Απολλων....Αkita Inu

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
συγκεκριμένα εκτροφεία δεν μπορώ να σου πώ, την απέρριψα πολύ γρήγορα την επιλογή των ακίτα και δεν μπήκα στον κόπο να επιλέξω.
σερβία γενικά εχουν πολύ καλό επίπεδο πιστευω.
900 είναι εμ χαμηλή τιμή (οχι απαραίτητα και κακό αυτό όμως.)
ιδιοκτήτες ακίτα εδώ μέσα μπορούν να συζητήσουν το θέμα και να σε βοηθήσουν περισσότερο που έχουν ζήσει κιόλας την διαδικασία απόκτησης και συμβίωσης τέτοιου σκύλου και μπορούν να μιλήσουν με την εμπειρία τους.
με το πετ σοπ να λογαριαστεις γιατί εμπορευονται ψυχές , όχι γιατί λένε ψέματα. αλλα δεν θα καταφέρεις και πολλά μόνο να πέσεις στο επίπεδό τους. μυαλά δεν αλλάζοει ευκολα ο άνθρωπος ειδικά αν παίζει και οικονομικό ζήτημα (ή ζητημα περιφάνειας και ματαιοδοξίας...)

Μα ηταν και οι ιδιοι κατοχοι σκυλων και μαλιστα τα ειχαν μεσα στο μαγαζι λυτα τα δικα τους και ηταν καθαροαιμα σιγουρα αυτα ,φαινοντουσταν νομιζα οτι ειναι φιλοζωοι δεν πιστευα οτι θα δουν μονο το κερδος πιστεψα οτι ηταν ειλικρινης απεναντι μου,συζητουσαμε παρα πολυ ωρα δεν φανταζομουν οτι θα με κοροιδεψουν ετσι...

Marilen

Active Member
25 Φεβρουαρίου 2014
35
0
Δεν με νοιαζουν τα λεφτα οχι οτι ειμαι κανας πλουσιος αλλα θα προτιμουσα να διαθεσω 1000 ευρω για ενα καθαροαιμο παρα 500 ευρω για ενα ημιαιμο(χωρις να θελω να προσβαλλω τον Απολλων)
απλα ο εκτροφεας της θεσσαλονικης δεν ειχε καποιο κουταβι και ουτε περιμενε καποια γεννα στους επομενους μηνες και ετσι αποφασισα να παω στο πετσοπ νομιζωντας πως ειναι και αυτοι ειδικοι επι του θεματος και φερεγγυοι
Βλέπω οτι συνεχίζεις να ενδιαφέρεσαι για το αν είναι καθαρόαιμο. Αλήθεια γιατί κολλάς σε αυτός;;;
Βλέπεις κάποια λύση την δεδομένη χρονική στιγμή;
Δε θέλω να σε προσβάλλω, αλλά αν έχεις στο μυαλό σου να δώσεις τον Απόλλων για να πάρεις καθαρόαιμο, να έχεις στο μυαλό σου ότι αν ψάξεις καλό εκτροφείο μάλλον δε θα καταφέρεις να τους πείσεις ότι είσαι άξιος γονιός!

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Μα ηταν και οι ιδιοι κατοχοι σκυλων και μαλιστα τα ειχαν μεσα στο μαγαζι λυτα τα δικα τους και ηταν καθαροαιμα σιγουρα αυτα ,φαινοντουσταν νομιζα οτι ειναι φιλοζωοι δεν πιστευα οτι θα δουν μονο το κερδος πιστεψα οτι ηταν ειλικρινης απεναντι μου,συζητουσαμε παρα πολυ ωρα δεν φανταζομουν οτι θα με κοροιδεψουν ετσι...
απο πού φαινόταν η καθαροαιμία των συγκεκριμένων?

και αφού τη διέγνωσες, γιατί δεν διέγνωσες την μη καθαροαιμία του Απολλωνα ?

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
Πολλά θα μπορούσες να είχες κάνει, να ψάξεις σε φιλοζωικές, ακόμα και να βρεις ένα κουτάβι στο δρόμο.
Απλά μην κολλάς τόσο στο τι Θα έπρεπε να κάνεις. Κοίτα τι γίνεται από δω και πέρα. Αν νοιάζεσαι πραγματικά για το κουτάβι που απέκτησες, άρχισε να ενδιαφέρεσαι για πιο σημαντικά πράγματα απ' το αν είναι καθαρόαιμο. Ψάξε για τη διατροφή, ψάξε για τις βόλτες, ψάξε για τη στείρωση στο μέλλον, ΨΑΞΕ, ΨΑΞΕ ΨΑΞΕ. Μην προσπαθείς να πείσεις για το αν το αγαπάς. να προσπαθείς να "εκμεταλλευτείς" τις γνώσεις του καθενός εδώ μέσα. ΡΩΤΑ, ΡΩΤΑ, ΡΩΤΑ. Κάποιοι μπορεί να σου φάνηκαν λίγο απότομοι, αλλά θα δεις ότι αν πραγματικά αρχίσεις να νοιάζεσαι και να έχεις απορίες, όλοι θα σε βοηθήσουν.
να τον στηρωσω οπωσδηποτε ε?το ενδεχομενο ζευγαρωματος στο μελλον το αποκλειεις?Επειδη δεν θα δωσει καθαροαιμα ακιτα και θα υπαρχει το ενδεχομενο να μην τα παρει κανεις?

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
Βλέπω οτι συνεχίζεις να ενδιαφέρεσαι για το αν είναι καθαρόαιμο. Αλήθεια γιατί κολλάς σε αυτός;;;
Βλέπεις κάποια λύση την δεδομένη χρονική στιγμή;
Δε θέλω να σε προσβάλλω, αλλά αν έχεις στο μυαλό σου να δώσεις τον Απόλλων για να πάρεις καθαρόαιμο, να έχεις στο μυαλό σου ότι αν ψάξεις καλό εκτροφείο μάλλον δε θα καταφέρεις να τους πείσεις ότι είσαι άξιος γονιός!
Kοιτα να παρω απο εκτροφεα μαλλον δεν το βλεπω γιατι θα με απορριψει οπως λες και εσυ επειδη πρωτα απο ολα δεν μπορω να του προσφερω σπιτι με αυλη,μενω σε διαμερισμα.Επισης το πηρα αποφαση οτι ο Απολλων δεν ειναι καθαροαιμος.Συζητηση κανω απλα μη θυμωνεις δε σκοπευω να παρω αλλο κουταβι

Kahlan

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2011
170
208
Καλησπέρα κι από μένα. Το σκυλάκι σου είναι πολύ όμορφο και εύχομαι να το χαίρεσαι μέχρι τα βαθιά του γεράματα.Το να τον στειρώσεις δεν είναι απαραίτητο μα μην τον ζευγαρώσεις, σου έχουν ήδη παραθέσει κάποια θέματα προκειμένου να διαβάσεις και να καταλάβεις το γιατί.

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
troll είσαι ρε και χάνεις τον ύπνο σου από τα χαράματα της μιας μέρας ώς της άλλης για να μας κοροιδεύεις ? ;)
διαβαζε αυτά που σου έστειλαν και θα καταλάβεις γιατί ακόμα και καθαρόαιμος να ήταν ο σκύλος σου πάλι με μεγάλη επιφύλαξη θα τον ζευγάρωνες(και συνεννόηση με τον εκτροφέα του)
το κύριο που θα σε απασχολούσε δεν είναι αν θα τα πάρουν αλλα τί θα προσφέρεις στην εξέλιξη της φυλής.

Marilen

Active Member
25 Φεβρουαρίου 2014
35
0
να τον στηρωσω οπωσδηποτε ε?το ενδεχομενο ζευγαρωματος στο μελλον το αποκλειεις?Επειδη δεν θα δωσει καθαροαιμα ακιτα και θα υπαρχει το ενδεχομενο να μην τα παρει κανεις?
Όχι γι'αυτό. Είμαι σίγουρη οτι θα βγάλει αξιολάτρευτα κουτάβια.
Απλά όπως προείπα, με το να ζευγαρώνεις εσύ το σκύλο σου, εγώ τον δικό μου κ.ο.κ. μεγαλώνει το πρόβλημα με τα αδέσποτα, γιατί δεν είσαι σε θέση να κρίνεις αν αυτός που θα το πάρει θα το παρατήσει στο δρόμο μετά από έξι μήνες, όταν δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα μαζί του, είτε γιατί δεν είναι πια το γλυκό κουτάβι που πρωτοπήρε, είτε γιατί δεν φρόντισε να το εκπαιδεύσει και του χει κάνει τη ζωή πατίνι.
(Πως αλήθεια νομίζεις οτι υπάρχουν αδέσποτα;;; Φυτρώνουν;)

Και θα σου πω το εξής, κι εγώ την δικιά μου από μια τέτοια γέννα την πήρα. Ζευγάρωσε το σκυλί της, τα χάριζε, το πήρα. Πήγα σπίτι της, με γνώρισε, με συμπάθησε, μου το 'δωσε. Πολύ εύκολα γινόμαστε συμπαθείς οι άνθρωποι για 2-3 ώρες και για κάποιο σκοπό. Αυτό με κάνει απαραίτητα ικανή σκυλομάνα;; Δε με ρώτησε τίποτα. Τη διαβεβαίωσα μόνο ότι θα το αγαπάω και κοιμάται ήσυχη. So what?? Ούτε καν ξέρει τι κάνει το σκυλί που έδωσε, δεν με ξαναπήρε ποτέ.

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
Καλησπέρα κι από μένα. Το σκυλάκι σου είναι πολύ όμορφο και εύχομαι να το χαίρεσαι μέχρι τα βαθιά του γεράματα.Το να τον στειρώσεις δεν είναι απαραίτητο μα μην τον ζευγαρώσεις, σου έχουν ήδη παραθέσει κάποια θέματα προκειμένου να διαβάσεις και να καταλάβεις το γιατί.
καλημέρα δεν λέμε αυτές τις ώρες?

Marilen

Active Member
25 Φεβρουαρίου 2014
35
0
Kοιτα να παρω απο εκτροφεα μαλλον δεν το βλεπω γιατι θα με απορριψει οπως λες και εσυ επειδη πρωτα απο ολα δεν μπορω να του προσφερω σπιτι με αυλη,μενω σε διαμερισμα.Επισης το πηρα αποφαση οτι ο Απολλων δεν ειναι καθαροαιμος.Συζητηση κανω απλα μη θυμωνεις δε σκοπευω να παρω αλλο κουταβι
Γελάω και σταματάω τη συζήτηση! Σαν άνθρωπο θα σε απορρίψει! Καλό βράδυ!

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
απο πού φαινόταν η καθαροαιμία των συγκεκριμένων?

και αφού τη διέγνωσες, γιατί δεν διέγνωσες την μη καθαροαιμία του Απολλωνα ?
Οσο μπορω να διακρινω με τα λιγα που ξερω...εμφανισιακα μονο αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος
.
Οσο για τον Απολλων απο τη πρωτη στιγμη που τον ειδα σκεφτηκα οτι μπορει και να μην ειναι καθαροαιμος αλλα με διαβεβαιωσαν οτι ειναι γιατι τους ξανα ρωτησα οταν το παρελαβα

δεν ηθελα να πιστεψω οτι ειναι ημιαιμος μαλλον τι να πω...αλλα και παλι τι να εκανα να το αφηνα στο πετσοπ να ειναι μεσα στο κλουβι για κανα μηνα μεχρι να το πουλουσαν σε καποιον αλλον?

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
troll είσαι ρε και χάνεις τον ύπνο σου από τα χαράματα της μιας μέρας ώς της άλλης για να μας κοροιδεύεις ? ;)
διαβαζε αυτά που σου έστειλαν και θα καταλάβεις γιατί ακόμα και καθαρόαιμος να ήταν ο σκύλος σου πάλι με μεγάλη επιφύλαξη θα τον ζευγάρωνες(και συνεννόηση με τον εκτροφέα του)
το κύριο που θα σε απασχολούσε δεν είναι αν θα τα πάρουν αλλα τί θα προσφέρεις στην εξέλιξη της φυλής.
μα που να ξερω οτι δεν πρεπει να ζευγαρωνεις το σκυλι σου...δεν ασχολιομουν πιο πριν με αυτα τα θεματα εγω τωρα ξεκινησα να μαθαινω

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
2. Το pedigree δεν κάνει 100 Ευρώ αλλά κάπου 25-30.
Από εξωτερικό κάπου τόσο και μερικές φορές περισσότερο κοστήζει το export pedigree, επειδή πρώτα βγάζουν στον ΚΟ της χώρας εσωτερικό pedigree και μετά το αλλάζουν προς export + χρεώνουν την αποστολή φακέλου στον ξένο ιδιοκτήτη, όταν μιλάμε για κανονικό pedigree βέβαι και όχι για πλαστό πετσοπάδικο.

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
Τουλαχιστον η ημερομηνια γεννησεως ειναι η αληθινη η και εκει μου ειπαν ψεμματα???Στο pet passport λεει 26 γεναρη 2014 ...σας φαινεται για 2 μιση μηνων περιπου η ειναι κανα μηνα μεγαλυτερος?
Και την ημερομηνια γεννησης φαντζομαι μπορουν να την βαλουν οποτε θελουν αυτοι ε?
Επισης ειναι ευκολο να καταλαβει καποιος το πλαστο pedigree με το επισημο και αυθεντικο?

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Τουλαχιστον η ημερομηνια γεννησεως ειναι η αληθινη η και εκει μου ειπαν ψεμματα???Στο pet passport λεει 26 γεναρη 2014 ...σας φαινεται για 2 μιση μηνων περιπου η ειναι κανα μηνα μεγαλυτερος?
Και την ημερομηνια γεννησης φαντζομαι μπορουν να την βαλουν οποτε θελουν αυτοι ε?
Επισης ειναι ευκολο να καταλαβει καποιος το πλαστο pedigree με το επισημο και αυθεντικο?
Τώρα τι σημασία έχει;

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
mazas, να σε ρωτήσω κάτι, αυτό το φόρουμ πως το βρίκες και πότε, πριν η αμέσως μετά αφού πήρες το κουτάβι από εκείνο το πετσοπ; Ευχαριστώ.
για ποιο λογο με ρωτας?παρακαλω