Βήχας και έντονος ρουθουνισμος μετά από το πρώτο εμβόλιο

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Πετ σοπ?
Ξέρεις γιατί ρωτάω? Γιατί συνήθως τα πετ σοπ συνεργάζονται με κάποιον κτηνίατρο. Στην περίπτωση αυτή, καλό θα ήταν να το πήγαινες σε άλλο γιατρό.
Δεν ξέρω, υποθέσεις κάνω.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ωωωωχχχχ.... πετσοπένιο είναι το κουτάβι??:(:(

Εχε υπόψη σου πως ότι παρουσιάζει μπορεί απλώς τυχαία να του "βγήκε" τώρα, δεν είναι απαραίτητο να συνδέεται με το εμβόλιο....

Ο θεός κι η ψυχή τους τι κουβαλάνε αυτά τα κουτάβια....

Όταν ηρεμήσεις και φροντίσεις το κουταβάκι σου, διάβασε λίγο και για τα puppy mills να ενημερωθείς: http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=38

Πάντως αφού τρώει, πίνει και παίζει κανονικά, πιθανότατα δεν είναι κάτι το πολύ ανησυχητικό.

ROUDY

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2009
82
0
thessaloniki
ΝΑΙ...ΑΠΟ PET SHOP EINAI TO KOYTABI........ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΘΕΟΣ και ψυχη τους?τι μπορει να εχει διλαδη?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Δεν υπάρχει λόγος να σε ανησυχούμε τώρα. Κοίτα να γίνει καλά το κουτάβι και κατόπιν ενημερώσου, γιατί το σκυλάκι σου είναι προϊόν πολύ κακής εκτροφής. Διάβασε το link που σου παρέθεσε η kopritis και γενικά ψάξε λίγο το φόρουμ.

ROUDY

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2009
82
0
thessaloniki
Τα διαβασα δυστυχως αφου πηρα το σκυλακι...αλλα ρε παιδια ολα τα pet shop ειναι τοσο χαλια?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Δεν υπάρχει λόγος να σε ανησυχούμε τώρα. Κοίτα να γίνει καλά το κουτάβι και κατόπιν ενημερώσου, γιατί το σκυλάκι σου είναι προϊόν πολύ κακής εκτροφής. Διάβασε το link που σου παρέθεσε η kopritis και γενικά ψάξε λίγο το φόρουμ.

Ναι, γι'αυτό κι εγώ είπα διάβασε αφού πρώτα φροντίσεις το κουτάβι σου. Κι ευχόμαστε όλοι να είναι κάτι πολύ απλό και να διορθωθεί πολύ γρήγορα.....

Αν θες πάντως να είσαι λίγο πιο "ψυλιασμένος" όταν θα πας στον κτηνίατρο, εκτός απο το παραπάνω τοπικ, διάβασε κι αυτο: http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=4953&highlight=petshop

Δεν το παραθέτω για να σε ανησυχήσω περισσότερο (είμαι σίγουρη ότι δε χρειάζεται!!), αλλά για να είσαι προετοιμασμένος και με πολλές ερωτήσεις όταν θα πας στον κτηνίατρο.

Ξαναλέω ότι αφού το κουταβίνι (που είναι και γλυκύτατο παρεμπιπτόντως αν είναι αυτό στη φωτο) τρώει, πίνει, χέζει, και παίζει κανονικά, να μην ανυσυχείς πολύ.:):)

ROUDY

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2009
82
0
thessaloniki
ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΣΗ ΛΑΡΥΓΓΑ ΕΙΧΑΜΕ.....:( ΔΥΣΤΙΧΩΣ........ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ RONAXAN 100 .........ΜΙΣΟ ΧΑΠΙ.....ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΧΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Τι εννοείς ΕΩΣ και στένωση λάρυγγα? Τι άλλο είχε δηλαδή?

Το ροναξάν είναι αντιβιωτικό..... η στένωση του λάρυγγα είναι σύμπτωμα λαρυγγύτιδας? Γι'αυτό παίρνει αντιβιωση??

Πως το "τσιμπησε"? Ρώτησες?

ROUDY

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2009
82
0
thessaloniki
ΠΙΘΑΝΑ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ,ΑΛΕΡΓΕΙΑ.,ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΑΙΤΙΑ(ΕΚ ΓΕΝΝΗΤΗΣ )ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ.ΙΩΓΕΝΕΙΣ ΛΑΡΙΓΓΥΤΙΔΑ....ΙΣΩΣ....ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ 100%

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
ΠΙΘΑΝΑ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ,ΑΛΕΡΓΕΙΑ.,ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΑΙΤΙΑ(ΕΚ ΓΕΝΝΗΤΗΣ )ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ.ΙΩΓΕΝΕΙΣ ΛΑΡΙΓΓΥΤΙΔΑ....ΙΣΩΣ....ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ 100%
Η αντιβίωση δεν βοηθάει ούτε σε αλλεργία ούτε σε ιογενή λαρυγγίτιδα

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Nομιζω οτι τελικα το στρες ειναι μεταδοτικο!!!Ο σκυλακος εχει λιγο ασθμα τους βγαινει αν στρεσαριστουν λιγο,ρωτα το γιατρο και για κανενα σπρευ το καλοκαιρι με της ζεστες,ειχα 2 Μπουλντογκ παλια και το ειχαν και εκεινα οταν τα πηρα μετα εστρωσαν,αλλα παντα οταν ερχομουν στο σπιτι τα επιανε αυτη η δυσπνοια οπως και οταν δεν τα εδινα σημασια ειδικα το θυληκο,θελει τις 15 ημερες περιπου και παντα ηρεμα με τον μικρο τρομαζουν ευκολα.

ROUDY

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2009
82
0
thessaloniki
ΑΝ ΔΕ ΒΟΗΘΑΕΙ γιατι μου το εδωσε?στρες?απο τι ξαφνικα?δε θα το εκανε τις 2 πρωτες μερες?ξαφνικα θα το παθαινε?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Δεν έχω ανάλογη εμπειρία για σκύλους, αλλά θα του κάνει καμια καλλιέργεια να δει τι μικρόβιο μπορεί να είναι? (συνιθίζεται αυτό στους σκύλους? δεν ξέρω...)

Επίσης το kennel cough δεν έχει αντίστοιχα συμπτώματα (ούτε απο αυτό έχω εμπειρία)? ρώτησες αν υπάρχει περίπτωση να είναι αυτό?

Περαστικά στο καημενούλι....

(και γράφε με μικρά σε παρακαλούμε!:))

ROUDY

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2009
82
0
thessaloniki
οχι δε ειναι kennel ρωτησα...ειναι πολυ μικρος ακομα αλιως θα το εδινε κορτιζονη ενεσιμα....αλλα δε κανει λεει οποτε αντιβιωση και παρακολουθηση .....(το καλο ειναι πως παοολο που το ακουω και σπαραζω εχει και ενεργεια....και ορεξη και για φαγητο και για παιχνιδια.....και ολα νορμαλ)αλλα αναπναιει πολθ μπουκομενα..:(:(

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr