Βήχας και έντονος ρουθουνισμος μετά από το πρώτο εμβόλιο

ROUDY

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2009
82
0
thessaloniki
δε εχει ουτε μια ωρα απ την ωρα που πηρε το χαπι....καμια διαφορα αλλα ειναι λογικο....

ROUDY

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2009
82
0
thessaloniki
Η αντιβίωση δεν κάνει τίποτα στους ιούς.... κάνει όμως σε βακτήρια και άλλα παράσιτα.....
τι ομως μπορει να παρασιτησει στο λαρυγγα??(γιατι δε εχει τιποτα στα πνευμονια απ οτι ειπε ο γιατρος.) και τι μπορει να το προκαλεσε?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ιδέα δεν έχω..... δυστυχώς οι αντιβιώσεις δίνουν και παίρνουν (και στους ανθρώπους και στα σκυλιά και στην κτηνοτροφία) με καταστροφικές συνέπειες, και χωρις ιδιαίτερα αυστηρά κριτήρια....

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Το στρες ειναι απο τους ανθρωπους στους σκυλους μεταδοτικο,Chloe μην εισαι απολυτη με την εκτροφη, δεν ειναι τα αφρικανακια ολα με αρρωστο DNA,εγω ειχα 2 μπουλντογκ, αν το δεις γενικα, δεν υπαρχουν πουθενα καλη εκτροφης μπουλντογκ γιατι εδω και χρονια ειναι σε λαθος κατευθινση εντελως,τα σκυλακια αυτα εχουν προβλημα με την αναπνοη και ειδικα οταν στρεσαρονται,οταν αλλαζουν περιβαλον,το καλοκαιρι μερικα οταν κανει ζεστη χρειζονται και σπρευ για το ασθμα,οταν γυριζα στο σπιτι απο την χαρα τους νομιζα θα πεθανουν απο την δυσπνοια,η οταν δεν τα εδινα σημασια ειδικα το θυληκο,και τελικα εκει που νομιζεις οτι θα πεθανει απο την δυσπνοια μπορει να τρεξει 20 χλμ. ζει με το προβλημα του,και ο γιατρος πρεπει να γνωριζει την ρατσα αλλιως θα σε πεθανει στα φαρμακα.

ROUDY

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2009
82
0
thessaloniki
Το στρες ειναι απο τους ανθρωπους στους σκυλους μεταδοτικο,Chloe μην εισαι απολυτη με την εκτροφη, δεν ειναι τα αφρικανακια ολα με αρρωστο DNA,εγω ειχα 2 μπουλντογκ, αν το δεις γενικα, δεν υπαρχουν πουθενα καλη εκτροφης μπουλντογκ γιατι εδω και χρονια ειναι σε λαθος κατευθινση εντελως,τα σκυλακια αυτα εχουν προβλημα με την αναπνοη και ειδικα οταν στρεσαρονται,οταν αλλαζουν περιβαλον,το καλοκαιρι μερικα οταν κανει ζεστη χρειζονται και σπρευ για το ασθμα,οταν γυριζα στο σπιτι απο την χαρα τους νομιζα θα πεθανουν απο την δυσπνοια,η οταν δεν τα εδινα σημασια ειδικα το θυληκο,και τελικα εκει που νομιζεις οτι θα πεθανει απο την δυσπνοια μπορει να τρεξει 20 χλμ. ζει με το προβλημα του,και ο γιατρος πρεπει να γνωριζει την ρατσα αλλιως θα σε πεθανει στα φαρμακα.
τη ρατσα τη ξερει αλλα το σκυλι δε ειναι στρεσαρισμενο το ειδε πριν 3 μερες το εξετασε και δε ειχε κατι δε ειναι στρες.....(οχι πως αυτα που λες δε γινονται...απλα δυστιχως δε ειναι η περιπτωση μου.)οσο για τα φαρμακα του πηγαινα και αλλο σκυλι που εχω σχεδον ποτε δε μοθ εδινε φαρμακα...) και αυτο με ανυσηχει ...που εδωσε τοσο ευκολα στο κουταβι λες να μου κριβει κατι????

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Φοβηθηκε τρομαξε. Και ειναι σαν να γρατζουναει το λαρυγγι του,ενα παραξενο θορυβο κανει λες και εχει αμμο στο λαιμο?Του εβαλε τιποτα στα αυτια?

ROUDY

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2009
82
0
thessaloniki
Φοβηθηκε τρομαξε. Και ειναι σαν να γρατζουναει το λαρυγγι του,ενα παραξενο θορυβο κανει λες και εχει αμμο στο λαιμο?Του εβαλε τιποτα στα αυτια?

οχι....ρουθουνιζει εγω νομιζα πως εχουν κλεισει τα ρουθουνια του ομως μου παν πως ειναι στο λαρυγγα το προβλημα απλα δε ξερουν ακριβη αιτια.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Λοιπον αστο μην κανεις τιποτα,ουτε χαπια,το μπουλντογκ ρουθουνιζει οταν κατι του φαινεται περιεργο,παραξενο,καινουργιο δωστου 15 ημερες,οπως τα αλογα και οι ταυροι κανει φυσαει την μυτη του καπως και ψιλοτρεχει η μυτη του,πυρετο δεν εχει μαλλον,τα αυτια του να προσεχεις και να αποφευγεις τους γιατρους οσο αυτο ειναι δυνατο.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
συγνωμη....

προτεινεις σε μελος απο το ιντερνετ, να αγνοησει τις συμβουλές του γιατρου που το εξέτασε :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Συγγνώμη omarock, αλλά όσο καλά και να ξέρεις τα bulldog πως μπορείς να προτείνεις σε κάποιον που δεν έχεις δει ποτέ την κατάσταση του σκύλου του να μην ακολουθήσει την φαρμακευτική αγωγή που το έδωσε ο ΓΙΑΤΡΟΣ;;;;;;;:confused::confused::confused::confused:
Αν έχεις αμφιβολίες ρώτα δεύτερο γιατρό!
Εμείς από μακρυά δεν μπορούμε να σου πούμε τίποτα αφού κάνουμε και απλά υποθέσεις και δεν έχουμε όλα τα δεδομένα!!!!!!

ROUDY

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2009
82
0
thessaloniki
δε εχει κακη προθεση (αλωστε εμπιστευομαι 100% το γιατρο.) η θεραπεια θα γινει οπως μου ειπαν εδω απλα προσπαθω να το μοιραστω και ισως να βγαλω καποιο συμπερασμα.γνωμες μαζευω ολες δεκτες.δε θα κανω ολα οσα μου λενε βεβαια.(τους χρηστες του forum ενοω οχι τους γιατρους.) και βασικος λογος ειναι πως εχουν εξετασει το σκυλακι μου.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
ΟΚ, αλλά πάρε και καμια δεύτερη γνώμη (γιατρου) και κάνε πολλές ερωτήσεις! (του τύπου: γιατί, γιατρέ, δίνετε αντιβίωση? τι υποπτεύεστε? )

ROUDY

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2009
82
0
thessaloniki
τα γιατι τα εγραψα σε λιγο παλιοτερο ποστ οσο για δευτερη γνωμη το ιατρειο εχει 2 γιατρους...δε φτανει?να τον παω και αλλου?μηπως μπερδευτει η κατασταση?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Απ'αυτά που ανέφερες κανένα δε διορθώνεται με αντιβίωση. Επίσης είπες οτι ήθελε να του κάνει κορτιζόνη.... ουδεμία σχέση με αντιβίωση (τελείως διαφορετικά πιθανά αίτια).

Οτι νομίζεις κάνε. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να ξέρω συγκεκριμένα με τι σκεπτικό δίνει οτι δίνει (είτε αντιβίωση είτε κορτιζόνη).

ROUDY

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2009
82
0
thessaloniki
παραδεκτικαν πως δε εχουν βρει την αιτια.πιθανολογουσαν πραγματα και απο κοινου αποφασισαν το λιγοτερο επιπονο φαρμακο για αρχη και παρακολουθηση αν αυριο δε αλαξει τιποτα ειπαν να το ξαναπαω και να το ξαναδουν.........ειναι τακτικη που ακολουθητε γι ακουταβια ειδικα????

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Δεν ξέρω (πάνε 25 χρόνια που είχα κουτάβι), αλλά δε νομίζω. Ισχύει για ολα μάλλον. Δυστυχώς δίνουν αντιβιώσεις ετσι "σε περίπτωση που κάνει κάτι".

Οπως είπα και πάνω, καταστροφικό. Οχι για τη συγκεκριμένη περίπτωση (δεν παθαίνει τίποτα το κουτάβι), αλλά γενικότερα. Ετσι δημιουργούνται μικροοργανισμού που δεν τους πίανει κανένα αντιβιοτικό.

ROUDY

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2009
82
0
thessaloniki
το γνωριζω και εχεις ενα δικιο...και σε ανθρωπους το ιδιο κανουν αλλα....δε ειναι στο μηπως αν ειναι καπιο βακτηριο η καποια λοιμωξη θα το βοηθησει αν οχι ψαχνουμε περετερο...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr