θιβετ\ανακρίβεια
πουθενά δεν θα βρείς τέτοια πληροφορία-σε έχουν ενημερώσει λάθος
όλοι όσοι ασχολούνται διεθνώς λένε περι βορειων πλαγιών καυκάσου όπου το είχαν οι ντόπιοι και όταν πήγαν πεδινοί αστοί να δούν γιατί εκει πάνω ζούνε πάνω απο 100 χρόνια όλοι θεώρησαν ότι φταίει το κεφίρ.που έρχεται απο τούρκικη λέξη kief που γέννησε και την ελληνική κέφι
Tibetanischer Pilz που το λένε στην γερμανία ή Tibetan Mushrooms αλλού είναι απλά λάθος
όπως επίσης και Snow Lotus που το λένε στην Κίνα (αμα ήσουν Κίνα τώρα θα μας έλεγες ότι βγαίνει μόνο στο χιόνι? )
το γάλα που είχαν εκεί χρησιμοποιούσαν -είχαν κατσικίσιο ,έβαζαν κατσικίσιο
είχαν αγελαδινό? αγελαδινό
είχαν κι απο τα δύο ? κι απο τα δύο-γιατί βασικά αυτό που κυνήγαγαν ήταν να το διατηρήσουν και όχι να δημιουργήσουν ένα μακροβιοτικό προιόν υψηλής διατροφικης αξίας....λογικό "βλάχοι" ήταν
το κεφίρ κλάπηκε απο αυτούς το 1908 -δεν το έδιναν γιατί θεωρούσαν ότι ήταν δώρο του άλλαχ.....
και πρωτοπήγε στην μόσχα
απο εκεί σιγά σιγά παντού
και αυτό που βάζω εγώ στο γάλα είναι μιά βλεννώδης λευκή αποικία που μετατρέπει το γάλα σε κεφίρ και είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα που είχαν οι μουσουλμάνοι καυκασιανοί τσοπάνηδες.
δεν είπες τίποτα επικίνδυνο αλλά όλο αυτό κάνεις
χωρίς να ξέρεις και όντας σίγουρος ότι τα ξέρεις όλα μιλάς με απόλυτη σιγουριά και ,χωρίς να φταίς, διασπείριες ψευδής πληροφορίες....
βρές μου τώρα έστω μισή πηγή που να λέει άλλα απο αυτά που σου είπα μόλις τώρα και αμέσως μετά θα σου δώσω 100 λίνκ απο site και φόρουμ που λένε αυτά που σου λέω εγώ