μωρέ δε διαφωνώ, αλλά αν θέλει να το δοκιμάσει πάνω στο σκυλί το σαμάρι, δε χάθηκε ο κόσμος να βάλει και λουράκι μια φορά.
Εχεις καποιο να μου πρωτεινεις γιατι εγω δεν σκαμπαζω μια απο αυτα.Καλο σε θεμα ποιοτητας!
Γερό μεν,ασφαλείας αλλα κ μαλακό ωστε να μη την τραυματιζει ή να της χαλάει το τρίχωμα.
Νταξει οταν λεω εγω οτι εχω ξεχασει ΤΑ ΠΑΝΤΑ κατι ξερω. Ουτε που το σκεφτικα.Το ιδανικό ειναι να δοκιμασει οτι ειναι απο πριν ναι,αλλα απο τον χωρο φιλοξενίας της,πως θα την πάρετε να φυγετε?
Δεν είναι καθόλου σπάνιο δυστυχώς. Συμβαίνει σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Θέλει μεγάλη προσοχή.Έχετε το νου στις πόρτες τις πρώτες μέρες,το άνοιξε-κλείσε με προσοχή,μερικά από την αλλαγή περιβάλλοντος και το άγχος εμφανίζουν τάσεις φυγής.Ας υπάρχουν σαν υποψία αυτά παρότι σπάνιο...
Αν σας βγάζει ο δρόμος σας προς Καβάλα μπορώ να σου προτείνω εδώ πέραΣας ευχαριστω ολους παρα πολυ για το ενδιαφερον και τις συμβουλες σας!
Για τροφη κατελειξα στην Naturea για μικροσωμα και σε λιχουδιες επισης Naturea για αρχη. Ειπα επισης να το ρισκαρω και με ενα κλικερ και οτι βγει, απλα θα προσπαθησω να δωσω πολυ βαση στην ποσοτητα των λιχουδιων και της τροφης μην το σκασω το καημενο.
Αυτο με την πορτα που λετε το φοβαμαι παρα πολυ και εγω, γιατι η εξωπορτα τηε πολυκατικοιας ειναι παντα ανοιχτη οποτε οχι απλα 24ματια, 54 θα εχουμε ο καθενας (γι αυτο αλλωστε εχω γινει εμμονικη με την ταυτοτητα).
Για κτηνιατρο να σας πω την αληθεια η ξανθη δεν εχει νομιζω μεγαλη ποικιλλια. Σκεφτομασταν να συνεχισουμε με αυτον που συνεργαζεται με με την φιλοζωικη και εκανε την στειρωση και τις εξετασεις και βλεπουμε. Εχω σταμπαρει και αλλους δυο για παν ενδεχομενω.
Αν καποιο μελος εινα/ξερει απο Ξανθη ειμαι ολη αυτια για προτασεις.
Επειδη ο σκυλος ειναι ενηλικος σκεφτηκα μηπως θα ηταν καλο να εχω το crate ευθης εξαρχης ωστε αν χρειαστει να παω σουπερ μαρκετ να μην πεθανω στο αχγος. Για 6 κιλα σκυλο ποιο μεγεθος κανει; Εγω ετσι οπως τα ειδα καταμπερδευτικα.
Για κρεβατι, μπολακια λεμε jumbo, λουρακι, περιλαιμιο πετ σοπ, ολα.αυτα στις 14 και στις 17 θα παμε για σαμαρακι ολοι μαζι.
Αν δεν μεινουμε ικανοποιημενη απο ξανθη μερια θα σου στειλω!Αν σας βγάζει ο δρόμος σας προς Καβάλα μπορώ να σου προτείνω εδώ πέρα![]()
Χμμν. Θα το κοιταξω για τα μπολ αν ειναι...Τις έχουμε δοκιμάσει τις λιχουδιές από naturea και μου άρεσαν πολύ. Έχουν μικρό μεγεθος, είναι πιο μαλακές, τα συστατικά μου φάνηκαν πολύ καλά για λιχουδιά, αλλά η συσκευασία είναι άθλια.
Το κρεβάτι από τζάμπο, αυτό το ορθογώνιο που έχουν σε ροζ/μπλε με καφέ εμένα αντέχει ακόμα, εδώ και 2 χρόνια και το βάζω και πλυντήριο σε υψηλές θερμοκρασίες. Τα μπολ τους δε μου γέμισαν το μάτι.