Βγήκε το πόδι..

martha_aris

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
179
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ξέρω ότι κάποιοι θα αντιδράσουν πάρα πολύ άσχημα αλλά εγώ αλήθεια χρειάζομαι λίγο δύναμη..Νιώθω ότι έχω αποτύχει πλήρως. Εχθές ενώ έλειπα στην δουλεία και ο μικρός ήταν στο σπίτι με τον άντρα μου είχαμε ένα ((ατύχημα)). Πηγαίνοντας από το δωμάτιο στο σαλόνι βρήκε τον Άρη πάνω στο τραπέζι να τρώει και 3 κ0υρ@δες στο πάτωμα. Χρειάστηκαν μόνο 3 μπάτσες στον πισινό και του βγήκε το ποδαράκι. Εκτός ότι ο μικρός τραβάει όλο τον πόνο εγώ έχω ανεβάσει πίεση και τρέμω όλη μέρα. Δεν ξέρω αν ο γιατρός μου τα λέει όλα γιατί μου είπε κάποια πράγματα και μετά ψιθύριζε με τον συνάδελφο του. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία (να βγει το πόδι)? Είναι εύκολο να πάνε όλα καλά?

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ti σου είπε ο γιατρός ακριβώς?
Καταρχήν γιατί να χτυπήσει το σκυλι?
Ξέρεις ότι μπορούμε να σου πούμε πολλά για την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά, αλλά κάτι μου λέει πως τα ξέρεις ήδη, οπότε θα αρκεστώ στα περαστικά στο σκυλάκι σου, και φυσικά να ξέρεις πως πολύ πιθανόν να του δημιούργησε προβλήματα φοβίας..
Δεν θέλω να πω άλλα γιατί θα μιλήσω άσχημα :(

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Πρώτα από όλα περαστικά του μικρού! Ελπίζω το ποδαράκι του να γίνει γρήγορα καλά και να μη του μείνει κάποιο πρόβλημα...

Τι ακριβώς σου είπε ο γιατρός?

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Εννοείς εξάρθρωση από τον γοφό το βγήκε το πόδι???
Το επανέφερε? τι?

όσο για τα υπόλοιπα επειδή κάτι μου λέει ότι έφαγε σουτ και έφτασε απέναντι το δόλιο.... δεν θα επεκταθώ...:mad:

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Ποσο
πρεπει να ειναι καποιος για να ριξει μπατσες σε ενα μικροσωμο σκυλακι; Το πιθανοτερο που θα ψιθυριζε στο βοηθο ο γιατρος ειναι το ποσο ανευθυνοι ειναι καποιοι ιδιοκτητες. Τις μπατσες θα επρεπε να τις φατε εσεις που δεν εχετε εκπαιδευσει το σκυλακι να μη χεζει μεσα και να μην τρωει πανω απο το τραπεζι. Μακαρι το σκυλακι σου να ειναι καλα και να μην του αφησαν προβλημα στο ισχυο αυτες οι μπατσες. Και στην τελικη καποια ατυχηματα θα τα εχεις με το σκυλι και ειναι και αυτα που θα θυμασαι μετα και θα γελας. Την αλλη φορα δηλαδη τι θα γινει, θα του ριξει σουτ; Λενε οτι απο τα λαθη μαθαινεις. Ελπιζω να συνειδητοποιησατε το ποσο μεγαλο λαθος ηταν αυτο, να πηρατε ενα μαθημα με αυτο το ατυχο συμβαν και να μην το επαναλαβετε.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
O σκύλος σε τι κατάσταση είναι τώρα; Όταν βγαίνει ένα μέλος μας ο γιατρός το βάζει κατευθείαν. Είναι επίπονο αλλά δεν χρειάζεται επέμβαση (το έχω πάθει προσωπικά, όχι από μπατσες..).
Όσο για τις τρεις μπάτσες; Μην σε παραμυθιάζει κανείς Μάρθα με τρία ελαφρά μπατσάκια δεν βγαίνει το πόδι ούτε από μικρόσωμο..Δεν λέω τίποτα άλλο γιατί σεβομαι την σύγχιση σου και την στεναχώρια σου.

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
vasgial δεν ειναι σωστο να ειναι καποιος τοσο απολυτος
για την κοπελλα δεν αμφιβαλλω οτι αγαπαει το σκυλι της
δεν ειναι ομως αυτη υπευθυνη για τις πραξεις του ανδρα της
μπορει ομως να του τις κοψει ... μαχαιρι:mad:
για συμπαρασταση μπηκε

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
vasgial δεν ειναι σωστο να ειναι καποιος τοσο απολυτος
για την κοπελλα δεν αμφιβαλλω οτι αγαπαει το σκυλι της
δεν ειναι ομως αυτη υπευθυνη για τις πραξεις του ανδρα της
μπορει ομως να του τις κοψει ... μαχαιρι:mad:
για συμπαρασταση μπηκε
Καποιος που χτυπαει καποιον πιο αδυναμο απο αυτον δεν κανει διακρισεις, σκυλια, γατια, παιδια μπαινουν ολα στο ιδιο τσουβαλι. Αν εισαι ανθρωπος που επιβαλεσαι με αυτον τον τροπο τοτε... αστα να πανε.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Καποιος που χτυπαει καποιον πιο αδυναμο απο αυτον δεν κανει διακρισεις, σκυλια, γατια, παιδια μπαινουν ολα στο ιδιο τσουβαλι. Αν εισαι ανθρωπος που επιβαλεσαι με αυτον τον τροπο τοτε... αστα να πανε.
Να σου πω κάτι; Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Η μόνη μου ένσταση είναι ότι η κοπέλα μπήκε, είπε το αληθινό συμβάν ενώ θα μπορούσε να μας παραμυθιάσει, πιθανότατα θα ήθελε πολύ να πνίξει τον άντρα της και κρατιέται και χρειάζεται λίγη υποστήριξη.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Συγνώμην τώρα...ενα μικρόσωμο σκυλάκι πως μπορεί να ανέβει σε τραπέζι ?? (εκτός αν ηταν πολυ χαμηλό)

Μήπως το σκυλάκι εκανε κάκα του ...και ο σύζυγος το σουτάρισε κανονικά ...και έβαλε και γκόλ!!!!:mad:

Η χειροδικία ( ή ποδοχειρία) δεν είναι επιλεκτικά κατευθυνόμενη....

Ξέρω οτι αναζητάς συμπαράσταση ...αλλά είναι δύσκολο να μην εξοργίζεται κανείς με το συμβάν. Απλά πάρα πολύ δύσκολο...

Δεν ξέρω τι θα έκανα αν ήμουν στη θέση σου...ή μάλλον ξέρω αλλά δεν μου επιτρέπεται να το πώ....

Συγχύστηκα πάλι...:mad:

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Από τρεις μπάτσες σίγουρα δεν βγαίνει ένα πόδι , τώρα αν μιλήσουμε για του κλότσου και του μπάτσου , μάλλον του κλότσου ήταν η περίπτωση σας.
Κανονικό πέναλτι ο κύριος και μάλιστα με σκορ .
Εύχομαι περαστικά και στους δύο .

martha_aris

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
179
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Για να μην έχετε λογομαχίες μεταξύ σας γιατί από την αρχή είπα ότι δεν τον δικαιολογώ καθόλου ήταν απαράδεκτο αυτό που έκανε αλλά είμαι τόσο αγχωμενη που δεν πρόλαβα να αντιδράσω ιδιαίτερα. Όταν περάσουν όλα με το καλό θα τα ξανά πούμε πιο σοβαρά. Αν αρχίσω να σκέφτομαι αν μου λέει ψέματα πρέπει να μπω σε άλλο σαιτ για σχέσεις. Του έδωσε τρεις προφανώς πολύ δυνατές δεν το αρνήθηκε αν δεν ήθελε να το μάθω θα μου έλεγε έπεσε. Σήμερα με αναισθησία βάλαμε το ποδι αλλά θα δούμε αν είναι καλά σε λιγες μέρες προς το παρόν ακινησια. Εγώ ελπίζω ότι μετά από αυτό όλα θα είναι πολύ καλύτερα στην συμπεριφορά του. Στο τραπέζι ανέβηκε πολύ εύκολα γιατί είναι σχετικά κοντό και είναι και λίγο πηδηχτουλης. (απάντησα σε όλους νομίζω...)

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Περαστικά στο σκυλάκο σου εύχομαι να πάνε όλα καλά. Πως είναι τώρα,κανένα παυσίπονο για να μην πονάει; Άντε να το κρατήσεις σε ακινησία τώρα...

ΥΓ.Παιδιά δεν νομίζω ότι είναι πρέπων αυτή τη στιγμή να αρχίζουμε όλοι να κράζουμε την κοπέλα,τον άντρα της κλπ. Δε δικαιολογώ τη συμπεριφορά αλλά στην τελική η κοπέλα είπε ότι είναι ταραγμένη,και εγώ ετσι θα ένιωθα,μπήκε να μας πει για το πρόβλημα της (το βγάλσιμο του ποδιού),τώρα αν κάνει ποστ για τη χειροδικία ας την κράξουμε εκεί :Ρ

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Περαστικά σας. Ευχομαι ο πόνος του μικρού να είναι μάθημα για τους μεγάλους.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Δεν διαφωνώ με κανέναν αλλά είμαστε ένα κυνοφιλικό φόρουμ,
κι ειμαστε εδώ επειδή αγάπαμε τα σκυλιά..
Κάθε μέρα λυπούμαστε και θυμώνουμε για κακοποιήσεις σκύλων, και για μένα το ξύλο που φτάνει σε εξάρθρωση είναι ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ.Όπως και το ξύλο που δεν φτάνει καν σε τέτοιο σημείο, το ίδιο είναι
Επίσης προσωπικά έχω σκύλο φοβικό επειδή κάποιος του τράβαγε κλωτσιές για τέτοιους ασήμαντους λόγους και κάθε μέρα δίνω μάχη για να αποκτήσει αυτοπεποίηθηση..

Και πολλοί ακόμα που υιοθέτησαν πρώην κακοποιημένα βρίσκονται στην ίδια θέση...
Τι θέλετε να πούμε ρε παιδιά?
Ξαναλέω είμαστε κυνο-ΦΙΛΙΚΟ forum.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ελπίζω να μπερδεύτηκε στην σύνταξη και να εννοεί την συμπεριφορά του άντρα της, γιατί ο σκύλος δε φταίει. Έπραξε σαν σκύλος. Ο άντρας της δεν έπραξε σαν άνθρωπος.