Mπορεί να μην κρατούν κακία όπως λες αλλά σίγουρα θα δυσκολευτεί να ξεχάσει τον πόνο που πέρασε και το λιγότερο που θα κάνει θα είναι να τον φοβάται τον κύριο που του το προκάλεσε αυτό.
Δεν ξέρω, μπορεί να είναι έτσι για ένα σκύλο που τρώει συχνά ξύλο.
Μια φορά έγινε αυτό, σύμφωνα με αυτά που ξέρουμε.
Είμαι σίγουρη και πάλι θα τον λατρεύει, και ότι η σχέση τους θα διορθωθεί αν ο άνθρωπος το προσπαθήσει.
Καλησπέρα σήμερα σας γράφω για να σας πω τις εξελίξεις.. Το ποδαράκι το είχαμε δεμένο και ακίνητο για 5 μέρες αλλά δυστυχώς ξανά βγήκε. Σήμερα έγινε η εγχείρηση και μόλις τώρα μίλησα με τον γιατρό για να μου πει ότι τελείωσε όλα πήγαν καλά και ότι δεν χρειάστηκε να μπει καρφί γιατί είχε σπάσει η αρθρική ένωση η κάτι τέτοιο γιατί είπαμε να μου τα πει από κοντά γιατί από τον πανικό δεν τον πολύ καταλάβαινα τι έλεγε. 10 μέρες λοιπόν όχι τρέξιμο, όχι άλματα, μπόλικα αντιφλεγμονώδη και με τον καιρό το κομμάτι που αφαίρεσαν θα δημιουργηθεί από μόνο του. χαλαρό περπάτημα κάθε μέρα και αν σε 10 μέρες ακόμα διστάζει να το πατήσει φυσικοθεραπείες. Παρεμπιπτόντως σήμερα πριν πάμε στον γιατρό ήταν μες την τρελή χαρά έπαιζε και έτρεχε κανονικά αυτό το λέω για όσα μου είπατε μήπως αλλάξει συμπεριφορά (είμαστε τυχεροί)