεκάρεις κάθε μέρα τα αυτάκια κάτω από την ταινία να μην κάνεις καμιά ζημιά. Θα την φέρεις στην έκθεση στο Μαρκόπουλο το επόμενο ΣΚ;

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
43
Αθήνα, Παγκράτι
Είναι για φάγωμα το μικράκι σου! Φτου Φτου! Σκόρδα! Εύχομαι να περάσσετε μαζί πολλά πολλά χαρούμενα και αγαπησιάρικα χρόνια!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Να τη χαίρεσαι! Η υπομονή και η σύνεση ανταμείβονται. Πολλά και καλά χρόνια μαζί!

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
Ευχαριστουμε πολυ!!!

Σε εκθεση δεν μπορουμε να παμε ακομα γιατι πρεπει να δουμε τι θα γινει με τα αυτακια της... της τα ελυσα σημερα να δω πως παει και εχουν κοκκινισει και απο μεσα και εχει κανει πληγουλα, και η ταινια της εχει βγαλει τις περισσοτερες τριχες,αρα μονο για εκθεσεις δεν ειμαστε!!! Θα παμε αυριο στον κτηνιατρο για εμβολιο οποτε θα τα κοιταξει και αυτος... Μωρε νοιωθω σαν να την βασανιζω τζαμπα με αυτην την ιστορια! Γιατι γενικα σε εκθεσεις δεν ξερω αν θα παμε... θα δουμε.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ευχαριστουμε πολυ!!!

Σε εκθεση δεν μπορουμε να παμε ακομα γιατι πρεπει να δουμε τι θα γινει με τα αυτακια της... της τα ελυσα σημερα να δω πως παει και εχουν κοκκινισει και απο μεσα και εχει κανει πληγουλα, και η ταινια της εχει βγαλει τις περισσοτερες τριχες,αρα μονο για εκθεσεις δεν ειμαστε!!! Θα παμε αυριο στον κτηνιατρο για εμβολιο οποτε θα τα κοιταξει και αυτος... Μωρε νοιωθω σαν να την βασανιζω τζαμπα με αυτην την ιστορια! Γιατι γενικα σε εκθεσεις δεν ξερω αν θα παμε... θα δουμε.
Μην το ταλαιπωρείς το κουταβίνι με ταινίες στα αφτάκια. Ειδικά εφόσον είδες ερεθισμό. Θα της δημιουργήσεις πρόβλημα από κει που δεν υπάρχει και είναι κρίμα. Μίλα με τον κτηνίατρο και τον εκτροφέα της αλλά εγώ προσωπικά αν έβλεπα ερεθισμό μετά από αυτό δεν θα το συνέχιζα σε καμία περίπτωση. Και σε εκθέσεις να ήθελα να πάω , η καλοπέραση του σκύλου μου θα ήταν πάνω από αυτό όπως εχω καταλάβει ότι είναι και για σένα. :)

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
Μην το ταλαιπωρείς το κουταβίνι με ταινίες στα αφτάκια. Ειδικά εφόσον είδες ερεθισμό. Θα της δημιουργήσεις πρόβλημα από κει που δεν υπάρχει και είναι κρίμα. Μίλα με τον κτηνίατρο και τον εκτροφέα της αλλά εγώ προσωπικά αν έβλεπα ερεθισμό μετά από αυτό δεν θα το συνέχιζα σε καμία περίπτωση. Και σε εκθέσεις να ήθελα να πάω , η καλοπέραση του σκύλου μου θα ήταν πάνω από αυτό όπως εχω καταλάβει ότι είναι και για σένα. :)
Ναι, και εγω δεν νομιζω οτι θα της τα ξαναδεσω. Αν και πετανε πολυ... εχει πλακα!!!Picture 002.jpg Picture 001.jpg

Καναμε σημερα το επομενο εμβολιο (DHPPI-L) και εκλαψε μονο λιγουλακι. Αδειασε και τους πρωκτικους σακους της (δεν περιμενα οτι θα βρωμαγανε ΤΟΣΟ πολυ!!!:censored:) και γενικα μας ειπε οτι ειναι σουπερ, χωρις προβληματα στα ποδια, ματια, δοντια, αυτια ολα ok... Ειναι περδικι το κοριτσι μου!!!:D

Και εχει μαθει το ονομα της εδω και 1 βδομαδα, το "κατσε" εδω και 5 μερες και χτες ξεκινησαμε το "ξάπλα" και το εχει σχεδον μαθει. Σαϊνι η μικρη!

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
(δεν μπορώ να δώ το βιντεο.....)
ετσι ντέμη συνέχισε να ταίζεις το πεινασμένο λαό του φόρουμ, δώσε υλικό κιάλλο !:love:
μπορεί να γίνεται μεγαλύτερο ριμπέλιον και από αυτό του χοντρού μπαράθεον αλλα οι φωτογραφίες όμορφων σκυλιών πάντα κάνουν τη μέρα μας λίγο καλύτερη

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
demi_truli, πως τα είχες δέσει τα αυτάκια; Αντί να πέσουν σηκώθηκαν πιο πολύ, τι έγινε;
Αυτός είναι ο σωστός τρόπος. Και την ταινία δεν τη δένουμε σφιχτά.