Βγήκε το πόδι..

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Εγώ ένα ξέρω , ότι κάποιος που εύκολα χτυπά σήμερα ένα σκυλί το ίδιο εύκολα χτυπά και ένα παιδί και ου το καθ, εξής.
Καμιά φορά κάποια πράγματα δεν είναι τόσο αθώα.
Έχω ακούσει να λένε <<είναι Άγιος άνθρωπος αλλά άμα εκνευριστεί δε ξέρει τι κάνει >>
Όπως λέμε και στην ιατρική << καλύτερα σκότωσε το μικρόβιο παρά να θεραπεύεις αργότερα την ασθένεια >>

ΥΓ Δεν είμαι γιατρός

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Δεν μίλα για το συγκεκριμένο άνθρωπο , γενική είναι η παρατήρηση .
Αν όμως μπω στη διαδικασία να το αναλύσω λίγο παραπάνω ξέρεις τι βλέπω?
Ας πούμε ότι ο κάθε άνθρωπος έχει στιγμές έκρηξης και εκνευρισμού , σηκώνει ξαφνικά το χέρι και ρίχνει μία σε ένα σκύλο μια σταλιά , ο σκύλος θα πάει 2 μέτρα μακριά .
Για να του καταφέρω λοιπόν και επιπλέον χτυπήματα τότε το κίνητρο μου δεν είναι η διόρθωση ή η αποτροπή αλλά η βλάβη , άλλο χτυπάω για να αποτρέψω και άλλο χτυπώ για να βλάψω .

edit: Ότι και να περνάω , ότι και αν μου συμβαίνει ,όπως και να έχω μεγαλώσει , δεν μου δίνει το δικαίωμα της βίας.

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
περαστικά στο σκυλάκι σου....
Ίσως θα ήταν καλό να το δει και κάποιος ορθοπεδικός κτηνίατρος πιο ειδικευμένος γιατι καμιά φορά δεν μπαίνει σωστά ένα κόκκαλο στην θέση του....πρόσεξε επίσης να ακολουθήσεις τις οδηγίες του γιατρού για την άσκηση του η την φυσιοθεραπεία γιατι μπορεί να μαζέψει υγρό η εξαρθρωμένη άρθρωση.....

την ενδοοικογενειακή σου κατάσταση δεν ειναι δικαστής κανείς εδώ για να την κρίνει.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Σαφώς και δεν είναι δουλειά μας να κρίνουμε την ενδοοικογενειακή κατάσταση.
Προσωπικά εμενα δεν με αφορά και ούτε θα μπω στην διαδικασία να σχολιάσω κάτι γι αυτό.

Εμένα με ενδιαφέρει η περίπτωση ενός σκύλου που έφαγε τόσο ξύλο που του εξαρθρώθηκε το πόδι,
και δεν θα κάνω μόκο πάνω σε αυτό για κανένα λόγο..

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Τίποτα δε συγχωρεί τη βία. Στην περίπτωση αυτή εδώ δε νομίζω να ήθελε ο άντρας να χτυπήσει τον σκύλο με σκοπό να τον βλάψει. Αλλά πάλι δεν ξέρω πώς λειτουργεί σε σχέση με τον σκύλο. Με νοιάζει μόνο να φροντίσει η φίλη μας να μην ξαναχτυπηθεί ο σκύλος.

m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Ότι και να περνάω , ότι και αν μου συμβαίνει ,όπως και να έχω μεγαλώσει , δεν μου δίνει το δικαίωμα της βίας.
Συμφωνώ απόλυτα! Αν ήταν έτσι θα είχαμε βγει στους δρόμους με όπλα...
Επίσης, συγνώμη αν είμαι απόλυτη, αλλά δεν πιστεύω οτι δεν θα ξανασυμβεί...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
ελπίζω ότι μετά από αυτό όλα θα είναι πολύ καλύτερα στην συμπεριφορά του.
Δεν ξέρω αν συνειδητοποιείς ότι με αυτή σου την φράση έμμεσα θεωρείς ότι το ξυλο που του έδωσε είναι δικαιολογημένο και θα έχει καλά αποτελέσματα..Είχα κάθε διάθεση να σεβαστώ την ταραχή σου και να μην πω τίποτα άλλο αλλά με τέτοια αντίδραση από μέρους σου δικαιολογείς την κακοποίηση του σκύλου. Ελπιλζω να μην κατάλαβα καλά.

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Δεν ξέρω αν συνειδητοποιείς ότι με αυτή σου την φράση έμμεσα θεωρείς ότι το ξυλο που του έδωσε είναι δικαιολογημένο και θα έχει καλά αποτελέσματα..Είχα κάθε διάθεση να σεβαστώ την ταραχή σου και να μην πω τίποτα άλλο αλλά με τέτοια αντίδραση από μέρους σου δικαιολογείς την κακοποίηση του σκύλου. Ελπιλζω να μην κατάλαβα καλά.
Εγω νομιζω οτι αναφεροταν στη συμπεριφορα του αντρα της!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Εγω νομιζω οτι αναφεροταν στη συμπεριφορα του αντρα της!
Διαβάζοντας το κείμενο δύο φορές δεν κατάλαβα αυτό :/
Mακάρι να έχεις δίκιο.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Καταρχην να ευχηθω και γω περαστικα στο σκυλακι. Μετα τι να πω... Ναι η κοπέλα μπηκε για να βρει συμπαράσταση και να μαζεψει αποψεις απο τυχον ομοιοπαθεις, αλλα δεν γινεται να μην σχολιασεις και το γεγονος!!! Αν ελεγε δλδ χτυπησε το παιδι μου επειδη εκανε ζημια και του εβγαλε το χερι, ουτε αυτο θα μας απασχολουσε? Θα ευχομασταν μονο περαστικα??
Ποσο ξυλο πρεπει να εριξε στο σκυλακι για να του βγει το ποδι?? Δλδ ελεος!! Και γιατι του το εριξε?? Για δικα τους λαθη.
1. Εσεις ειστε υποχρεωμενοι να μαθετε το σκυλακι σας (με εκπαιδευση κ οχι ξυλο) να μην ανεβαινει οπου θελει
2. Επισης επρεπε να τον μαθετε να μην τα κανει οπου βρει και να περιμενει τη βολτα
Αυτα ειναι πραγματα για τα οποια υπευθυνος ειναι ο ιδιοκτητης και οχι ο σκυλος. Και βαζω στοιχημα οτι το σκυλι ουτε καν καταλαβε για ποιο λογο εφαγε το ξυλο, αν ο αντρας σου αργησε να δει τη "ζημια" που εκανε. Οποτε αδικα το ξυλο.. (οχι οτι σε διαφορετικη περιπτωση θα εχε δικιο, αλλα λεμε..)
τι συγχυση πρωι πρωι...:mad:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
1. Όταν περάσουν όλα με το καλό θα τα ξανά πούμε πιο σοβαρά.
2.Αν αρχίσω να σκέφτομαι αν μου λέει ψέματα πρέπει να μπω σε άλλο σαιτ για σχέσεις.
3.Του έδωσε τρεις προφανώς πολύ δυνατές δεν το αρνήθηκε αν δεν ήθελε να το μάθω θα μου έλεγε έπεσε.
4.Σήμερα με αναισθησία βάλαμε το ποδι αλλά θα δούμε αν είναι καλά σε λιγες μέρες προς το παρόν ακινησια.
5.Εγώ ελπίζω ότι μετά από αυτό όλα θα είναι πολύ καλύτερα στην συμπεριφορά του.
6.Στο τραπέζι ανέβηκε πολύ εύκολα γιατί είναι σχετικά κοντό και είναι και λίγο πηδηχτουλης. (απάντησα σε όλους νομίζω...)
1. Θέλω να πιστεύω...ότι αναφέρεσαι στον εαυτό σου...
2. Βάλτο σαν υποψία στο πίσω μέρος του μυαλού σου...
3.Από που μωρέ θα σου έλεγε οτι έπεσε και έκανε εξάρθρωση ...απο το μπαλκόνι ??
4. Ελπίζω το σκυλί να αναρρώσει τελείως και σωματικά & ψυχολογικά..
5. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ..πάντα..
6.Ο Ερμής είναι πάρα πολύ πηδηχτούλης ...αλλά δεν έχει τολμήσει ποτέ να ανέβει στο τραπέζι....γιατί άραγε ? (σίγουρα όμως γιατί δεν της μάζεψε ποτέ!!!)

martha_aris

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
179
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συμφωνώ απόλυτα! Αν ήταν έτσι θα είχαμε βγει στους δρόμους με όπλα...
Επίσης, συγνώμη αν είμαι απόλυτη, αλλά δεν πιστεύω οτι δεν θα ξανασυμβεί...
Δεν θα ξανά αφήσω εγώ να ξανασυμβεί. Και είμαι και εγώ από αυτούς που πιστεύουν ότι αν γίνει μια φορά θα ξαναγίνει αλλά επειδή πραγματικά ήταν η πρώτη φορά και είδα πως είναι τώρα που είδε τι του προκάλεσε και ελπίζω....

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Λιγο πολυ σε ολους εχει τυχει ο σκυλος μας να κανει σκανταλιες και να χρειαζεται να τον διορθωσουμε
και κατρουλια να μαζεψουμε και ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι οταν εχεις σκυλο μεσα στο σπιτι.
Αυτο δεν σημαινει οτι σηκωνουμε το χερι και οποιον παρει ο χαρος.

Μαρθα νομιζω πρεπει να κανεις μια συζητηση με τον αντρα σου και να ξεκαθαρισετε καποια πραγματα.
Καταλαβαινω οτι το αγχος ειναι υπερβολικο στις μερες που ζουμε και οι πιεσεις απιστευτες αλλα δεν φταει
σε τιποτα να την πληρωνει ενας σκυλος. Μπορει τωρα να εχει μετανιωσει αλλα αυτο δεν σημαινει οτι αν
ξαναοργιστει δεν θα ξανασηκωσει το χερι του. Και για να μιλαμε για εξαρθρωση δεν πεσανε μονο
τρεις μπατσες με το χερι αλλα και κατι περισσοτερο.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Μαρθα οπως σου ξαναειπαν, απο 3 σφαλιαρες με το χερι δεν βγαινει το ποδι του σκυλου. Εκτος αν το σκυλακι σου ζυγιζει 1 κιλο οποτε εκει μονο με το δαχτυλο μπορεις να ριξεις μπατσα χωρις να το αφησεις στον τοπο. Μαλλον κλωτσια εφαγε ο σκυλακος.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Το να χτυπήσεις τον σκύλο σου κάποια στιγμή που θα σε εξοργίσει είναι κάτι που καλώς ή κακώς το έχουν κάνει ή μπορεί να το κάνουν οι περισσοτεροι....
Ανώφελο, απόλυτα λάθος και κατακριτέο σε κάθε περίπτωση.....

Πάντως, για να μην είμαστε τόσο απόλυτοι, αν το σκυλί ήταν πάνω σε τραπέζι, ακόμα και σχετικά κοντό τραπεζάκι σαλονιού, ακόμα και ένα σπρώξιμο, με δύναμη ικανή να το ρίξει απο κάτω, κι αν μιλάμε για μικρόσωμο σκυλί η δύναμη αυτή δεν χρειάζεται να είναi του Κόναν, είναι αρκετό ώστε να βγεί το πόδι, ανάλογα πάντα με τον τρόπο με τον οποίο θα χτυπήσει στο πάτωμα...

Ως εκ τούτου δεν νομίζω να χρειάζεται να θεωρουμε ότι ο σύζυγος της φίλης μας marth-aris είναι ντε και καλά ο επόμενος Ted Bundy.....

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
1) Νοιώθει ήδη άσχημα για το σκυλάκι
2)νοιώθει ότι πρέπει να απολογηθεί για τον σύζυγο

Ας την αφήσουμε την κοπέλα να ηρεμίσει και όταν τα βάλει σε μια σειρά και χρειαστεί κάτι το ξανασυζητάμε.