την Παρασκευη που μας ερχεται εχω το 3ο......δεν το εχω κανει ακομαΕμβολιο, σορυ αλλά δεν κατάλαβα... Κάνατε τελικά την Παρασκευή την 3η δόση (ανήμερα τα Φώτα) ;
ή έχετε ραντεβού αυτην την Παρασκευή που μας έρχεται;
την Παρασκευη που μας ερχεται εχω το 3ο......δεν το εχω κανει ακομαΕμβολιο, σορυ αλλά δεν κατάλαβα... Κάνατε τελικά την Παρασκευή την 3η δόση (ανήμερα τα Φώτα) ;
ή έχετε ραντεβού αυτην την Παρασκευή που μας έρχεται;
το εβαλα ηδη μεσα.......ετσι και αλλιως τις περισσότερες ωρες μεσα στο σπιτι ειναι ........Η και βατράχια ακόμα. Μια συμβουλή που μπορω να σας δώσω είναι να βάλετε το σκυλάκι μέσα στο σπίτι περιορισμένο για κάποιες μέρες( αν υπάρχει αυτη η δυνατότητα). Έτσι ώστε να δείτε αν θα συνεχίσει τους σπασμούς, αν δεν συνεχίσει τότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι κάτι βρίσκει και τρώει.
το καλύτερο που μπορούσες να κάνεις.το εβαλα ηδη μεσα.......ετσι και αλλιως τις περισσότερες ωρες μεσα στο σπιτι ειναι ........
sorry δεν ξερω αν το εγραψα λαθος.....δεν ειπε απο την αφαγια αλλα επειδη τρωει πολύ λαιμαργα το σκυλι μήπως δημιουργηθηκε θεμα στο στομαχι.....και γι' αυτο μου ειπε να του δινω πιο μικρα γευματα.....το καλύτερο που μπορούσες να κάνεις.
Αν και αν έχει έρθει σε επαφη με κάτι που δεν έπρεπε, μπορεί να συνεχίσει.
Θεωρώ πως χρειάζεται γιατρό δλδ να τον αξιολογήσει.
Αλλά να είναι σχετικός ρε συ, όχι σαν τον άλλον που σου είπε πως είναι απο την αφαγία... Εχουμε ακούσει διάφορα, αλλά τέτοια μ@λακία πρώτη φορά.
Τι να πω ρε γμτ...
Περαστικά να είναι και αγύριστα.
Καλο κουραγιο ευχομαι να πανε ολα καλα.sorry δεν ξερω αν το εγραψα λαθος.....δεν ειπε απο την αφαγια αλλα επειδη τρωει πολύ λαιμαργα το σκυλι μήπως δημιουργηθηκε θεμα στο στομαχι.....και γι' αυτο μου ειπε να του δινω πιο μικρα γευματα.....
Ο γιατρος που πηγα ηταν ο κοντινοτερος και οχι ο δικος μου.....δεν μπορουσα να το διακινδυνεψω ....
Θα παω στο γιατρο μου αυτη τη φορα στις 17:30 σημερα (το νωριτερο διαθεσιμο ραντεβου δηλαδη........) θα κανουμε εξετασεις και βλεπουμε πως θα προχωρησουμε. Το κακο ειναι οτι αν ξεκινησε απο τωρα που ειναι ακομα κουταβι τι θα γινει αργοτερα.......Με προβληματιζει.......Θα επανελθω μολις γυρισω απο τον γιατρο.....
Είσαι στην Αττική ή Θεσσαλονίκη; Aν ναι σε ποιο γιατρό πήγες για τον υπέρηχο;"Είναι μια διόγκωση το οποίο είναι συμβατό με ένδοηπατικο αγγείο το οποίο το βλέπεις στην ενδοηπατικη αναστομωση Πυλαίας φλεβας"...
Αυτα μετα τον υπερηχο...........Ο γιατρος ηταν απαισιοδοξος..........
Ειμαι απο Χανια......Ειναι κατι που πολλες φορες συμβαινει μου ειπαν.... Δεν ειναι κληρονομικο .....αλλα δεν ειχε να κανει με κατι τοξικο.......Είσαι στην Αττική ή Θεσσαλονίκη; Aν ναι σε ποιο γιατρό πήγες για τον υπέρηχο;
Δεν κατάλαβα την πάθηση, είναι κάτι "κατασκευαστικό" ή κάτι που προκλήθηκε από κάτι τοξικό κλπ.;
οχι δεν σηκωνει χειρουργειο καν............ Προσευχομαι για "λαθος διαγνωση"...... θα δω σε 48 ωρες με την αντιβιωση αλλα ο γιατρος ηταν απαισιοδοξος..........Λυπάμαι πολύ..
Σας μίλησε για χειρουργείο;
Υπάρχει αυτή η εναλλακτική στην περίπτωσή σας;
Ακούγεται γενετικό,δλδ προβληματικό αγγείο μέσω του οποίου επικοινωνεί το πεπτικό με το ήπαρ. Μήπως η διόγκωση δεν είναι τοσο αποτρεπτική,ώστε να εμποδίζει το ήπαρ να κάνει τη λειτουργία του.. Ελπίζω και εύχομαι να είναι έτσι.. Να πάρεις και δεύτερη γνώμη,αν μπορείς..Μακαρι μακαρι να ειναι λαθος διαγνωση.
Θα μπορούσε, αν καταλαβαίνω καλά. Η Πυλαία δε συνάπτεται καλά με κάποιο άλλο αγγείο απο πεπτικο και έτσι δεν φτάνει επαρκως οξυγονωμενο αίμα και θρεπτικά στο ήπαρ,κάτι σαν παράκαμψη πρέπει να παίζει στη ροή αυτή. Χειρουργικά μόνο αν αντιμετωπίζεται. Να μην πάρει κ άλλη γνώμη όμως ο φίλος? Ακούγεται λίγο εξειδικευμένο θέμα..Liver shunt ειναι αυτο ή καμια σχέση;
Καπως ετσι............χειρουργικα μου επαν οτι το συγκεκριμενο δεν αντιμετωπιζεται..............Θα μπορούσε, αν καταλαβαίνω καλά. Η Πυλαία δε συνάπτεται καλά με κάποιο άλλο αγγείο απο πεπτικο και έτσι δεν φτάνει επαρκως οξυγονωμενο αίμα και θρεπτικά στο ήπαρ,κάτι σαν παράκαμψη πρέπει να παίζει στη ροή αυτή. Χειρουργικά μόνο αν αντιμετωπίζεται. Να μην πάρει κ άλλη γνώμη όμως ο φίλος? Ακούγεται λίγο εξειδικευμένο θέμα..