1) δεν ειναι μονιμα δεμενοη..καθε μερα την παω βολτα περιπου μεχρι την πλατεια που ειναι καπου στο 1 χιλιομετρο..2) την εχουμε δεμενη επειδη αυτο που επαθε το επαθε επειδη δεν ηταν δεμενη..3) μεγαλωσαμε τον χωρο στην αυλη μας οποτε δεν θα ειναι δεμενη τωρα θα την περιφραξουμε λογικαΤο γνωρίζεις ότι είναι παράνομο να είναι ο σκύλος μόνιμα δεμένος;
Εσυ δηλαδη θα την αφηνες,,και ακου να σου πω εχει την καλυτερη ζωη σε αντιθεση με τον αδερφο της τον Ερμη ο οποιος ειναι παντα δεμενος δεν τον δινουν σημασια δεν το βγαζουν βολτα και αντι να το ταιζει ο ξαδερρφος μου το ταιζει ο παππους μου λες και εχει υπωχρωση..Και δεν το λύνεις να φύγει καλύτερα; Στο δρόμο καλύτερη ζωή θα έχει!![]()
H υπώχρωση και η πυρετονίτιδα είναι παρόμοιες ασθένειες;Εσυ δηλαδη θα την αφηνες,,και ακου να σου πω εχει την καλυτερη ζωη σε αντιθεση με τον αδερφο της τον Ερμη ο οποιος ειναι παντα δεμενος δεν τον δινουν σημασια δεν το βγαζουν βολτα και αντι να το ταιζει ο ξαδερρφος μου το ταιζει ο παππους μου λες και εχει υπωχρωση..
Αν την είχα εγώ μόνο στη βόλτα θα ήταν δεμένη. Και μετά μέσα στο σπίτι.Εσυ δηλαδη θα την αφηνες,,και ακου να σου πω εχει την καλυτερη ζωη σε αντιθεση με τον αδερφο της τον Ερμη ο οποιος ειναι παντα δεμενος δεν τον δινουν σημασια δεν το βγαζουν βολτα και αντι να το ταιζει ο ξαδερρφος μου το ταιζει ο παππους μου λες και εχει υπωχρωση..
χαχαχαχαχαχαχαχαH υπώχρωση και η πυρετονίτιδα είναι παρόμοιες ασθένειες;
Αχαχχαχχαχα εγραψεεεεεH υπώχρωση και η πυρετονίτιδα είναι παρόμοιες ασθένειες;
Ηθελα να πω υπωχρεωση και ορθογραφικο λαθος περιτονιτιδαH υπώχρωση και η πυρετονίτιδα είναι παρόμοιες ασθένειες;
Ηθελα να πω υπωχρεωση και ορθογραφικο λαθος περιτονιτιδαΑχαχχαχχαχα εγραψεεεεε
Sent from my iPad using Tapatalk HD
την εχουμε δεμενη επειδη αυτο που επαθε το επαθε επειδη δεν ηταν δεμενη..
:grin::grin::grin::grin:H υπώχρωση και η πυρετονίτιδα είναι παρόμοιες ασθένειες;
Τωρα ανοιξαμε τον χωρο και θα την περιφραξουμε...Ίσως αυτό το έπαθε γιατί την έχετε αφήσει στην τύχη της; Ίσως γιατί το σκυλί θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον σε μια περιγραφμένη αυλή και όχι δεμένο σε ανοιχτό μέρος; Ξέρω ανθρώπους με συνεργείο αυτοκινήτων που πολύ απλά έχουν τα σκυλιά μέσα σε αυτό (2 στον αριθμό, όχι 1), η δουλειά του πατέρα σου δεν αποτελεί τόσο μεγάλο εμπόδιο όσο το παρουσιάζεις για την ευζωϊα του σκύλου. Πιθανοτατα να μη φταις εσύ για την κατάσταση αλλά μην πας να το πλασάρεις λες και είναι φυσιολογικό.
:grin::grin::grin::grin: