Η αντιβίωση δεν κάνει τίποτα στους ιούς.... κάνει όμως σε βακτήρια και άλλα παράσιτα.....ΑΝ ΔΕ ΒΟΗΘΑΕΙ γιατι μου το εδωσε?
Η αντιβίωση δεν κάνει τίποτα στους ιούς.... κάνει όμως σε βακτήρια και άλλα παράσιτα.....ΑΝ ΔΕ ΒΟΗΘΑΕΙ γιατι μου το εδωσε?
τι ομως μπορει να παρασιτησει στο λαρυγγα??(γιατι δε εχει τιποτα στα πνευμονια απ οτι ειπε ο γιατρος.) και τι μπορει να το προκαλεσε?Η αντιβίωση δεν κάνει τίποτα στους ιούς.... κάνει όμως σε βακτήρια και άλλα παράσιτα.....
τη ρατσα τη ξερει αλλα το σκυλι δε ειναι στρεσαρισμενο το ειδε πριν 3 μερες το εξετασε και δε ειχε κατι δε ειναι στρες.....(οχι πως αυτα που λες δε γινονται...απλα δυστιχως δε ειναι η περιπτωση μου.)οσο για τα φαρμακα του πηγαινα και αλλο σκυλι που εχω σχεδον ποτε δε μοθ εδινε φαρμακα...) και αυτο με ανυσηχει ...που εδωσε τοσο ευκολα στο κουταβι λες να μου κριβει κατι????Το στρες ειναι απο τους ανθρωπους στους σκυλους μεταδοτικο,Chloe μην εισαι απολυτη με την εκτροφη, δεν ειναι τα αφρικανακια ολα με αρρωστο DNA,εγω ειχα 2 μπουλντογκ, αν το δεις γενικα, δεν υπαρχουν πουθενα καλη εκτροφης μπουλντογκ γιατι εδω και χρονια ειναι σε λαθος κατευθινση εντελως,τα σκυλακια αυτα εχουν προβλημα με την αναπνοη και ειδικα οταν στρεσαρονται,οταν αλλαζουν περιβαλον,το καλοκαιρι μερικα οταν κανει ζεστη χρειζονται και σπρευ για το ασθμα,οταν γυριζα στο σπιτι απο την χαρα τους νομιζα θα πεθανουν απο την δυσπνοια,η οταν δεν τα εδινα σημασια ειδικα το θυληκο,και τελικα εκει που νομιζεις οτι θα πεθανει απο την δυσπνοια μπορει να τρεξει 20 χλμ. ζει με το προβλημα του,και ο γιατρος πρεπει να γνωριζει την ρατσα αλλιως θα σε πεθανει στα φαρμακα.
Φοβηθηκε τρομαξε. Και ειναι σαν να γρατζουναει το λαρυγγι του,ενα παραξενο θορυβο κανει λες και εχει αμμο στο λαιμο?Του εβαλε τιποτα στα αυτια?