Όχι, το σκυλί είχε ξεπεράσει την κουτσαμάρα μετά από τη θεραπεία που του κάνανε που σου είπα και εφόσον οι εξετάσεις δε δείξανε τίποτα. Οπότε ήτανε απολύτως φυσιολογικό χτες όπως είναι άλλωστε εδώ και περίπου ένα χρόνο.
Καλά ρε. Εδώ ίδρωσα να θυμηθώ να γράψω τόσα επιστημονικά, εσύ στην μαγνητική κόλλησες;Αρα, σου είπε έμεσα για μαγνητική...αν κατάλαβα καλά...?
Ακριβώς. Οσο τρέχει είναι εντάξει. Θεωρητικά τουλάχιστον, μάλλον επειδή το γουστάρει πολύ. Βέβαια όσο περνάει η ώρα τρέχοντας, σιγά-σιγά βαραίνει το περπάτημά του και αρχίζει και πηγαίνει λίγο βάρκα-γυαλό. Αν σας φαίνεται ότι υπάρχει κάτι που δεν έχω κάνει, να μου το πείτε. Αλλιώς να το πάρω απόφαση ότι έτσι θα είναι στο εξής, αν και δυσκολεύομαι να το πιστέψωΠάντως είναι κάτι που χειροτερεύει με την άσκηση, γιατι στο Σχοινιά πρόβλημα δεν καταλάβαινες...
O ντόκτορ τι λέει?Να τον αφήσω να κάνει ότι θέλει; Να την μειώσω; Να την απαγορεύσω; Θα λολαθεί ο φουκαράς αν δεν τον αφήνω να τρέχει![]()
Τι να πούνε Βάσω; Ο καθένας τα δικά του. Μέχρι που βγήκαν όλες οι εξετάσεις τζάμι, είχα ακούσει πολλές θεωρίες. Ασε, που δεν με πιστεύανε ότι κουτσαίνει τόσο όσο τους έλεγα. Ο δικός μας με "άφησε" να κάνω ότι υπάρχει και δεν υπάρχει, γιατί τον είχα τρελλάνει. Μέρα παρά μέρα μ' έβλεπε μπροστά του. Η αλήθεια είναι, ότι από την αρχή και προ όλων των εξετάσεων, είχε προσανατολιστεί σ' αυτό στο οποίο καταλήγουμε, θεωρητικά πάντα γιατί δεν έχει προκύψει από τίποτα...O ντόκτορ τι λέει?
Μου είπε και ονόματα αν θέλεις να σε διευκολύνωWow!!!
Ρε Μαρία, δεν μπορώ να πω οτι κατάλαβα ακριβώς τι έχει τελικά ο Σωτήρης, αλλά αφού χαίρεσαι εσύ, μου φτάνει!
Ρε, τι δεν κατάλαβες; Αφού τα γράφω τόσο ωραία...Ξαναλέω λοιπόν:
Δεν είναι σαφές; Μην με ταράζειςεπειδή το χτυπάει συχνά το μικρό του δαχτυλάκι και νοιώθει συνεχώς ελαφρύ μάλλον πόνο, στραβοπατάει το πατουσάκι του για να το προστατεύσει. Ετσι με τον καιρό πρέπει να δημιουργείται μια κάποια, να το πω φλεγμονή ; στην άρθρωση
Οπότε τι επαναληπτική εξέταση περιμένεις??
Εννοώ, ότι εκκρεμεί να τον ξαναδεί και ο δικός μας γιατρός, να κάνει και την δική του εκτίμηση, με την λήξη της θεραπείας.
Και τι θεραπεία θα του κάνεις?
Ελπίζω καμμία. Αρκετά με τα χάπια. Λέω τώρα εγώ... Αλλωστε τελικά δεν φαίνεται να έχει κάτι παθολογικό ή ορθοπεδικό.
Ο οστεοπαθητικός (τι'ν'τούτο?) σε τι θα βοηθήσει?
Με θαυματουργές ασκήσεις τύπου φυσικοθεραπείας. Μη ρωτήσεις λεπτομέρειες. Μόλις μάθω θα ενημερώσω
Επίσης, γιατι να χτυπάει ο Σωρήρης ειδικά συνέχεια το μικρό του δαχτυλάκι (γιατι απο τη μια μεριά και όχι απο την άλλη?).
Δεν ξέρω γιατί, όμως πραγματικά το έκανε πολύ συχνά, ειδικά στο παρελθόν αλλά και τώρα μόλις πρίν περίπου 10 μέρες. Τρέχει μαλλιοκούβαρα για τα κωλοκουκουνάρια και γυρίζει με τα πόδια να τρέχει ποτάμι το αίμα. Κάποτε και τα τέσσερα. Το σύνηθες όμως είναι όντως το μπροστά δεξί. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.
Και τέλος, ΟΚ, πονάει το δαχτλο του, αλλά γιατι να επειδυνόνονται τόσο τα συμπτώματα στο σπίτι που να μην το πατάει καν?
Αυτό δεν το ξέρω. Μήπως επειδή έχει αρχίσει και πειράζεται η άρθρωση λέμε. Στην επόμενη ενημέρωση κι αυτό
Φιλάκια στο Σωτηράκη μας κι ελπίζω να είναι αυτό κι ας μην καταλαβαίνω εγώ!
Ολα τ΄άλλα τα σχολίασες. Αυτό όμως όχι ε;
Και για κάποιους κακοπροαίρετους, να πω ότι δεν είναι χοντρός. Είναι πάρα πολύ καλός στα κιλά που είναι.
Για το off topic#2, τι είχαμε πει καλέ κι εφυγε η γυναίκα?? Θα ψάξω να βρω!!
Εκτωρα. Ενας κούκλος ρε παιδιά. Επιβλητικότατο σκυλί.Off topic 2 συνέχεια: Πως λέγανε το ροτάκι? Μου φαινεται το θυμάμαι το θέμα