Βήχας και έντονος ρουθουνισμος μετά από το πρώτο εμβόλιο

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
Εμείς από μακρυά δεν μπορούμε να σου πούμε τίποτα αφού κάνουμε και απλά υποθέσεις και δεν έχουμε όλα τα δεδομένα!!!!!![/quote]

ακομα κ να τα ειχαμε δεν ειμαστε γιατροι,εκτος κ αν εσυ εισαι...;)

ROUDY

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2009
82
0
thessaloniki
γιατρος δε ειναι κανεις...αλλα ολοι σκυλια εχουμε και ειχαμε και εμενα δε μου εχει ξανατυχει..κατι τετοιο.....:(βεβαια ειναι το πρωτο μου bulldog....opote....xψαχνομε...

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
γιατρος δε ειναι κανεις...αλλα ολοι σκυλια εχουμε και ειχαμε και εμενα δε μου εχει ξανατυχει..κατι τετοιο.....:(βεβαια ειναι το πρωτο μου bulldog....opote....xψαχνομε...
εσυ καλα κανεις κ ψαχνεσαι αλλα εγω αναφερομαι στον foibos...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Όχι!Κτηνίατρος δεν είμαι!:)
Γι αυτό είπα ότι κάνουμε απλά υποθέσεις!;)

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Παιδια εγω ειπα οσο ειναι αυτο δυνατο να αποφευγεται η σε εναν γιατρο που ξερει την ρατσα,γιατι η μπουλντοκακηδες ειναι οι καλυτεροι πελατες των γιατρων,εγω προσωπικα ειχα τοτε αγνοια νομιζα οτι ειναι σαν τα αλλα σκυλια, πανω απο 10000 Γ.μαρκα πληρωσα για δηθεν προβληματα με τον λαιμο και τα αυτια το 1992.Καθε φορα να βιταμινες να φαρμακα,οχι υπαρχουν γιατροι και σας προκαλω να κανετε το τεστ,που αν πας ενα οχι αρρωστο σκυλι και του πεις ειναι αρρωστο θα σου δωσει φαρμακα,και φταινε και η ιδιοκτητες που κανουν τρελλες περιγραφες συμπτωματων και ο γιατρος πρεπει σε αυτους να δινει ηρεμιστικα,και στην Γερμανια τους δινουν τωρα Placebo δηλαδη χαπια χωρις καμια δραση,Μακη δεν του βρηκε τιποτα και του εδωσε τα χαπια ετσι,δεν ξερεις καμια φορα βοηθανε και στο τιποτα.

Last edited:

ROUDY

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2009
82
0
thessaloniki
Καλημερα.....μετα απο μισο χαπι και μια νυχτα σχεδον νορμαλ το πρωι το σκυλι τα ιδια.....:( πιστεψε omarock το σκυλι κατι εχει δυστυχως δε εχουν βρει τι.σημερα μαλλον θα το ξαναπαω αν δε δω βελτιωση μεχρι το βραδυ...

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
μηπως να πηγαινες και σε καποιον αλλο κτηνιατρο ROUDY?εκτος των δυο που ειναι στο ιδιο ιατρειο και ηδη εξετασαν το σκυλακι?
για μια ακομη γνωμη εστω,μην γινει στο τελος το κουταβι δοκιμαστης φαρμακων:(

κριμα ειναι.....επιλογες εχεις απειρες λογω πολης ........

ROUDY

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2009
82
0
thessaloniki
[μην γινει στο τελος το κουταβι δοκιμαστης φαρμακων:(

κριμα ειναι.....επιλογες εχεις απειρες λογω πολης ........[/quote]

το σκεφτομε...αλλα δοκιμαστης γιατι????ενα μονο χαπι εχει παρει.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Δεν ξέρω τι έχει το σκυλάκι σου κι αν σου έδωσαν την κατάλληλη θεραπεία όμως γενικά δεν πρέπει να απορρίπτουμε μια θεραπεία τόσο χαλαρά!Είναι σχεδόν απίθανο να δεις αποτελέσματα από την πρώτη δόση, ειδικά όταν μιλάμε για αντιβίωση!Είναι οριακό το φάρμακο να έκανε επίπεδα με την πρώτη δόση...

ROUDY

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2009
82
0
thessaloniki
ναι το ξερω δε περιμενω θαυματα. ομως αν ειναι σωστη η θεραπεια δε θα πρεπει να δω βελτιωση σημερα αυριο?( μετα απο μια 2 μερες θεραπεια?)

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
κανε λιγο υπομονη και οι γιατροι δεν πρεπει να ειναι τοσο ασχετοι....

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Το πότε θα αρχίσει να έχει βελτίωση μπορεί να στο πει μόνο αυτός που έκανε την διάγνωση κι έχει κάποια ασθένεια στο μυαλό του!Ο κάθε συνδιασμός ασθένειας - θεραπείας είναι διαφορετικός...Για κάτι μπορεί από την 2 μέρα να είναι περδικι και για κάτι άλλο να πρέπει να περάσει μια βδομάδα...
Το μόνο που μπορώ να σου προτείνω εγώ είναι να παρακολουθείς το κουτάβι σου για τυχόν αλλαγές, είτε προς το καλύτερο, είτε προς το χειρότερο κι ότι απορίες ή αμφιβολίες έχεις να μην δυστάσεις να ενοχλήσεις τον κτηνίατρό σου!;)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Chloe μην εισαι απολυτη με την εκτροφη, δεν ειναι τα αφρικανακια ολα με αρρωστο DNA,εγω ειχα 2 μπουλντογκ, αν το δεις γενικα, δεν υπαρχουν πουθενα καλη εκτροφης μπουλντογκ γιατι εδω και χρονια ειναι σε λαθος κατευθινση εντελως,
Είμαι απόλυτη με τα pet shops. Γνωρίζω τι συμβαίνει με τα μπουλντόγκ. Εσύ τι εννοείς? Ότι εφόσον υπάρχει που υπάρχει θέμα, απ' όπου και να πάρεις μπουλντόγκ είναι το ίδιο?

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Μονο με τυχη, εχει παραγινει με την εκτροφη τους εχω γνωρισει απατεωνες εκτροφεις στην Γερμανια με 50 μπουλντογκ.Κριμα τα πολυ καλα απο χαρακτηρα σκυλια.

ROUDY

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2009
82
0
thessaloniki
ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΣΗΜΕΡΑ....ΧΕΚΙΝΙΣΑΜΕ ΤΟ ΜΙΝΙΜΟΥΝ ΤΗΣ ΔΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ.......ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ////....

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
H κορτιζόνη γενικά δρα πολύ γρήγορα. Εχει άμεσα αποτελέσματα...... αν το πρόβλημα είναι αλλεργία ή κάποιο είδος αυτοάνοσου. Πρόσεξε όμως γιατι κορτιζόνη σημαίνει ότι το κουτάβι είναι πλέον ανοσοκατεσταλμένο. Αν υποπτεύονται κάποιου είδους βακτηριακή λοίμωξη (φαντάζομαι οτι γι'αυτο δώσανε αρχικά αντιβίωση), πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Πρόσεξε όμως γιατι κορτιζόνη σημαίνει ότι το κουτάβι είναι πλέον ανοσοκατεσταλμένο.
Ναι!Κι εμένα αυτό είναι που με προβλημάτισε!Πως πέρασε με τέτοια ευκολία από το ένα άκρο στο άλλο...

ROUDY

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2009
82
0
thessaloniki
Ναι!Κι εμένα αυτό είναι που με προβλημάτισε!Πως πέρασε με τέτοια ευκολία από το ένα άκρο στο άλλο...
1ον δε σταματησαμε την αντιβιωση....συνεχιζουμε για το λογο που ειπατε...και μαλιστα μου παν πως για αυτο το ξεκινησαμε με αυτη τη σειρα αντιβιωση και μετα κορτιζωνη.(γιατι ειναι μικρουλη ακομα)
2ον απεχουμε απ το αλλο ακρο απλα λιγο καλυερα ειπα....:(

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Το ένα άκρο είναι η αντιβίωση και το άλλο η κορτιζόνη!;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr