Αναφορά προβλημάτων και θεμάτων με τις αλλαγές


admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Συγνώμη @Ghostdoc, δεν το πρόσεξα.

Το Tapatalk δεν θα μπει διότι δημιουργεί κενά ασφαλείας. Δεν είναι θέμα διαφημίσεων (μια που αφαιρέθηκαν από την mobile έκδοση), ούτε και κάτι άλλο.
 


Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
926
Καναδάς
Στο παλιοτερο φορουμ διαβαζα τα θεματα απο την αναποδη. Δηλαδη ειχα τσεκαρει την επιλογη να εμφανιζονται τα νεοτερα μηνυματα πρωτα. Στη σελιδα 1 ενος θεματος ειχα τα νεοτερα μηνυματα και στη σελιδα 10 π.χ. ηταν το πρωτο που ξεκινησε ο θεματοθετης. Τωρα δεν μπορω να βρω την επιλογη να το διαβαζω αναποδα. Γινεται καπως?
 










admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.554
6.984
Mια που το παρατήρησα, υπάρχει η δυνατότητα να μπαίνει κατευθείαν ο τίτλος της σελίδας σε κάθε link που κάνουμε ποστ αντί για το full link? Αν θυμάμαι καλά αυτό ήταν επιλογή by default ενεργοποιημένη στο παλιό (= αν ήθελες την απενεργοποιούσες), μήπως υπάρχει εδώ κάπου και δεν το πήρα πρέφα?
 












TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.168
2.985
ΑΤΤΙΚΗ
βάζω στην αναζήτηση λοιπόν το.....''ετήσιος εμβολιασμός'' και σιγά μη μου βγάζει το θέμα...:(
 








ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
στην αναζητηση -μιας και αναφερθηκε- χρειάζεται να τα γράφουμε τονισμένα? γιατι ενα ζόρι και εγώ το τρώω....
 




russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Καλημερα σε ολες/ους.Διαβασα απο την αρχη το θεμα και εχω να ρωτησω τα εξης:

1)Πριν υπηρχε η επιλογη New posts η οποια ηταν πολυ χρησιμη γιατι χωρις να μπαινουμε ξεχωριστα σε καθε κατηγορια εμφανιζε μαζεμενα τα posts τα οποια ειχαμε αδιαβαστα σε καθε θεμα.Δεν ξερω αν γραφτηκε απο καποιο μελος με καποιον διαφορετικο τροπο και δεν το καταλαβα.Υπαρχει αυτη η καποια παρομοια επιλογη?

2)Πριν οταν εμπαινα απο κινητο οπως και τωρα,οταν ποσταρα σε καποιο θεμα και αφηνα κενα με παραγραφους για ευκολοτερη αναγνωση οταν πατουσα υποβολη εμφανιζε το ποστ ολο ενιαιο.Οταν εγραφα απο το PC το κειμενο εμφανιζοταν κανονικα με κενα και παραγραφους.Σε εσας γινοταν το ιδιο?

3)Ισχυει ακομα το auto save κατα την διαρκεια υποβολης ενος θεματος?Το θεωρω επισης χρησιμο για τον λογο οτι κατα την διαρκεια υποβολης ενος θεματος μπορει να πατηθει κατι κατα λαθος και να πρεπει να ξαναγραφουμε απο την αρχη το ποστ.Καποιες φορες εκανα αντιγραφη το ποστ που εγραφα σε περιπτωση λαθους.

4)Ποση ωρα εχουμε επιλογη να επεξεργαστουμε το ποστ που αναρτησαμε?Ειναι το ιδιο οπως πριν?

Προς το παρων εχω μπει 2-3 φορες απο κινητο μονο αλλα οχι απο το PC.1 διαφορα προς το καλυτερο ειναι οτι δεν χρειαζεται να κανω scroll αριστερα και δεξια για να διαβασω το καθε ποστ.Με ειχαν πονεσει τα ματια μου.

Ελπιζω οι αλλαγες στο φορουμ να το κανουν καλυτερο γενικα κατι το οποιο πιστευω οτι θα γινει σταδιακα με τις δικες μας επισημανσεις...