Μάλιστα...
Για πάμε λίγο βρε
christara, να δούμε τι γίνεται. Και σου υπόσχομαι, ότι δεν θα δώσω καμμία σημασία, στην πιθανή σου ηλικία...
Γειά σας.Θα ήθελα να μοιραστώ ένα θέμα μαζί σας και ίσως να μου δώσετε πιθανές λύσεις.Έχω ένα σκυλί,την Maggie(μαγκι) είναι 1,5 χρονών και πρόσφατα είχε ένα ατύχημα.Το βράδυ λύθηκε και προφανώς έκανε βόλτες.Το πρωί ήταν μακριά από το σπίτι μου και δεν ερχόταν με το σφύριγμα μου(συνήθως έρχεται).Θεώρησα ότι απλά δεν έχει όρεξη και έφυγα.
Υποθέτω, από τα συμφραζόμενα, ότι δεν μένεις Αθήνα. Αν τυχόν μένεις Αθήνα, θα πάρει άλλη τροπή η συζήτηση...
Η παραπάνω λοιπόν περιγραφή, δείχνει καταρχάς, έναν εντελώς ανεύθυνο και επικίνδυνο για το ζώο του, ιδιοκτήτη. Συγχρόνως, διαπράττει και διάφορες παρανομίες, αφήνοντας τον σκύλο του, να κυκλοφορεί ελεύθερος, όπου του καπνίσει.
.Όταν γύρισα την είδα σε πολύ άσχημη κατάσταση με πληγές στα πόδια και στις θηλές της.
Συγχαρητήρια!!!
Η ευθύνη της κατάστασής της, είναι αποκλειστικά δικιά σου.
Ο θείος μου μου είπε πως ο αδερφός της Μάγκι ο Ερμής προσπάθησε να πιεί γάλα εάν και είναι και 2 χρονών.
Μεγαλύτερη βλακεία, δεν έχει ξαναγραφεί στο φόρουμ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Την πήγαμε κατευθείαν στον κτηνίατρο και μου είπε ότι τα χτυπήματα της ήταν από στρίμωγμα.
Ισως και να κονταροχτυπιέται, με την από πάνω, μεγάλη βλακεία, για το ποιά θα αποδειχτεί μεγαλύτερη.
Επίσης μου είπε πως έχει πυρετονίτιδα.Είναι μια αρρώστια η οποία έχει να κάνει με την κοιλιά.Ότι δηλαδή έχει μια τεράστια μάζα και πιάνει όλη την κοιλιά της.
Η ΠΕΡΙΤΟΝΙΤΙΔΑ [googlαρέ το για να μαθαίνεις], δεν είναι αρρώστεια. Είναι σοβαρότατη φλεγμονή, που οφείλεται σε κάτι. Το σε τι οφείλεται, ψάξτο για να μην επεκταθώ εδώ. Και χρήζει άμεσης και εντατικότατης παρακολούθησης και αντιμετώπισης, γιατί είναι πιθανόν να οδηγήσει σε θάνατο.
Έκανε 2 ενεσεις δυνατές και μου είπε πως αν δεν έχει πεθάνει μέχρι το πρωί θα μου δώσει χάπια για θεραπεία.Η Μάγκι έζησε.
Μπράβο της!!!
Για κάποιον περίεργο λόγο, έχει τεράστια θέληση για ζωή. Πάλεψε γι'αυτήν και χίλια μπράβο της, γιατί είχε μεταξύ άλλων, να αντιμετωπίσει δύο αδιάφορους, ανίκανους και επικίνδυνους ανθρώπους, οι οποίοι δυστυχώς αποφασίζουν για πάρτη της. Τον ιδιοκτήτη και τον γιατρό της.
Η ερώτηση μου είναι : τρώει τα πάντα ..δεν κάνει την αναγκη της(ο γιατρός μου είπε να την δίνουμε γιαούρτι) και δεν περπατάει...Μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω??
Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω. Είσαι σε καλό δρόμο, σε σχέση μ'αυτό που ξεκίνησες. Οση θέληση για ζωή και να έχει το καημένο, κάποια στιγμή θα υποκύψει. Και θα το χρωστάει σε σένα.
Καλή της τύχη, μ'εσάς που έχει μπλέξει...