Δεν με ενοχλεί...το θεωρώ και λίγο φυσιολογικό αλλά θα μου άρεσε και το αντίθετο.1)Σου αρέσει που δεν ξαναβλέπεις ποτέ το προιόν της εκτροφής σου ??
Σημαντικός λόγος πέραν του ότι απλά μου αρέσει είναι και το κέρδος...όχι για να με κάνει πλούσιο,αλλά για να τροφοδοτήσει και άλλα χόμπυ μου,κυρίως όμως αυτό με τα ζώα.2)Μοναδικός λόγος που παρέθεσες για τον οποίο κάνεις εκτροφη είναι για να παρακολουθήσεις τον κύκλο ζωής των ζώων σου, επειδή σε ευχαριστεί. Γιατί πρέπει να παρακολουθήσεις την γέννα όλων των θηλυκών σκύλων σου ενδεχομένως και πολλές φορές στην ζωη τους ?? Περιμένω σοβαρό λόγο που τα σκυλιά σου ζευγαρώνουν, μπορούμε να κοροιδευόμαστε εδώ ώς το άπειρο, αλλά όχι κι έτσι, δεν απευθύνεσαι σε παιδάκια 10 χρονών ...
Δεν κόβω αποδείξεις...Αν κάποιον κοροιδέψω,ξέρει το όνομα μου,την διεύθηνση μου και τα τηλέφωνα μου.3)Τα εκτροφεία πωλούν ΚΑΙ με 400 ευρώ.
Εγώ έχω πουλήσει και μπορώ να το αποδείξω ... εσύ μπορείς να αποδείξεις ότι δεν πουλάς με 800 ?? Πώς μπορείς να αποδείξεις ότι δεν κοροιδεύεις κάποιον αγοραστή ?? Εμένα με ξέρουν όλοι και επίσης τις γέννες μου, αν πώ σε κάποιον ότι ο σκύλος είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στο κολύμπι, θα βγεί ένα pedigree στο όνομά μου που δεν θα το επιβεβαιωνει, εσύ πώς ?? Επίσης για δυσπλασία κλπ κλπ ...
Θεωρώ περριτές τις πολλές εξετάσεις,όπως και πολλά πράγματα που κάνει ο αστός κυνόφιλος και δεν είναι της παρούσης.
Μάλλον έτυχε...κάποια έχουν αλλά δεν έχει ουσιαστική αξία (δεν είναι export)...Σίγουρα θα μπορούσα να κάνω το ίδιο με πολλές παραλλαγές...αλλά το κάνω έτσι.4)Γιατί αυτά τα ζώα ΝΑ ΜΗΝ έχουν pedigree ?? Θα μπορούσες ή όχι να κάνεις αυτή την δουλειά έχοντας pedigree και εξετάσεις δυσπλασίας ?? ( Η εξέταση δυσπλασίας κάνει στον ΚΟΕ 90 Ευρώ και καρδιάς - θυροειδή μπορει και τίποτα, αν έχεις φίλο κτηνίατρο - που έχεις )
Δεν την έχω...δε με ενδιαφέρει.Αν είχες ?? Θεωρείς αυτήν την ανεξέλεγκτη αναπαραγωγή νόμιμη και ότι δεν τρέχει τίποτα ... οκ ... αν ΕΓΩ είχα την όποια ''ματαιοδοξία'' ποιός και πότε θα έπρεπε να με ελέγξει ??
Παράνομο δε γνωρίζω τι είναι ακριβώς...σίγουρα ότι αφορά εφορία κλπ είναι...Δεν ξέρω ποιός θα μπορούσε να ελέγξει τα παραπάνω και δεν είμαι σίγουρος εαν θα έπρεπε να είναι παράνομα.
Σε τι διαφέρει η αναπαραγωγη ωδικών πτηνών,ψαριών,ερπετών και ζώων παραγωγής από τα σκυλιά?