Ασθένεια Σκύλου-Λύσεις

christaras-lp

Member
22 Μαϊου 2013
22
0
Γειά σας.Θα ήθελα να μοιραστώ ένα θέμα μαζί σας και ίσως να μου δώσετε πιθανές λύσεις.Έχω ένα σκυλί,την Maggie(μαγκι) είναι 1,5 χρονών και πρόσφατα είχε ένα ατύχημα.Το βράδυ λύθηκε και προφανώς έκανε βόλτες.Το πρωί ήταν μακριά από το σπίτι μου και δεν ερχόταν με το σφύριγμα μου(συνήθως έρχεται).Θεώρησα ότι απλά δεν έχει όρεξη και έφυγα.Όταν γύρισα την είδα σε πολύ άσχημη κατάσταση με πληγές στα πόδια και στις θηλές της.Ο θείος μου μου είπε πως ο αδερφός της Μάγκι ο Ερμής προσπάθησε να πιεί γάλα εάν και είναι και 2 χρονών.Την πήγαμε κατευθείαν στον κτηνίατρο και μου είπε ότι τα χτυπήματα της ήταν από στρίμωγμα.Επίσης μου είπε πως έχει πυρετονίτιδα.Είναι μια αρρώστια η οποία έχει να κάνει με την κοιλιά.Ότι δηλαδή έχει μια τεράστια μάζα και πιάνει όλη την κοιλιά της.Έκανε 2 ενεσεις δυνατές και μου είπε πως αν δεν έχει πεθάνει μέχρι το πρωί θα μου δώσει χάπια για θεραπεία.Η Μάγκι έζησε.Η ερώτηση μου είναι : τρώει τα πάντα ..δεν κάνει την αναγκη της(ο γιατρός μου είπε να την δίνουμε γιαούρτι) και δεν περπατάει...Μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω??

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Γειά σας.Θα ήθελα να μοιραστώ ένα θέμα μαζί σας και ίσως να μου δώσετε πιθανές λύσεις.Έχω ένα σκυλί,την Maggie(μαγκι) είναι 1,5 χρονών και πρόσφατα είχε ένα ατύχημα.Το βράδυ λύθηκε και προφανώς έκανε βόλτες.Το πρωί ήταν μακριά από το σπίτι μου και δεν ερχόταν με το σφύριγμα μου(συνήθως έρχεται).Θεώρησα ότι απλά δεν έχει όρεξη και έφυγα.Όταν γύρισα την είδα σε πολύ άσχημη κατάσταση με πληγές στα πόδια και στις θηλές της.Ο θείος μου μου είπε πως ο αδερφός της Μάγκι ο Ερμής προσπάθησε να πιεί γάλα εάν και είναι και 2 χρονών.Την πήγαμε κατευθείαν στον κτηνίατρο και μου είπε ότι τα χτυπήματα της ήταν από στρίμωγμα.Επίσης μου είπε πως έχει πυρετονίτιδα.Είναι μια αρρώστια η οποία έχει να κάνει με την κοιλιά.Ότι δηλαδή έχει μια τεράστια μάζα και πιάνει όλη την κοιλιά της.Έκανε 2 ενεσεις δυνατές και μου είπε πως αν δεν έχει πεθάνει μέχρι το πρωί θα μου δώσει χάπια για θεραπεία.Η Μάγκι έζησε.Η ερώτηση μου είναι : τρώει τα πάντα ..δεν κάνει την αναγκη της(ο γιατρός μου είπε να την δίνουμε γιαούρτι) και δεν περπατάει...Μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω??
ε?????

μήπως να πας σε άλλο γιατρό?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.877
8.093
Eγώ λέω να πάρεις την πυρετονίτιδα σου και να πας σ'άλλη παραλία.

christaras-lp

Member
22 Μαϊου 2013
22
0
και αλλος??
Δεν εχουν δουλιτσα τα πιτσιρικια τωρα, ενοψη γραπτων εξετασεων?
Sorry ρε φιλε αλλα που καταλαβες οτι ειμαι παιδι?

Χαχαχαχαχαχα

αδερφέ , άστο καλύτερα
Τι εννοεις?

Kαι τα ποδια της θηλαζε δηλαδη???
Θήλαζε τις θηλες της..τα ποδια εγιναν απο χτυπημα λογικα

Ναι,αλλά δεν έχει όρεξη για τίποτα!!!

Last edited by a moderator:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
christaras-lp επειδή περνάμε στο φόρουμ κάτι περίεργες μέρες τον τελευταίο καιρό, και η ιστορία σου είναι από τις πιο κουλές, που έχουμε ακούσει so far, βρες σε παρακαλώ έναν τρόπο, να την κάνεις πιο αληθοφανή, γιατί η συνέχεια της συζήτησης, θα είναι επίσης χαζή και ανούσια.

Βάλε φωτό της σκύλας σου.
Είσαι Αθήνα ή σε κάποια από τις μεγάλες πόλεις, που υπάρχουν περισσότεροι του μηδενός, καλοί γιατροί; Αν ναι, πήγαινε...χθες...σε άλλο γιατρό και φρόντισε την σκύλα σου, όπως της πρέπει. Και όταν αυτό, μπει σε μια λογική σειρά, συζητάμε και τα υπόλοιπα κουφά, που μας έχεις πει.

Last edited:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
christaras-lp επειδή περνάμε στο φόρουμ κάτι περίεργες μέρες τον τελευταίο καιρό, και η ιστορία σου είναι από τις πιο κουλές, που έχουμε ακούσει so far, βρες σε παρακαλώ έναν τρόπο, να την κάνεις πιο αληθοφανή, γιατί η συνέχεια της συζήτησης, θα είναι επίσης χαζή και ανούσια.

Είσαι Αθήνα ή σε κάποια από τις μεγάλες πόλεις, που υπάρχουν περισσότεροι του μηδενός, καλοί γιατροί; Αν ναι, πήγαινε...χθες...σε άλλο γιατρό και φρόντισε την σκύλα σου, όπως της πρέπει. Και όταν αυτό, μπει σε μια λογική σειρά, συζητάμε και τα υπόλοιπα κουφά, που μας έχεις πει.
Θαυμαζω το διπλωματικο σου ταλεντο! Δεν θα μπορουσε να εκφραστει κανεις καλυτερα!!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Κοίτα, ξαναδέστη και αν δεν πεθάνει και λυθει πάλι, μην μπεις στον κόπο να την φωναξεις, ισως ενδιαφερθεί κανένας άνθρωπος να την μαζέψει και να ασχοληθεί σοβαρά με το σκυλάκι!

christaras-lp

Member
22 Μαϊου 2013
22
0
Τι είναι η πυρετονίτιδα; Περιτονίτιδα; Το ίδιο είναι; :rolleyes:

Θα κουφαθούμε δηλαδή; :rolleyes:
O γιατρος μου ειπε οτι λεγεται καπως ετσι παντως εχει μια μαζα στην κοιλια

Κοίτα, ξαναδέστη και αν δεν πεθάνει και λυθει πάλι, μην μπεις στον κόπο να την φωναξεις, ισως ενδιαφερθεί κανένας άνθρωπος να την μαζέψει και να ασχοληθεί σοβαρά με το σκυλάκι!
Δηλαδη λες πως δεν με νοιαζει το σκυλι μου?

βάζω στοίχημα ότι η σκύλα είναι και ακιτα
Labrador

christaras-lp

Member
22 Μαϊου 2013
22
0

Δηλαδη ποιο ειναι κουφο ο γιατρος μου ειπε οτι εχει κατι τετοιο πυρετονιτιδα περιτονιτιδα κατι τετοιο..εχει μια μαζα στη κοιλια .....κουλες ? φανταζομαι οι δικιες σου πως θα ειναι ..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Μάλιστα...

Για πάμε λίγο βρε christara, να δούμε τι γίνεται. Και σου υπόσχομαι, ότι δεν θα δώσω καμμία σημασία, στην πιθανή σου ηλικία...

Γειά σας.Θα ήθελα να μοιραστώ ένα θέμα μαζί σας και ίσως να μου δώσετε πιθανές λύσεις.Έχω ένα σκυλί,την Maggie(μαγκι) είναι 1,5 χρονών και πρόσφατα είχε ένα ατύχημα.Το βράδυ λύθηκε και προφανώς έκανε βόλτες.Το πρωί ήταν μακριά από το σπίτι μου και δεν ερχόταν με το σφύριγμα μου(συνήθως έρχεται).Θεώρησα ότι απλά δεν έχει όρεξη και έφυγα.
Υποθέτω, από τα συμφραζόμενα, ότι δεν μένεις Αθήνα. Αν τυχόν μένεις Αθήνα, θα πάρει άλλη τροπή η συζήτηση...
Η παραπάνω λοιπόν περιγραφή, δείχνει καταρχάς, έναν εντελώς ανεύθυνο και επικίνδυνο για το ζώο του, ιδιοκτήτη. Συγχρόνως, διαπράττει και διάφορες παρανομίες, αφήνοντας τον σκύλο του, να κυκλοφορεί ελεύθερος, όπου του καπνίσει.

.Όταν γύρισα την είδα σε πολύ άσχημη κατάσταση με πληγές στα πόδια και στις θηλές της.
Συγχαρητήρια!!!
Η ευθύνη της κατάστασής της, είναι αποκλειστικά δικιά σου.

Ο θείος μου μου είπε πως ο αδερφός της Μάγκι ο Ερμής προσπάθησε να πιεί γάλα εάν και είναι και 2 χρονών.
Μεγαλύτερη βλακεία, δεν έχει ξαναγραφεί στο φόρουμ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Την πήγαμε κατευθείαν στον κτηνίατρο και μου είπε ότι τα χτυπήματα της ήταν από στρίμωγμα.
Ισως και να κονταροχτυπιέται, με την από πάνω, μεγάλη βλακεία, για το ποιά θα αποδειχτεί μεγαλύτερη.

Επίσης μου είπε πως έχει πυρετονίτιδα.Είναι μια αρρώστια η οποία έχει να κάνει με την κοιλιά.Ότι δηλαδή έχει μια τεράστια μάζα και πιάνει όλη την κοιλιά της.
Η ΠΕΡΙΤΟΝΙΤΙΔΑ [googlαρέ το για να μαθαίνεις], δεν είναι αρρώστεια. Είναι σοβαρότατη φλεγμονή, που οφείλεται σε κάτι. Το σε τι οφείλεται, ψάξτο για να μην επεκταθώ εδώ. Και χρήζει άμεσης και εντατικότατης παρακολούθησης και αντιμετώπισης, γιατί είναι πιθανόν να οδηγήσει σε θάνατο.

Έκανε 2 ενεσεις δυνατές και μου είπε πως αν δεν έχει πεθάνει μέχρι το πρωί θα μου δώσει χάπια για θεραπεία.Η Μάγκι έζησε.
Μπράβο της!!!
Για κάποιον περίεργο λόγο, έχει τεράστια θέληση για ζωή. Πάλεψε γι'αυτήν και χίλια μπράβο της, γιατί είχε μεταξύ άλλων, να αντιμετωπίσει δύο αδιάφορους, ανίκανους και επικίνδυνους ανθρώπους, οι οποίοι δυστυχώς αποφασίζουν για πάρτη της. Τον ιδιοκτήτη και τον γιατρό της.

Η ερώτηση μου είναι : τρώει τα πάντα ..δεν κάνει την αναγκη της(ο γιατρός μου είπε να την δίνουμε γιαούρτι) και δεν περπατάει...Μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω??
Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω. Είσαι σε καλό δρόμο, σε σχέση μ'αυτό που ξεκίνησες. Οση θέληση για ζωή και να έχει το καημένο, κάποια στιγμή θα υποκύψει. Και θα το χρωστάει σε σένα.

Καλή της τύχη, μ'εσάς που έχει μπλέξει...

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.811
4.113
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Η Μάγκι είναι προφανώς πρότυπο σκύλου ο οποίος, όσο και να προσπαθεί το αφεντικό του να το πεθάνει, εξακολουθεί να ζει!

Τι να πω! Απελπισία σκέτη!

christaras-lp

Member
22 Μαϊου 2013
22
0
sorry ρε μα**** πατε καλα? εγω φταιω την εχω αλλαξει 7 λουρια και ολο ξελυνεται δηλαδη τι να κανω να την περιφραξω ολο το μερος? ο πατερας μου ειναι μηχανικος αυτοκ. τα αυτοκινητα καθε μερα πηγαινοερχονται αν την περιφραξουμε δεν θα εχει χωρο..ευχομαι να ειχα μια αυλη αλλα δεν γινετε λογω του επαγγελματος του πατερα μου..Σας παρακαλω βγαλτε το σκασμο και πατε και ασχοληθειτε με τα δικα σας τα σκυλια

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Νομίζω ότι πλέον πρέπει να κλειδωθει έτσι και αλλιώς άτυχο είναι όχι που λυθηκε αλλά που δε βρέθηκε κάποιος να δέσει τους ιδιοκτήτες!

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Βρες έναν άλλο κτηνίατρο, πήγαινε το σκυλί μπας και το σώσεις και μετά έλα πάλι εδώ να βριστούμε...

Μη κοιτάς που δεν βρίζουμε... το ξέρουμε το άθλημα καλά αλλά σεβόμαστε τον χώρο που μας φιλοξενεί...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3